Ya kızlar bir haftadır sıkıyorum kendimi ama anlaticam artık sizlerle konuşmak iyi geliyor. Üç hafta önce annemlere geldim biliyorsunuz. İlk iki hafta iyiydi her şey. Sonra sanırım sıkıldılar. Hayır gece yanımda bile yatmıyor annem. Ben istemedim ama kendisi yatsın isterdim mesela. Ne bileyim uyanınca yardımı dokunurdu falan. Gündüzleri de arada bir kucağına alır ben yemek yerken falan. Artık yaşları ilerledi bebek aglamasina mi tahammulleri yoktur nedir anlamadım. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Normalde önümüzdeki ayın ortasında gidecektim dayanamadim artık eşimle konustum haftaya dönüyorum. Hayır eşim de bilenmesin diye net anlatamadim. Seni özledik bunaldım sıkıldım falan dedim. Ama cidden çok koydu. Anlatıp rahatlamak istedim ☹
Ya cnm yas ileri olunca onlarda yoruluyor bizde ister istemez aliniyoruz. Bnde anneme cok soylenmistim ama sagolsun o kadar yardimci olabilmiş diyorum simdide..Kız valla kocamın evimin değerini bir kez daha anladım. Çok kırıldım yani doğumda yanında olamadım bari şimdi telafi edeyim.demez mi insan? Annem rahata çok alışmış cidden.
Cnm acikip uyaniyor sanirim seninkiYa kıZlar çoğunuzun ki uyumasa da bi uyuyunca uzun süre uyuyor galiba benimki ikinci emmeden sonra koluma almazsam yatmıyor bakın altta bi foto ekledim notlar aldın. Ben mi abartıyorum ya zaten uyuduğundada derin dalmıyor arada hep hareket halinde
evet cnm bizdede oldu.He kızlar bir de bu arada biz kızı ne zaman bebek arabasında gezdirsek eve gelince kaka yapıyor, hiç şaşmadı şimdiye dek.. Tesadüf diyordum ama dün 2 defa çıkardık ikisinde de yaptı. Sizin de oluyor mu?
Bnmkide surekli dertki dertli soyleniyorMasallah uyuyan bebeklere tek tesellim benimki sizinkilerden küçük buda büyüyünce uyur heralde diyorum
Kizlar benim oglum 2 aylik olmasina 3 gün kaldi ama agu demiyor . Sabahlari gülüyor ama ses yok gec kaldi degil mi
Kiz daha napcan masallahKızlar selammbugun misafirim var arkadaslarım gelecek yaprak sarması yaş pasta kurabiye kısır yapıcam yeter mi ya valla ben bebekli insanım anca bu kadar oluyo
Sizin orada romantik mi yağıyor kız, ee kadıköy ne de olsa, bizim bura ümraniye bırak romantizmi evi başımıza yıkmadan dindi diye dua ediyoruz
Hikayesi benim memesever olmamHer daim güzel göğüsleri beğenmişimdir, sanırım bende hiç yoktu diye Ama 6 yıldır silikon protezlerimle çok mutluyum Emzirmekten çatır çatır çatladılar tabi o ayrı mesele
Bayadır takmıyorum ben tırnaklarını sık kesiyorum.Bir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
OyyyyGel bize akşam gömelim pastaları
Gel dedikodu ve kısır en sevdiğim
Biz hala açılış yapmadık
Kız ben cıkaralı bi ay oldu hele bu sıcaktatırnaklarını kesip törpüleyince çizilmiyor canım elleri aç bence artık zamanı geldi
Evet canım biz bayağı memnunuz maşallah şimdiye dek hiç sıkıntımız olmadı.Tikkabilla sen similac kullanıyordun dimi? Memnun musun?
Mama ile desteklicem reglim bitene kadarda hippe o kadar para vermek istemedim. Hepsini bitirmeyecek çünkü. Hangi kutu peki mavi olan mı?Evet canım biz bayağı memnunuz maşallah şimdiye dek hiç sıkıntımız olmadı.
Evet mavi üzerinde 1 yazıyor.Mama ile desteklicem reglim bitene kadarda hippe o kadar para vermek istemedim. Hepsini bitirmeyecek çünkü. Hangi kutu peki mavi olan mı?
Amiiin ne güzel dua o öyle Allah'ımyaa blup sen ne alem kadinsin yaaa
valla sen beni cok guldurüyon
Allah iyiligini versin cocuguna duzenli uyku versin
Sağol canımcımEvet mavi üzerinde 1 yazıyor.
