2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa çalışan annelerin çocukları maalesef böyle biraz buruk kalıyor di mi ben de çok üzülüyorum çocuklarımızı kendimiz büyütemeyeceğiz hemen işe başlayacağız diye ama onun da başka artıları var. Onlara güzel bir gelecek hazırlamak gibi
İnstagramda takip ettiğim bir sayfa var çalışanneolmak diye onun fikirlerini çok beğeniyorum. İşe başlayacak olan annelere çok güzel tavsiye ve destekleri var. İhtiyacı olanlara öneririm

Kızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Gaz sorunu bizde çok olmamıştı, bitti heralde.. Uykular azıcık düzene girmişti bugüne dek Dellendi aşıdan sonra benimki, kucağımda bile susturamadım ya.. Şimdi ağlamaktan yoruldu uyudu ama gözleri açıyor arada ben yanında mıyım diye..

K Kuf yok canım hic ates yapmadı. Sadece ağzı çok tükürük doldu, sürekli eli ağzındaydı.Birde memeyi çekiştire çekistire emiyordu.
Eli agzindaydi derken nasil oluyor canim.
Benim bildigin bas parmagini emiyor genelde. Bazen elini de komple sokuyor kusturacak kendini

Oyy yaa buda mı efsaneden ibaret. Allah yardım etsin bize.

Kıyamam ya aşı baya huzursuz etmiş inşallah uzun sürmez.

Bizimde bu ara daha iyi gibi ama gunduz dalamıyor basindan ayrilinca uyaniyor
Canim benimkide yuzustu koyunca durmuyor yapisiveriyor birde agliyor hic sevmiyor
Kızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Canim 2 ay 22 gunluguz gaz sancilarimiz bu hafta azaldi gibi ama gunu gunubu tutmadiklari icinde emin olamiyorum. Insallah azalmistir. Onceki günlere gore biraz daha ıyiyiz sadece cok agliyor ac olduğunda uykusu geldiginde beklemeye tahammulu yok he birde ana kucagina flan biraktigimda kiyaneti kopariyor kucagima gelmek istiyor şimdiden cadilasti

Ben de öyleyim işte merdiven bile inemiyorum Doktora gitmem lazım değil mi başka yolu yok bi korse aldım onu takıyorum İnşallah biraz iyi gelir
Yanlış yazmışım 7 çıkmamış 3 haftalık değil 37 haftalık yazacaktım. Yok benim ne yaptıysam geçmedi. Öyle de zor ki ağrısı bağırtıyor, aniden saplanıyor hareket edemiyordum. Kas gevşetici iğne yaptırmadan geçmedi. Doktora bir sor belki bir kas gevşetici hap verir süte geçmeyeni vardır mutlaka. Hamileyken bile yapıldıktan sonra emzirirken mutlaka vardır. Geçmiş olsun.

2 tane aynı zamanda batladı bu belirtiler basladi 3 hafta sonra çıktı

Reactions: Kuf
Eli agzindaydi derken nasil oluyor canim.
Benim bildigin bas parmagini emiyor genelde. Bazen elini de komple sokuyor kusturacak kendini
Komple sokuyo
Oyy yaa buda mı efsaneden ibaret. Allah yardım etsin bize.

Kıyamam ya aşı baya huzursuz etmiş inşallah uzun sürmez.
Gaz azalıyor da canım valla gündüz uykusu nanay hatta gece de bozuldu

kızlar emzirmede magnorm kullanan var mi?kas gevşetir ya bi icsem mi ne cok kotuyum.cocuu alamiyorum o derece.agir kas gevseticilere alerjim var..

Ben de öyleyim işte merdiven bile inemiyorum Doktora gitmem lazım değil mi başka yolu yok bi korse aldım onu takıyorum İnşallah biraz iyi gelir

ben de cok kotuyum
cocugu alamiyorum.resmen ciglik atiyorum.oglum korkuyor. nasil gececek bu.hayir nasil oldu onu da anlamadim

Kızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.

Her bebek bir degil benimkini söylüyorum.Evet 3 ayı doldurdugum gibi mucize gibi tık diye kesildi. O gece ne ıkınma ne baska birsey mışıl mışılda uyudu. Oh artık rahatlatık cok sukur dedim. Erken sevinmisim evet gaz yok ama uykuda yok hep sekerlemeler yapiyor. Gece düzgün uyku yok gunduz yok,surekli gezme seklinde kucakta oturmada yasak birde dis sıkıntısı hepsi birlesti. Büyüdükçe benimki zorlaştı

ayy canim benim..iyisin simdi degil mi? gecmis olsun sen yine de ilkeyi gözle canım.bebek sonucta.ben de besige birakamiyorum bel agrisindan.havadan saldim resmen birkac defa
noluyor bize yaa.grupca sakatlaniyoruz

ayy canim benim..iyisin simdi degil mi? gecmis olsun sen yine de ilkeyi gözle canım.bebek sonucta.ben de besige birakamiyorum bel agrisindan.havadan saldim resmen birkac defa
noluyor bize yaa.grupca sakatlaniyoruz
Ayağım şişti ve ağrıyor. İlkede birşey yok şükür hemen baktım ona zaten yere temas etmedi bile eşim geldi aldı hemen. Gülüyor şimdi sıpa karşımda.
Valla bilmiyorum ya bir kurşun falan mı döktürsek grupça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…