- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Sağol canım. Buz koydum üstüne basamıyorum zaten çok fazla.Çok şükür ya inşallah bizimde öyle olur.
Çok geçmiş olsun canım Allahtan İlke ye bir şey olmamış. Ayağına buz uygula üstüne basmamaya çalış.
Diş yüzünden uykuları bozulmuştur tekrar düzene girer inşallah.
Sağol canım benim. Buz uyguluyorum zaten.Oy koalam gecmis olsun kuzucugumu Allah korumus sende bir buz falan tut ayağına canım
Sağol canım. Benimde en korktuğum şeydi, hep merdivenden düştüğümü görürdüm rüyamda ilkeyle. Çok şükür atlattım rüyaları.Geçmiş olsun canım, en korktuğum şey..
Sana da geçmiş olsun kuzum. Benimkide korktu bir ani hareket edince ağladı. Sonra babası kucağına alınca sustu.Ooy çok geçmiş olsun canım ☹ ben de geçen kucağımda minik koltuktan düştüm çok ağladı ya☹
Valla canım olabilir evet. Eve gidince gorucem artik
Bendim canım.Kızlar merhaba, bir arkadaş 'Bebekleri nasıl giydirmeliyiz?' diye bir tablo paylaşmıştı. Kimdi hatırlayamadım. Ekran görüntüsü almıştım ama silmişim sanırım, bulamadım. Tekrar paylaşabilir mi acaba rica etsem?
Sağol canım.Gecmis olsun cnm dikkat et.
Ayy cok geçmiş olsun canım yaa kız nazara mı geldin noldun bi daha olmasın amanKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Tşk ederim soracağımYanlış yazmışım 7 çıkmamış 3 haftalık değil 37 haftalık yazacaktım. Yok benim ne yaptıysam geçmedi. Öyle de zor ki ağrısı bağırtıyor, aniden saplanıyor hareket edemiyordum. Kas gevşetici iğne yaptırmadan geçmedi. Doktora bir sor belki bir kas gevşetici hap verir süte geçmeyeni vardır mutlaka. Hamileyken bile yapıldıktan sonra emzirirken mutlaka vardır. Geçmiş olsun.
Gece oldu benimkiben de cok kotuyum
cocugu alamiyorum.resmen ciglik atiyorum.oglum korkuyor. nasil gececek bu.hayir nasil oldu onu da anlamadim
Ayy geçmiş olsun canım allah korumuşKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Kuzum valla rahatladık gibi bin sukurKızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
bana da belini sar dediler.sardim.arada fön tutuyorum hafif.sicak iyi gelir diyorlarGece oldu benimkiağlıyordu birden uykudan alıp aldım kucağım öylece kaldım sonra o gün bugündğr geçmedi bi korse aldım onu takıyorum bayılcam sıcaktan
Ay çok geçmiş olsun ya korkunç bi kaza atlatmissiniz ayağın geçer i sallah buz falan köy sadaka ver birineKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Sen vazgeçme yine tutar annesi bi kere tuttuysaKizlae hayirli olsun bebegim mememi emmeyi tamamen birakti. Önceden az gelsede emiyordu iki gundur itiyor agliyor. Su eds yi kim yapmisti burdan nasil sutu cekecek gelir mi ya bizim kiz becerebilir mi acaba bir bakayim
Geçmiş olsun canım sen çok aksatma geçmezse fitik falan olmasın Allah korusunGece oldu benimkiağlıyordu birden uykudan alıp aldım kucağım öylece kaldım sonra o gün bugündğr geçmedi bi korse aldım onu takıyorum bayılcam sıcaktan
Ben de alamıyorum eşim yok bu ara annemle yatıyorum gece kalkıp bebeği kucağıma veriyor sezaryenli zamanlar gibibana da belini sar dediler.sardim.arada fön tutuyorum hafif.sicak iyi gelir diyorlarcocugu alamiyorum..mizlaniyor..
Benimki de gece 6-7 saat uyuyo canım. Bi zaman sonra gece uykusu açlığın önüne geçiyormuş dert etmeKızlar ya dün gece Asya hanım uyanmamis tam 9.5 saat uyumuş ya bende o uyaniyo 4 5 saate diye alarm falan kurmamıştım kiyamam o kadar saat ac ac uyumuş bi şey olmaz umarım hemen doyurdum ama rekor kırdı sanırım gruptaki bebekler arasinda
Fıtığa benziyor başladı bence yandım benGeçmiş olsun canım sen çok aksatma geçmezse fitik falan olmasın Allah korusun
Ben de alamıyorum eşim yok bu ara annemle yatıyorum gece kalkıp bebeği kucağıma veriyor sezaryenli zamanlar gibibazen de yalnız oluyorum çocuk gözümün içine bakıyor alana kadar canım çıkıyor
bacaga vuran agri varsa fitiktir canim.oyle dusunme endiselenmeyelim..olumlu dusun gececek gececek de.ben oyle yapıyorumFıtığa benziyor başladı bence yandım ben
biraksam benimki de uyur inan..ama sonra uyaniyor cok ac.yiyor yiyor doymuyor.sonra hazmedemiyor.sonra agliyor agliyor agliyor 14 saat uyumuyor..bende su pencere olayini deniyorum valla.cunku sabah 4 de dalip ertesi gun 4 e kadar arada beslenerek uyuyunca en az 12 saat uyumuyor hic.canım çıkıyor. cok zor oluyor.ben de simdi 2 saatte uyandirip 1 saat bakindirmaya calisiyorum.bakaimKızlar ya dün gece Asya hanım uyanmamis tam 9.5 saat uyumuş ya bende o uyaniyo 4 5 saate diye alarm falan kurmamıştım kiyamam o kadar saat ac ac uyumuş bi şey olmaz umarım hemen doyurdum ama rekor kırdı sanırım gruptaki bebekler arasinda
Sağol canım, amin inşallah bir daha olmaz.Ayy cok geçmiş olsun canım yaa kız nazara mı geldin noldun bi daha olmasın aman
Öyle valla kuzum ya, sağolasınAyy geçmiş olsun canım allah korumuş
Vericem canım zaten allah beterinden korudu şükür.Ay çok geçmiş olsun ya korkunç bi kaza atlatmissiniz ayağın geçer i sallah buz falan köy sadaka ver birine
Birşey olmaz kuzum doktorlar 2 ayın sonunda kesintisiz uyku bekliyorlar bebekten. Aç kalmıyor yani.Kızlar ya dün gece Asya hanım uyanmamis tam 9.5 saat uyumuş ya bende o uyaniyo 4 5 saate diye alarm falan kurmamıştım kiyamam o kadar saat ac ac uyumuş bi şey olmaz umarım hemen doyurdum ama rekor kırdı sanırım gruptaki bebekler arasinda
Çok komik oluyorlar tırnaklarını güzel kes zarar vermesin kendine hırçın kızın. Ben tam dip kesmemistim ağzının kenarlarını hep yırttı. Canı yandıkçada daha çok hırslandıYerim
Evet benim kiz da cok hirsli eline karsi, o yumruk yakindir girecek komple agzina
O biraz zor be güzelim o disler bitene kadar, başka şeyleri çıkar. Her geçen gün yeni seyler ekleniyor. Geleceği cok parlak görmüyorum 1 bucuk yasındaki ileride neler olacak sürekli hatırlatıyorÇok şükür ya inşallah bizimde öyle olur.
Çok geçmiş olsun canım Allahtan İlke ye bir şey olmamış. Ayağına buz uygula üstüne basmamaya çalış.
Diş yüzünden uykuları bozulmuştur tekrar düzene girer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?