- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Ne kadar kaldırıyor canım? Benimki 2 parmak girer araya üçüncü parmak zor girer o kadar kaldırıyor, daha fazla değil. Doktorların dediği ne kadar olmalı acaba?Al benden de o kadar
Ay benimkide öyle cuk cuk götürüyor eli her yer salya
Valla kızım bayadır yüz ütsü yatınca kafasını kaldırıyor benim. Hatta çok rahat 20-30 sn tutabiliyor yukarıda
İşte dediğim gibi tahammül sınırı kuzumSon cumlene şapka çıkarıyorum koalacim ama işte mecburiyetten gelince dokundu biraz. İlk iki hafta iyiydik oysa.
Senin de son cumlene şapka çıkarıyorum lepistesim
Kafasını mı ne kadar kaldırıyor?Ne kadar kaldırıyor canım? Benimki 2 parmak girer araya üçüncü parmak zor girer o kadar kaldırıyor, daha fazla değil. Doktorların dediği ne kadar olmalı acaba?
yok kuzum bence daha erken. benimki hala ggg sesini tam cikaramadi. auuuuu uuuuu diyor mesela. 3 aylık oldu tam bugün. her çocuk kendine özel.Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Gözümle temas kuruyor gülüyor ama ses yok agu demiyor
Benimki 74 günlük hala ağu yok. İlk bebeğim sanki bu sıralarda aguluyordu. Ben de merak ediyorum bu konuyu ne zaman başlar diye?Masallah uyuyan bebeklere tek tesellim benimki sizinkilerden küçük buda büyüyünce uyur heralde diyorum
Kizlar benim oglum 2 aylik olmasina 3 gün kaldi ama agu demiyor . Sabahlari gülüyor ama ses yok gec kaldi degil mi
Yakında hepimiz iğneden ipliğe dönüşcez bunların peşinde koşturmaktanKız valla öyle olcak sanırımben artık peşinde koşmaktan 50 kiloya düşerim. Allahım çok amin
Gayet yeter bence canım.
Arkadaşın ve bebeği için üzüldüm. Umarım önemli bişey çıkmaz Baharcım.Evet sanırım sevinmeliyim buna
Üfff valla stres yaptım yeter mi yetmez mi diye aynen eşine katılıyorumEşim okusa bu mesajını derdi ki "Adam olana çok bile"
Ahahaha Kızzz güldürdün
Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Benimki de ağzıma bakıp ses çıkarıyor ama agu yapmıyor henüz çığlık atmayı deniyor şuan. Hafif hafif sesini deniyor daha erken sankiKızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Benimde canım acayip tatlı istiyor ama kalkıp yapacak ayak yok. Galiba dışarıdan söylicemYakında hepimiz iğneden ipliğe dönüşcez bunların peşinde koşturmaktanderken karnım kazındı
Üfff valla stres yaptım yeter mi yetmez mi diye aynen eşine katılıyorum
Ahahaha Kızzz güldürdün
Azaldı sanki canım daha rahat gibi.Sağol kuzumgaz bitiyor mu gaz onu de bana
Bu sabah ben de yüzüstü yatırdım kollarından destekleyip baya kaldırdı kendini elinden az tutsak kaldırıyor kendini sıpamGünaydın canımlarkızlar bebişi benim kız gibi olan var mı ya? Bıraksam oturacak hep kendini kaldırma çabası içinde. Sırt üstü hafif destekle yatırıyorum mesela kendini kaldırıp oturur pozisyona geliyor ama dengede duramadığı için yana devriliyor tamamen sırt üstü yatıyorsa mesela bildiğiniz mekik çeker gibi kalkıyor sizinkilerde böyle mi? Çok erken bence bu hareketler için.
Benimki de bazen çok kontrolsüz değişik çığlıklar atıyor, kendi de şaşırıyor şaşkolozBenimki de ağzıma bakıp ses çıkarıyor ama agu yapmıyor henüz çığlık atmayı deniyor şuan. Hafif hafif sesini deniyor daha erken sanki
Ben bilmem fesat beynim yanlış anlıyorAy tövbeler tövbesi ne olacak kız bebeklerin kafasından bahsediyoruz.
Evet cnm 3. Aydayız.4.aya gireceğiz birkaç gün sonra. Bugün dr kontrolüne gittik. Dediğin gibi bu aylarda normalmiş. Doktorum çok ısrar etme sakinleştir sonra ver dedi. Pes edersen emme olayı biter dedi. Gelip geçici bir dönem miş.Ne kadarlik? Üç aya yaklastiysa meme reddi yapıyordur. Önce serçe parmağını ver ağzına kaşı biraz damaklarini, sonra memeyi sokustur alıyor genelde. Ya
Aynen bizimkide öyleAzaldı sanki canım daha rahat gibi.
