2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım. Buz koydum üstüne basamıyorum zaten çok fazla.
Oy koalam gecmis olsun kuzucugumu Allah korumus sende bir buz falan tut ayağına canım
Sağol canım benim. Buz uyguluyorum zaten.
Geçmiş olsun canım, en korktuğum şey..
Sağol canım. Benimde en korktuğum şeydi, hep merdivenden düştüğümü görürdüm rüyamda ilkeyle. Çok şükür atlattım rüyaları.
Ooy çok geçmiş olsun canım ☹ ben de geçen kucağımda minik koltuktan düştüm çok ağladı ya☹

Valla canım olabilir evet. Eve gidince gorucem artik
Sana da geçmiş olsun kuzum. Benimkide korktu bir ani hareket edince ağladı. Sonra babası kucağına alınca sustu.
Bendim canım.

Gecmis olsun cnm dikkat et.
Sağol canım.

Ayy cok geçmiş olsun canım yaa kız nazara mı geldin noldun bi daha olmasın aman

Tşk ederim soracağım

Gece oldu benimki ağlıyordu birden uykudan alıp aldım kucağım öylece kaldım sonra o gün bugündğr geçmedi bi korse aldım onu takıyorum bayılcam sıcaktan
bana da belini sar dediler.sardim.arada fön tutuyorum hafif.sicak iyi gelir diyorlar cocugu alamiyorum..mizlaniyor..

Ay çok geçmiş olsun ya korkunç bi kaza atlatmissiniz ayağın geçer i sallah buz falan köy sadaka ver birine

Kizlae hayirli olsun bebegim mememi emmeyi tamamen birakti. Önceden az gelsede emiyordu iki gundur itiyor agliyor. Su eds yi kim yapmisti burdan nasil sutu cekecek gelir mi ya bizim kiz becerebilir mi acaba bir bakayim
Sen vazgeçme yine tutar annesi bi kere tuttuysa

Gece oldu benimki ağlıyordu birden uykudan alıp aldım kucağım öylece kaldım sonra o gün bugündğr geçmedi bi korse aldım onu takıyorum bayılcam sıcaktan
Geçmiş olsun canım sen çok aksatma geçmezse fitik falan olmasın Allah korusun

Kızlar ya dün gece Asya hanım uyanmamis tam 9.5 saat uyumuş ya bende o uyaniyo 4 5 saate diye alarm falan kurmamıştım kiyamam o kadar saat ac ac uyumuş bi şey olmaz umarım hemen doyurdum ama rekor kırdı sanırım gruptaki bebekler arasinda

bana da belini sar dediler.sardim.arada fön tutuyorum hafif.sicak iyi gelir diyorlar cocugu alamiyorum..mizlaniyor..
Ben de alamıyorum eşim yok bu ara annemle yatıyorum gece kalkıp bebeği kucağıma veriyor sezaryenli zamanlar gibi bazen de yalnız oluyorum çocuk gözümün içine bakıyor alana kadar canım çıkıyor

Benimki de gece 6-7 saat uyuyo canım. Bi zaman sonra gece uykusu açlığın önüne geçiyormuş dert etme

Ben de alamıyorum eşim yok bu ara annemle yatıyorum gece kalkıp bebeği kucağıma veriyor sezaryenli zamanlar gibi bazen de yalnız oluyorum çocuk gözümün içine bakıyor alana kadar canım çıkıyor

benim kimsem de yok gunduz.gece de esim fosur fosur uyuyor valla... canim yaniyor evin her yeri her yerde..sezaryenli günler gibi gercekten.tek farki o zaman bebeler daha cok uyuyordu pek gaz yoktu..bak oglen 1 de uyandi daha simdi uyudu o da muallak..cunku yerine koyarken hep uyandiriyorum..canimin acisindan

biraksam benimki de uyur inan..ama sonra uyaniyor cok ac.yiyor yiyor doymuyor.sonra hazmedemiyor.sonra agliyor agliyor agliyor 14 saat uyumuyor..bende su pencere olayini deniyorum valla.cunku sabah 4 de dalip ertesi gun 4 e kadar arada beslenerek uyuyunca en az 12 saat uyumuyor hic.canım çıkıyor. cok zor oluyor.ben de simdi 2 saatte uyandirip 1 saat bakindirmaya calisiyorum.bakaim
aralarda dinlenme fırsatı oluyor bari...

ama bugun istisna oldu.uyumadi 1 den beri..

Ayy cok geçmiş olsun canım yaa kız nazara mı geldin noldun bi daha olmasın aman
Sağol canım, amin inşallah bir daha olmaz.
Ayy geçmiş olsun canım allah korumuş
Öyle valla kuzum ya, sağolasın
Ay çok geçmiş olsun ya korkunç bi kaza atlatmissiniz ayağın geçer i sallah buz falan köy sadaka ver birine
Vericem canım zaten allah beterinden korudu şükür.
Birşey olmaz kuzum doktorlar 2 ayın sonunda kesintisiz uyku bekliyorlar bebekten. Aç kalmıyor yani.

Yerim
Evet benim kiz da cok hirsli eline karsi, o yumruk yakindir girecek komple agzina
Çok komik oluyorlar tırnaklarını güzel kes zarar vermesin kendine hırçın kızın. Ben tam dip kesmemistim ağzının kenarlarını hep yırttı. Canı yandıkçada daha çok hırslandı

O biraz zor be güzelim o disler bitene kadar, başka şeyleri çıkar. Her geçen gün yeni seyler ekleniyor. Geleceği cok parlak görmüyorum 1 bucuk yasındaki ileride neler olacak sürekli hatırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…