2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

canim omuz tarafindaki his karincalanma tarzi bisey..
benim agriyan yerim belim
gazi gibiyim annelik gazisi
fitik baslangici vardi zaten.magnorm ictim bakalim nasil olacağım.hamilelikte kas agrisina iyi geliyordu.
doktorumuza sorduk icebilirsin dedi.

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
9.5 saat baya uzunmuş canım ama açıksa uyanır ağlardı herhalde bizim ki olsa kıyameti koparır dı.asyacık kıyak geçmiş sana annecim biraz uyusunda dinlensin demiş

Bende uyku konusunda dertliyim valla 6-7 saat bebeği uyuyanlar çok şanslısınız.
o kadar yorgunum ki şu an kızım uyuyor ama ben uyuyamıyorum yorgunluktan.
Gündüz hep benim kucağımda uyuyor çok nadir kendi kendine uyuduğu. Nerde yanlış yapıyorum bilmeden ona kötülük mü yapıyorum ya Bazen gülücükler saçıyor bazen çok mutsuz bugün öyleydi mesela uykusu var uyumuyor keyifsiz onu öyle gördükçe kahroluyorum.
Netten bişeyler ataştırdım bugün.Sabah en geç 7-7,5 kaldırmamı lazımmış. Gün içindede ayına göre uyanıklık süresine uymazsak gece çok yorgun olduğundan uyuyamaz ve sık uyanırmış. Uyku öncesi rutinleri oluşturmamız gerekiyormuş vs.
Aslında uyumadan önce rutinlerimiz var. Gece daha sessiz konuşup ışığı açmıyoruz. Gündüz gürültüdr uyutmaya çalışıyorum.
Yarından itibaren daha dikkat edicem uyanık kalma süresini en aza indirmeye çalışıcam. 1,5 saatte 20 dk şekerleme yapsa bile yetermiş. Birde gündüzleri 2 saattn fazla uyutmamak gerekmiş. Ooof of buda geçer be

Ya kizlar cok komik gelecek biliyorum ama ben bu bebisin parmak emmesine surekli engel oluyorum. Elini agzindan cekiyorum hep. Sorun neden? Çünkü benim esim ve gorumcem hala parmak emiyorlar. Bende de huy oldu kaynana karışmamis hic bunlar 30 kusur yasindalar emiyolar kimse yokken ve uyurken. İnşallah oğlum benzemez yaaa.

Uyanır uyanır hatta uyanmıştır bile ben de ilk uyuduğunda doktora yazmıştım uyuyo bu diye bırak uyusun dedi gece uykusu beslenme kadar önemli dedi

Sağol canım çok geçmiş olsun sana da... Nazar mı vardır nedir? Felak nas oku bi yandan. Çabucak iyileşir inşallah.

Ne kadarlik? Üç aya yaklastiysa meme reddi yapıyordur. Önce serçe parmağını ver ağzına kaşı biraz damaklarini, sonra memeyi sokustur alıyor genelde. Ya da ben maalesef ağlata ağlata ağzında tutuyorum pes edene dek
Ay kızlar sizinki nasıl o kadar uyuyor ya Benim bebik en fazla 3 saat aralıksız uyudu şimdiye kadar. 2 ayı geçtik. Ne kadar oldu ki sizinkiler
Kuzum alerji huysuzluk yapıyordur senin minige kıyamam.
Canım pardon ama ailen de ne rahatmis. AVM de spor salonuna gidip gelip kucağında bebek olan kadına yaklaşmak pek normal değil yani.
Anam anam. İnşallah benzemez ya. Benimki de komple elini sokuyor. Grupta ilk emen benimkiydi sanırım. İşte alışır falan yazdı bi arkadaş. Korkudan çekiyordum hep. Sonra eşim çocuğu olan bir arkadaşına sormuş. Ufakken doktora sormuşlar bırakın emsin kendini kesfediyor demiş. Kulağını da çekiyor bazen benimki. Normalmiş yani. Ben de biraktim emiyor. Müdahale etmen gereken zaman bence altı aydan sonra diş çıkarma zamanı harici emdiginde. Bir de memeden erken kesilen ya da emzik verilmeyen bebek alışkanlık yaparmış. Emzik ver derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…