2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ateş yapmadı ama aşırı huysuzlandı ilk gün..

2 taneyi aslanlar gibi büyütmüşsün bunuda büyütürsün hiç merak etme zamanla düzeliyor mu peki bu durum ? Bebekler büyüdükçe bu uyku sıkıntısı geçicek mi?
Geçiyor canım işe başlayıp meşgalem artınca unutuyorum öğlen gelip uyuyorum hatta.

Bakalım canım bir araştırayım dediğin gibi çok yorgun ve bitkin düşüyorum sürekli stresli ve gergin hissediyorum ha bugün geçti ha şu gün derken kendimi yiyip bitiriyorum resmen
Ben de boykeyim hep.. kaygi,stres,acaba,pis mi,temizmi,nasil cocukla disari cikicam,is yapicam,yabnm gibi takintili,kaygili okurlarsa,ya kotu biseyle karsilasirsam.. bugunu mahfediorum bos dusuncelerle.

Bende normalde şarkı açıyorum söylüyorum bu sefer araya danslar kattım ağzı açık kaldı sebelek

Ah o 2 yas sendromu..
Ve de ustelik cis egitimi..
Cok zor..
Allah yardimcin olsun canim..
Hepimizin..

Kalppare
Canim o sureci ben de yasadim, hep de yasanir bence. Kaygi korku bizim hayatimizin parcasi artik..
Sen oglunu tembihle, ogretmeye calis..
Oyle cizgi filmler, sarkilar da varrdir pepenin falan..
Allah evlatlarimizi korusun her turlu kotuden kotulukten..
Saclarinin telline zarar gelmesin insallah..

canım çözüm olarak bir fikrim yok. rabbim yardımcın olsun, şifa versin inşallah.

Oy canim yaaa..
Kiskanclikta kacinci seviye buuu,yerimm onu yaa

Bende doğum lekesidir şimdi farketmissindir aciyo olsa ağlardı çünkü ya da cani yansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…