2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Insalla olur canim.
Annem calisiyordu benim,bigun okuldan geldigimizde sofra hazirkamisti. Sanki dunyanin en guzel seyiydi. Unutmamisim hala.
Insallah mumkun olur da isteyen hepimiz bebeklere bakabiliriz, ilgilenebiliriz ..
Tabi calismak da guzel.
Ben oglumu buyuturken deliriodum,yeter ise basliycam diye.
Cok yorucu ve bunaltici oldugu da bi gercek tabikii

Yalancı emme emmesi durup dururken ağlaması huzursuz olması uykuya tam dalamamalı açlık belirtisi
Ama parmagini emerken aliorum.meme veriorum. Sut gelior diye de kendini geri atiyor.
Sessizce parmak emerken aliorum emme pozisyonuna getiriyorum,bagiriyor..
Ama simdi emior da gozu kapali,zorladim biraz tutsun diye.
Ac mi uykusuz mu tam kestiremiyorum.
Zor,karisik isler

Geçmiş olsun canım. Kanama etkiliyor demek. Kötü olmuş ya keşke hiçbir şey etkilemese sütü.
Keske.
Yeni regl olmamis miydin koala,noldu acaba.
Etkilior muymus yani regl sutu,yoksa baska bir neden mi var.
Kusuyorsa belki doyuyordur,fazlageliyordur canim.
Ben de hic emin olamiorum doyuyor mu diye.
Sen gittin dimi kadin dogumcuya.ben daha gidemedim. 10 nisandan bu yana 2 bucuk ay oluyor..
Bi de sence bebisi 10 temmuzda mi gotureyim kontrole. Gecen ay 1 haziranda gitmistik 2.ay kontrokune.
Sen ozel asilari ne zaman yaptircaksin.

Sabah okudum yazmaya fırsat bulamadım ne güzel yazmışsın canım. Ben de kendimi çok strese soktuğumu anladım. Bebek sürekli uyuyacak, uyumak zorunda gibi hissedip sürekli uyutmaya çalışıyoruz biz meğersem sabah yarım saat uyudu kaldırdım baya baktı güldü sesler çıkarmaya çalıştı bizimle anakucağında kahvaltı yaptı aaa dedim duuryormuş bu yavru sonra uykusu geldi emzirdim kontrolü vardı bugün giderken arabada uyudu bile. Hiç uyumuyor ağlıyordu arabada. Dedim demek herşey oluyor gelince de uyumaya devam etti. Ben büyük kızımda kuralcı değildim çok güzel vakit geçirirdik ama benimki de seninki gibi ne giysem, saçımı böyle mi yapsam bana danışmadan hiçbişey yapamaz maalesef. Küçüğüm daha özgüvenli ben kişiliklerine bağlıyorum. Belki senin kızının da kişiliği öyledir.

Hay agzini opeyim blup
Bana da annem oyle diyo, emzir yatir islerini yap diyo.
O kadar zahmet cektim, hic yokken hesapta hamile kaldim, psikolojim bozuldu sevmiycem de nPcam niye kucakta tutmucakmisim diyorum
Belki de yanlis ama ilerde zaten gelmiycekler kucaga inan. Emeklemeye yurumeye baslayinca zaten pitir pitir kosacaklar.
E sonra yasitlar varsa sosyallesme, park , bahce isleri baslayacak.
Sonra zaten iyice buyucek herif olcaklar seni beni begenmicekler.bence bol bol kucakla
Kural tanimama cocukka ilgili.biraz genetigine cekiyor, biraz senin gevsek ya da baskici yaklasimin bagli. Ben bunu deneyimledim. Her ccocuk baska tabi.. insallah saglikli olsunlar da gerisi gelir Allahin izniyle..
Benim 5 yasta oglum var ya o yuzden tam performans kucaklasamiyoruz kizimla.ama babasi evdeykeb zaten yanima gelmedigi icin kizimlayim bol bol

Dis cikarirken aciyor muymus ya cok mu
Evet annen bile olsa fazla kalinmiyor.
Hele ben cok zorlanmistim.
En guzeli insanin evi aslinda, disaridan da baskasinin evinden de.. ben hayat eve sigarcilardanim yani
Bence de zor annelik, ama herkese degil iste. Ince dusunene tabi..

3.ay kontrolümüz oldu bugün sağlık ocağında kızlar 5200 olmuşuz anca sağlık ocağı ilk ölçime göre 2160 gr olduğundan çok iyi buldu kilo alımını ama bu ay 900 almış ben bşraz mamayı azaltmıştım emsin diye uğraşmıştım ama artık her emmme arkasına verecem galiba diğer 2 ay 1200 civarı almıştı. Bizim erken doğduğumuzdan kilo alımı 1kg nun altına düşmese iyi olur bakalım. Boyu 59 cm olmuş ama selvi boylum 45 cmcik doğmuştu 3 ayda 14 cm uzamış sıpam.
Yüzüstü düz yatırdı hemşire kafasını kaldırması lazım hiç yatırmıyor musun böyle dedi. Yastıkla yatırıyorum o zaman kaldırıyor dedim. Yok dedi yastıksız düz zeminde de kaldırması lazım bu ay çalışın buna gelecek ay tekrar bakacam kaldıramazsa başını doktora yönlendiririm dedi aslında baya diri benim oğlan ellerini tutunca kendii kaldırıp dikiliyor ayağa yastıkta yüzükoyun yatarken belinden itibaren kaldırıyor kendini. Bakalım yastıksız da yatıralım keyifli olduğunda

