Sebze çok gaz yapıyor canım. Bugün biraz patlıcan yiyeyim dedim gazman oldum yine. Ben pek et seven bir insan değilim. Hamilelikten önce kırk yılda bir yerdim. O da kıyma olarak. Pide lahmacun falan. Kuzu eti denedim bir kez. Eşimle meseleyi ben de pek bilmiyorum. İşleri çok yoğun sezonda. Onun için ekstra gergin oluyor. Annem bende kalıyor bir süredir. Onun da etkisi oldu sanırım ister istemez. Biz salonda oluyoruz. Eşim hep yatak odasında bilgisayar başında. Gelip yanıma naptın, nasıl geçti günün demek yok,. Yemek yiyiyor kalkıp gidiyor. Eline sağlık demek yok. Tabağını kaldırmak yok. Evle alakalı hiçbir işe karışmıyor. Çöp biriksin koksun mesela, eline verip at bunu demezsem atmıyor. Haliyle ben de çok bunaldım bu durumdan. Bütün gün bebekle uğraşıyorum. Bir yandan alerjisi, açlığı. Canım o kadar çok şey çekiyor ki. Çikolata, dondurma, bisküvi... Hiçbirini yiyememek demoralize ediyor beni. Üstüne destek görmemek, umursanmamak cabası...Kıyamam canım benim ya. Sebzeye de mi alerjik miniğin? Kuzu eti denedin mi bir de? Suyu ihmal etme canım, her şeyi yesen de su içmeyince süt azalıyor inan. Eşinle arandaki mesele nedir?
Ahhh yavrum 2 çocuk daha zor Hepsi ilgi istiyor tabi yok gün günü tutmuyor ki aha bugünde kaka yapamadi hala uyumadı ağlayıp duruyor elim ayağım dolaşıyor hementatlım normal bunlar..yaşlı insanlar..annem de beni cagıriyor.kv yakın benim .annem hergun niye gelmiyir sana diyor .ben olsam sabahtan gelir bir torunumu görür giderim diyor.dedim anne sana gelecegim iple çekiyorsun ama gidince de koca bir ohhh çekeceksin
ahh jadem ahh..oyle olsa olmuyor iste..benimki sabah 6 da uyudu dusunsene 14 koca saat...aralarda miy miy mizirdandi durdu besledim.salladim falan derin uyku da yok..cok yoruldum.burda arkadaslar bir uyuyor bir uyaniyor 3 saat 4 saat diyorlar ama o aralar size hem dinlenme hem is yapmak icin firsat.
oglum ogleden sonra hep bekledi ki birlikte biraz kagit keselim boyayalim biseyler yapalim.en sonunda anne bu bebek uyumayacak galiba ben uyuyayim dedi ve gitti gece 12 de..babasinda da durnuyor benim kiz yababasinda dursa oglana vakit ayirabilicem ... bu durum canimi cok sıkıyor.
yapiyorum arada ama dun bilmiyorum neden ishal gibi bisey oldu onda pisti herhalde.insAllah iyilesir kilo verecek diye korkuyom zaten biraz minik.
hahahahhaha buna komik ifade koydum ama herhalde 100 tane daha ifade koyabilsem koyardım
erken annesi sabret 15 gune baslar
aynı benim esim de oyle derdi
Üzüldüm senin adına . Annenin yanında bir şey de diyemiyordun sanırımSebze çok gaz yapıyor canım. Bugün biraz patlıcan yiyeyim dedim gazman oldum yine. Ben pek et seven bir insan değilim. Hamilelikten önce kırk yılda bir yerdim. O da kıyma olarak. Pide lahmacun falan. Kuzu eti denedim bir kez. Eşimle meseleyi ben de pek bilmiyorum. İşleri çok yoğun sezonda. Onun için ekstra gergin oluyor. Annem bende kalıyor bir süredir. Onun da etkisi oldu sanırım ister istemez. Biz salonda oluyoruz. Eşim hep yatak odasında bilgisayar başında. Gelip yanıma naptın, nasıl geçti günün demek yok,. Yemek yiyiyor kalkıp gidiyor. Eline sağlık demek yok. Tabağını kaldırmak yok. Evle alakalı hiçbir işe karışmıyor. Çöp biriksin koksun mesela, eline verip at bunu demezsem atmıyor. Haliyle ben de çok bunaldım bu durumdan. Bütün gün bebekle uğraşıyorum. Bir yandan alerjisi, açlığı. Canım o kadar çok şey çekiyor ki. Çikolata, dondurma, bisküvi... Hiçbirini yiyememek demoralize ediyor beni. Üstüne destek görmemek, umursanmamak cabası...
