2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
❤❤ teşekkür ederim sağolasın canim.

seneye eğer yüzyüze eğitim başlarsa (ki inşallah başlar, normale döneriz) ücretsiz izin düşünüyorum. biraz daha minnakla vakit geçireyim. aslında çok güvendiğim kızımın bakıcısı var bakmak isteyen ama ben biraz evde kalip hem oglumla hem birinci sınıfa gidecek olan kızımla ilgilenmek istiyorum. inşallah nasip olur bakalim. hakkimizda hayırlısı.

aslında koltuk altı ölçer daha güvenilirdir ama terliysen yanlış ölçer iyice teri kurulamak gerekiyor.

En geç yarım saat aralıklarla ateşine bakmaya özen göster zaten huysuzlanırsa falan anlarsın. Bence ateş için 39u bekleme 38.5 olunca ver. Ben öyle yapacagım.
Oy maşallah ona yaa Benim kız tıfıl mı olacak ne 55 cm
Bizimki babasına benzedi sanırım yoksa bende tıfılımayrıca 55 iyi ki zaten 50cm falan doguyorlar seninki erken doğum bir de çok iyi boyu bence

aslında koltuk altı ölçer daha güvenilirdir ama terliysen yanlış ölçer iyice teri kurulamak gerekiyor.
Şöyle yaptım. Benim de kızın da alından 37 çıkıyor, sonra koltuk altından ölçtüm benim 35.7 kızınki 36.4 çıktı. Hala anlam veremedim.

Evet 3 hafta erken doğdu hanımefendi, anne karnında boyu hep önden gidiyordu, belki de doğması gerekene göre hesaplamak lazım.
Sen trmassızla mı ölçüyorsun? Kaç çıkıyor normalde

Ne güzel bi iletişim kurma şekli dimi bize resmen gözleriyle konuşuyolar ben çok mutlu oluyorum emzirirken bebe bana baktığında

Benim fikrim de uyku konusu açalım yani hepimizin ortak derdi diye düşünüyorum

Yalancı emme emmesi durup dururken ağlaması huzursuz olması uykuya tam dalamamalı açlık belirtisi

Dr bize 37.5 olunca 1 çay kaşığı calpol verin demişti 38 ve üstü fazla bebeklerimiz küçük

Gözlerim doldu ilk kizinizla ilgili kısmı okurken. Benim de oğlumla ilgili keskelerim pismanliklarim var aynı bu şekilde. Keşke her şeyi dert edip gergin bir anne olmasaydım onun bebekliginde yok yedi yok yemedi yok uyudu yok uyumadi, sürekli şikayet sürekli bagris cigris .küçücük bebek ne anlayacaksa bağırmaktan inatlasmaktan işte şu an 4 yaşında ve çok huysuz ve gergin bir çocuk. Tamamen eşim ve benim tavırlarından dolayı olduğunu düşünüyorum. İlk annelik acemilikmis gerçekten şu an hiç öyle değilim.karsima çıkacak sorunlara karşı daha temkinli, sabirliyim. İnşallah oğlumla da aramı duzeltebilirim, bir pedagogdan yardım almayı çok istiyorum.

Bennde kafa sisirdim, kusura bakmayın. İyi çalışmalar size seminerde. Benim de 25inde bitiyor iznim 26sinda seminer çalışması var bakalım nasıl olacak

Kızlar moralim bozuk. Benim yine kanamam var regl gibi ve kanamam olduğunda sütümün azaldığını farkettim. Geçen seferde böyle oldu. Kanama bitince göğüslerim tekrar dolmaya başlamıştı. Neden yine kanamam oldu diye sinir oldum. Çocuk doymuyor doğru düzgün. Zaten bu ara yediğinin bir kısmınıda çıkarıyor. Dün sağdığım sütlerden verdim rahat rahat uyudu

Kızlar 2. Ay aşısı bizde zor geçti biraz ateş yoktu ama çok huysuzluk bugğn üçüncü gün bugün daha iyi yarın banyo yaptıracam
Bu arada idrar için sonda işe çekilen idrar kültürümüz temiz çıktı çok şükür
Eşim doktoru aramış doktor üreme azdı ben önemsemedim o kadarı demiş eşim de neden bizi arada bırakıyor DiyoR bende doktorla tartışma düzgün konuş dedim sonda bşrbirimize girdik teste üreme yok yazılmış temizdir yani Değil mi olan demekki önemli değil daha araştırmaya yada doktoru tekrar aramaya gerek var mı

Canım doğrudur, çünkü normalde sütten kesince kanama başlarmış. Prolaktin azaldığı için.. Prolaktin süt üretiyor vücutta.. Sen mama vermiyordun değil mi? Sağılmış sütün varsa çok iyi ama yetmediğini hissettiğin yerde aç bırakma mama takviyesi düşün derim. En azından regl günlerinde..

Canım üreme olmasa bile enfeksiyon olabiliyor. Tam idrar tahlilinde lekosit vs çıkmış mıydı? Benim üreme olmuyor ama her daim enfeksiyon var.

Yok canım mama vermiyorum normalde anne sütü alıyor sadece. Mecbur kaldığımda vereceğim tabi mama. Şu an sütlerimden kullanıyorum yetmediğini düşündüğümde. Bakalım inşallah bir an önce biter şu kanama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…