2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kizlar bnm oglan buyugu yani 12de yatiyor, yine kalkti 7dee.. 1 saat oldu uyanamamisim neyse ki kalktim onu doyurdum tam bi cay icerim dedim, kiz uyandi
Kizi emzir uuyut deerken zayen uykusuzum.. dunku camasiri sabah namazinda astim cok sukur ne zaman durcem bakalim heryer dolu
Yanii gunaydinlar, gunumuz aydin ve mubarek olsun..
🖐

Ya kıZlar çoğunuzun ki uyumasa da bi uyuyunca uzun süre uyuyor galiba benimki ikinci emmeden sonra koluma almazsam yatmıyor bakın altta bi foto ekledim notlar aldın. Ben mi abartıyorum ya zaten uyuduğundada derin dalmıyor arada hep hareket halinde

Eklentiler

• 04389918-63A7-45A4-87AB-B8AFE4B061CF.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 39
Aynen canım düşer falan allah korusun
Ooooo çok geçmiş olsun canım buz koysaydın ayağına hemen bebişi tutma refleksine de tebrikler valla helal olsun analık böyle bisey
Sağol canım benim
Benimki düz yatarken kafayı kaldırıyor, hiç destekli denemedim ama.. Kafayı kaldırırken ayakları da kaldırıyor tamamen yukarı top gibi bişi oluyor. Dediğin gibi yana devriliyor.
Bizimkiler çok cevval olacak desene
Eyvah eyvah... Benim eşimde 8 aylıl yürümüş peki ne zaman oturtmaya başlamıştın kızını

agacsizkoalaa bizimkiler seninki ile aynı gün bizimki yüz üstü yatırınca kafayı zor kaldırıyor dün de yazmıştım yüz üstü yatırınca yandan elini yakalayıp el emiyor .Maşallah seninkine . Oturmaya başlasalar tutarken de rahat olur sanırım bize .benimkinin eller ayaklar kıpır kıpır ama boyun kasları o kadar gelişmemiş .
Tikkabilla ben hala bebek arabasında bebekle gezemiyorum . Benim kurtlu durmuyor bebek arabasında . Bir heves parka çıkıyorum çocuk kucağımda dönüyorum

Sağol canım. Hepimizin bebişi huzurlu sakin mutlu bebekler olsun inşallah

İnşallah canım

Anamızı ağlatacaklar gibi hissediyorum
Al benden de o kadar
Ay benimkide öyle cuk cuk götürüyor eli her yer salya
Valla kızım bayadır yüz ütsü yatınca kafasını kaldırıyor benim. Hatta çok rahat 20-30 sn tutabiliyor yukarıda

Aynen canım düşer falan allah korusun

Sağol canım benim

Bizimkiler çok cevval olacak desene

Eyvah eyvah... Benim eşimde 8 aylıl yürümüş peki ne zaman oturtmaya başlamıştın kızını
Canım 4 aylıkken kucağımda oturur pozisyondaydi hep 5 aylikkende tam desteksiz oturdu dipçik gibiydi hala da öyle hatırlarsanız yazmıştım geçen ay kanepe tepesinde zıplarken düştü kolunu kırdı alçıya alindi diye gecen gün cıktı alcisida hareketli olmasının zararları sende çok dikkatli olmalısın belli aynı olacaklar hareketlilik konusunda allah korusun hepsini canım şimdiden geçmiş olsun

Ah canım ya haklısın evin senin için daha iyi olacak allah yuvana huzur versin ama çok büyütme içinde dusunme bisey bekleme kirilmakta çok haklısın anliyorum seni inşallah anneciginde anlar hatasını allah basından eksik etmesin herkes kendi evinde huzurlu olsun ❤❤❤

Aynen canım amin. Korona var bişey olsa Allah korusun pişman olurum diye susuyorum hiçbir şey demedim. Herkes yerinde sağ olsun

Ay gözüm korktu Neyse sağlıklı olsunlarda varsın hareketli olsunlar

K Kuf canım annenle babanın yaşını bilmiyorum ama bi yerden sonra tahammül azalıyor galiba çocuklara büyüklerde. Benim 4 tane yeğenim var, annemler tabi ki çok seviyor onları ama ses gürültü kaldırmıyor kafaları artık. Gelsin diye 4 gözle bekliyorlardı, gitsin diye gözünün içine bakıyorlardı. Annemin gidince oh şükür benim güzel sessiz evim dediğini bile bilirim. Onlar istiyor ki torunları hiç ağlamasın, hiç bağırmasın, kendi halinde bir köşede oyalansın. Sevsinler ama onları kızdırmasın Ben yeğenlerimden tecrübeli olduğum için annemler bana böyle hissettirse alınmam mesela, çünkü ellerinde olan birşey değil. Yeri geliyor ilke ağlayınca benim bile baş ağrım tutuyor. O yüzden alınma, kırılma. Bilerek isteyerek yaptıkları birşey değildir eminim. Yoksa sen onların canısın, torunları canının canı. Hiç düşündüğün gibi değildir. He ama büyüklere ziyaretin her zaman kısası makbul bence. Bu da bir dipnot

Allahım darısı başımıza inşallah

bnde burda duydum cnm ama bize sokmedi 7 saat oldu uyanalı.direniyoruz

oglum besigin yaninda pusuda bekliyor..uyusunda daha etkinlik yapazagaz
Valla aslında benim istediğim yatağına gece koyunca uyuşun gündüz çok önemli değil 2 saat uyusa yeter yemek yaparım o arada falan diye spontane anneyim ben özlüyorum çok uyuyunca bencil miyim neyim

Baygınlık yoktu direk emdi yoruldu mu napti geçen 12 saate yakın uyumadı mesela günü gününü tutmuyor ki

Sanırım tek seferlik kiyak dün gece normaldi yani uykusu 6 7 saat falan uyuyor normalde acikinca parmak falan emiyor onun sesine uyanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…