O biraz zor be güzelim o disler bitene kadar, başka şeyleri çıkar. Her geçen gün yeni seyler ekleniyor. Geleceği cok parlak görmüyorum 1 bucuk yasındaki ileride neler olacak sürekli hatırlatıyor
Bir diğer fark da o zamanlar bebeler minnaktı şimdi maşallah 5-6 kilolar :) ben de aynı dertten muzdaripim beşiğine koyarken önce ayaklarını koyuyorum başını birden bırakıyorum bazen istemeden, yavrumun moro refleksi çalışıyorbenim kimsem de yok gunduz.gece de esim fosur fosur uyuyor valla... canim yaniyor evin her yeri her yerde..sezaryenli günler gibi gercekten.tek farki o zaman bebeler daha cok uyuyordu pek gaz yoktu..bak oglen 1 de uyandi daha simdi uyudu o da muallak..cunku yerine koyarken hep uyandiriyorum..canimin acisindan
Hmm yok bacağıma vurmuyor o zaman fıtık değildir diyip sevineyim dediğin gibi olumlama yapayım bol bolbacaga vuran agri varsa fitiktir canim.oyle dusunme endiselenmeyelim..olumlu dusun gececek gececek de.ben oyle yapıyorumbelimin kemigi sanki curumus gibi aciyor
Geçecek canım merak etme daha bugün yazdım bi kaç gündür gündüz 1 kere uyuyor 2 saat falan aynı dediğin gibiydi gündüz uykusu hiç yoktu.. 2 gün sonra 3 aylık olacağız. Ama yaklaşık 2,5 aylıktan beri gece uzun uyuyor benimkiKızlar iyi akşamlar herkese. Bizim uyku konusunda hiç düzenimiz kalmadı. Önceden gündüz uyuduğu zaman 2 bazen 3 saate yakın uyurdu. Gece de ilk uykusu 3 saat sonra yine 2 saate bir kalkardı. Ben razıydım bu düzene ama şuan gündüzleri sadece yarım saat. Gecede 1 veya 1.3 saatte bir ayaktayız. Niye böyle oldu bilmiyorum. Haftaya 2 aylık oluyoruz. Çok şükür sağlığı yerinde olsun diyorum ama böyle de inanın çok yorucu oluyor. Bir çoğunuzun bebişi gündüz uyumasa bile gece yatıyor ne güzel. Bizde oda yok. Keyfim olmuyor böyle olunca hiç. Geçicidir dimi bu dönem? Niye yazdım onuda bilmiyorum iyi bir şeyler duymak istiyorum sanırım. Of anam off...
Bizim gece uykusu 50-55 günden sonra bir düzene girdi gibi. Sen tam o civardasin sanırım. Gece uyuyunca gündüz uykusu çok kötü oldu sefer, sadece kucagimizda, omzumuzda üstümüzde uyumaya başladı. Yatağa koyunca tık açıyor gözleri. Epeydr ilkkez öğlen yattı yatağına 2 saat kadar çok mutlu oldum valla elim kolum dinlendi.Kızlar iyi akşamlar herkese. Bizim uyku konusunda hiç düzenimiz kalmadı. Önceden gündüz uyuduğu zaman 2 bazen 3 saate yakın uyurdu. Gece de ilk uykusu 3 saat sonra yine 2 saate bir kalkardı. Ben razıydım bu düzene ama şuan gündüzleri sadece yarım saat. Gecede 1 veya 1.3 saatte bir ayaktayız. Niye böyle oldu bilmiyorum. Haftaya 2 aylık oluyoruz. Çok şükür sağlığı yerinde olsun diyorum ama böyle de inanın çok yorucu oluyor. Bir çoğunuzun bebişi gündüz uyumasa bile gece yatıyor ne güzel. Bizde oda yok. Keyfim olmuyor böyle olunca hiç. Geçicidir dimi bu dönem? Niye yazdım onuda bilmiyorum iyi bir şeyler duymak istiyorum sanırım. Of anam off...
