- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yaa çalışan annelerin çocukları maalesef böyle biraz buruk kalıyor di mi ben de çok üzülüyorum çocuklarımızı kendimiz büyütemeyeceğiz hemen işe başlayacağız diye ama onun da başka artıları var. Onlara güzel bir gelecek hazırlamak gibiInsalla olur canim.
Annem calisiyordu benim,bigun okuldan geldigimizde sofra hazirkamisti. Sanki dunyanin en guzel seyiydi. Unutmamisim hala.
Insallah mumkun olur da isteyen hepimiz bebeklere bakabiliriz, ilgilenebiliriz ..
Tabi calismak da guzel.
Ben oglumu buyuturken deliriodum,yeter ise basliycam diye.
Cok yorucu ve bunaltici oldugu da bi gercek tabikii
Gaz sorunu bizde çok olmamıştı, bitti heralde.. Uykular azıcık düzene girmişti bugüne dekKızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Hehececenim naber ya hayat nasıl gidiyor, boşver sen üç ayı falan hehe (konuyu değiştirme çabaları)
Hah aynen. Salyali bir sıpa oldu. El hep ağızda memeye lastik muamelesi yapıyor geliyor dis kesin. Ne kadar sürede çıktı Bahar?
Gaz sorunu bizde çok olmamıştı, bitti heralde.. Uykular azıcık düzene girmişti bugüne dekDellendi aşıdan sonra benimki, kucağımda bile susturamadım ya.. Şimdi ağlamaktan yoruldu uyudu ama gözleri açıyor arada ben yanında mıyım diye..
Bizimde bu ara daha iyi gibi ama gunduz dalamıyor basindan ayrilinca uyaniyor3 aylığa 2 gün kaladan bildiriyorum1 aydır kaybolan öğlen uykularımız geri geldi bi kaç gündür uyuyor ben de salak gibi şimdi uyanır diye başında bekliyordum. Baktım uyanmıyor 1,5 2 saat uyuyor. Bugün beklemicem artık kitap okiycam uyuycam kahve içip muhabbet edicem ve daha neler neler
Canim benimkide yuzustu koyunca durmuyor yapisiveriyor birde agliyor hic sevmiyor3.ay kontrolümüz oldu bugün sağlık ocağında kızlar 5200 olmuşuz ancasağlık ocağı ilk ölçime göre 2160 gr olduğundan çok iyi buldu kilo alımını ama bu ay 900 almış ben bşraz mamayı azaltmıştım emsin diye uğraşmıştım ama artık her emmme arkasına verecem galiba diğer 2 ay 1200 civarı almıştı. Bizim erken doğduğumuzdan kilo alımı 1kg nun altına düşmese iyi olur bakalım. Boyu 59 cm olmuş ama selvi boylum 45 cmcik doğmuştu 3 ayda 14 cm uzamış sıpam.
Yüzüstü düz yatırdı hemşire kafasını kaldırması lazım hiç yatırmıyor musun böyle dedi. Yastıkla yatırıyorum o zaman kaldırıyor dedim. Yok dedi yastıksız düz zeminde de kaldırması lazım bu ay çalışın buna gelecek ay tekrar bakacam kaldıramazsa başını doktora yönlendiririm dediaslında baya diri benim oğlan ellerini tutunca kendii kaldırıp dikiliyor ayağa yastıkta yüzükoyun yatarken belinden itibaren kaldırıyor kendini. Bakalım yastıksız da yatıralım keyifli olduğunda
Canim 2 ay 22 gunluguz gaz sancilarimiz bu hafta azaldi gibi ama gunu gunubu tutmadiklari icinde emin olamiyorum. Insallah azalmistir. Onceki günlere gore biraz daha ıyiyiz sadece cok agliyor ac olduğunda uykusu geldiginde beklemeye tahammulu yok he birde ana kucagina flan biraktigimda kiyaneti kopariyor kucagima gelmek istiyor şimdiden cadilastiKızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Yanlış yazmışım 7 çıkmamış 3 haftalık değil 37 haftalık yazacaktım. Yok benim ne yaptıysam geçmedi. Öyle de zor ki ağrısı bağırtıyor, aniden saplanıyor hareket edemiyordum. Kas gevşetici iğne yaptırmadan geçmedi. Doktora bir sor belki bir kas gevşetici hap verir süte geçmeyeni vardır mutlaka. Hamileyken bile yapıldıktan sonra emzirirken mutlaka vardır. Geçmiş olsun.Ben de öyleyim işte merdiven bile inemiyorum Doktora gitmem lazım değil mi başka yolu yokbi korse aldım onu takıyorum İnşallah biraz iyi gelir
Evet cnm şükür bizim 3. Ayımızın bitmesine 4 gün var gaz sorunumuz baya baya bittiKızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
2 tane aynı zamanda batladı bu belirtiler basladi 3 hafta sonra çıktıHehececenim naber ya hayat nasıl gidiyor, boşver sen üç ayı falan hehe (konuyu değiştirme çabaları)
Hah aynen. Salyali bir sıpa oldu. El hep ağızda memeye lastik muamelesi yapıyor geliyor dis kesin. Ne kadar sürede çıktı Bahar?
Komple sokuyoEli agzindaydi derken nasil oluyor canim.
Benim bildigin bas parmagini emiyor genelde. Bazen elini de komple sokuyor kusturacak kendini
Gaz azalıyor da canım valla gündüz uykusu nanayOyy yaa buda mı efsaneden ibaret. Allah yardım etsin bize.
Kıyamam ya aşı baya huzursuz etmiş inşallah uzun sürmez.
Elini yumruk yapıyor surekli sürttürüyor bazen cok hirslaniyor, iki elini birden agzina sokmaya çalışıyor ve coğunluklada kusuyor.Eli agzindaydi derken nasil oluyor canim.
Benim bildigin bas parmagini emiyor genelde. Bazen elini de komple sokuyor kusturacak kendini
Ben de öyleyim işte merdiven bile inemiyorum Doktora gitmem lazım değil mi başka yolu yokbi korse aldım onu takıyorum İnşallah biraz iyi gelir
Her bebek bir degil benimkini söylüyorum.Evet 3 ayı doldurdugum gibi mucize gibi tık diye kesildi. O gece ne ıkınma ne baska birsey mışıl mışılda uyudu. Oh artık rahatlatık cok sukur dedim. Erken sevinmisim evet gaz yok ama uykuda yok hep sekerlemeler yapiyor. Gece düzgün uyku yok gunduz yok,surekli gezme seklinde kucakta oturmada yasak birde dis sıkıntısı hepsi birlesti. Büyüdükçe benimki zorlaştıKızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Cok geçmiş olsunKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Daha önceki aşıların da ateş yapmışmıydı. Eger yapmadıysa birdahada hic bir asında yapmaz. Merak etme ilk ası dışında nöbet tutmadım.Biz de sabah vurdurduk şimdilik iyi, uyuyor. Ben de elimde ateş ölçer nöbete başladım
Kızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Ayağım şişti ve ağrıyor. İlkede birşey yok şükür hemen baktım ona zaten yere temas etmedi bile eşim geldi aldı hemen. Gülüyor şimdi sıpa karşımda.ayy canim benim..iyisin simdi degil mi? gecmis olsunsen yine de ilkeyi gözle canım.bebek sonucta.ben de besige birakamiyorum bel agrisindan.havadan saldim resmen birkac defa
noluyor bize yaa.grupca sakatlaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?