2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tma olarak agu değilde aa uu sesleri çıkarıyor. Bence endişe edecek bir şey yok. Bir gün bile fark ediyor bebeklerin hayatında. Yarına daha farklı oluyor resmen.
Mesela bizim bebeler ayni gun dogumlu masallah senin kizin epeydir ses cikariyor aa demesine de raziyim sadece 2 kere konuştuğumda sesini duydu
Benimki de ağzıma bakıp ses çıkarıyor ama agu yapmıyor henüz çığlık atmayı deniyor şuan. Hafif hafif sesini deniyor daha erken sanki
Sizler erken dediginize göre bekleyeyim oyleyse endise etmiyim beklemedeyim ☺☺

Benimde canım acayip tatlı istiyor ama kalkıp yapacak ayak yok. Galiba dışarıdan söylicem
Gel bize akşam gömelim pastaları
Durdum ama sor bi nasıl durdum

Ben de gelcem

Haklısınız kızlar ☹

Her bebeğin gelişimi farklı canım, bir ay sonra yapar en geç

bir ay olacak haftasonu canım. Git ama uzun kalma derim
Gel dedikodu ve kısır en sevdiğim
Ohoo kaçıncı açılışı yaptık da bizim kız epeydir izin vermiyor bize, ondan olabilir
Biz hala açılış yapmadık
Bir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Kız ben cıkaralı bi ay oldu hele bu sıcakta tırnaklarını kesip törpüleyince çizilmiyor canım elleri aç bence artık zamanı geldi

Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Ben sanırım sadece ilk 1 hafta takmıştım.
Nasıl sabrediyorsunuz peygamber sabrı mı var sizde

Benimde küçük catalim bile yok

Ben on gün falan taktım sadece canım eldiven çok önermiyorlar ellerinı kesfetmesi açısından takmayın diyolar tırnaklarını güzelce kes bi süre çiziyo yüzünü ama sonra çizmiyorlar öğreniyorlar

Çıkar artık canım ben bir aya yakın taktım. Beşiği merakla bekliyorum markası falan ne?

ben takmadim hiç desem yeridir. belki bir hafta. arada yüzünü çiziyor maaleeef. tırnaklarını kesiyorum ama yuvarlatamiyorum ben. elleri hiç durmuyor ki kıpır kıpır. daha küçükken uykuda keserdim. şimdi imkani yok hemen uyanıyor.

törpüye hiç gelmez çok huylu çok. emzirirken bazen okşayayım kolunu bacağını diyorum hemen ihhh diyor çekiyor bir de. rahatsız oluyormuş paşam. severken bile izin alacağız tosbik surattan.

Benimde küçük catalim bile yok
Bakalım emzirme sonrası ne hale gelecekler
Yaa benimki de öyle, emerken kollarını hafiften sıkıyorum kızıyor ıhh diyor

Kızlar selamm bugun misafirim var arkadaslarım gelecek yaprak sarması yaş pasta kurabiye kısır yapıcam yeter mi ya valla ben bebekli insanım anca bu kadar oluyo
Daha ne olsun çok bile küçük bebekle hemde iyi bile yapmışsın
Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Gözümle temas kuruyor gülüyor ama ses yok agu demiyor
Sen bol bol konuş canım bizim kızında ayarları değişik haaauuvvv diye ses çıkartıyor
Ben hiç takmadım eldiven canım sende çıkarabilirsin artık ellerini keşfetsin

İşte dediğim gibi tahammül sınırı kuzum

Kafasını mı ne kadar kaldırıyor?
Aynen canın kafasını ne kadar kaldırması gerekiyor acaba düz zemine yatınca. 45 derece denmişte...2 parmak giriyor kafasıyla yatak arasına; 45 derece midir? Sayısalımda iyidir aslında ama kafam basmıyor şuan.

Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Gözümle temas kuruyor gülüyor ama ses yok agu demiyor
Biz 8 gün sonra 3 aylık olacağız daha yeni yeni kendiliğinden aguluyor.
2. aydan beri ben sürekli agu diyorum evde şarkılara agu ekliyorum. Yüzü somurtukken bile agu sesini ve öpücük sesini duyduğunda çok gülüyordu. Tekrar etmeye çalışıyordu beni.

İçimde büyüyen bi canlının karşımda iki kelimeyi bir araya getirmesi ne kadar müthiş bir duygu... Konuştuğu zamanda böyle hisseder miyiz acaba hala?

Kız ben cıkaralı bi ay oldu hele bu sıcakta tırnaklarını kesip törpüleyince çizilmiyor canım elleri aç bence artık zamanı geldi
Kesmeye korkuyorum bir kere kesebildim elleri durmuyor ki uykuda yapsam zor uyuyor hemen uyanir diye ertele
Ben çıkardım artık canım. Kesiyorum tırnaklarını. Elini falan emiyor arada artık keşfetme zamanları açık olması daha iyi bence.
Tamda bu yuzden sordum ellerini kullanmak istiyor mesela biberonu tutarken kendide elleriyle tutmak istiyor gelişimine engel olur mu diye sorayim dedim gec bile kaldim demekki
Çıkar artık canım ben bir aya yakın taktım. Beşiği merakla bekliyorum markası falan ne?
Sunny baby caretta canim ben ev isine yemege dolaniyorum besik sallama genelde esimde . Adam umutsuz ev erkeği oldu besigin basinda

Ne guzel iletisim kurmussunuz
Her aninda muhtesem duyguları hissedecez canim o ilk emekleme ilk adimlar ilk anne baba demeler ❤

Yarın tirnaklari kesince cikaririm eldiveni malum aksamlari huysuzluk vaktimiz istesemde kesemem totoları cok ağır bu zamane bebelerinin aman sevdirmesinler iyi olsunlarda hihhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…