Ne kadarlik? Üç aya yaklastiysa meme reddi yapıyordur. Önce serçe parmağını ver ağzına kaşı biraz damaklarini, sonra memeyi sokustur alıyor genelde. Ya da ben maalesef ağlata ağlata ağzında tutuyorum pes edene dek ☹
Kuzum alerji huysuzluk yapıyordur senin minige kıyamam.
Canım pardon ama ailen de ne rahatmis. AVM de spor salonuna gidip gelip kucağında bebek olan kadına yaklaşmak pek normal değil yani.
Anam anam. İnşallah benzemez ya. Benimki de komple elini sokuyor. Grupta ilk emen benimkiydi sanırım. İşte alışır falan yazdı bi arkadaş. Korkudan çekiyordum hep. Sonra eşim çocuğu olan bir arkadaşına sormuş. Ufakken doktora sormuşlar bırakın emsin kendini kesfediyor demiş. Kulağını da çekiyor bazen benimki. Normalmiş yani. Ben de biraktim emiyor. Müdahale etmen gereken zaman bence altı aydan sonra diş çıkarma zamanı harici emdiginde. Bir de memeden erken kesilen ya da emzik verilmeyen bebek alışkanlık yaparmış. Emzik ver derim.
Kız o kadar komik ve tatlılar ki otur izle tüm gün dimigecen gun benimki elini alnina şlaaaap diye bir vurdu.sonra bir de ağlıyor
az öncede eli sacina degmis en tepede tıp tıp vuruyor bu ne diyeiki tel saç var
bu ay ellerini sap sap vurucak diyor ama pek yapmiyor benim ki..aslinda daha elini de izlemiyor.yeni yeni kesfefiyoruzKız o kadar komik ve tatlılar ki otur izle tüm gün dimihele o eli görüp, slowmousion ağzına götürmesi arkaya koy müziği av belgeseli olsun
Benimki de vurmuyor ama o eller Allah'ım emerken kilit oluyor birbirine. Bir çaba bir çaba sanırsın kuyudan su çekip içiyor. Len ağzında işte cekiyosun geliyo süt ne dramatize ediyosun olayı dimibu ay ellerini sap sap vurucak diyor ama pek yapmiyor benim ki..aslinda daha elini de izlemiyor.yeni yeni kesfefiyoruzelimiz hep yunruk.ben iki elini birbirine degdirince sırıtıyor cadi
Ay şu an tam da benimkiBenimki de vurmuyor ama o eller Allah'ım emerken kilit oluyor birbirine. Bir çaba bir çaba sanırsın kuyudan su çekip içiyor. Len ağzında işte cekiyosun geliyo süt ne dramatize ediyosun olayı dimiay sap şap vursalar da karşılıklı göbek atsak
Ben de uyutmaya çalışıyorumyok yok uyuyamiyoruz...
nazara geldik...az bucuk uykumuz vardı o da gitti...cocuk da ben de perisan...
Sağol canım benim. Öyle valla allah korudu.çok geçmiş olsun canım. en korktuğum şeylerden. Allah korumuş minigi.
Ay sağol kuzum ya, bizde sizi çok öpüyoruzagacsizkoalaa canım yeni gördüm çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine Allah korumuş öptüm çok seni ve yavru koalamı
Amin canımcım, sağol.Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
9.5 saat baya uzunmuş canım ama açıksa uyanır ağlardı herhalde bizim ki olsa kıyameti koparır dı.asyacık kıyak geçmiş sana annecim biraz uyusunda dinlensin demiş
Bol bol havalandır popoyu kuzum. Bir süre suyla yıka birde.niye uyumadığını buldum.popo pisik olmus..kremlemistim ama yaramamis.yandim simdi.hava da sicak.belim de agriyor..
Allah hepimize yardim etsin canim
Kocanın parmak emmesi beni şok etti şu anYa kizlar cok komik gelecek biliyorum ama ben bu bebisin parmak emmesine surekli engel oluyorum. Elini agzindan cekiyorum hep. Sorun neden? Çünkü benim esim ve gorumcem hala parmak emiyorlar.Bende de huy oldu kaynana karışmamis hic bunlar 30 kusur yasindalar emiyolar kimse yokken ve uyurken. İnşallah oğlum benzemez yaaa.
Sağol kuzum, inşallahSağol canım çok geçmiş olsun sana da... Nazar mı vardır nedir? Felak nas oku bi yandan. Çabucak iyileşir inşallah.
Benimki de ya fırlatıyor resmen eskiden yana atıyordu şimdi puupp deyip fırlatıyorBizim sıpa emzigi itekleyp duruyor. Bi kaçışım o vardı bir haftadir o da yalan oldu
Ooo canım naber yaSabah 5 te kalktı ya sabıııııır
Ay çok köyüyüm ya onu uyuttum ha şimdi uyanacak diye kendim stresten uyuyamıyorumOoo canım naber ya
Çok geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsınızKızlar kucağımda ilke varken halıya takılıp düştüm. Ayağım burkuldu. Allahtan ilkeyi havada tutmayı başardım refleks olarak. Ona birşey olmadı ama ayağım falan şişti. Çok korktum üstüne falan düşücem diye.
Ay o an gerçekten eşime karşı hain planlar yapıyorum bende kafamdaAy çok köyüyüm ya onu uyuttum ha şimdi uyanacak diye kendim stresten uyuyamıyorum
Eşimde fosur fosur uyuyor kalkıp boğasm geliyo
Sağol canım benim.Çok geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsınız
Ay canim insallah ya bizim 2 ay 23 gunluk 3 aya birsey kalmadiGünaydın annelerrr
Hepimize bol gülmeli, çişli, kakalı, uykulu günler diliyorum
agacsizkoalaa K Kuf geçmiş olsun kızlar Allah yaşatmasın bir daha bebeklerimiz korusun inşallah ❤
Maşşallah diyim benim kuzu 3 gündür falan baya iyi sanırım 3 ay bitince düzelir dedikleri gerçekleşiyoretrafa ilgisi arttı, baya oyalanıyor, oynuyor bebek kartlarına dikkatle ve gülerek bakıyor uykusu gelince çok uğraştırmadan uyuyor hatta bazen kendi bile uyuyor çok şükür rahatladık. Gece bir 8de yada 9 da yatıp bir yada iki kere emip yatıyor. 2 gecedir sütüm yetmiyor sanırım mama da veriyorum 60 cc rahat uyuyor sabah 6 da kalkıyor. Düzelecek mi diyenlere umut olsun☺
Ooh afiyet bal olsuunBu arada sabah da sütüm az olunca iyice sinirim bozuldu kalktım yaş mayayı sıcak suyla erittim içine pekmez koydum içtim az önce emzirdim şükür baya yuttu bakıyım var mı derken sıktım yüzüne fışkırdı hatta deneyin bir derim. Bugün gidiyim de ısırgan otu çayı alıyım bakayım buralarda ısırgan otumu bulmam zor çayını alıyım. Birazdan kahvaltıyı parkta yapmaya çıkacaz kızlar uyansın hava çok güzelçay simit yumurta yapacaz bakalım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?