Geçecek canım merak etme daha bugün yazdım bi kaç gündür gündüz 1 kere uyuyor 2 saat falan aynı dediğin gibiydi gündüz uykusu hiç yoktu.. 2 gün sonra 3 aylık olacağız. Ama yaklaşık 2,5 aylıktan beri gece uzun uyuyor benimkiDüzeni oturacaktır Yakın zamanda merak etme
Bizim gece uykusu 50-55 günden sonra bir düzene girdi gibi. Sen tam o civardasin sanırım. Gece uyuyunca gündüz uykusu çok kötü oldu sefer, sadece kucagimizda, omzumuzda üstümüzde uyumaya başladı. Yatağa koyunca tık açıyor gözleri. Epeydr ilkkez öğlen yattı yatağına 2 saat kadar çok mutlu oldum valla elim kolum dinlendi. ☺ İnşallah gece gündüz hepsi bir düzene girecek
Annemde gece uykusu büyütür dert etme burak uyuşun dedi bölme uykusunu diyo büyüyorlar artık sanırım gündüz uyumuyor pek zaten benimki de çoğu zaman 6 saate kadar uyuyor ama hiç bu kadar uyumamisti sasirdim açıksa uyanır ama demi yani sıkıntı olacak bi durum olmasın daBenimki de gece 6-7 saat uyuyo canım. Bi zaman sonra gece uykusu açlığın önüne geçiyormuş dert etme
Ani haraketle incitmiste olabilirsin direk fitik deme ya Allah korusunFıtığa benziyor başladı bence yandım ben
Bende sizden duydum şu pencere olayını bi arastirayim bakalım ben hariç herkes bilgili givi grubun cahil annesi miyim neyim hiç duymadım sizden öğreniyorumbiraksam benimki de uyur inan..ama sonra uyaniyor cok ac.yiyor yiyor doymuyor.sonra hazmedemiyor.sonra agliyor agliyor agliyor 14 saat uyumuyor..bende su pencere olayini deniyorum valla.cunku sabah 4 de dalip ertesi gun 4 e kadar arada beslenerek uyuyunca en az 12 saat uyumuyor hic.canım çıkıyor. cok zor oluyor.ben de simdi 2 saatte uyandirip 1 saat bakindirmaya calisiyorum.bakaim
aralarda dinlenme fırsatı oluyor bari...
ama bugun istisna oldu.uyumadi 1 den beri..
Herkes öyle diyor benim doktor 5 saati geçirme dedi geçen aklım karıştı ben bildiğim düzen gideceğim onu dinlemem de yani gerek yok uykusu varsa uyuşun sadece bu defa çok uzun olunca acaba dedim zarar verir miyim ama içime su serptiniz sagolun yaSağol canım, amin inşallah bir daha olmaz.
Öyle valla kuzum ya, sağolasın
Vericem canım zaten allah beterinden korudu şükür.
Birşey olmaz kuzum doktorlar 2 ayın sonunda kesintisiz uyku bekliyorlar bebekten. Aç kalmıyor yani.
çok geçmiş olsun canım. en korktuğum şeylerden. Allah korumuş minigi.Kızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Kızlar bebeğim hem emiyordu arada da mama veriyordum. Bugün bütün gün mememi almadı yaamamayı verdipim an içiyor. Ama meme reddi var. Sebep ne olabilir. Çok üzülüyorum
bnde burda duydum cnmBende sizden duydum şu pencere olayını bi arastirayim bakalım ben hariç herkes bilgili givi grubun cahil annesi miyim neyim hiç duymadım sizden öğreniyorumgündüz 1 3 5 saate baktığı oluyor etrafina valla demin 7 de uyandı şimdi uyudu sanırım artık ufak ufak çalışmalara başlayabiliriz uyku eğitimi icin
Evet en son sabah 6 da emdi. Bütün gün uğraştım. Her uğraşmam hüsranla sonuçlandı. Ağlıyor itiyor kendini. İnşallah geçicidir. Sağıp verdim şimdiBirden bire mi oldu. Alır yine ya üzme kendini belki bugüne has bir şeydir. Benimkide uyumuyor hala ayakta nasıl uyutucamı şaşırdım
Evet en son sabah 6 da emdi. Bütün gün uğraştım. Her uğraşmam hüsranla sonuçlandı. Ağlıyor itiyor kendini. İnşallah geçicidir. Sağıp verdim şimdiOff canım zor gerçekten. Uyur dert etme gazı falan vardır. Kucağında dans et işe yarıyor ben öyle yapıyorumm uyuyamadığı zamanlarda ☺
UYanmak üzere ilken emzirEvet en son sabah 6 da emdi. Bütün gün uğraştım. Her uğraşmam hüsranla sonuçlandı. Ağlıyor itiyor kendini. İnşallah geçicidir. Sağıp verdim şimdiOff canım zor gerçekten. Uyur dert etme gazı falan vardır. Kucağında dans et işe yarıyor ben öyle yapıyorumm uyuyamadığı zamanlarda ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?