2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar emzirmede magnorm kullanan var mi?kas gevşetir ya bi icsem mi ne cok kotuyum.cocuu alamiyorum o derece.agir kas gevseticilere alerjim var..
Bilmiyorum ki canim.
Krem oluyordu kas gevsetici surulmez mi acaba.
Illa vardir bir seyler.cunku boyle daha kotu canim, iki cocuk var mecbursun.
Annelikte hastalanmak bile luks oluyor..
Allah sifa versin insallah hemen.

Cok gecmis olsun canim

Allah korumus, cok sukur bebegin iyi.
Ayagina buz uyguladin mi sicagi sicagina hemen.
Tuh ya, verilmis sadakan varnis yine de..

Oooo canlarim hic merak etmeyin buyudukce daha da zorlasacak.
Unlu bir dusunurun soyledigi gibi,
Zor gunler geride kaldi.. daha zor gunler biz yeni annekeri bekliyor
hele ek gida baslasin
emekleme
yurume
kosturmaca
okul
ama.olsun hepsi de cok guzel.olucak, anin tadini cikaralim.
uykusuzlar,huysuzlar, agliyorlar.. onlar icin de cok zor.. ben nerye geldim diyorlardir.. alismalari zor oluyor tabiiki..

Bilmiyorum ki canim.
Krem oluyordu kas gevsetici surulmez mi acaba.
Illa vardir bir seyler.cunku boyle daha kotu canim, iki cocuk var mecbursun.
Annelikte hastalanmak bile luks oluyor..
Allah sifa versin insallah hemen.

gecmezse gidecegim ama korona ahh su korona

iyi fikir

Evet cnm şükür bizim 3. Ayımızın bitmesine 4 gün var gaz sorunumuz baya baya bitti

Çok şükür ya inşallah bizimde öyle olur.

Çok geçmiş olsun canım Allahtan İlke ye bir şey olmamış. Ayağına buz uygula üstüne basmamaya çalış.

Diş yüzünden uykuları bozulmuştur tekrar düzene girer inşallah.

K Kuf acaba senin bebiş yerini mi yadırgadı? Önceden nasıldı uykuları. Haftaya eve dönecekmişsin tekrar düzene girer belki.

Reactions: Kuf
Oy koalam gecmis olsun kuzucugumu Allah korumus sende bir buz falan tut ayağına canım

Benimki de uyuyordu hemşire yatırdığında hiç direnmedi direk elini bulup yattı emmeye başladı evde olsa aranırdı sağı solu yalardı. Sınavdan kaldık bakalım çalışacaz

Annem çağırdı bugun oraya gittik 1 gibi normalde sallayinca o vakitler uyuyor . Beslenmek icin uyandi iki fırt cekti tekrar salliyordum . Annem uyandi sandi geldi sevdi . Cok surmedi agladi . Al salla dedi ama ne mümkün katila katila agladi suratım düştü kalktım eve geldim oglun huysuz hem sirin şirin sev beni diyor hem sonra ağlıyor mutlu mutlu uyuyacagina diyor hic normal degil cidden bu bebeler

Ooy çok geçmiş olsun canım ben de geçen kucağımda minik koltuktan düştüm çok ağladı ya
K Kuf acaba senin bebiş yerini mi yadırgadı? Önceden nasıldı uykuları. Haftaya eve dönecekmişsin tekrar düzene girer belki.
Valla canım olabilir evet. Eve gidince gorucem artik

Kızlar merhaba, bir arkadaş 'Bebekleri nasıl giydirmeliyiz?' diye bir tablo paylaşmıştı. Kimdi hatırlayamadım. Ekran görüntüsü almıştım ama silmişim sanırım, bulamadım. Tekrar paylaşabilir mi acaba rica etsem?

kizlar bebisi her gun dalinle yikasak nolur ki.
az bisey bi gidim skp heryerine surunce olmaz mi

Kizlae hayirli olsun bebegim mememi emmeyi tamamen birakti. Önceden az gelsede emiyordu iki gundur itiyor agliyor. Su eds yi kim yapmisti burdan nasil sutu cekecek gelir mi ya bizim kiz becerebilir mi acaba bir bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…