2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir diğer fark da o zamanlar bebeler minnaktı şimdi maşallah 5-6 kilolar :) ben de aynı dertten muzdaripim beşiğine koyarken önce ayaklarını koyuyorum başını birden bırakıyorum bazen istemeden, yavrumun moro refleksi çalışıyor düştüğünü sanıyor bıdığım

bacaga vuran agri varsa fitiktir canim.oyle dusunme endiselenmeyelim..olumlu dusun gececek gececek de.ben oyle yapıyorum belimin kemigi sanki curumus gibi aciyor
Hmm yok bacağıma vurmuyor o zaman fıtık değildir diyip sevineyim dediğin gibi olumlama yapayım bol bol allah hepimize sağlık sıhhat güç kuvvet versin de bebeklerimizi büyütelim

Kızlar iyi akşamlar herkese. Bizim uyku konusunda hiç düzenimiz kalmadı. Önceden gündüz uyuduğu zaman 2 bazen 3 saate yakın uyurdu. Gece de ilk uykusu 3 saat sonra yine 2 saate bir kalkardı. Ben razıydım bu düzene ama şuan gündüzleri sadece yarım saat. Gecede 1 veya 1.3 saatte bir ayaktayız. Niye böyle oldu bilmiyorum. Haftaya 2 aylık oluyoruz. Çok şükür sağlığı yerinde olsun diyorum ama böyle de inanın çok yorucu oluyor. Bir çoğunuzun bebişi gündüz uyumasa bile gece yatıyor ne güzel. Bizde oda yok. Keyfim olmuyor böyle olunca hiç. Geçicidir dimi bu dönem? Niye yazdım onuda bilmiyorum iyi bir şeyler duymak istiyorum sanırım. Of anam off...

Geçecek canım merak etme daha bugün yazdım bi kaç gündür gündüz 1 kere uyuyor 2 saat falan aynı dediğin gibiydi gündüz uykusu hiç yoktu.. 2 gün sonra 3 aylık olacağız. Ama yaklaşık 2,5 aylıktan beri gece uzun uyuyor benimki Düzeni oturacaktır Yakın zamanda merak etme

Bizim gece uykusu 50-55 günden sonra bir düzene girdi gibi. Sen tam o civardasin sanırım. Gece uyuyunca gündüz uykusu çok kötü oldu sefer, sadece kucagimizda, omzumuzda üstümüzde uyumaya başladı. Yatağa koyunca tık açıyor gözleri. Epeydr ilkkez öğlen yattı yatağına 2 saat kadar çok mutlu oldum valla elim kolum dinlendi. İnşallah gece gündüz hepsi bir düzene girecek

İnşallah kızlar inşallah.. Çok ihtiyaç hissediyorum öyle bir düzene. Sabredeceğiz bakalım.

Ay gercekten kafayi yedircekler bana bu evde. Bizim ev müstakil tavuk da var kapinin önünde aksam vakti kaynanam kapiya götürdü oğlanı snra ben bi baktım eşim de yok kv de bi baktim kümese girmiş eşim cocuk da kucağında üstüne birden atlarsa flan diyorum kaynanam da tutmus alışsın dio ay 2 aylik cocuk daha net görmezken neye alisacak yarabbim. Bende dedim ne anliyoda alisacak diye yavas yavaş alistirma yapıyormuş o sıra da ağladı korktu aman diyolar. Bu ldar da cahillik olmaz ya gercekten... Kafayı yemek isteyen bize gelsin ya valla hemen yersiniz

Benimki de gece 6-7 saat uyuyo canım. Bi zaman sonra gece uykusu açlığın önüne geçiyormuş dert etme
Annemde gece uykusu büyütür dert etme burak uyuşun dedi bölme uykusunu diyo büyüyorlar artık sanırım gündüz uyumuyor pek zaten benimki de çoğu zaman 6 saate kadar uyuyor ama hiç bu kadar uyumamisti sasirdim açıksa uyanır ama demi yani sıkıntı olacak bi durum olmasın da

Bende sizden duydum şu pencere olayını bi arastirayim bakalım ben hariç herkes bilgili givi grubun cahil annesi miyim neyim hiç duymadım sizden öğreniyorum gündüz 1 3 5 saate baktığı oluyor etrafina valla demin 7 de uyandı şimdi uyudu sanırım artık ufak ufak çalışmalara başlayabiliriz uyku eğitimi icin

Kızlar bebeğim hem emiyordu arada da mama veriyordum. Bugün bütün gün mememi almadı yaa mamayı verdipim an içiyor. Ama meme reddi var. Sebep ne olabilir. Çok üzülüyorum

Herkes öyle diyor benim doktor 5 saati geçirme dedi geçen aklım karıştı ben bildiğim düzen gideceğim onu dinlemem de yani gerek yok uykusu varsa uyuşun sadece bu defa çok uzun olunca acaba dedim zarar verir miyim ama içime su serptiniz sagolun ya

çok geçmiş olsun canım. en korktuğum şeylerden. Allah korumuş minigi.

Kızlar bebeğim hem emiyordu arada da mama veriyordum. Bugün bütün gün mememi almadı yaa mamayı verdipim an içiyor. Ama meme reddi var. Sebep ne olabilir. Çok üzülüyorum

Birden bire mi oldu. Alır yine ya üzme kendini belki bugüne has bir şeydir. Benimkide uyumuyor hala ayakta nasıl uyutucamı şaşırdım

bnde burda duydum cnm ama bize sokmedi 7 saat oldu uyanalı.direniyoruz

oglum besigin yaninda pusuda bekliyor..uyusunda daha etkinlik yapazagaz

Birden bire mi oldu. Alır yine ya üzme kendini belki bugüne has bir şeydir. Benimkide uyumuyor hala ayakta nasıl uyutucamı şaşırdım
Evet en son sabah 6 da emdi. Bütün gün uğraştım. Her uğraşmam hüsranla sonuçlandı. Ağlıyor itiyor kendini. İnşallah geçicidir. Sağıp verdim şimdi Off canım zor gerçekten. Uyur dert etme gazı falan vardır. Kucağında dans et işe yarıyor ben öyle yapıyorumm uyuyamadığı zamanlarda

Hiç derdi yok gibi duruyor ne ağlama var ne ayak çekme inan çok sakin. Az önce yine salladım uyudu 5 dk sonra gözleri açtı. Karnı tok mama yaptım içmedi. Altı kuru. Cidden çok çaresiz hissediyorum bende kendimi şuan.. Of of hepsi ayrı cins bu bebelerin

UYanmak üzere ilken emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…