2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Al benden de o kadar

Ay benimkide öyle cuk cuk götürüyor eli her yer salya
Valla kızım bayadır yüz ütsü yatınca kafasını kaldırıyor benim. Hatta çok rahat 20-30 sn tutabiliyor yukarıda
Ne kadar kaldırıyor canım? Benimki 2 parmak girer araya üçüncü parmak zor girer o kadar kaldırıyor, daha fazla değil. Doktorların dediği ne kadar olmalı acaba?

Son cumlene şapka çıkarıyorum koalacim ama işte mecburiyetten gelince dokundu biraz. İlk iki hafta iyiydik oysa.

Senin de son cumlene şapka çıkarıyorum lepistesim
İşte dediğim gibi tahammül sınırı kuzum
Ne kadar kaldırıyor canım? Benimki 2 parmak girer araya üçüncü parmak zor girer o kadar kaldırıyor, daha fazla değil. Doktorların dediği ne kadar olmalı acaba?
Kafasını mı ne kadar kaldırıyor?

Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Gözümle temas kuruyor gülüyor ama ses yok agu demiyor
yok kuzum bence daha erken. benimki hala ggg sesini tam cikaramadi. auuuuu uuuuu diyor mesela. 3 aylık oldu tam bugün. her çocuk kendine özel.

benim bay rahatina düşkünün psikomotoru da geriden geliyor mesela. totosunu devirip yatmak hoşuna gidiyor.

Masallah uyuyan bebeklere tek tesellim benimki sizinkilerden küçük buda büyüyünce uyur heralde diyorum

Kizlar benim oglum 2 aylik olmasina 3 gün kaldi ama agu demiyor . Sabahlari gülüyor ama ses yok gec kaldi degil mi
Benimki 74 günlük hala ağu yok. İlk bebeğim sanki bu sıralarda aguluyordu. Ben de merak ediyorum bu konuyu ne zaman başlar diye?

Yakında hepimiz iğneden ipliğe dönüşcez bunların peşinde koşturmaktan derken karnım kazındı
Eşim okusa bu mesajını derdi ki "Adam olana çok bile"
Üfff valla stres yaptım yeter mi yetmez mi diye aynen eşine katılıyorum
agacsizkoalaa kkelebeketkisi Kız siz ne konuşuyorsunuz öyle kalkıyor kalkmıyor
Ahahaha Kızzz güldürdün

Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce

Tma olarak agu değilde aa uu sesleri çıkarıyor. Bence endişe edecek bir şey yok. Bir gün bile fark ediyor bebeklerin hayatında. Yarına daha farklı oluyor resmen.

Benimki de ağzıma bakıp ses çıkarıyor ama agu yapmıyor henüz çığlık atmayı deniyor şuan. Hafif hafif sesini deniyor daha erken sanki

Benimde canım acayip tatlı istiyor ama kalkıp yapacak ayak yok. Galiba dışarıdan söylicem

Sağol kuzum gaz bitiyor mu gaz onu de bana
Azaldı sanki canım daha rahat gibi.
Bu sabah ben de yüzüstü yatırdım kollarından destekleyip baya kaldırdı kendini elinden az tutsak kaldırıyor kendini sıpam

Benimki de ağzıma bakıp ses çıkarıyor ama agu yapmıyor henüz çığlık atmayı deniyor şuan. Hafif hafif sesini deniyor daha erken sanki
Benimki de bazen çok kontrolsüz değişik çığlıklar atıyor, kendi de şaşırıyor şaşkoloz
Ay tövbeler tövbesi ne olacak kız bebeklerin kafasından bahsediyoruz.
Ben bilmem fesat beynim yanlış anlıyor

Ne kadarlik? Üç aya yaklastiysa meme reddi yapıyordur. Önce serçe parmağını ver ağzına kaşı biraz damaklarini, sonra memeyi sokustur alıyor genelde. Ya
Evet cnm 3. Aydayız.4.aya gireceğiz birkaç gün sonra. Bugün dr kontrolüne gittik. Dediğin gibi bu aylarda normalmiş. Doktorum çok ısrar etme sakinleştir sonra ver dedi. Pes edersen emme olayı biter dedi. Gelip geçici bir dönem miş.

Azaldı sanki canım daha rahat gibi.

