Mesela bizim bebeler ayni gun dogumlu masallah senin kizin epeydir ses cikariyor aa demesine de raziyim sadece 2 kere konuştuğumda sesini duyduTma olarak agu değilde aa uu sesleri çıkarıyor. Bence endişe edecek bir şey yok. Bir gün bile fark ediyor bebeklerin hayatında. Yarına daha farklı oluyor resmen.
Sizler erken dediginize göre bekleyeyim oyleyse endise etmiyim beklemedeyim ☺☺Benimki de ağzıma bakıp ses çıkarıyor ama agu yapmıyor henüz çığlık atmayı deniyor şuan. Hafif hafif sesini deniyor daha erken sanki
Ohoo kaçıncı açılışı yaptık da bizim kız epeydir izin vermiyor bize, ondan olabilirKız daha açılışı yapmadınız mı aklın orada senin
Gel bize akşam gömelim pastalarıBenimde canım acayip tatlı istiyor ama kalkıp yapacak ayak yok. Galiba dışarıdan söylicem
Gel dedikodu ve kısır en sevdiğimDurdum ama sor bi nasıl durdum
Ben de gelcem
Haklısınız kızlar ☹
Her bebeğin gelişimi farklı canım, bir ay sonra yapar en geç
bir ay olacak haftasonu canım. Git ama uzun kalma derim
Biz hala açılış yapmadıkOhoo kaçıncı açılışı yaptık da bizim kız epeydir izin vermiyor bize, ondan olabilir
Kız ben cıkaralı bi ay oldu hele bu sıcaktaBir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Ben sanırım sadece ilk 1 hafta takmıştım.Bir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Nasıl sabrediyorsunuz peygamber sabrı mı var sizdeGel bize akşam gömelim pastaları
Gel dedikodu ve kısır en sevdiğim
Biz hala açılış yapmadık
Kız ben cıkaralı bi ay oldu hele bu sıcaktatırnaklarını kesip törpüleyince çizilmiyor canım elleri aç bence artık zamanı geldi
Benimde küçükSizin orada romantik mi yağıyor kız, ee kadıköy ne de olsa, bizim bura ümraniye bırak romantizmi evi başımıza yıkmadan dindi diye dua ediyoruz
Hikayesi benim memesever olmamHer daim güzel göğüsleri beğenmişimdir, sanırım bende hiç yoktu diye Ama 6 yıldır silikon protezlerimle çok mutluyum Emzirmekten çatır çatır çatladılar tabi o ayrı mesele
Ben on gün falan taktım sadece canım eldiven çok önermiyorlar ellerinı kesfetmesi açısından takmayın diyolar tırnaklarını güzelce kes bi süre çiziyo yüzünü ama sonra çizmiyorlar öğreniyorlarBir soru daha sorabilir miyim
Bir soru daha sorabilir miyim
Çıkar artık canım ben bir aya yakın taktım. Beşiği merakla bekliyorum markası falan ne?Bir soru daha sorabilir miyim
Bir soru daha sorabilir miyim
Bakalım emzirme sonrası ne hale geleceklerBenimde küçükcatalim bile yok
Yaa benimki de öyle, emerken kollarını hafiften sıkıyorum kızıyor ıhh diyorben takmadim hiç desem yeridir. belki bir hafta. arada yüzünü çiziyor maaleeef. tırnaklarını kesiyorum ama yuvarlatamiyorum ben. elleri hiç durmuyor ki kıpır kıpır. daha küçükken uykuda keserdim. şimdi imkani yok hemen uyanıyor.
törpüye hiç gelmez çok huylu çok. emzirirken bazen okşayayım kolunu bacağını diyorum hemen ihhh diyor çekiyor bir de. rahatsız oluyormuş paşam. severken bile izin alacağız tosbik surattan.
