Canim herhalde ani hareketten sinir sikismasi oldu. Fitik baslangici demislerdi bana da.
Oglum 3 yasindaydi,parkta oynarken kuzenleriyle gelin sizi markete gotureyim demistim. Oglum normal yururken birden bi kosmaya baslamisti, araba yolu bi de... ona yetisicem diye oyle kostum ki birden o kadar bacagimi acinca baslamisti.. cok zordu ya hareketli erkek cocuk. Bakalim bu kizçe nasil olacak..
Oraya krem surup ovusturmustum sanirim masaj gibi. Agriyan yerinde gelir belki eline bi sertlik. Eger tabi ani hareketle olduysa senin omuz tarafinda..
oglen 1 de uyandi..hala uyumadik...Ay çıldırıcam bu kiz durduk yere agliyor gunduz uykulari uyku degil zaten birde meme reddi emzigi atmalar flan ne derdin var kuzum ya yat uyu istebazen cok yoruluyorum
oglen 1 de uyandi..hala uyumadik...
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunSağol canım. Buz koydum üstüne basamıyorum zaten çok fazla.
Sağol canım benim. Buz uyguluyorum zaten.
Sağol canım. Benimde en korktuğum şeydi, hep merdivenden düştüğümü görürdüm rüyamda ilkeyle. Çok şükür atlattım rüyaları.
Sana da geçmiş olsun kuzum. Benimkide korktu bir ani hareket edince ağladı. Sonra babası kucağına alınca sustu.
Bendim canım.
Eki Görüntüle 2652964
Sağol canım.
9.5 saat baya uzunmuş canım ama açıksa uyanır ağlardı herhalde bizim ki olsa kıyameti koparır dı.asyacık kıyak geçmiş sana annecim biraz uyusunda dinlensin demişKızlar ya dün gece Asya hanım uyanmamis tam 9.5 saat uyumuş ya bende o uyaniyo 4 5 saate diye alarm falan kurmamıştım kiyamam o kadar saat ac ac uyumuş bi şey olmaz umarım hemen doyurdum ama rekor kırdı sanırım gruptaki bebekler arasinda
ahh baharcım ahh...daha bunlara üzülmebizimki uykusu oldugu icin ağlıyormus e ne diye inatlasiyorsun yat uyu dinlen dime.. Bugun kiz biraz uyudu tam balkonda cay iceyim dedim bir baktim gozlerini acti oturup aglayacaktim.
burnuna bak kirpigine bak.bazen kirpik göze giriyor.yeni kestiysen tirnagina bak.eger bunlarda bisey yoksa.yedigin bisey dokunmuştur.ne yedin düşün.Ya uyanip tekrar aglamaya basladi ne oluyor bilmiyorum ki ac degil altida temiz gaz mi var anlamadim
Hiç mi uyumadı 20-30 dk dahioglen 1 de uyandi..hala uyumadik...
10 dk da uyaniyorHiç mi uyumadı 20-30 dk dahi
Allah kolaylık versin hepimize10 dk da uyaniyor
niye uyumadığını buldum.popo pisik olmus..kremlemistim ama yaramamis.yandim simdi.hava da sicak.belim de agriyor..Allah kolaylık versin hepimize
Uyanır uyanır hatta uyanmıştır bileAnnemde gece uykusu büyütür dert etme burak uyuşun dedi bölme uykusunu diyo büyüyorlar artık sanırım gündüz uyumuyor pek zaten benimki de çoğu zaman 6 saate kadar uyuyor ama hiç bu kadar uyumamisti sasirdim açıksa uyanır ama demi yani sıkıntı olacak bi durum olmasın da
Benimki 3 ay olmak üzere, 2-3 haftadır böyle amaAy kızlar sizinki nasıl o kadar uyuyor yaBenim bebik en fazla 3 saat aralıksız uyudu şimdiye kadar. 2 ayı geçtik. Ne kadar oldu ki sizinkiler
Sağol canım çok geçmiş olsun sana da... Nazar mı vardır nedir? Felak nas oku bi yandan. Çabucak iyileşir inşallah.Sağol canım. Buz koydum üstüne basamıyorum zaten çok fazla.
Sağol canım benim. Buz uyguluyorum zaten.
Sağol canım. Benimde en korktuğum şeydi, hep merdivenden düştüğümü görürdüm rüyamda ilkeyle. Çok şükür atlattım rüyaları.
Sana da geçmiş olsun kuzum. Benimkide korktu bir ani hareket edince ağladı. Sonra babası kucağına alınca sustu.
Bendim canım.
Eki Görüntüle 2652964
Sağol canım.
