2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sabah uyanmalarını her gğiün yarım saat erkene al canım bebeklerin 6-8 arası kalkması tavsiye ediliyor ben erken uyandığım için hep tüm çocuklarım da hep erken uyanır erken yatıyorlar çünkü anaları gibi sabah güneşi alıyor bir de yatak odam öğlen gibi oluyor güneş doğunca. Her gğn yarım saat erkene alsan uyanmasını 1 hafta sonra 8 gibi uyanır gece uykusu da erkene alınmış olur. Banyosunu erken yaptır akşam 8 gibi. 10 dan önce yatırmanı tavsiye ederim büyüme hormonları 10da salgılanmaya başlıyor.

Ani seslerden korkuyorlar canım benimki de aynı. Eşim içine içine öksürüyodu artık ih ih diye ay kocamı özledim ben yaaa
Sağ ol kuzum ya hadi inşallah bir haftamiz kaldı eve de gidicem nolur düzelsin ya

Normal canım başta, inşallah sana da iyi gelir
Akşamdan sabaha kadar balmumunu koydum sabah emzirdigimde sol göğsümün biraz acısının azaldığını farkettim emzirdikten sonra balmumunu koyunca yaktı şimdi de biraz devam ediyor iyileştiriyor herhalde Inşallah iyi gelir

Sağol kuzum gaz bitiyor mu gaz onu de bana

Günaydın canımlar kızlar bebişi benim kız gibi olan var mı ya? Bıraksam oturacak hep kendini kaldırma çabası içinde. Sırt üstü hafif destekle yatırıyorum mesela kendini kaldırıp oturur pozisyona geliyor ama dengede duramadığı için yana devriliyor tamamen sırt üstü yatıyorsa mesela bildiğiniz mekik çeker gibi kalkıyor sizinkilerde böyle mi? Çok erken bence bu hareketler için.

Valla misskokulumm dedi güzel şeyler benim de içim umut doldu şuan.

Ay maşallah ya.
Sayende güne pozitif başlayacağım. Ne güzel gelişmeler. Gündüz uykusu nasıl peki?
Aman tek gece düzenli olsunda...
Gündüzde etrafa ilgili olması ayrı güzel.
Tekrar maşallah diyorum.

Afiyet olsun bizim yerimize de ye.
Yaş mayayı duymuştum ama tadından dolayı hiç denemedim..

Ani seslerden korkuyorlar canım benimki de aynı. Eşim içine içine öksürüyodu artık ih ih diye ay kocamı özledim ben yaaa

Sağ ol kuzum ya hadi inşallah bir haftamiz kaldı eve de gidicem nolur düzelsin ya

Ne zaman kavuşuyorsun kocişinle.

Yok valla benimki yapmıyor henüz böyle şeyler. Senin cadı baya azimliymiş maşallah. Artık kanepede falan yatırıp yalnız bırakamazsın da hiç güven olmaz.

Ooooo çok geçmiş olsun canım buz koysaydın ayağına hemen bebişi tutma refleksine de tebrikler valla helal olsun analık böyle bisey

Cumartesi inşallah ya o kadar pişman oldum ki geldigime anlatamam

Benimki düz yatarken kafayı kaldırıyor, hiç destekli denemedim ama.. Kafayı kaldırırken ayakları da kaldırıyor tamamen yukarı top gibi bişi oluyor. Dediğin gibi yana devriliyor.

Benim kızım ayni anlattığın gibiydi 7 aylik yürüdü canim hatta kirki yeni çıkmıştı düşmez diye kanepeye koymuştum dönmüş düşmüştü aklimi yitirdim o an bisey olmadı şükür ki o gün dedim bu kız fena olacak şimdi düz duvara tirmaniyo ama su an oğlumda tık yok kafa anca sallaniyo daha denge bile kuramadı bakalım tembel olacak bu belli

Ya kızlar bir haftadır sıkıyorum kendimi ama anlaticam artık sizlerle konuşmak iyi geliyor. Üç hafta önce annemlere geldim biliyorsunuz. İlk iki hafta iyiydi her şey. Sonra sanırım sıkıldılar. Hayır gece yanımda bile yatmıyor annem. Ben istemedim ama kendisi yatsın isterdim mesela. Ne bileyim uyanınca yardımı dokunurdu falan. Gündüzleri de arada bir kucağına alır ben yemek yerken falan. Artık yaşları ilerledi bebek aglamasina mi tahammulleri yoktur nedir anlamadım. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Normalde önümüzdeki ayın ortasında gidecektim dayanamadim artık eşimle konustum haftaya dönüyorum. Hayır eşim de bilenmesin diye net anlatamadim. Seni özledik bunaldım sıkıldım falan dedim. Ama cidden çok koydu. Anlatıp rahatlamak istedim

4'ten 9'a beş saat olmuş kız uykudan hesap da şaşmış bırak bir saat daha uyusun bence.

Demeee 7 aylık mı aboov Doktor benimkine şaşırdı zaten hareketleri çok iyi dedi. Beşiğin en dibine yatırıyorum, hemen en uca geliyor deli ediyor beni.. anne yanı benimki ama bizim yatağa monteli değil. Aradan düşer diye korkuyorum, hep engeller yaptım araya..

Yaa kuzum koymuştur tabi insan beklentiye giriyo yardim edilsin istiyoruz ama belki seni güçlü gördü yapabiliyosun diye düşündü o yüzden böyle yapmıştır üzme kendini ama haklısın tabi küçücük bebeğe bakıyorsun hassas olduğunu düşünmesi lazimdi da bazen oluyo böyle buyuklerde

İnsanın evi gibi yok valla.. Ben de annemlere gittiğimde sıkılıyorum bir süre sonra.. Dediğin gibi yaş ilerledikçe tahammül azalıyor onlarda, 1 haftadan sonra annemlerin de yeğenlerime tahammülü azalıyordu. Aman boş ver dön evine, düzenine..

Ben doğumda bile yalnızdım canım gelmeyin dedim korona yüzünden onları düşündüm. Sadece benimle yaşıt arkadaşım vardı. Öyle böyle baktık bebeğe sağ olsun. Yani telafi bekliyordum gördüğüme bak. Çok kırıldım.

Kız valla kocamın evimin değerini bir kez daha anladım. Çok kırıldım yani doğumda yanında olamadım bari şimdi telafi edeyim.demez mi insan? Annem rahata çok alışmış cidden.

Oralardan havadis verince içim gidiyor benim çok kıskanıyorum orda doğup büyüdüm çok seviyorum Kayseri’yi . Bu arada Yaş mayayı bile yaş mama okuyorum. Hangi mamaymış dedim bir an ben de deneyim bari .kızılay maden suyunu fark ettim burda biri yazmıştı .bu zamana kadar benim sütümü artıran tek şey oldu diyebilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…