2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

gecen gun benimki elini alnina şlaaaap diye bir vurdu.sonra bir de ağlıyor
az öncede eli sacina degmis en tepede tıp tıp vuruyor bu ne diye iki tel saç var

gecen gun benimki elini alnina şlaaaap diye bir vurdu.sonra bir de ağlıyor
az öncede eli sacina degmis en tepede tıp tıp vuruyor bu ne diye iki tel saç var
Kız o kadar komik ve tatlılar ki otur izle tüm gün dimi hele o eli görüp, slowmousion ağzına götürmesi arkaya koy müziği av belgeseli olsun

Kız o kadar komik ve tatlılar ki otur izle tüm gün dimi hele o eli görüp, slowmousion ağzına götürmesi arkaya koy müziği av belgeseli olsun
bu ay ellerini sap sap vurucak diyor ama pek yapmiyor benim ki..aslinda daha elini de izlemiyor.yeni yeni kesfefiyoruz elimiz hep yunruk.ben iki elini birbirine degdirince sırıtıyor cadi

bu ay ellerini sap sap vurucak diyor ama pek yapmiyor benim ki..aslinda daha elini de izlemiyor.yeni yeni kesfefiyoruz elimiz hep yunruk.ben iki elini birbirine degdirince sırıtıyor cadi
Benimki de vurmuyor ama o eller Allah'ım emerken kilit oluyor birbirine. Bir çaba bir çaba sanırsın kuyudan su çekip içiyor. Len ağzında işte cekiyosun geliyo süt ne dramatize ediyosun olayı dimi ay sap şap vursalar da karşılıklı göbek atsak

Ay şu an tam da benimki Eller birbirini yiyor sanırsın

çok geçmiş olsun canım. en korktuğum şeylerden. Allah korumuş minigi.
Sağol canım benim. Öyle valla allah korudu.
agacsizkoalaa canım yeni gördüm çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine Allah korumuş öptüm çok seni ve yavru koalamı
Ay sağol kuzum ya, bizde sizi çok öpüyoruz
Amin canımcım, sağol.
niye uyumadığını buldum.popo pisik olmus..kremlemistim ama yaramamis.yandim simdi.hava da sicak.belim de agriyor..
Allah hepimize yardim etsin canim
Bol bol havalandır popoyu kuzum. Bir süre suyla yıka birde.
Kocanın parmak emmesi beni şok etti şu an
Sağol canım çok geçmiş olsun sana da... Nazar mı vardır nedir? Felak nas oku bi yandan. Çabucak iyileşir inşallah.
Sağol kuzum, inşallah
Bizim sıpa emzigi itekleyp duruyor. Bi kaçışım o vardı bir haftadir o da yalan oldu
Benimki de ya fırlatıyor resmen eskiden yana atıyordu şimdi puupp deyip fırlatıyor

Benim kız hapşuruk sesinden çok korkuyor ya. Geçen beslerken yarı mayışıktı ona güvenerek normal hapşurdum nası ağlamaya başladı yavrum. Kardeşim yanında sakız patlatmış ona da aynı şekil ağladı.

Günaydın annelerrr
Hepimize bol gülmeli, çişli, kakalı, uykulu günler diliyorum
agacsizkoalaa K Kuf geçmiş olsun kızlar Allah yaşatmasın bir daha bebeklerimiz korusun inşallah
Maşşallah diyim benim kuzu 3 gündür falan baya iyi sanırım 3 ay bitince düzelir dedikleri gerçekleşiyor etrafa ilgisi arttı, baya oyalanıyor, oynuyor bebek kartlarına dikkatle ve gülerek bakıyor uykusu gelince çok uğraştırmadan uyuyor hatta bazen kendi bile uyuyor çok şükür rahatladık. Gece bir 8de yada 9 da yatıp bir yada iki kere emip yatıyor. 2 gecedir sütüm yetmiyor sanırım mama da veriyorum 60 cc rahat uyuyor sabah 6 da kalkıyor. Düzelecek mi diyenlere umut olsun

Gunaydinlar,, Bende duzeni yanlis oturttum kiz gece 1 bucuk 2 yw dogru uyudu sabahta mamasini flan verip tekrar uyutuyorum oglen 12 ye kadar uyuyor. Yani benim erken yatirip erken kaldirmam lazim 11 de uyuyup 10 da uyanmasi gibi tabi arada besleyip uyutuyorum yine 6 saati gecirmemeye calisiyorum ama bu duzeni nasil kurucam simdi sabah 11 de uyansa ve uyumasa zaten gunduz uyumuyor ama huzursuz oluyor iste o zamanda gece 11 de bayilir mi acaba bir deneyeyim. Birde ben usutur diye ince uzun kollu zibin giydiriyorum acaba sicakliyormuds uyuyamıyor. Nasil duzene girecek oof

Bu arada sabah da sütüm az olunca iyice sinirim bozuldu kalktım yaş mayayı sıcak suyla erittim içine pekmez koydum içtim az önce emzirdim şükür baya yuttu bakıyım var mı derken sıktım yüzüne fışkırdı hatta deneyin bir derim. Bugün gidiyim de ısırgan otu çayı alıyım bakayım buralarda ısırgan otumu bulmam zor çayını alıyım. Birazdan kahvaltıyı parkta yapmaya çıkacaz kızlar uyansın hava çok güzel çay simit yumurta yapacaz bakalım

Ay canim insallah ya bizim 2 ay 23 gunluk 3 aya birsey kalmadi

Ooh afiyet bal olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…