2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nasil yspiorsun canim bakimi ve hijyeniii

Ah o 2 yas sendromu..
Ve de ustelik cis egitimi..
Cok zor..
Allah yardimcin olsun canim..
Hepimizin..
Çiş eğitimine de erteleyemiyorum. Bezini çıkarıp çıkarıp soyunmaya başladı. Çok biliyor gibi tuvalete gitmek istedi hep. Bez taktırmıyor ama öğrenmiyor da. Günde 50 kere tuvalete gidiyoruz kaka kaka diyor. Tuvalette kaka çiş hariç her şeyi yapıyor. Oyun oynuyor benle dalga geçiyor. Tuvaletten çıkıyoruz ortalık yerde ıkınıyor. Tekrar gidiyoruz yapmıyor çıkarken altına yapıyor. Çok huysuzlaştı neredeyse hiç uyuyamıyorum uyumaya geçtim 5 dakika oturamıyorum. Aynı evdeyiz kocamı özledim ya iki çift laf edemiyoruz.

Oy canim yaa.
Ne kadar fena bi durum. ALLAH yardimciniz olsun..
Patatesle beslenmisti benim bi arkadas da kac ay boyunca..

Oy oy oy. O zaman anne şart. Kalsiyum vs kullanıyor musun?
Multivitamin kullanıyorum sadece canım.
Canım çok teşekkür ederim. Her şeyi yazmışsın Allah razı olsun Bir an önce hepimiz rahata erelim inşallah sağlıkla
Alerji maması kullanıyor musun emiyor mu sadece... keşke daha fazla destek olabilsem sana çok zor bir süreç bu ama geçecek İnan zamanla azalacak alerji için kan verdiniz mi hiç kesin mi tanısı
Çok sağol canım inşallah geçecek mama kullanmıyorum. Alerji testi için büyümesi lazımmış biraz daha. Bir iki ay sonra bakacaklar.
Hadi yaa gaz olayı bir yerden sonra geçiyor o zaman lezzetlendirirsin inş Allah kolaylık versin
Amin canım çok teşekkürler

İmkansız canım. Uykusu öyle ağır ki.. 6.8 lik depremde uyanmadı. Üstüne ben salladım tokatladı. Zar zor uyandı. Ruhu duymaz bebek ağlamaktan katılsa
Cok zor canim,Allah yardimcin olsun.
Tabi onu yeme.bunu yeme.. gucun kalmiyor.bebek bakmak zaten cok zor bir is
Daha bu duzenleri yok.
Annenden Allah razi olsun.
Ama o esler var ya.. cok sey beklememek gerekiyor sanirim.. cennet bosuna analarin ayagi altinda degil.. erkekti dimi senin bebis.. buyyuyunce oglum oglum diye gezerler ama, zahmeetini biz cekeriz, dert yaninca kucucuk bebege bakamior musun derlerr,benim esim gibi
Insallah bir duzene girersiniz..
Stresli oldugun icin, surekli dusundugun icin bir de moral da bulamadigin icin bence daha cabuk tukeniyorsun..annen var diye rahat olabilir..ya da anneni istemiyorsa evde boyle aklinca tavir yapior olabilir..erkekleri anlamak cok zor..
Olsun sen yine de tek de evladina yetersin.. ilerki guzel gunleri dusun.. alerjjik bebek bakimini bilmiyorum ama senin icin cok zor biliorum.. bir arkadas kac ay sadece patataes yedigi icin saclari bile dokulmus.. uzmanina bi gidin sorun bakalim.. kesin alerji mi yani bebisin.. belki de intolerans falan vardir sadece.
Saglikli sapasaglam bir mucizenin senin oldugu icin sukret her dakika.. gececek skntili gunler,annem diyip opecek sarilacak sana..babasi sana ses yukseltince seni koruyacak..

Ooo ingilizce ogretmeni annesi olmasinin avantajini yasayacak he bebis.
Ben de ingilizce ve fransizca ogretirim diordum da simdi ben kendom unuttum

Ama ne dicem.oglum vidyo izlerken ogrenmis renkleri sayilari. Purple diorum mor demek diyor, pink yellow hep ogrenmis kendisi

Alerji testi için birkaç ayı var dedi doktor. Eşime söylüyorum sıkıntılarımı anlıyor ama icraat yok sonrasında. Bilmiyorum ne yapacağım. Vurdumduymaz oldu çıktı iyice.
Kızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyor zaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Bezine yandan bakıyorum çok doluysa açıyorum canım. Havalar da sıcak yanar çocuğun totosu diye kıyamıyorum.
Ya kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Bazen benimki de gaz çıkarmıyor. Eğer bebek emdikten sonra rahatça uyuyorsa gaz çıkarmıyorsa zorlamayın diyordu bir yazıda. Her zaman gaz çıkarmak zorunda değillermiş. Ben de rahat görünüyorsa biraz dik tutup göğsümde uyutuyorum. 10 dk sonra yerine yatırıyorum.

