- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Aynen canım düşer falan allah korusunValla @misskokulumm dedi güzel şeyler benim de içim umut doldu şuan.
Ay maşallah ya.
Sayende güne pozitif başlayacağım. Ne güzel gelişmeler. Gündüz uykusu nasıl peki?
Aman tek gece düzenli olsunda...
Gündüzde etrafa ilgili olması ayrı güzel.
Tekrar maşallah diyorum.
Afiyet olsun bizim yerimize de ye.
Yaş mayayı duymuştum ama tadından dolayı hiç denemedim..
Ne zaman kavuşuyorsun kocişinle.
Yok valla benimki yapmıyor henüz böyle şeyler. Senin cadı baya azimliymiş maşallah. Artık kanepede falan yatırıp yalnız bırakamazsın da hiç güven olmaz.
Sağol canım benimOoooo çok geçmiş olsun canım buz koysaydın ayağına hemen bebişi tutma refleksine de tebrikler valla helal olsun analık böyle bisey
Bizimkiler çok cevval olacak deseneBenimki düz yatarken kafayı kaldırıyor, hiç destekli denemedim ama.. Kafayı kaldırırken ayakları da kaldırıyor tamamen yukarı top gibi bişi oluyor. Dediğin gibi yana devriliyor.
Eyvah eyvah... Benim eşimde 8 aylıl yürümüşBenim kızım ayni anlattığın gibiydi 7 aylik yürüdü canim hatta kirki yeni çıkmıştı düşmez diye kanepeye koymuştum dönmüş düşmüştü aklimi yitirdim o an bisey olmadı şükür ki o gün dedim bu kız fena olacak şimdi düz duvara tirmaniyoama su an oğlumda tık yok kafa anca sallaniyo daha denge bile kuramadı bakalım tembel olacak bu belli
Anamızı ağlatacaklar gibi hissediyorumAynen canım düşer falan allah korusun
Sağol canım benim
Bizimkiler çok cevval olacak desene
Eyvah eyvah... Benim eşimde 8 aylıl yürümüşpeki ne zaman oturtmaya başlamıştın kızını
Sağol canım. Hepimizin bebişi huzurlu sakin mutlu bebekler olsun inşallahGecmis olsun kızlarTikkabilla eggplantlover insallah atessiz huzurlu atlatırsınız
Ben de korkuyorum iki yas asisindan 1 temmuz gidecegiz insallah aglayan oğlum asidan sonra uykusunda ve huzurlu bebek olsun istiyorum
İnşallah canımCanim gunduz pek uyumayinca, gece mecbur uyuyorlar sanirim
Ama benim kizim da birkac gecedir cok kalkior parmak emme sesine uyaniyorum..
Gunduz biraz yormaya calissan bilmiorum ki..
Uyumayan bebek de bendr de var, kucakta uyuyor birakinca uyanior..insalkah duzene girerler canim. Yorucu oluyor..
Al benden de o kadarAnamızı ağlatacaklar gibi hissediyorum
Ay benimkide öyle cuk cuk götürüyor eli her yer salyaagacsizkoalaa bizimkiler seninki ile aynı gün bizimki yüz üstü yatırınca kafayı zor kaldırıyor dün de yazmıştım yüz üstü yatırınca yandan elini yakalayıp el emiyor .Maşallah seninkine . Oturmaya başlasalar tutarken de rahat olur sanırım bize .benimkinin eller ayaklar kıpır kıpır ama boyun kasları o kadar gelişmemiş .
Tikkabilla ben hala bebek arabasında bebekle gezemiyorum . Benim kurtlu durmuyor bebek arabasında . Bir heves parka çıkıyorum çocuk kucağımda dönüyorum
Canım 4 aylıkken kucağımda oturur pozisyondaydi hep 5 aylikkende tam desteksiz oturdu dipçik gibiydi hala da öyle hatırlarsanız yazmıştım geçen ay kanepe tepesinde zıplarken düştü kolunu kırdı alçıya alindi diye gecen gün cıktı alcisida hareketli olmasının zararlarıAynen canım düşer falan allah korusun
Sağol canım benim
Bizimkiler çok cevval olacak desene
Eyvah eyvah... Benim eşimde 8 aylıl yürümüşpeki ne zaman oturtmaya başlamıştın kızını
Ah canım ya haklısın evin senin için daha iyi olacak allah yuvana huzur versin ama çok büyütme içinde dusunme bisey bekleme kirilmakta çok haklısın anliyorum seni inşallah anneciginde anlar hatasını allah basından eksik etmesin herkes kendi evinde huzurlu olsun ❤❤❤Ben doğumda bile yalnızdım canım gelmeyin dedim korona yüzünden onları düşündüm. Sadece benimle yaşıt arkadaşım vardı. Öyle böyle baktık bebeğe sağ olsun. Yani telafi bekliyordum gördüğüme bak. Çok kırıldım.
