İnşallah canım tek dileğimYaa canım en yakın arkadasım da senin gibiydi ondan seni çok iyi anlıyorum alerjik bir bebege sahip anneye iki kat daha dikkatli davranmak lazım. Ben arkadasıma çok üzülüyordum hiçbişey yiyemiyordu patatesle besleniyorsu sürekli ve senin gibi halsizdi. Ya malesef senin de basına geldi umarım bu alerjik durumu uzun sürmez de sende biraz toparlarsın. Bu süreçte eşinde keşke sana destek olabilse ama cidden erkeklerde bu naiflik coğu zaman olmuyor..
Aynını bu gece sipariş verdim bende canım. Hamileyken duymuştum adını.Eki Görüntüle 2653687
Kizlar bu kitabı okuyan var mı tavsiye eder misiniz?
Ya kuzum geçmiş olsun komşumun bebeği de böyleydi büyüdükçe geçti şükür. Onun annesi de diyet yaptı. Ama diyet gerçekten insanı sıkıntıya sokuyor bir de süt olmaz endişesi var.Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Normal canım orda damar atar. Çökük olursa susuz kaldığını gösterir sadece ona dikkat etmek lazım.Kizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi
Mart annelerinde gördüm ben de canım onlar okuyor içeriği ne tam olarak acaba?Eki Görüntüle 2653687
Kizlar bu kitabı okuyan var mı tavsiye eder misiniz?
Canım sana birkaç sayfa önereceğim müsait zamanımda birazdan dışarı çıkacağız da.. Mutlaka yazarımBen de dinletiyorum canım ingilizce ama henüz konuşmaya başlamadım senin gazınla başlayım ben de. Hem kızlar da yaz tatilinde unutmamış olurlar. Kalıplara bir göz atmam lazım var mı takip ettiğin birileri?
Oyy oyy kıyamam yaCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Korktum bende canim ya sagolNormal canım orda damar atar. Çökük olursa susuz kaldığını gösterir sadece ona dikkat etmek lazım.
Evet canım bizimki de öyleKizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi
Amin canım inşallahOyy oyy kıyamam yaÇok kötü oldum şimdi ben.. Rabbim tez zamanda iyi etsin inşallah..
İnşallah yoktur o da. En son serumla besler ler artık beni herhaldeYa kuzum geçmiş olsun komşumun bebeği de böyleydi büyüdükçe geçti şükür. Onun annesi de diyet yaptı. Ama diyet gerçekten insanı sıkıntıya sokuyor bir de süt olmaz endişesi var.Buğday alerjisi yoktur inşallah o zaman sadece patates kalıyormuş yiyecek olarak
Kiskanclik,ilgi cekme de var sanirim isin icinde.Çiş eğitimine de erteleyemiyorum. Bezini çıkarıp çıkarıp soyunmaya başladı. Çok biliyor gibi tuvalete gitmek istedi hep. Bez taktırmıyor ama öğrenmiyor da. Günde 50 kere tuvalete gidiyoruz kaka kaka diyor. Tuvalette kaka çiş hariç her şeyi yapıyor. Oyun oynuyor benle dalga geçiyor. Tuvaletten çıkıyoruz ortalık yerde ıkınıyor. Tekrar gidiyoruz yapmıyor çıkarken altına yapıyor. Çok huysuzlaştı neredeyse hiç uyuyamıyorum uyumaya geçtim 5 dakika oturamıyorum. Aynı evdeyiz kocamı özledim ya iki çift laf edemiyoruz.
çok geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsun diyet işi gerçekten zor. hamilelikte şeker diyetinden biliyorum. senin için daha da zor şimdi tabi. inşallah kısa zamanda geçer alerjisi kuzunun.Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Evet canım. Uykusu açılıyor maalesef ama pişik olmasından iyidir.
Canım nette hep şu kitabı görüyorum. Ben bunu alırdım sanırım
Eki Görüntüle 2653686
Çok geçmiş olsun canım.
Gecmis olsun canim konuyla bilgim yok ama insallah saglikla atlatir o sureci
Mahremiyet konusunda ben biraz video izletmistim . Birde oğlumdan 2 yas büyük ablamin oglu var oda ogrenmis ogretti ogluma . Özel bolgelerini biliyor oraya dokunulmayacagini ozel bolgelere yada diger uvuzlarina yabancilarin dokunamayacgini tepki verecegini anlattim tatbikat yaptikama . Oglum biraz saftirik yumusak sevecen yaklasilinca kurallari unutur diye guvenemiyorum tabi ..
Kalppare
Canim o sureci ben de yasadim, hep de yasanir bence. Kaygi korku bizim hayatimizin parcasi artik..
Sen oglunu tembihle, ogretmeye calis..
Oyle cizgi filmler, sarkilar da varrdir pepenin falan..
Allah evlatlarimizi korusun her turlu kotuden kotulukten..
Saclarinin telline zarar gelmesin insallah..
Bize hemen baktılar amaMultivitamin kullanıyorum sadece canım.
Canım çok teşekkür ederim. Her şeyi yazmışsın Allah razı olsunBir an önce hepimiz rahata erelim inşallah sağlıkla
Çok sağol canım inşallah geçecekmama kullanmıyorum. Alerji testi için büyümesi lazımmış biraz daha. Bir iki ay sonra bakacaklar.
Amin canım çok teşekkürler
İnşallah canım amin çok sağolçok geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsun diyet işi gerçekten zor. hamilelikte şeker diyetinden biliyorum. senin için daha da zor şimdi tabi. inşallah kısa zamanda geçer alerjisi kuzunun.
Tırnaklarını kesiyorum sürekli uzuyor günlük ellerimizi yıkıyoruz arada çok pamukçuk oluyor ağzına da alıyor artık öyle yani absürt bir şey değil bu kadarcıkNasil yspiorsun canim bakimi ve hijyeniii
Allala doktoruyla görüşeyim ben de o zaman bakayımBize hemen baktılar amakan tahlili ile
Ya kurban olurum vereneCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Gelince yorumlar mısın canım göz atıp?Aynını bu gece sipariş verdim bende canım. Hamileyken duymuştum adını.
Canım sanırım iletişim ile ilgili ama ben de net bilmiyorum.Mart annelerinde gördüm ben de canım onlar okuyor içeriği ne tam olarak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?