Yok kuzum bilmiyorum benim ilk çocuk o yüzden izlemiyorum hiç çocuk kanalıJadesi jadeeeeee sen trt çocuktaki benim adım yade şarkısını biliyon nu? biz surekli soyluyoz oglusla evde aklima hep sen geliyon.ogren sen de kendi kendine soyle benim adim jade jade jade ben gezerim kizimla kizimla kizimla..hayal dunyam burasi sorulardan sonrasi hep bir olup el elele cozmenin tam sirasi
cok eglenceli bir sarki
Canım et konusunda ayniymisiz. Ben de senin gibiyim. Kuzudan kıyma çektir lahmacun içli köfte vs yaptır ye, böyle olmaz. Sebzeye de bolca kimyon dök ye bence. Gazını damlayla masajla bir şekilde çözersin ama güçten düşersen, sütün kesilirse ne yapacaksın? İstediğini yiyememek zor biliyorum. 15 gün süt ürünü diyeti yaptım cidden çok yorucu. Şimdi de yumurta içeren şeyleri yemiyorum. Ha seninkinin yanında hiçbir şey benimki ama seni anlıyorum onu söylemek istedim.Sebze çok gaz yapıyor canım. Bugün biraz patlıcan yiyeyim dedim gazman oldum yine. Ben pek et seven bir insan değilim. Hamilelikten önce kırk yılda bir yerdim. O da kıyma olarak. Pide lahmacun falan. Kuzu eti denedim bir kez. Eşimle meseleyi ben de pek bilmiyorum. İşleri çok yoğun sezonda. Onun için ekstra gergin oluyor. Annem bende kalıyor bir süredir. Onun da etkisi oldu sanırım ister istemez. Biz salonda oluyoruz. Eşim hep yatak odasında bilgisayar başında. Gelip yanıma naptın, nasıl geçti günün demek yok,. Yemek yiyiyor kalkıp gidiyor. Eline sağlık demek yok. Tabağını kaldırmak yok. Evle alakalı hiçbir işe karışmıyor. Çöp biriksin koksun mesela, eline verip at bunu demezsem atmıyor. Haliyle ben de çok bunaldım bu durumdan. Bütün gün bebekle uğraşıyorum. Bir yandan alerjisi, açlığı. Canım o kadar çok şey çekiyor ki. Çikolata, dondurma, bisküvi... Hiçbirini yiyememek demoralize ediyor beni. Üstüne destek görmemek, umursanmamak cabası...
