2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Araştır mutlaka canım. Fiziksel ve ruhsal sağlığın için önemli bence destek alman.

Haydaaa... Herkesin 3.ayı çok farklı 3.aya hiç güvenmiyorum
Aradım bir klinikten randevu aldım canım çözeriz siz de istekli olursanız dedi psikolog bakalım inşallah geride kalır bu stresli ve kaygılı günler. Ben hergün aynı hissiyatta olmadığım için çözerim zamanla kendim diye düşündüm hatta çok çok iyi olduğum günlerim oluyor aha bitti gitti diyorum. Bakalım inşallah iyi olur

3. Aydan bildiriyorum gündüzleri her yatışında en az 2 saat uyuyan bebek artık resmen gündüz uyumuyor normalde uyandıktan 1.5-2 saat sonra ağlamaya başlardı yatırırdım şimdi full enerji
Canım büyüdükçe algılar ve çevreye ilgi arttığı için normal enerjik olmaları gündüz uykusu azalacak oyun isteyecek benimle konusun diyecek yakınından ayrılınca kolu kopmuscasina ağlayacak vs vs

Yaa evet oyun halısında daha çok vakit geçirmeye başladı mesela haklısın

Boşuna çocuğa da kendime de eziyet etmişim o zaman üç aydır
Ahahaha ah canm once sorsaymissin keske. her zamn gaz cikacak diye bisey yok bence ya ben uyuysa bile yapiyorum gaz cikiyo bazen, bazen de cikmiyo rahatsiz oluyo bazej kendi cikarmayinca kucagima alip tekrar gaz ciksin diye yapiyorum cikinca rahatliyo yani kendini belli eder sana zaten

2 taneyi aslanlar gibi büyütmüşsün bunuda büyütürsün hiç merak etme zamanla düzeliyor mu peki bu durum ? Bebekler büyüdükçe bu uyku sıkıntısı geçicek mi?

Çok sevindim canım umarım en kısa sürede faydasını görürsün

Zaten 3 saatte acıkmazsa 4. Saatini bekliyorum . Doktor 3-4 saatte bir besle demişti . Altını açıyorum , ıslak mendil soğuk biraz vücuduna değiyor bana mısın demiyor ,çok ağır benimkinin uykusu . Tabi dalarsa . İşte beslenme sıkıntısı olmasa bırakayım uyusun .hala uykuda meme emen çocuklara hayret ediyorum nasıl emiyorlar koca kişisine gelince , gerçekten çok yorgun düşüyorum , bir de adamın istekleri bitmiyor ..gece olmazsa gündüz peşime düşüyor . Çocuk uyur uyumaz adam fırsat kolluyor . Ama ben de o anlamda iş yok hatta burda yazmıştım doğum yapar yapmaz cinsel terapi eğitimi almak istiyorum diye benim bir de vajinismus geçmişim olunca cinsellik hiç cazip gelmiyor Ama gel gelelim eşim öyle değil . Bu durum da psikolojik olarak beni yıpratıyor . Bir de bebek olunca hem fiziksel hem ruhsal bunalımlara giriyorum

Maşallah senin bebişi en uykucu bebiş seçebiliriz ay insan nası özeniyor bi bilsen.
Ama uykuda olsa emse çok güzel olurdu senide böyle endişe de bırakmadan.

Allah yardım etsin hepinizi çok zor kendimden bunu çok iyi biliyorum. Hele bir de senin üçmüş, dahada zor. Herkes uykuyu bir şekilde yoluna soktu Yok ben sokamıyorum. Zor bela kızı uyutuyorum oğlum sağolsun bağırarak uyandı aramazsa, çekiştirerek uyandırıyor. Gece oğlum uyuyor sabaha karşı kızım oğlum kalkıyor kızım devam ediyor. Bir de oğluma tuvalete gitmeyi öğretiyorum. Bir aydır başarılı olamadık nereden çıktı şu çiş eğitimi anlamıyorum bu sıkışıklıkda. Bir tuvalete yapıyoruz 10 kere altımıza Bir de kakalı çişli don yıkayıp duruyorum. Eşimle oturup bir kahve dahi içemiyoruz.kahveye geçtim iki kelime konuşamıyoruz bile. Oğlum 2 yaş sendromuna girmiş her şeyini ağlayarak yaptırıyor. Hiç olmadık şeyler için ağlıyor kendini yerden yere vuruyor. Sürekli onu sakinleştirmeye çalışıyoruz. Onun bağırıp çağırmasından kız da ağlıyor. Eşim işe de başladı. Hiç sinirlenmeyeceğim çok sabırlı olacağım dedim. Geçen çok sinirlendim kendimi sıkışmış gibi hissettim oğlum sağ olsun. Sinirimden ölüyorum diye bağırdım. Apartmanlar kapıya geldiler telaşlı bir şekilde yardıma. Tabii yok bir şey dedim yolladım şimdi oğlum hiç olmadık şeyler istiyor vermiyorum, ölüyorum diye bağırıyor çok güzel örnek oldum.

Masallah bebegım cok normaldi hiç bir sıkınttı olmadı keyfide yerindeydi atesi falanda hiç cıkmadı. Bakmak için bile kullanmadım ates ölçerı canım. Kendini şartlama sakin atesımız çıkıcak diye Zaten genelde 2. Ay asılarında ates olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…