2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım tek dileğim

Kizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi

Ya kuzum geçmiş olsun komşumun bebeği de böyleydi büyüdükçe geçti şükür. Onun annesi de diyet yaptı. Ama diyet gerçekten insanı sıkıntıya sokuyor bir de süt olmaz endişesi var.Buğday alerjisi yoktur inşallah o zaman sadece patates kalıyormuş yiyecek olarak

Canım sana birkaç sayfa önereceğim müsait zamanımda birazdan dışarı çıkacağız da.. Mutlaka yazarım

Oyy oyy kıyamam ya Çok kötü oldum şimdi ben.. Rabbim tez zamanda iyi etsin inşallah..

İnşallah yoktur o da. En son serumla besler ler artık beni herhalde

Kiskanclik,ilgi cekme de var sanirim isin icinde.
Tuvalet egitimi cok fena bi surec zaten basli basina..
Benimki ilk bebekten sonra oh be artik bana sarmiosun diye seviniodu,simdi ikinciden sonra bilmiorum zil takar oynar da rahat birakmiorum gorev paylasimi
Birisi varsa ailenden gun icibde ona biraksan buyugunu keske.
Erkekse buyugu siseyle dene wc egitimini bi sure bence,her geldi diyince sise tutarsin. Wc gitmekten kolaydir. Ama hep anne kaka diorsaa zor tabi

çok geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsun diyet işi gerçekten zor. hamilelikte şeker diyetinden biliyorum. senin için daha da zor şimdi tabi. inşallah kısa zamanda geçer alerjisi kuzunun.

Evet canım. Uykusu açılıyor maalesef ama pişik olmasından iyidir.

Canım nette hep şu kitabı görüyorum. Ben bunu alırdım sanırım
Eki Görüntüle 2653686

Çok geçmiş olsun canım.

güzel fikir sağ ol canım

yaa çocuk sonucta benimki de cok sosyal bir bidirik...korkuyor insan..Allah korudun..

yine konuştim kikirdiyor

Bize hemen baktılar ama kan tahlili ile

Ya kurban olurum verene Allah tez zamanda şifa versin amin.
Aynını bu gece sipariş verdim bende canım. Hamileyken duymuştum adını.
Gelince yorumlar mısın canım göz atıp?
Mart annelerinde gördüm ben de canım onlar okuyor içeriği ne tam olarak acaba?
Canım sanırım iletişim ile ilgili ama ben de net bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…