Bu sabah ben de yüzüstü yatırdım kollarından destekleyip baya kaldırdı kendini elinden az tutsak kaldırıyor kendini sıpam
Benimki de bazen çok kontrolsüz değişik çığlıklar atıyor, kendi de şaşırıyor şaşkoloz
Ben bilmem fesat beynim yanlış anlıyor
Kahkaha attimm
Ya kızlar bir haftadır sıkıyorum kendimi ama anlaticam artık sizlerle konuşmak iyi geliyor. Üç hafta önce annemlere geldim biliyorsunuz. İlk iki hafta iyiydi her şey. Sonra sanırım sıkıldılar. Hayır gece yanımda bile yatmıyor annem. Ben istemedim ama kendisi yatsın isterdim mesela. Ne bileyim uyanınca yardımı dokunurdu falan. Gündüzleri de arada bir kucağına alır ben yemek yerken falan. Artık yaşları ilerledi bebek aglamasina mi tahammulleri yoktur nedir anlamadım. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Normalde önümüzdeki ayın ortasında gidecektim dayanamadim artık eşimle konustum haftaya dönüyorum. Hayır eşim de bilenmesin diye net anlatamadim. Seni özledik bunaldım sıkıldım falan dedim. Ama cidden çok koydu. Anlatıp rahatlamak istedim ☹
Valla aslında benim istediğim yatağına gece koyunca uyuşun gündüz çok önemli değil 2 saat uyusa yeter yemek yaparım o arada falan diye spontane anneyim benözlüyorum çok uyuyunca bencil miyim neyim
Ben hava çok sıcak diye altını her actigimda 10 dakka havalandiriyorum direk bağlamadan bi denesen m8
Kameradan kızın karnına zoom yapıp nefes alıyor mu diye bakmak kaçıncı level oluyor annelique'te
Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
aynı benim esim de oyle derdiEşim okusa bu mesajını derdi ki "Adam olana çok bile"
Sizin orada romantik mi yağıyor kız, ee kadıköy ne de olsa, bizim bura ümraniye bırak romantizmi evi başımıza yıkmadan dindi diye dua ediyoruzAynen bizimkide öyle
Farkettim dışarıdaki romantik yağmurdan senin hormonlar harekete geçmiş olmasın
Hikayesi benim memesever olmamKahkaha attimmkız sen tam benim kafadasın bisey sorcam tikka ben sonradan dahil oldum bu foruma konuştuysanız haberim yok bu profil fotosu ne ayak pek güzelde var mı bi hikayesi hashahshhsha
Durdum ama sor bi nasıl durdumBende dün doktora sordum kesintisiz uyudugu oluyor diye suan iki aylık benim kız 6 saate kadar uyuyabilir sıkıntı yok dedi 6 saatten sonra uyanmazsa uyku arasında emzir dedi.
Benim eşimde mahallesinde bi kız varmış hala elini emiyor diye bizim kıza elini emdirtmiyor ne zaman elini agzına götürse hemen alıyor çocukta ağlıyo emmek için
Kız sen ne zama yazacaksın bunu diye bekledim iyi durdun kocasız
Koalanın bebeği ağaca bile tırmanır yakındırbizimki de sürekli ayakta durmak istiyo suan kendini kaldıramıyor ama sıkıyo kendini ayaklarını basını kaldırmaya çalısıyo. Hayır napıcaksa ayakta durup çok mutlu oluyo gülüyo hemen
Valla canım artık büyükler hem gelsin sevelim istiyorlar hemde ağlamasın sessizce otursun istiyorlar. Şuan ablam bebeğiyle annemler de onun oğlu da ağlıyor biraz arada anneme bunalım geliyomuşhaftaya da ben gidicem artık cümbüş olur. Valla benim annem de doğımdan bi hafta sonra gitti beni bakmadı çok, ben hala söyleniyorum. Şimdi bile gelince beni bakacaksın diyorum öyle gitsin diye gözümün içine bakamaz. Ama işte güya çok kalcam da senin gibi sıkılırsam eşime gel beni al derim. Ha iyi kötü bi düzeni oluyor insanın kendi evinde. Eğer bebeğe bakmazlarsa bende kalkıp gelirim senin gibi. Sanırım onlar unutmuşlar bi bebeğin nasıl büyüdüğünü ağladığını falan boşver üzülme kendi evinde daaha rahat edersin canım.