Aynen canım amin. Korona var bişey olsa Allah korusun pişman olurum diye susuyorum hiçbir şey demedim. Herkes yerinde sağ olsunAh canım ya haklısın evin senin için daha iyi olacak allah yuvana huzur versin ama çok büyütme içinde dusunme bisey bekleme kirilmakta çok haklısın anliyorum seni inşallah anneciginde anlar hatasını allah basından eksik etmesin herkes kendi evinde huzurlu olsun ❤❤❤
Ay gözüm korktuCanım 4 aylıkken kucağımda oturur pozisyondaydi hep 5 aylikkende tam desteksiz oturdu dipçik gibiydi hala da öyle hatırlarsanız yazmıştım geçen ay kanepe tepesinde zıplarken düştü kolunu kırdı alçıya alindi diye gecen gün cıktı alcisida hareketli olmasının zararlarısende çok dikkatli olmalısın belli aynı olacaklar hareketlilik konusunda allah korusun hepsini canım şimdiden geçmiş olsun
Allahım darısı başımıza inşallahGünaydın annelerrr
Hepimize bol gülmeli, çişli, kakalı, uykulu günler diliyorum
agacsizkoalaa K Kuf geçmiş olsun kızlar Allah yaşatmasın bir daha bebeklerimiz korusun inşallah ❤
Maşşallah diyim benim kuzu 3 gündür falan baya iyi sanırım 3 ay bitince düzelir dedikleri gerçekleşiyoretrafa ilgisi arttı, baya oyalanıyor, oynuyor bebek kartlarına dikkatle ve gülerek bakıyor uykusu gelince çok uğraştırmadan uyuyor hatta bazen kendi bile uyuyor çok şükür rahatladık. Gece bir 8de yada 9 da yatıp bir yada iki kere emip yatıyor. 2 gecedir sütüm yetmiyor sanırım mama da veriyorum 60 cc rahat uyuyor sabah 6 da kalkıyor. Düzelecek mi diyenlere umut olsun☺
Valla aslında benim istediğim yatağına gece koyunca uyuşun gündüz çok önemli değil 2 saat uyusa yeter yemek yaparım o arada falan diye spontane anneyim benbnde burda duydum cnmama bize sokmedi 7 saat oldu uyanalı.direniyoruz
oglum besigin yaninda pusuda bekliyor..uyusunda daha etkinlik yapazagaz
Valla gündüz pek uyumyor ondan sanırımAy kızlar sizinki nasıl o kadar uyuyor yaBenim bebik en fazla 3 saat aralıksız uyudu şimdiye kadar. 2 ayı geçtik. Ne kadar oldu ki sizinkiler
Baygınlık yoktu direk emdi yoruldu mu napti geçen 12 saate yakın uyumadı mesela günü gününü tutmuyor ki6 saat dedi sanki benim doktor..
Uyandiginda bayginlik yoksa yani uyanamiyorsa mi oyle bisey okumustum ya,o zaman sorun olmazmis.. bi kereden bisey olmaz bence.. oglum ameliyatlara girerken daha fazla ac ve susuz kaliordu, yine de verdirmiordu doktorlar ameliyat sonrasi iki saat.. birsey olmaz Allahin izniyle.. ama tabi ben gece kendim uyaninca aliorum iki emziriyorum bazen su niyetine ne bileyimne bozuyosak rahatlarini
Sanırım tek seferlik kiyakCanım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
9.5 saat baya uzunmuş canım ama açıksa uyanır ağlardı herhalde bizim ki olsa kıyameti koparır dı.asyacık kıyak geçmiş sana annecim biraz uyusunda dinlensin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?