Ne kadarlik? Üç aya yaklastiysa meme reddi yapıyordur. Önce serçe parmağını ver ağzına kaşı biraz damaklarini, sonra memeyi sokustur alıyor genelde. Ya da ben maalesef ağlata ağlata ağzında tutuyorum pes edene dekEvet en son sabah 6 da emdi. Bütün gün uğraştım. Her uğraşmam hüsranla sonuçlandı. Ağlıyor itiyor kendini. İnşallah geçicidir. Sağıp verdim şimdiOff canım zor gerçekten. Uyur dert etme gazı falan vardır. Kucağında dans et işe yarıyor ben öyle yapıyorumm uyuyamadığı zamanlarda ☺
Kuzum alerji huysuzluk yapıyordur senin minige kıyamam.Ay kızlar sizinki nasıl o kadar uyuyor yaBenim bebik en fazla 3 saat aralıksız uyudu şimdiye kadar. 2 ayı geçtik. Ne kadar oldu ki sizinkiler
Canım pardon ama ailen de ne rahatmis. AVM de spor salonuna gidip gelip kucağında bebek olan kadına yaklaşmak pek normal değil yani.ya kizlar ben biraz kizgin ve uzgunum..az cok bahsettim eskiden olan takintilar huy kapmalar hamilelikle geri geldi..
bi de ustune korona..
evde oturmayi ben seviyorum bebek kucuk zaten yapilcak sey pek yok..
annemlerle altli ustluyuz,onun gonlu olsun diye indim. Ama onceki gun kardesimin cocuklari koye gitmislerdi orda kedi kopek sevip kucaklarina almislar.. ben suan belji toksoplazmadan, belki gecen sene apattmani pire basmasindan belki de bilmiorum iste eski okblilerdenim ben.. bu nedenlerden hosuma gitmiyor.. Eskiden cocuklar yokken sokak kedisini veterinere goturup 170 tl para verdigim, sonra universite hastanesinde tedavi ettirmisligim var da iste psijklojim suan degisik ilaci birden de kestim bi de hamilelik.
neyse annem kardesimi uyarmis ablan gormesin paylasma huylanmasin diye yine de paylasmis.. ben de dedim assagi inesim kacti falan. Neyse yine de gittik. Oglum da illa cocuklari istiyor, geldiler, surekli bana inat cocukkar bile yok kucagimiza aldik yok elledik vsvs.. annem de kizdi tamam bahsetmeyin diy.ben de dedim bebegi ellemeyin o zaman. Ya tamam bisey oldugu yok ama ortada bi giciklik olunca daha cok takiliyor kafam. Uzaklasiorum kendi ailemden.. cok rahatlar, bari virus varken parayi elleyince el yikayin diorum bana deli muamelesi yapiorlar.. 4 yasina yeni gird kiz kakam geldi sende gel anne diyor kac kez, gitmiyor kadin.. hayir nasil oturacak ki, elleyecek heryeri.. bakalim biznasil yapicax buyuyunce..1 bucuk yaS kizi var ne yemis, nerrye gitmis umru degil...oturuyor elde tel..cam acik cocukkar zipliyor balkonda ben kucakta bebek onlari takip ediorum..Evde de arka odada kopek yasiyor, kakssini balkonun bi kosesine cisini bi kosesine yapior basmiyormusmus dordum kac kez. Allahtan cikmior odadan.. diger kardesim avmdeki spor salonundan geldi,gel opeyim dedi ben de yok bebek de kucagimda dedim.. ayip ettim ama iste.. Cok rahatlar offf...ben de hic rahat degilim ve tek kaliorum..iyki sizler varsiniz...tessekkur ederim.. sacma gelecek belki size ama yine icimi dokmus oldum..
Anam anam. İnşallah benzemez ya. Benimki de komple elini sokuyor. Grupta ilk emen benimkiydi sanırım. İşte alışır falan yazdı bi arkadaş. Korkudan çekiyordum hep. Sonra eşim çocuğu olan bir arkadaşına sormuş. Ufakken doktora sormuşlar bırakın emsin kendini kesfediyor demiş. Kulağını da çekiyor bazen benimki. Normalmiş yani. Ben de biraktim emiyor. Müdahale etmen gereken zaman bence altı aydan sonra diş çıkarma zamanı harici emdiginde. Bir de memeden erken kesilen ya da emzik verilmeyen bebek alışkanlık yaparmış. Emzik ver derim.Ya kizlar cok komik gelecek biliyorum ama ben bu bebisin parmak emmesine surekli engel oluyorum. Elini agzindan cekiyorum hep. Sorun neden? Çünkü benim esim ve gorumcem hala parmak emiyorlar.Bende de huy oldu kaynana karışmamis hic bunlar 30 kusur yasindalar emiyolar kimse yokken ve uyurken. İnşallah oğlum benzemez yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?