Bu sabah ben de yüzüstü yatırdım kollarından destekleyip baya kaldırdı kendini elinden az tutsak kaldırıyor kendini sıpam
Aynen bizimkide öyle
Benimki de bazen çok kontrolsüz değişik çığlıklar atıyor, kendi de şaşırıyor şaşkoloz

Ben bilmem fesat beynim yanlış anlıyor
Farkettim dışarıdaki romantik yağmurdan senin hormonlar harekete geçmiş olmasın

tatlım normal bunlar..yaşlı insanlar..annem de beni cagıriyor.kv yakın benim .annem hergun niye gelmiyir sana diyor .ben olsam sabahtan gelir bir torunumu görür giderim diyor.dedim anne sana gelecegim iple çekiyorsun ama gidince de koca bir ohhh çekeceksin

Valla aslında benim istediğim yatağına gece koyunca uyuşun gündüz çok önemli değil 2 saat uyusa yeter yemek yaparım o arada falan diye spontane anneyim ben özlüyorum çok uyuyunca bencil miyim neyim

ahh jadem ahh..oyle olsa olmuyor iste..benimki sabah 6 da uyudu dusunsene 14 koca saat...aralarda miy miy mizirdandi durdu besledim.salladim falan derin uyku da yok..cok yoruldum.burda arkadaslar bir uyuyor bir uyaniyor 3 saat 4 saat diyorlar ama o aralar size hem dinlenme hem is yapmak icin firsat.
oglum ogleden sonra hep bekledi ki birlikte biraz kagit keselim boyayalim biseyler yapalim.en sonunda anne bu bebek uyumayacak galiba ben uyuyayim dedi ve gitti gece 12 de..babasinda da durnuyor benim kiz ya babasinda dursa oglana vakit ayirabilicem ... bu durum canimi cok sıkıyor.

Ben hava çok sıcak diye altını her actigimda 10 dakka havalandiriyorum direk bağlamadan bi denesen m8

yapiyorum arada ama dun bilmiyorum neden ishal gibi bisey oldu onda pisti herhalde.insAllah iyilesir kilo verecek diye korkuyom zaten biraz minik.

Kameradan kızın karnına zoom yapıp nefes alıyor mu diye bakmak kaçıncı level oluyor annelique'te

hahahahhaha buna komik ifade koydum ama herhalde 100 tane daha ifade koyabilsem koyardım

erken annesi sabret 15 gune baslar

Eşim okusa bu mesajını derdi ki "Adam olana çok bile"
aynı benim esim de oyle derdi

Aynen bizimkide öyle

Farkettim dışarıdaki romantik yağmurdan senin hormonlar harekete geçmiş olmasın
Sizin orada romantik mi yağıyor kız, ee kadıköy ne de olsa, bizim bura ümraniye bırak romantizmi evi başımıza yıkmadan dindi diye dua ediyoruz
Kahkaha attimm kız sen tam benim kafadasın bisey sorcam tikka ben sonradan dahil oldum bu foruma konuştuysanız haberim yok bu profil fotosu ne ayak pek güzelde var mı bi hikayesi hashahshhsha
Hikayesi benim memesever olmam Her daim güzel göğüsleri beğenmişimdir, sanırım bende hiç yoktu diye Ama 6 yıldır silikon protezlerimle çok mutluyum Emzirmekten çatır çatır çatladılar tabi o ayrı mesele

Durdum ama sor bi nasıl durdum
Kızlar selamm bugun misafirim var arkadaslarım gelecek yaprak sarması yaş pasta kurabiye kısır yapıcam yeter mi ya valla ben bebekli insanım anca bu kadar oluyo
Ben de gelcem
ay ya 2 haftadan sonrası hep sıkıntı bence insanin evi gibiside yok dönmekle iyi yapiosun yoksa kabak tadı verecek ☺ benim de limitim en fazla 2 hafta gerisi yok
Haklısınız kızlar ☹
Her bebeğin gelişimi farklı canım, bir ay sonra yapar en geç
Kaç gün kaldın canım? Bende gideyim anneme kalayım torun sevsin diyorum şöyle 1 hafta 10 gün.. Ama kesin kocamı özlerim ben ya, aklımda kalır birde bi başına yalnız diye.
bir ay olacak haftasonu canım. Git ama uzun kalma derim

Son düzenleme:
agacsizkoalaa kkelebeketkisi Kız siz ne konuşuyorsunuz öyle kalkıyor kalkmıyor
Kız daha açılışı yapmadınız mı aklın orada senin
Aynen canım pes etme
Ne bileyim ya hala lohusayimdir belki.

Benimki de agu demiyor, tam olarak nasıl demesi gerek onu da bilmiyorum ama aaauu gibi bişiler yapıyor özellikle onunla konuşunca, her zaman değil ama.. Ağzını açıyor konuşacak gibi, ses çıkmıyor.
Arada konusacak gibi aciyor ama ses cikaramiyor arkasından hemen huylaniyor . Ama o auuu yapamiyor konuştuğumda
Kuzum agu dan kastim ses çıkarmıyor sessiz senamada kaliyor sadece gülüyor auuu yap annem diyorum agiz oynuyor ses yok ağlamaya gelince senden seslisi yok ama diyorum bu kez huylanip mizirdaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…