Dur kız bir aydır dudaklarım dudak yüzü görmedi önce kocam öpsün gelince

Bazen bu yüzden gamsız olaydım ne vardı diyorum Ama huy işte. Eşim de benim gibi pimpirikli. Bu bebe büyüyecek de biz yaslanicaz orası kesin Bazen diyorum nasıl cesaret ettim ki hamile kalmaya anksiyete halimle. Üstüne doğumdan kendimi bildim bileli korkarken nasıl doğurdum? Şimdi de büyütüyorum demek ki her şey kendi akışında gayet güzel oluyormus. Ben doğururken ağlamadım bile biliyor musun? Acıdan geberecektim ama nedense ağlamadım. Tek düşündüğüm bebeğin sagligiydi çünkü. Kendime odaklanamadim. Doğurdum sonradan videoda gördüm bebeği vermisler yanagima, hoşgeldin oğlum diye konuşuyorum kendini güvende hissetsin diye ama inleye inleye artık nasıl yorgunsam. 12 saat sancı açlık susuzluk nasıl pirtladi o çocuk hala şaşarım ah analique o yüzden doya doya sarılıyorum varsın alışsın kucağa napim

Canım benimki de düz zeminde yikiliveriyo kıyamam. Ama göğsüme yatirinca, dizime yatirinca dimdik tutuyo maşallah. İlla düz zeminde mi durmalıymis? Bir hafta sonra biz de üçüncü ayı doldurmuş olucaz.

Evet 3 hafta erken doğdu hanımefendi, anne karnında boyu hep önden gidiyordu, belki de doğması gerekene göre hesaplamak lazım.
Sen trmassızla mı ölçüyorsun? Kaç çıkıyor normalde
Yinede boyu iyi bence bizimki de anne karnında hep önden gidiyordu öylede devam ediyor ben temassızşa ölüyorum genelde 36.8 falan cıkıyor
Maşallah kuzuya.
Meşhur 3 aya doğru yola çıktınız
Peşinize de biz geliyoruz. Gece niye bu kadar çabuk uyanıyor, uzun uykumuz yok diye soracağım bu doktorda gülmezse bana.
Ay evet inşallah huy değiştirmez sakince devam ederiz sor ben herşeyi soruyorum doktora
Cherrygum Canım ısırgan diyordun ya acaba şu da ise yarar mi ne dersin? Eki Görüntüle 2652839
Acaba süte desteque olur mu isme bak Umut Sarıkaya karikatürü gibi
Bu ne kız desteque ilk kez duydum valla işte annelique herşeye bakıyorsun fayda bulmak için

Isırgan seysiymis kız ne gülüyosun ben gülüyo muyum

Anam bu sütler de pek bir nazlı çıktılar. Ne hamileliğimde ne lohusalığımda böyle naz yapmadım ben valla

Sorma ya beni en çok geren konu oldu bu.

Maşallah canım oğluşuna. Gelişimi de gayet güzel. Sen biraz pratik yaptır bakalım illaki kaldırır başını ufaklık.

Bana da diyorlar ağlasa da alma hemen anlar birazdan susar diye asla öyle bişey yapmam. Susarlar susmasına ama nasıl susarlar hayal kırıklığıyla benim bu dünyada bakanım yok sevenim yok diye susarlarmış. Ben kucaklarım da severim de öperim de aynen dediğin gibi biz de bazen eşimle durup durup sevcez diye yaptık bu çocuğu öpcez diye yaptık deyip deyip duruyoruz Başkasının çocuğunu öpemiyprsun bile mikrop kapacak falan diye
Belki de hava sicak diyedir canim.
Her zaman asidan sonra ates olmayabilirmis.
Olabilir ama 8-10 saatte bir 3 kere falan yükseldi. İlacın etkisi geçtikçe yükseldi diye düşündüm ben

K Kuf yok canım hic ates yapmadı. Sadece ağzı çok tükürük doldu, sürekli eli ağzındaydı.Birde memeyi çekiştire çekistire emiyordu.

Reactions: Kuf
Kızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Hehe cecenim naber ya hayat nasıl gidiyor, boşver sen üç ayı falan hehe (konuyu değiştirme çabaları)
K Kuf yok canım hic ates yapmadı. Sadece ağzı çok tükürük doldu, sürekli eli ağzındaydı.Birde memeyi çekiştire çekistire emiyordu.
Hah aynen. Salyali bir sıpa oldu. El hep ağızda memeye lastik muamelesi yapıyor geliyor dis kesin. Ne kadar sürede çıktı Bahar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…