2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gece eşin bakmaz mi canım annenin baktığı gibi?

Ebrulipapatya
@xiexie
@Mcdmlkmry

Sizleri merak ettim inşallah her şey yolundadır.
Canımmm benim çok şükür iyiz 2 oğlan olunca zor tabi arada girip okuyorum ama yazamıyorum
benim büyük oğlanda 4yaşına gircek ama şuan daha çok bebekleşti İnan fırsatım olmuyor ama sabırla geçicek inşallah
Sen nasılsın canım benim

İmkansız canım. Uykusu öyle ağır ki.. 6.8 lik depremde uyanmadı. Üstüne ben salladım tokatladı. Zar zor uyandı. Ruhu duymaz bebek ağlamaktan katılsa
Oy oy oy. O zaman anne şart. Kalsiyum vs kullanıyor musun?

Canım sakin ol. Acısa ağlardı emin ol. Muhtemelen killardan gormemissinizdir. Nasıl tutuyor eşin?
ya bi o koluna bi bu koluna.bi sabitleyemiyor.hayir 2. cocuk adam hala acemi.. 3. de ustalasirmis..baslarim babankn sarap canagina dedim..yok 3. unut dedim aklimi peynir ekmekle yemedim..keske yapabilsem ama ben bakamam..alerji vs cok dustum güçten hamilelik desen berbat gecti...

eggplantlover bize dokunanları yazayim sana fikir olur hem yalniz olmadigini bilmek iyi geliyor.

yumurta hatta yumurtaya değen ekmegi bile yeme.yumurtaya dokunursan elini yika.cunku azicik degse etkisi oluyormus.
ogluma yumurta yedirip elimi yikiyorum yemegimi oyle yiyorum.
esimle salata tabaklarimizi ayirdik.yogurt yiyor ayni kasikla salataya daliyor.minnak yogurt zerresi bize yetiyor.yedigin ekmek paketliyse sut ar mi bak.kalsiyum bilmem bilmem diye yazıyorlar.paketli hicbisey yeme.aldigin makarna yumurtalimi bak.

tabi size yunurta dokunuyorsa yani bu dediklerim.yunurta dokunursa tavuk da dokunur.yeme

sut dokunursa et dokunur.donates dokunursa karpuz cilek kiraz nar nar eksisi uzum ve uzum sirkesi vs kirmizi olan sebze meyve d3 dokunur.yesil olan sebzeler genelde dokunmuyor kabak haric.kabak ve tazr fasulye yaramadi ama gaz mi alerji mi ayiramadim.patlican mahvediyor.patates de abartmazsam sorun yok.kuruyenis hak getire.o zaten yok.evde kurulmus zeytin var.onu yiyorum.varsa tüket.egedeydin sanirim bulman kolay olur.satin olan gaz yapiyor.tatli ihtiyacin icin un helvasi öneririm aycicek yagi ile yapabilirsin.margarinde sut var.valla tatlisiz yapamaz oldum.canim cikolata cekince helva yiyorum.kayisi yiyorum. valla aklima gelenler bunlar.eminim biliyorsundur bircogunu ama ben deneye deney3 buldum.
semiz otu ve isirgan otu alerjiye iyi gelirmis.yiyorum.bamya ve bezelye de yiyorum.buzluga attim bile.
gecmis olsun..uzulme yalniz degilsin 2 ay sonra hafiften diyeti acacagiz merak etme.6 ay sonra falan peynire ete baslariz.

kendine pogaca veya borek yapmak istersen ekmek hamuru gibi un su tuz maya yogur.yumurta yerine pekmez veya unlu su surebilrisin kizarmasi icin.ama bize uzum pekmez dokundu ben unlu su yapiyorum.

bir de krep gibi bisey canin cekerse maya un su yag tuz veya seker ile krep kivaminda cirpip mayalandir.goz goz oluyor.kabarinca yagsiz tavada krep giib pisir.ben oyle yapiyorum keyifli oluyor.

bir de baharatlarin bir cogu ama özellikle karabiber ve kirmizi biber alerjik.dikkatli ol.
gecmis olsun

Zor canım ya tek bile zorken 3. Yani büyük sabır ister.

Bir sene özellikle 6 ay oluyor malesef sen sağlıklarından ver olmadı as mama verirsin stres oldukça daha da azalır sakin olmaya çalış kanama bitince süt depola bol bol

Alerji maması kullanıyor musun emiyor mu sadece... keşke daha fazla destek olabilsem sana çok zor bir süreç bu ama geçecek İnan zamanla azalacak alerji için kan verdiniz mi hiç kesin mi tanısı

Benim kızımda da var doğum lekesidir kıldan görememiştirsin

Hadi yaa gaz olayı bir yerden sonra geçiyor o zaman lezzetlendirirsin inş Allah kolaylık versin

bugün oglumla mikrop boyama sayfası boyadık.sabun ve su ile mikroplardan kurtuldugumuzu anlattim..kizi yikadiktan sonra sampuani ortada unutmuşum.babasi da yanindaydi gormemis.butun kopuk sampuani heryerine sürmüş.bi de gittim yanlarına oglum ne bu hal dedim.noel baba gibi bi daha bebegi yikamayin diye onun sabununu bitirdim.onu yikamayin.onu mikroplar yesin yesin de bitirsin diyor

Bir soru daha sorabilir miyim
Bebislere hala eldiven takiyor musunuz ben takiyorum yüzüne sürtüyor ellerini cizer gözüne vurur falan diye
Ben 40 ından sonra açtım canım arada çiziyor ama 2. Ayında elleri ile keşfetmeye başlıyor buna engel olma ben 3 günde bir en az tırnak bakımı yapıyorum günlük el hijyeni zamanla öğrenecekler yani o kadar ince düşünme aç bence öğrensin

Canim bebegine alerji testi yapılmış miydi deneyerek mi alerjik besinleri anladin . Senin icin zor ve yipratici ama Gecici bir surec olarak düşün büyüdükçe bazi alerjiler geciyor .
Annen yanındayken de uyanma durumlarini biraz ayarlamaya calissan elbet esin rahatliga alismis annenle kalman gece de biraz aranizi sogutabilir ama hic bekleme ne yapilacaksa direk söyle bekleyince sinir oldugumuzla kalıyoruz. Saglicakla büyüyeydi su bebeler hepimizin ayri dertleri var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…