Daha ne olsun çok bile küçük bebekle hemde iyi bile yapmışsınKızlar selammbugun misafirim var arkadaslarım gelecek yaprak sarması yaş pasta kurabiye kısır yapıcam yeter mi ya valla ben bebekli insanım anca bu kadar oluyo
Sen bol bol konuş canım bizim kızında ayarları değişik haaauuvvv diye ses çıkartıyorKızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Gözümle temas kuruyor gülüyor ama ses yok agu demiyor
Ben hiç takmadım eldiven canım sende çıkarabilirsin artık ellerini keşfetsinBir soru daha sorabilir miyim
Aynen canın kafasını ne kadar kaldırması gerekiyor acaba düz zemine yatınca. 45 derece denmişte...2 parmak giriyor kafasıyla yatak arasına; 45 derece midir?İşte dediğim gibi tahammül sınırı kuzum
Kafasını mı ne kadar kaldırıyor?
Biz 8 gün sonra 3 aylık olacağız daha yeni yeni kendiliğinden aguluyor.Kızlar mesaj arada kaynadı ama benim oglum 2 aylik oldu ama agu yapmiyor endiselenmeli miyim sizce
Gözümle temas kuruyor gülüyor ama ses yok agu demiyor
Kesmeye korkuyorum bir kere kesebildim elleri durmuyor ki uykuda yapsam zor uyuyor hemen uyanir diye erteleKız ben cıkaralı bi ay oldu hele bu sıcaktatırnaklarını kesip törpüleyince çizilmiyor canım elleri aç bence artık zamanı geldi
Ben on gün falan taktım sadece canım eldiven çok önermiyorlar ellerinı kesfetmesi açısından takmayın diyolar tırnaklarını güzelce kes bi süre çiziyo yüzünü ama sonra çizmiyorlar öğreniyorlar
Tamda bu yuzden sordum ellerini kullanmak istiyor mesela biberonu tutarken kendide elleriyle tutmak istiyor gelişimine engel olur mu diye sorayim dedim gec bile kaldim demekkiBen çıkardım artık canım. Kesiyorum tırnaklarını. Elini falan emiyor arada artık keşfetme zamanları açık olması daha iyi bence.
Sunny baby caretta canim ben ev isine yemege dolaniyorum besik sallama genelde esimde . Adam umutsuz ev erkeği oldu besigin basindaÇıkar artık canım ben bir aya yakın taktım. Beşiği merakla bekliyorum markası falan ne?
yaa blup sen ne alem kadinsin yaaaKız daha açılışı yapmadınız mı aklın orada senin
Aynen canım pes etme
Ne bileyim ya hala lohusayimdir belki.
Eki Görüntüle 2653345
Ne guzel iletisim kurmussunuzBiz 8 gün sonra 3 aylık olacağız daha yeni yeni kendiliğinden aguluyor.
2. aydan beri ben sürekli agu diyorum evde şarkılara agu ekliyorum. Yüzü somurtukken bile agu sesini ve öpücük sesini duyduğunda çok gülüyordu. Tekrar etmeye çalışıyordu beni.
İçimde büyüyen bi canlının karşımda iki kelimeyi bir araya getirmesi ne kadar müthiş bir duygu... Konuştuğu zamanda böyle hisseder miyiz acaba hala?
Yarın tirnaklari kesince cikaririm eldiveni malum aksamlari huysuzluk vaktimiz istesemde kesememben takmadim hiç desem yeridir. belki bir hafta. arada yüzünü çiziyor maaleeef. tırnaklarını kesiyorum ama yuvarlatamiyorum ben. elleri hiç durmuyor ki kıpır kıpır. daha küçükken uykuda keserdim. şimdi imkani yok hemen uyanıyor.
törpüye hiç gelmez çok huylu çok. emzirirken bazen okşayayım kolunu bacağını diyorum hemen ihhh diyor çekiyor bir de. rahatsız oluyormuş paşam. severken bile izin alacağız tosbik surattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?