Şarkı seviyorlar, ben de doğduğundan beri devamlı söylüyorum. Tüm günümüz şarkı, hatta konuştuğumuz sayılıdır devamlı şarkı söylüyorum ben, ve tanıyor da artık melodilerini falan.. Bazılarını sevmiyor bazılarına da bayılıyor. Sen daha minnak bişisin ya tercihlerin mi var senin diyorum, tam vura vura sevmelik bunlar yaaaYok kuzum bilmiyorum benim ilk çocuk o yüzden izlemiyorum hiç çocuk kanalıama senin için öğreneceğim şarkıyı zaten bugün mutfakta kahvaltı hazırlarken pusetine koydum şarkı açtım yüzüne baka baka saçlarımı sallayarak söyledim bi guluyo bi guluyo ben mest
Jadem sağında solunda markası yazıyor mu? Ayaklarının altında yaziyordur kesin. Çok güzelmiş cidden heKızlar size hayat kurtaran bir oyuncak bırakıyorum buraya gorumcem getirdi nerden aldı bilmiyorum ama benzerini bulursanız muhakkak alin müzik çalıyor ışıkları yanıyor sırayla üstündeki ve asya rahat bununla 20 25 dk oyalanıyor hemde oyuncağa bakıp gülüp onla sohbet bile ediyor çok sevdi kuzum bunu
Hamilelik de gebelik şekeri yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum o kadar çok zorlandım ilk ay hamileliğimde aldığım 5 kiloyu bir anda verdim sonraki aylar Farklı lezzetler denemeye başladım Sebze ile ilgili çok güzel lezzetler oluyor tavuk(ızgara haşlama tost makinasında didikleyip bol kekik) brokoli yoğurtlu salça soslu çok severdim yani yediklerini Farklı tariflerle dene canını sıkma canım 9 ay geçtiyse heyecan sabırsızlıkla stresle (ki ben çok sağlık sorunu çektşm ) 12 ay yavrular için çok rahat geçer gerçi Ben 1 yaş sütten kesmek için ideal diye düşündüğümden dedim ama 18-ayda 24 ayda onların gülümseleriyle rahatlıkla geçer kafa olarak kendini rahatlat canım zaten corona falan insan istediği gibi çıkıp yiyip içip gezemiyor çok mahrum kalmIş sayılmazsın lezzetlerdenSebze çok gaz yapıyor canım. Bugün biraz patlıcan yiyeyim dedim gazman oldum yine. Ben pek et seven bir insan değilim. Hamilelikten önce kırk yılda bir yerdim. O da kıyma olarak. Pide lahmacun falan. Kuzu eti denedim bir kez. Eşimle meseleyi ben de pek bilmiyorum. İşleri çok yoğun sezonda. Onun için ekstra gergin oluyor. Annem bende kalıyor bir süredir. Onun da etkisi oldu sanırım ister istemez. Biz salonda oluyoruz. Eşim hep yatak odasında bilgisayar başında. Gelip yanıma naptın, nasıl geçti günün demek yok,. Yemek yiyiyor kalkıp gidiyor. Eline sağlık demek yok. Tabağını kaldırmak yok. Evle alakalı hiçbir işe karışmıyor. Çöp biriksin koksun mesela, eline verip at bunu demezsem atmıyor. Haliyle ben de çok bunaldım bu durumdan. Bütün gün bebekle uğraşıyorum. Bir yandan alerjisi, açlığı. Canım o kadar çok şey çekiyor ki. Çikolata, dondurma, bisküvi... Hiçbirini yiyememek demoralize ediyor beni. Üstüne destek görmemek, umursanmamak cabası...
Annemin kalmasının bana çok yardımı oluyor. Gündüzleri eve gidiyor gece kalıyor. Ben meme verirken uyuyakalıyorum. Korkuyorum onun için. Biraz daha kalsın istiyorum. Zor gerçekten. Hem uykusuzum, hem moralsiz. Nereye kadar bakalıöÜzüldüm senin adına . Annenin yanında bir şey de diyemiyordun sanırımannenin gitme durumu var mı? O var diye belki onun rahatlığıdır eşindeki. Yalnız olsan yardım eder destek olur belki .Alerji durumu da üstüne cabası olmuş . Gerçi biz yalnızız ona rağmen eşim pek ilgilenmiyor . Akşama kadar elinde telefon oyun oynuyor . Bir de üstüne ne gece ne gündüz istekleri bitmiyor . Kadın olmak , anne olmak gerçekten çok zormuş . Bugün daraldım en son patladım . Gece her kalktığımda onu da kaldıracağım . Bakalım nasıl oluyormuş .
