- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Sağol canım benim.Cok geçmiş olsun
YerimElini yumruk yapıyor surekli sürttürüyor bazen cok hirslaniyor, iki elini birden agzina sokmaya çalışıyor ve coğunluklada kusuyor.
Bilmiyorum ki canim.kızlar emzirmede magnorm kullanan var mi?kas gevşetir ya bi icsem mi ne cok kotuyum.cocuu alamiyorum o derece.agir kas gevseticilere alerjim var..
Cok gecmis olsun canimKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Oooo canlarim hic merak etmeyin buyudukce daha da zorlasacak.Her bebek bir degil benimkini söylüyorum.Evet 3 ayı doldurdugum gibi mucize gibi tık diye kesildi. O gece ne ıkınma ne baska birsey mışıl mışılda uyudu. Oh artık rahatlatık cok sukur dedim. Erken sevinmisim evet gaz yok ama uykuda yok hep sekerlemeler yapiyor. Gece düzgün uyku yok gunduz yok,surekli gezme seklinde kucakta oturmada yasak birde dis sıkıntısı hepsi birlesti. Büyüdükçe benimki zorlaştı
Bilmiyorum ki canim.
Krem oluyordu kas gevsetici surulmez mi acaba.
Illa vardir bir seyler.cunku boyle daha kotu canim, iki cocuk var mecbursun.
Annelikte hastalanmak bile luks oluyor..
Allah sifa versin insallah hemen.
iyi fikirAyağım şişti ve ağrıyor. İlkede birşey yok şükür hemen baktım ona zaten yere temas etmedi bile eşim geldi aldı hemen. Gülüyor şimdi sıpa karşımda.
Valla bilmiyorum ya bir kurşun falan mı döktürsek grupça
Evet cnm şükür bizim 3. Ayımızın bitmesine 4 gün var gaz sorunumuz baya baya bitti
Kızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Her bebek bir degil benimkini söylüyorum.Evet 3 ayı doldurdugum gibi mucize gibi tık diye kesildi. O gece ne ıkınma ne baska birsey mışıl mışılda uyudu. Oh artık rahatlatık cok sukur dedim. Erken sevinmisim evet gaz yok ama uykuda yok hep sekerlemeler yapiyor. Gece düzgün uyku yok gunduz yok,surekli gezme seklinde kucakta oturmada yasak birde dis sıkıntısı hepsi birlesti. Büyüdükçe benimki zorlaştı
Oy koalam gecmis olsun kuzucugumu Allah korumus sende bir buz falan tut ayağına canımKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
misskokulumm bizim kız da kafayı pek kaldıramıyor yüz üstü yatırınca. Yüz üstü yattığında yandan elini bir yakalıyor .şapur şupur elini emiyor kafa kaldırmak yerine sıpa göğsümü öyle emmiyor
İlk ay aşısında olmadı ateş ama o sanırım yapmıyormuş zaten..Daha önceki aşıların da ateş yapmışmıydı. Eger yapmadıysa birdahada hic bir asında yapmaz. Merak etme ilk ası dışında nöbet tutmadım.
Geçmiş olsun canım, en korktuğum şey..Kızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Ooy çok geçmiş olsun canımKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Valla canım olabilir evet. Eve gidince gorucem artik
Ben haftada 1 en fazla 2 defa şampuan kullanıyorum.kizlar bebisi her gun dalinle yikasak nolur ki.
az bisey bi gidim skp heryerine surunce olmaz mi
Hadi ya.Ben haftada 1 en fazla 2 defa şampuan kullanıyorum.
Gecmis olsun cnm dikkat et.Kızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?