Acaba benimkine de dokunuyor mu ya... Ben sadece gaz yapıyor biliyorum ama sık sık kızarıyor. Belki onlar da dokunuyordur. İşte bak her yediğimden şüphe duya duya aç kalıyorum.bebege dokunuyor canım
Gece eşin bakmaz mi canım annenin baktığı gibi?Eşime söylüyorum sık sık. Tartışıyoruz da. Haklısın diyor ertesi gün aynı. Değişen bir şey yok. Annemi gündüz gönderiyorum ama gece emzirirken uyuyakalıyorum. Güçten düştüğüm için sanırım bilmiyorum. Bebek uyanıyor meme istiyor kalkamıyorum. Beynim felç sanki gözüm açılmıyor. Annem alıyor bebeği beni zorla uyandırıyor. Hiç böyle değildim. Herhalde bir yandan moral bozukluğu, bir yandan yeme bozukluğu yüzünden. Geçmesini umuyorum. İnşallah bir an önce düzene girer her şey. Şu alerji durumu bu hale soktu durumları.
Canımmm benim çok şükür iyiz
İmkansız canım. Uykusu öyle ağır ki.. 6.8 lik depremde uyanmadı. Üstüne ben salladım tokatladı. Zar zor uyandı. Ruhu duymaz bebek ağlamaktan katılsaGece eşin bakmaz mi canım annenin baktığı gibi?
Oy oy oy. O zaman anne şart. Kalsiyum vs kullanıyor musun?İmkansız canım. Uykusu öyle ağır ki.. 6.8 lik depremde uyanmadı. Üstüne ben salladım tokatladı. Zar zor uyandı. Ruhu duymaz bebek ağlamaktan katılsa
ya bi o koluna bi bu koluna.bi sabitleyemiyor.hayir 2. cocuk adam hala acemi.. 3. de ustalasirmis..baslarim babankn sarap canagina dedim..yok 3. unut dedim aklimi peynir ekmekle yemedim..keske yapabilsem ama ben bakamam..alerji vs cok dustum güçten hamilelik desen berbat gecti...Canım sakin ol. Acısa ağlardı emin ol. Muhtemelen killardan gormemissinizdir. Nasıl tutuyor eşin?
Zor canım ya tek bile zorken 3. Yani büyük sabır ister.ya bi o koluna bi bu koluna.bi sabitleyemiyor.hayir 2. cocuk adam hala acemi.. 3. de ustalasirmis..baslarim babankn sarap canagina dedim..yok 3. unut dedim aklimi peynir ekmekle yemedim..keske yapabilsem ama ben bakamam..alerji vs cok dustum güçten hamilelik desen berbat gecti...
Bir sene özellikle 6 ay oluyor malesef sen sağlıklarından ver olmadı as mama verirsin stres oldukça daha da azalır sakin olmaya çalış kanama bitince süt depola bol bolKızlar moralim bozuk. Benim yine kanamam var regl gibi ve kanamam olduğunda sütümün azaldığını farkettim. Geçen seferde böyle oldu. Kanama bitince göğüslerim tekrar dolmaya başlamıştı. Neden yine kanamam oldu diye sinir oldum. Çocuk doymuyor doğru düzgün. Zaten bu ara yediğinin bir kısmınıda çıkarıyor. Dün sağdığım sütlerden verdim rahat rahat uyudu
Biz kötü örnek bizi geç 4 gün kaldı 3. AyaKızlar 3 aya yaklaşanlar, dolduranlar gerçekten gaz sorununuz bitti mi? Uykular az da olsa düzene girdi mi? Azıcık anlatın ya.
Alerji maması kullanıyor musun emiyor mu sadece... keşke daha fazla destek olabilsem sana çok zor bir süreç bu ama geçecek İnan zamanla azalacakSebze çok gaz yapıyor canım. Bugün biraz patlıcan yiyeyim dedim gazman oldum yine. Ben pek et seven bir insan değilim. Hamilelikten önce kırk yılda bir yerdim. O da kıyma olarak. Pide lahmacun falan. Kuzu eti denedim bir kez. Eşimle meseleyi ben de pek bilmiyorum. İşleri çok yoğun sezonda. Onun için ekstra gergin oluyor. Annem bende kalıyor bir süredir. Onun da etkisi oldu sanırım ister istemez. Biz salonda oluyoruz. Eşim hep yatak odasında bilgisayar başında. Gelip yanıma naptın, nasıl geçti günün demek yok,. Yemek yiyiyor kalkıp gidiyor. Eline sağlık demek yok. Tabağını kaldırmak yok. Evle alakalı hiçbir işe karışmıyor. Çöp biriksin koksun mesela, eline verip at bunu demezsem atmıyor. Haliyle ben de çok bunaldım bu durumdan. Bütün gün bebekle uğraşıyorum. Bir yandan alerjisi, açlığı. Canım o kadar çok şey çekiyor ki. Çikolata, dondurma, bisküvi... Hiçbirini yiyememek demoralize ediyor beni. Üstüne destek görmemek, umursanmamak cabası...