Belki annen var diye tavir yapiyordur canm aklima gelen o oldu istemedigi icin de oyle bi tepki veriyordur kendince sana da diyememistir belki gitsin diye anlaman icin boyle bisey yapmis olabilir mi.?Sebze çok gaz yapıyor canım. Bugün biraz patlıcan yiyeyim dedim gazman oldum yine. Ben pek et seven bir insan değilim. Hamilelikten önce kırk yılda bir yerdim. O da kıyma olarak. Pide lahmacun falan. Kuzu eti denedim bir kez. Eşimle meseleyi ben de pek bilmiyorum. İşleri çok yoğun sezonda. Onun için ekstra gergin oluyor. Annem bende kalıyor bir süredir. Onun da etkisi oldu sanırım ister istemez. Biz salonda oluyoruz. Eşim hep yatak odasında bilgisayar başında. Gelip yanıma naptın, nasıl geçti günün demek yok,. Yemek yiyiyor kalkıp gidiyor. Eline sağlık demek yok. Tabağını kaldırmak yok. Evle alakalı hiçbir işe karışmıyor. Çöp biriksin koksun mesela, eline verip at bunu demezsem atmıyor. Haliyle ben de çok bunaldım bu durumdan. Bütün gün bebekle uğraşıyorum. Bir yandan alerjisi, açlığı. Canım o kadar çok şey çekiyor ki. Çikolata, dondurma, bisküvi... Hiçbirini yiyememek demoralize ediyor beni. Üstüne destek görmemek, umursanmamak cabası...
Eşime söylüyorum sık sık. Tartışıyoruz da. Haklısın diyor ertesi gün aynı. Değişen bir şey yok. Annemi gündüz gönderiyorum ama gece emzirirken uyuyakalıyorum. Güçten düştüğüm için sanırım bilmiyorum. Bebek uyanıyor meme istiyor kalkamıyorum. Beynim felç sanki gözüm açılmıyor. Annem alıyor bebeği beni zorla uyandırıyor. Hiç böyle değildim. Herhalde bir yandan moral bozukluğu, bir yandan yeme bozukluğu yüzünden. Geçmesini umuyorum. İnşallah bir an önce düzene girer her şey. Şu alerji durumu bu hale soktu durumları.Canım et konusunda ayniymisiz. Ben de senin gibiyim. Kuzudan kıyma çektir lahmacun içli köfte vs yaptır ye, böyle olmaz. Sebzeye de bolca kimyon dök ye bence. Gazını damlayla masajla bir şekilde çözersin ama güçten düşersen, sütün kesilirse ne yapacaksın? İstediğini yiyememek zor biliyorum. 15 gün süt ürünü diyeti yaptım cidden çok yorucu. Şimdi de yumurta içeren şeyleri yemiyorum. Ha seninkinin yanında hiçbir şey benimki ama seni anlıyorum onu söylemek istedim.
Eşine gelince. Hiç konuştun mu? Onun anlamasını bekleme inan anlamiyorlar. Ben gece sancı çekerken yanımda başka bir adam vardı. Eline tirnagimi gecire gecire sancı çektim, benimle birlikte o da çekti resmen. 12 saat sonra doğurduğumda yanımda başka bir adam vardı inanamadim. Dedim herhalde rüya falan görüyorum insan bu derece değişebilir mi ya? Soruyorum hiç tatmin edici cevap alamıyorum. Bi gün son derece sakin bi şekilde sabrımın tasmak üzere olduğunu kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyledim. Biraz düzeldi. Sonra bir gün bana lohusasin dedim sustum şimdi lohusalik da bitti noluyo sana dedi. Dedim lohusalık mi? Ben lohusalık yaşamadım sayende, yasatmadin bana. Sen yaşadın lohusaligi sus dedim. Biraz daha düzeldi. Her saçmaladıginda cevabını ver lütfen yoksa anlamayacak. Ve bence anneni artık gönder. Sorumluluğu yıkmış ikinize kafa rahat. Elini taşın altına koymak zorunda kalınca anlayacak seni inan. Üzme kendini hepsi gececk.