Ben de gelcemKızlar selammbugun misafirim var arkadaslarım gelecek yaprak sarması yaş pasta kurabiye kısır yapıcam yeter mi ya valla ben bebekli insanım anca bu kadar oluyo
Kırılmakta haklısın canım ama süre uzun olunca yaşlılar kaldıramıyor artık herkes evinde sağolsun boşver üzülme.❤
Beypazarı aldım ben de olmaz mı canım bir koli aldım günlük içeyim diye
Aşıdan dolayı şimdi 2 gün uyuacak canım ağır geliyor aşı.
Benimkinin kakası kıymetli sanırım kaka tutmayı öğrendi yapmıyor bakalım müdahele etmiycem artık kendi ne zaman yaparsa bugün 3.gün.hergün de bebek arabasıyla çıkıyoruz ama nafile
Haklısınız kızlar ☹ay ya 2 haftadan sonrası hep sıkıntı bence insanin evi gibiside yok dönmekle iyi yapiosun yoksa kabak tadı verecek ☺ benim de limitim en fazla 2 hafta gerisi yok
Her bebeğin gelişimi farklı canım, bir ay sonra yapar en geçKızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
bir ay olacak haftasonu canım. Git ama uzun kalma derimKaç gün kaldın canım? Bende gideyim anneme kalayım torun sevsin diyorum şöyle 1 hafta 10 gün.. Ama kesin kocamı özlerim ben ya, aklımda kalır birde bi başına yalnız diye.
Kız daha açılışı yapmadınız mı aklın orada senin
Aynen canım pes etmeEvet cnm 3. Aydayız.4.aya gireceğiz birkaç gün sonra. Bugün dr kontrolüne gittik. Dediğin gibi bu aylarda normalmiş. Doktorum çok ısrar etme sakinleştir sonra ver dedi. Pes edersen emme olayı biter dedi. Gelip geçici bir dönem miş. ☺
Ne bileyim ya hala lohusayimdir belki.tatlım normal bunlar..yaşlı insanlar..annem de beni cagıriyor.kv yakın benim .annem hergun niye gelmiyir sana diyor .ben olsam sabahtan gelir bir torunumu görür giderim diyor.dedim anne sana gelecegim iple çekiyorsun ama gidince de koca bir ohhh çekeceksin
ahh jadem ahh..oyle olsa olmuyor iste..benimki sabah 6 da uyudu dusunsene 14 koca saat...aralarda miy miy mizirdandi durdu besledim.salladim falan derin uyku da yok..cok yoruldum.burda arkadaslar bir uyuyor bir uyaniyor 3 saat 4 saat diyorlar ama o aralar size hem dinlenme hem is yapmak icin firsat.
oglum ogleden sonra hep bekledi ki birlikte biraz kagit keselim boyayalim biseyler yapalim.en sonunda anne bu bebek uyumayacak galiba ben uyuyayim dedi ve gitti gece 12 de..babasinda da durnuyor benim kiz yababasinda dursa oglana vakit ayirabilicem ... bu durum canimi cok sıkıyor.
yapiyorum arada ama dun bilmiyorum neden ishal gibi bisey oldu onda pisti herhalde.insAllah iyilesir kilo verecek diye korkuyom zaten biraz minik.
hahahahhaha buna komik ifade koydum ama herhalde 100 tane daha ifade koyabilsem koyardım
erken annesi sabret 15 gune baslar
aynı benim esim de oyle derdi
Arada konusacak gibi aciyor ama ses cikaramiyor arkasından hemen huylaniyor . Ama o auuu yapamiyor konuştuğumdaBenimki de agu demiyor, tam olarak nasıl demesi gerek onu da bilmiyorum ama aaauu gibi bişiler yapıyor özellikle onunla konuşunca, her zaman değil ama.. Ağzını açıyor konuşacak gibi, ses çıkmıyor.
Kuzum agu dan kastim ses çıkarmıyor sessiz senamada kaliyor sadece gülüyoryok kuzum bence daha erken. benimki hala ggg sesini tam cikaramadi. auuuuu uuuuu diyor mesela. 3 aylık oldu tam bugün. her çocuk kendine özel.
benim bay rahatina düşkünün psikomotoru da geriden geliyor mesela. totosunu devirip yatmak hoşuna gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?