Evet canım eşim ondan böyle rahat olabilir tabi ama mecburum şu an. Şu alerjiler bitsin bebeğim iyi olsun da her sorun çözülür hayırlısıyla

Canim suyu o zaman cidden az iciyorsun..
Arttirmaya calis. Icine limon kabugu atsan ya tarcin aromali icersin belki..
Besleñemiorsun tabi mafolursun..
Sadece gaz yaptigi icin mi kestin her seyi..
Sadece gazsa bence az az yesen, pesine kimyon yersin ne bileyim rezene icersin.. yani hepsi gazli sonucta bu bebklerin..
Ama tabi dkountuler var demistin, ben benm bebeisinkine benzetmistim şicaktan diye dusundum ama sana alerji mi dediler.nasil emin oldu ki hemen..

Sut urunleri olsa sadece intolerans diorlar sanirim onun da ilaci yok muydu. Ama cok kotu bir sey yiyemiorsun.. tatlisiz durumaiorsan hurma ye bari icine ceviz.
Allah yardimcin olsun insallah.

Kızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyor zaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Benimki genelde sabah yapıyor. Ya da gece de olsa uyanık oluyor. Zaten saat 2 den önce uyumadığımız için ama kakalı bırakmıyorum uykulu bile olsa yaz pişik olur Allah korusun

Ya canım yazını öyle güzel bitirmişsin ki gözlerim doldu valla çok teşekkür ederim
İnsanın istediğini yiyememesi ne zormuş. En ufak şeyleri bile çok istiyor insan.
Erkekleri anlamak gerçekten zor. Dediğin gibi biz fizikten ve ruhen tükeniyoruz sonra da suçlu oluyoruz. Erkek bebeğim evet. İnşallah iyi bir evlat yetiştirebilirim. Saygılı, sağ duyulu, anlayışlı, iyi bir insan olur Allah hepimizin bebeklerinin bahtını açık etsin

Ya kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Çok uykulu ise çıkarmadığı oluyor ama yan yatırıp takip ediyorum çünkü kusma konusunda oldukça başarılı.

Reactions: Kuf
Ben sanırım sadece ilk 1 hafta takmıştım.

Nasıl sabrediyorsunuz peygamber sabrı mı var sizde
Hiç aklıma gelmiyor desem eşim desen evde sürekli bitirme tezi derdinde allahtan bitti son düzeltmeler var kurtuldum ondan başka bişey düşünmüyo gece 2-3e kadar başında
Valla atlattım bu misafir olayını da bizim kızda uyudu beni yormadı allahtan
Ya bu kız niye böyle ya neden böyle durmaktan hoşlanıyor
Eki Görüntüle 2653759
Yerim onun götünü başını neler de biliyo yaaa etrafı izlimek hoşuna gidiyo bizimki de öyle bi de ayakta durmaktan çok hoşlanıyor aauuuuu diye sesler cıkarıyor ayaga kalkınca cok salak yaaa

Oy canımmm ya. Hepimizin psikolojisi aşağı yukarı ayni. E sende 3 çocuk kolay değil. Sakin olmaya çalış, gece papatya çayı iç rahatlatır. İyi tarafından bak bu günler geçecek bizim yerimizde olmak isteyen ne çok insan var. Rabbim evlatlarımıza sağlık bize de sağlık ve kuvvet versin. Sen bilinçli güçlü bir kadınsın. Kendini telkin et duşunu al yat azıcık bile dalsan yetecektir. Allah yardımcın olsun canım benim

Yaa canım en yakın arkadasım da senin gibiydi ondan seni çok iyi anlıyorum alerjik bir bebege sahip anneye iki kat daha dikkatli davranmak lazım. Ben arkadasıma çok üzülüyordum hiçbişey yiyemiyordu patatesle besleniyorsu sürekli ve senin gibi halsizdi. Ya malesef senin de basına geldi umarım bu alerjik durumu uzun sürmez de sende biraz toparlarsın. Bu süreçte eşinde keşke sana destek olabilse ama cidden erkeklerde bu naiflik coğu zaman olmuyor..

Canım az az da olsa konuş, yatkınlığı olur çocuğun, ileride öğrenmede sıkıntı çekmez. Videolar ancak 2 veya 3 yaş sonrası için öneriliyor, zaten tek taraflı oluyor video.. Dilde karşılıklı iletişim önemli olan.. Bence basit şeylerle başlayabilirsin, süper olur

agacsizkoalaa maşallah kuzuya.. yerim o tosbigi.. saçlar olay zaten❤❤❤❤
Bazen diyorum kızım ilerde bu saçlar sana tartıda +1 kilo olarak çıkacak diye
Aynenn çok seviyor gezmeyi auuu muu? Asena?

Ben de dinletiyorum canım ingilizce ama henüz konuşmaya başlamadım senin gazınla başlayım ben de. Hem kızlar da yaz tatilinde unutmamış olurlar. Kalıplara bir göz atmam lazım var mı takip ettiğin birileri?

Sağol canım sabahları daha depresif oluyorum gün içinde çok daha iyiyim şükür müzik açtık kızlarla dans ettik oğlum da bize baktı anakucağından bu günler de geçer elbet

Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor

Eklentiler

• Screenshot_20200624_131940.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…