Benim kızımda da var doğum lekesidir kıldan görememiştirsinkızlaaar moralim çok bozuk
benim kızı yikadim.ben oyle sizler gibi cok sık yıkayamıyorum korkuyorum cok zayif geliyor bir yeri incinecek gibi geliyor herneyse.her yikamamda kiyamet kopar aglardi.bende apar topar bitirirdim.bu sefer sicaktan herhalde uslu uslu durdu.bende iyice yikadim firsat varken.ama bi de ne goreyim kuyruk sokumunda mor mor lekeler var.oglumda da vardi.o nedenle hastaneden ilk geldigimizde denemistim.oh bunda yok demistim ama kizim cok kirmizi bir bebekti ve kuyruk sokumu çok kıllıydı.kıllar dökülünce mi fark ettim yani hep var mıydı acaba? yoksa yeni mi oldu? canim cok sıkkın...dokundum parmagimla hic aglamadi oyle bakiyor.diyeceksiniz giydirirken de mi denemedim.yok valla hic denemedim.giydirirken de kiyamet kopuyor.arti bezin icine kaliyor görmemişim.altini alirken de silince teni kizariyor herhalde ondan belli olmadi.ama ya yeni olduysa ya bir yeri sakatlandiysa diye deliricem.esime bagirdim direk.iyi tutamiyorsun diye ama.adam da bir yeri acisa kiyameti koparir.ayak basamaz diyor.
yere goge sigamiyorum...cok kkotuyummm...acaba mor dogum lekesi mi? yeni mi?
muhtemelen yaaa...Benim kızımda da var doğum lekesidir kıldan görememiştirsin
Hadi yaa gaz olayı bir yerden sonra geçiyor o zaman lezzetlendirirsin inş Allah kolaylık versinCanım öyle bir şey ki dokunmayan şeyler aşırı gaz yapıyor, gaz yapmayanlar alerji yapıyor. Makarnayı salçalı veya domates soslu yapayım diyorum, kızarıyor ertesi gün. Ketçap aynı oluyor. Sade makarna da bir süre sonra bayıyor. Yoğurt zaten yiyemiyorum. Kızartma ağır diye fırında yapıyorum çoğu şeyi. Ya da döküm tavada. Et yiyemiyorum. Bebeğim her kızarınca acaba bu sefer ne dokundu diyorum işin içinden çıkamıyorum. Gelip geçici olsun da dayanırım. Bebeğim iyi olsun...
Ben takmıyorum canım, elleriyle keşfediyor o yüzden bayağıdır serbest eller bizde.Bir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Geçmez canım benim bir yeri ağrısa durur mu hiçmuhtemelen yaaa...
basıyom sapşik şapşik bakıyor...
acısa ağlardı herhalde.ama doktora gidince göstereyim.oglumda da var ve gecmedi.
Ben 40 ından sonra açtım canım arada çiziyor ama 2. Ayında elleri ile keşfetmeye başlıyor buna engel olma ben 3 günde bir en az tırnak bakımı yapıyorum günlük el hijyeni zamanla öğrenecekler yani o kadar ince düşünme aç bence öğrensinBir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Canim bebegine alerji testi yapılmış miydi deneyerek mi alerjik besinleri anladin . Senin icin zor ve yipratici ama Gecici bir surec olarak düşün büyüdükçe bazi alerjiler geciyor .Annemin kalmasının bana çok yardımı oluyor. Gündüzleri eve gidiyor gece kalıyor. Ben meme verirken uyuyakalıyorum. Korkuyorum onun için. Biraz daha kalsın istiyorum. Zor gerçekten. Hem uykusuzum, hem moralsiz. Nereye kadar bakalıösana da Allah kolaylık ve sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?