Patlıcan ve kabak gaz mı yapıyor sana da?eggplantlover canim patlican bizimkne de dokunuyor ben yemiyorum.kabak da dokunuyor.bamya ve bezelye deneyebilirsin cesit olarak.dokunmadi sukur bize.
bebege dokunuyor canımPatlıcan ve kabak gaz mı yapıyor sana da?
ayni ben..bu aksam dayanamadim tavuktan tattimm.sinra da tavuga baka baka sehriye corbasi ictim.tavuk suyuna degil tavuk kokusuna corbaEşime söylüyorum sık sık. Tartışıyoruz da. Haklısın diyor ertesi gün aynı. Değişen bir şey yok. Annemi gündüz gönderiyorum ama gece emzirirken uyuyakalıyorum. Güçten düştüğüm için sanırım bilmiyorum. Bebek uyanıyor meme istiyor kalkamıyorum. Beynim felç sanki gözüm açılmıyor. Annem alıyor bebeği beni zorla uyandırıyor. Hiç böyle değildim. Herhalde bir yandan moral bozukluğu, bir yandan yeme bozukluğu yüzünden. Geçmesini umuyorum. İnşallah bir an önce düzene girer her şey. Şu alerji durumu bu hale soktu durumları.
Canım öyle bir şey ki dokunmayan şeyler aşırı gaz yapıyor, gaz yapmayanlar alerji yapıyor. Makarnayı salçalı veya domates soslu yapayım diyorum, kızarıyor ertesi gün. Ketçap aynı oluyor. Sade makarna da bir süre sonra bayıyor. Yoğurt zaten yiyemiyorum. Kızartma ağır diye fırında yapıyorum çoğu şeyi. Ya da döküm tavada. Et yiyemiyorum. Bebeğim her kızarınca acaba bu sefer ne dokundu diyorum işin içinden çıkamıyorum. Gelip geçici olsun da dayanırım. Bebeğim iyi olsun...[ gece 3-4 saat aralıksız yatıyor ben çok şaşırmj gaz içim bir şey kullanıyor musun ben hala Biogaia ve zinco veriyorum 2 ay 12 günlük
Hamilelik de gebelik şekeri yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum o kadar çok zorlandım ilk ay hamileliğimde aldığım 5 kiloyu bir anda verdim sonraki aylar Farklı lezzetler denemeye başladım Sebze ile ilgili çok güzel lezzetler oluyor tavuk(ızgara haşlama tost makinasında didikleyip bol kekik) brokoli yoğurtlu salça soslu çok severdim yani yediklerini Farklı tariflerle dene canını sıkma canım 9 ay geçtiyse heyecan sabırsızlıkla stresle (ki ben çok sağlık sorunu çektşm ) 12 ay yavrular için çok rahat geçer gerçi Ben 1 yaş sütten kesmek için ideal diye düşündüğümden dedim ama 18-ayda 24 ayda onların gülümseleriyle rahatlıkla geçer kafa olarak kendini rahatlat canım zaten corona falan insan istediği gibi çıkıp yiyip içip gezemiyor çok mahrum kalmIş sayılmazsın lezzetlerden
Canım sakin ol. Acısa ağlardı emin ol. Muhtemelen killardan gormemissinizdir. Nasıl tutuyor eşin?kızlaaar moralim çok bozuk
benim kızı yikadim.ben oyle sizler gibi cok sık yıkayamıyorum korkuyorum cok zayif geliyor bir yeri incinecek gibi geliyor herneyse.her yikamamda kiyamet kopar aglardi.bende apar topar bitirirdim.bu sefer sicaktan herhalde uslu uslu durdu.bende iyice yikadim firsat varken.ama bi de ne goreyim kuyruk sokumunda mor mor lekeler var.oglumda da vardi.o nedenle hastaneden ilk geldigimizde denemistim.oh bunda yok demistim ama kizim cok kirmizi bir bebekti ve kuyruk sokumu çok kıllıydı.kıllar dökülünce mi fark ettim yani hep var mıydı acaba? yoksa yeni mi oldu? canim cok sıkkın...dokundum parmagimla hic aglamadi oyle bakiyor.diyeceksiniz giydirirken de mi denemedim.yok valla hic denemedim.giydirirken de kiyamet kopuyor.arti bezin icine kaliyor görmemişim.altini alirken de silince teni kizariyor herhalde ondan belli olmadi.ama ya yeni olduysa ya bir yeri sakatlandiysa diye deliricem.esime bagirdim direk.iyi tutamiyorsun diye ama.adam da bir yeri acisa kiyameti koparir.ayak basamaz diyor.
yere goge sigamiyorum...cok kkotuyummm...acaba mor dogum lekesi mi? yeni mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?