Alıyorum canım ama bir arkadaşım eğer ağlamıyorsa alma dedi bana benim içim rahat etmiyor zaten 4-5 günde bir yapıyorKızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyorzaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
almamak ne mümkün..Kızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyorzaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Gece yapmıyor benimki kakaKızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyorzaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Bu tür konularda pedagolog dışında fikir deneme bence nette makale bulabilirsin. Kim korkmuyor ki çok haklısınkızlar bir derdim var da taciz maciz biseyler yaziyor..canim sıkıldı yaaa.korktum o konu biraz baska cocuk cocuga bisiler olmus.kadin da gitmis iki yavruyu da dövmüş bi de hapse attirmak istiyor 7 yasindaki yavruyu..manyak dolu..
ama ben baska korktum..benim oglan da küçük ya..insan korkuyor yani..kimin sapık çıkacaği hiç belli olmuyor..cok iyi gozetmemiz lazım..Allah korusun...anlatiyorum ben ogluma.bak pipiye sadece anne ve baba dokunabilir.bir de doktor baska kimse dokunamaz.doktor da anne izin verirse dokunur diyorum.ayiptir pipiye dokunulmaz diyorum.kikir kikir guluyor.acaba anliyor mudur? biri seni rahatsız ederse popoya pipiye dokunursa hemen var gucunle ciglik at ve bana soyle diyorum...
koronadan once markete gittik orada 20li yaslarda bir oglan bizim oglandan makas aldi hizlica gitti.hani bazi insqn cocuk görünce sorgusuz sualsiz mincirir ya öyle bişey.ben de oradaydım anne bak suna kız benim yanagima dokundu dedi.o an kavrıyor galiba artik bu meseleyi dedim ama yine korktum simdi.daha nasıl anlatabilirim bilemedim.fikri olan?
devir bambaska bir devir..kimseye guven kalmadı.Bu tür konularda pedagolog dışında fikir deneme bence nette makale bulabilirsin. Kim korkmuyor ki çok haklısın
Sorma aynen öyle Allah’a emanet yavrularımızdevir bambaska bir devir..kimseye guven kalmadı.
Evet canım. Uykusu açılıyor maalesef ama pişik olmasından iyidir.Kızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyorzaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Canım nette hep şu kitabı görüyorum. Ben bunu alırdım sanırımkızlar bir derdim var da taciz maciz biseyler yaziyor..canim sıkıldı yaaa.korktum o konu biraz baska cocuk cocuga bisiler olmus.kadin da gitmis iki yavruyu da dövmüş bi de hapse attirmak istiyor 7 yasindaki yavruyu..manyak dolu..
ama ben baska korktum..benim oglan da küçük ya..insan korkuyor yani..kimin sapık çıkacaği hiç belli olmuyor..cok iyi gozetmemiz lazım..Allah korusun...anlatiyorum ben ogluma.bak pipiye sadece anne ve baba dokunabilir.bir de doktor baska kimse dokunamaz.doktor da anne izin verirse dokunur diyorum.ayiptir pipiye dokunulmaz diyorum.kikir kikir guluyor.acaba anliyor mudur? biri seni rahatsız ederse popoya pipiye dokunursa hemen var gucunle ciglik at ve bana soyle diyorum...
koronadan once markete gittik orada 20li yaslarda bir oglan bizim oglandan makas aldi hizlica gitti.hani bazi insqn cocuk görünce sorgusuz sualsiz mincirir ya öyle bişey.ben de oradaydım anne bak suna kız benim yanagima dokundu dedi.o an kavrıyor galiba artik bu meseleyi dedim ama yine korktum simdi.daha nasıl anlatabilirim bilemedim.fikri olan?
Çok geçmiş olsun canım.kızlar bu arada annem yaklasık bir sene evvel safra ameliyati oldu kapali.cok iyi gectigi söylenmişti ama fitik olusmus.simdi yeniden ameliyat diyorlar.yama vs diyorlar..canim cok sıkkın devlet hastaneleri yamayi bacaktan aliyormus.ozeller yurt dişindan yama getirip yapiyormus.acaba hangisi saglikli? ihtimal yok ama basa gelen var mi?
bir de.korktum 2. sezaryenim ve kendimi hic kollayamadım ya anne cektiysem.diye..
Gece gündüz hep aynı biz de bende malesef yatırıyorum özellikle meme de uyuyorsa oluyor uyanınca da çok aşırı ağlıyor zorlamıyorumYa kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Kusuyor mu canım sonradan?Gece gündüz hep aynı biz de bende malesef yatırıyorum özellikle meme de uyuyorsa oluyor uyanınca da çok aşırı ağlıyor zorlamıyorum
Yok canım çok olmuyorKusuyor mu canım sonradan?
Ben gece uykusu açılmasın diye çıkarmıyorum gazını, kusmuyor.Ya kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Mama iciyor ama bazen gaz cikmiyor bizde de durum ayni hatta ben uyusa da omzuma aliyorum gaz ciksin diye uyanmiyor gaz cikmayinca da kusmadi hic öyleYa kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Bel dakika bile uyumadım günlerdir toplam onkadar uyumadım hatta Maşallahhhhh. Beslenip yatmış sorun yok bence bırak uyusun annesiKizlar ya ilk defa biyle oldu. 11 de karni doydu bi yatti sabah 6.30 da kalkti 7 bucuk saat kesintisiz uyudu aabaha karşıyla beraber gece 3 kere karmi doyuyordu. Banyo yaptirdik birde ki genelde aksam yapip yaptırıyoruz. 1 saat uyanik kaldı smdi yine uyuyor niye boyle uykuya düştü anlamadım...
Bizim kız da öyle ya. Ne zamam geçecek acaba bu kabızlık gaz bitti bu başladı.Alıyorum canım ama bir arkadaşım eğer ağlamıyorsa alma dedi bana benim içim rahat etmiyor zaten 4-5 günde bir yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?