Bizim ki de agliyor yavaştan yavastan çığlığı basar diye korkuyoruz besikte salliyoruz ama yine kolumuzla sallama istiyor sanirimHiç derdi yok gibi duruyor ne ağlama var ne ayak çekme inan çok sakin. Az önce yine salladım uyudu 5 dk sonra gözleri açtı. Karnı tok mama yaptım içmedi. Altı kuru. Cidden çok çaresiz hissediyorum bende kendimi şuan.. Of of hepsi ayrı cins bu bebelerin
Kızlar ya dün gece Asya hanım uyanmamis tam 9.5 saat uyumuş ya bende o uyaniyo 4 5 saate diye alarm falan kurmamıştım kiyamam o kadar saat ac ac uyumuş bi şey olmaz umarım hemen doyurdum ama rekor kırdı sanırım gruptaki bebekler arasinda
Ay kızlar sizinki nasıl o kadar uyuyor yaBenimki de gece 6-7 saat uyuyo canım. Bi zaman sonra gece uykusu açlığın önüne geçiyormuş dert etme
Vallahi benim de durum farksız. Gündüz hiç uyumuyor neredeyse. Gece de 2 saatte bir kalkıyor. Bazen 10 dk durup uykuya dalıyor. O zaman daha sık uyanıyor. Memeyi ağzına sokuşturuyorum ama yok büzüyor ağzını almıyor kesinlikle uyumaktan. Sanırsın sabaha kadar uyur bu tiple. 2 saate gözler fıldır fıldırKızlar iyi akşamlar herkese. Bizim uyku konusunda hiç düzenimiz kalmadı. Önceden gündüz uyuduğu zaman 2 bazen 3 saate yakın uyurdu. Gece de ilk uykusu 3 saat sonra yine 2 saate bir kalkardı. Ben razıydım bu düzene ama şuan gündüzleri sadece yarım saat. Gecede 1 veya 1.3 saatte bir ayaktayız. Niye böyle oldu bilmiyorum. Haftaya 2 aylık oluyoruz. Çok şükür sağlığı yerinde olsun diyorum ama böyle de inanın çok yorucu oluyor. Bir çoğunuzun bebişi gündüz uyumasa bile gece yatıyor ne güzel. Bizde oda yok. Keyfim olmuyor böyle olunca hiç. Geçicidir dimi bu dönem? Niye yazdım onuda bilmiyorum iyi bir şeyler duymak istiyorum sanırım. Of anam off...
Canim herhalde ani hareketten sinir sikismasi oldu. Fitik baslangici demislerdi bana da.benim kimsem de yok gunduz.gece de esim fosur fosur uyuyor valla... canim yaniyor evin her yeri her yerde..sezaryenli günler gibi gercekten.tek farki o zaman bebeler daha cok uyuyordu pek gaz yoktu..bak oglen 1 de uyandi daha simdi uyudu o da muallak..cunku yerine koyarken hep uyandiriyorum..canimin acisindan
Sütüne tadı geçecek bir şey mi yedin acaba canımKızlar bebeğim hem emiyordu arada da mama veriyordum. Bugün bütün gün mememi almadı yaamamayı verdipim an içiyor. Ama meme reddi var. Sebep ne olabilir. Çok üzülüyorum
Oy canim. Aynen kesicem.Çok komik oluyorlar tırnaklarını güzel kes zarar vermesin kendine hırçın kızın. Ben tam dip kesmemistim ağzının kenarlarını hep yırttı. Canı yandıkçada daha çok hırslandı
Biberona alismos olmasin..Sütüne tadı geçecek bir şey mi yedin acaba canım
Bugün annem bal mumu aldı yaptık şimdi koydum inşallah işe yarar göğsümü biraz yaktı normal mi???Tesekkur ederim cnm hemen aldırıp yapayım
Normal canım başta, inşallah sana da iyi gelirBugün annem bal mumu aldı yaptık şimdi koydum inşallah işe yarar göğsümü biraz yaktı normal mi???
3 tane canım, 1 koldan 2 bacaktan.. Huzursuzluk oldu mu sizde?Ay canım inşallah gecen kolay geçer. Biz de bugün olduk. Korku içindeyimkaç tane aşı oldunuz siz?
Tuh canim ya. Ne kadar kotu olmus.Kızlar ancak gelebildim valla benimki bizi mahvetti bunca saatNe aşıymış arkadaşşş.. Hiç uyumayınca akşam 6 -7 gibi bebek arabasına koyduk 1.5 saat gezdirdik toplamda 45 dk kadar uyudu. Eve geldik yine ağlamalar başladı. Benim kız meğer usluymuş ya bu yüzünü yeni gördük, çığlıklar falan.. Kıçı yere değdi mi basıyor yaygarayı.. Ağlayınca sanırım ateşi biraz arttı endişelendim ama düştü normale sonra.. Yeni uyuttuk. Saat başı ateş için kalkacağım bakalım inşallah yükselmez.
Canim gunduz pek uyumayinca, gece mecbur uyuyorlar sanirimAy kızlar sizinki nasıl o kadar uyuyor yaBenim bebik en fazla 3 saat aralıksız uyudu şimdiye kadar. 2 ayı geçtik. Ne kadar oldu ki sizinkiler
6 saat dedi sanki benim doktor..Herkes öyle diyor benim doktor 5 saati geçirme dedi geçen aklım karıştı ben bildiğim düzen gideceğim onu dinlemem de yani gerek yok uykusu varsa uyuşun sadece bu defa çok uzun olunca acaba dedim zarar verir miyim ama içime su serptiniz sagolun ya
Ay zaten iş bitmiyor Bir de oğlanların kaybettiklerini bulmakla geçiyor vakit. Benim oğlum emzik biberon da tutmamıştı. Parmağını emiyordu sürekli hep aynı parmağı, hiçbir şey olmadı hatta yeni yeni unutturdu ona.Birsey olmaz bırak emsin sıkıntısı olursa arada sende yardım et. Ben elimi sokup pek kaşımıyorum. Biberonun ucunu çıkarıp parmagıma takıyorum öyle oynuyorum. Hoşuna gidiyor.Oy canim. Aynen kesicem.
En son oglum agzina sokmustu kizin tirnak makasinidelirtiyor beni yapma dedikce yapior, nereye atti ariycM simdi.
Baaparmagini meme gibi emiyor,parmagi incelir diyen var. Olur mu ki oyle sey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?