Canım bu ay 2. reglim benim bilemiyorum o yüzden belki ama. İnşallah böyle devam eder seninagacsizkoalaa reglin yeni mi başladı,
ben de c.tesi başladı ve normal adet kanaması gibi ilk iki gün geçti hatta acaba süt azalır mı diye düşünüyordum aksine resmen çoğaldı bende durum böyle
Bugün 4.gun lekelenme tarzında devam ediyo aman diyeyim masallah
Benimki de öyle canım akşam uykuyu kestiriyor gece yarısı uyandığında zor uyutuyorum. yerine yatırsam da bazen uyanıyor yanımda yatıyor sabaha kadar yanımda uyuyor. yani 9:30 veya 11 le 1-2 arasında çok güzel yerinde uyuyor onun dışında yanımda uyuyor senin dediğin gibi kıpır kıpır oluyor. Ben daha bebek diye çok dert etmiyorum günü gününe uymaz sonuçta onların öyle akşam yatıp sabaha kadar uyuyacağını da çok düşünmüyorum açıkçasıYa kıZlar çoğunuzun ki uyumasa da bi uyuyunca uzun süre uyuyor galiba benimki ikinci emmeden sonra koluma almazsam yatmıyor bakın altta bi foto ekledim notlar aldın. Ben mi abartıyorum ya zaten uyuduğundada derin dalmıyor arada hep hareket halinde
Ben geçen gün yazmıştım bana benimki de ayni öyle iki gün üstüste her çıkışımızda kaka yaptı evde yapmıyorsa pusette gezdirdiğimizde yapıyor hatta yazmıştım sıkıntısı olan varsa denesin diyeHe kızlar bir de bu arada biz kızı ne zaman bebek arabasında gezdirsek eve gelince kaka yapıyor, hiç şaşmadı şimdiye dek.. Tesadüf diyordum ama dün 2 defa çıkardık ikisinde de yaptı. Sizin de oluyor mu?
Valla bebeği deliksiz uyuyanlar ne kadar şanslı yaa. Bugün doktor 1,5 yaşına kadar derin uyumaz bebekler ani ölümler olmasın diye dedi. Bakalım ne zamana düzelicek. Daha 4. Ayda uyku gerilemeleri oluyormuşBenimki de öyle canım akşam uykuyu kestiriyor gece yarısı uyandığında zor uyutuyorum. yerine yatırsam da bazen uyanıyor yanımda yatıyor sabaha kadar yanımda uyuyor. yani 9:30 veya 11 le 1-2 arasında çok güzel yerinde uyuyor onun dışında yanımda uyuyor senin dediğin gibi kıpır kıpır oluyor. Ben daha bebek diye çok dert etmiyorum günü gününe uymaz sonuçta onların öyle akşam yatıp sabaha kadar uyuyacağını da çok düşünmüyorum açıkçası
Ben geçen gün yazmıştım bana benimki de ayni öyle iki gün üstüste her çıkışımızda kaka yaptı evde yapmıyorsa pusette gezdirdiğimizde yapıyor hatta yazmıştım sıkıntısı olan varsa denesin diye
Ben de hiç takmadım. İlk gün sadece taktım sonra taktığımı çıkardı çıkardı ben de takmadım sonra. Tırnaklarını kestim.Bir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Oluyor dediğiniz gibi her seferinde o arabada sallandiği için bağırsakları hızlı çalıştı diye düşünüyorum. Hem gezdirirken etrafa da bakıyor, iyice yorulmuş olup rahat uykuya dalıyo oğluşumuz.He kızlar bir de bu arada biz kızı ne zaman bebek arabasında gezdirsek eve gelince kaka yapıyor, hiç şaşmadı şimdiye dek.. Tesadüf diyordum ama dün 2 defa çıkardık ikisinde de yaptı. Sizin de oluyor mu?
Bir seferde karnı tokken altı temizken gazı da çıkmış vaziyetteyken uykusu geldiğinde koyun arabaya, belki hiç sıkıntısı olmadığını anlar orada uyumak da hoşuna gideragacsizkoalaa bizimkiler seninki ile aynı gün bizimki yüz üstü yatırınca kafayı zor kaldırıyor dün de yazmıştım yüz üstü yatırınca yandan elini yakalayıp el emiyor .Maşallah seninkine . Oturmaya başlasalar tutarken de rahat olur sanırım bize .benimkinin eller ayaklar kıpır kıpır ama boyun kasları o kadar gelişmemiş .
Tikkabilla ben hala bebek arabasında bebekle gezemiyorum . Benim kurtlu durmuyor bebek arabasında . Bir heves parka çıkıyorum çocuk kucağımda dönüyorum
Kıyamam canım benim ya. Sebzeye de mi alerjik miniğin? Kuzu eti denedin mi bir de? Suyu ihmal etme canım, her şeyi yesen de su içmeyince süt azalıyor inan. Eşinle arandaki mesele nedir?Kızlar benim sağlık elden gidiyor sanırım ya iyi hissetmiyorum. Adam gibi birşey yiyemiyorum. Makarna, pirinç pilavı, patatesten başka birşey yemiyorum neredeyse. Her şey dokunuyor oğluma. Arada balık yiyiyorum. Vitamin hapı içiyorum ama kesmiyor artık. Sütüm azalmaya başladı sanırım. Başım dönüyor sık sık. Bugün de sabahtan beri kulaklarım çınlıyor duymam azaldı. Başım ağrıyor. Süt olsun diye su içmeye çalışıyorum. Çok içemiyorum sanırım onu da. Günde 1 ya da 2 kez çişe çıkabiliyorum. Ne kadar gider bu böyle bilmiyorum. Çok keyifsizim, umutsuzum. Eşimden de uzaklaşıyorum galiba. Pöf daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?