Amin canımYa kurban olurum verene ☹ Allah tez zamanda şifa versin amin.
Gelince yorumlar mısın canım göz atıp?
Canım sanırım iletişim ile ilgili ama ben de net bilmiyorum.
Yaa kıyamam inşallah geçer şifa versin güzel mevlam kuzumaCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Normal canım hatta emerken veya çok hareket ettiklerinde daha hızlı atarKizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi
Kan tahlili kesin sonuç vermez dedi doktor ama şöyle ki eğer pozitif çıkarsa kesin alerji var demektir negatif sonuçlar yanıltıcı oluyor dedi. Bende 20 gün diyet yaptım alerji maması verdim hatırlarsın yüzünde döküntü mukuslu kaka ve huzursuzlık vardı. Sonuç negatif öıktı doktor bana bence alerji devam edin ama istersen bir boz diyeti dene dedi. Bozdum iyi ki de alerji değil sadece yenidoğan döküntüsüymüşAllala doktoruyla görüşeyim ben de o zaman bakayım
Ne demek canim benim. Benzer seyler yasiyoruz cogumuz.tabi seninki alerjik o daha zorlastiriyor..Ya canım yazını öyle güzel bitirmişsin ki gözlerim doldu valla çok teşekkür ederim
İnsanın istediğini yiyememesi ne zormuş. En ufak şeyleri bile çok istiyor insan.
Erkekleri anlamak gerçekten zor. Dediğin gibi biz fizikten ve ruhen tükeniyoruz sonra da suçlu oluyoruz. Erkek bebeğim evet. İnşallah iyi bir evlat yetiştirebilirim. Saygılı, sağ duyulu, anlayışlı, iyi bir insan olurAllah hepimizin bebeklerinin bahtını açık etsin
Cok uzuldum canim. Bmm bile icim ciz etti,gozum dokdu sen annesisin bi de.cok haklisin uzulmek de.. kasiniyor mu,cani aciyor mu acaba. Yemedigin halde nasil boyle oldu ki. Krem vermislerdir ise yariyor mu. Ne desem bilemedim ki doktorlar oyle dediyse guveniorsaniz oyledir.caresi,alerji surubu yok muymus..Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Belki de çok basit bir şeye onu bulman lazım ama sen böyle nasıl bulacaksın çok üzülüyorumCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
normal canimKizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi
Mamayı da şu yüzden sordum mama çoklu besin alerjisine göre onu yedikten sonra da oluyor mu diye merak ettimCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Tabi ki oluyor ara ara bazılarında hiç olmaz falan yani normalKizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi
Masallah.bilmiorum benimkinde var mo acaba. Dur simdi debunu dusunmeye baslayayimimkânı yok sayfaları okumaya yetişemiyorum iki bebeyle. anne sütü sarılığı olanlar ne durumdasınız merak ettim bizim oğlan baya parlamaya başladı şükür
Canim evet ben kakali birakmiyorum cislide bir gece birakiyorum uyudugunda 6 saat flan.Kızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyorzaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Tatlim evet bazen cok ugrasiyorum cikmiyor gazi yan yatiriyorum bendeYa kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Bir donem bendede olmustu biraz sıkıntıdan herseyi dusunmekten oluyor. Birde cok bunaldik evde e sende 3 çocuk var. Muzik dinleyerek uyumayi denesen belki faydasi olur.Kızlar günaydın bu sabah ben de size bir umut derdimi yazacağımbir kere daha bahsetmiştim azcık bu gece yine nüksetti şuan baya kötü hissediyorum kendimi
Uykusuzluk yaşıyorum ben ara ara dün 10 da yattım 2 de bebek uyandı o zamana kadar dön dön uyuyamadım yine. Uyuyamayınca biraz kalkıp evi dolanıyorum balkonda hava alıyorum geri yatıyorum ama ertesi gün hissediieceğim yorgunluk l ve stresten dolayı çok geriliyorum mide bulantısı ve çarpıntı başlıyor artık bir kısır döngüye giriyorum asla dalamıyorum. Bebek uyutmasa tamam bebek uyutmadı derim ama yok
2.kızımda da yaşamıştım ilaç kullanmıştım o dönem yine emzirirken ilaç kullanmak istemiyorum. Gece 2 saat uyudum sanırım sonra bebek uyandı sabah 6 da yattı ben de yattım ama yine çarpıntı, mide bulantısı, el ve ayaklarda yanma ile kalktım. Psikiyatriye gitsem ilaç verecek yine psikologa da bir kere gitmiştim bir terapi yapmıştı faydası olmadı tekrar gitsem mi bilemiyorum hiç. O dönem işe başlayınca geçmişti bu durum. Ama şimdi işe başlama durumu da yok malum yaz tatili.
Gece uyuyamadığım gün hiçbişeye konsantre olamıyorum evin ve çocukların sorumlulukları ağır geliyor yemek nasıl yapacağım diyorum mesela kalbim çarpıyor halbuki gayet rahat yapıyorum normalde. Artık hayatım bitmiş hep bu şekilde olacak gibi bir ruh haline bürünüyorum. Bir tek annemin yanında rahat hissediyorum
Çocuklarımla yeterince ilgilenememe duygusu, suçluluk duygusu yaratıyor. En güzel anlarınjiı böyle saçma sapan bir durum yüzünden kaçırıyorum tadını çıkaramıyorum gibi hissediyorum
Uykusuzluk ve benzerini yaşayan bana tavsiyede bulunmak isteyen varsa çok mutlu olurum.
Güzel uyuduğum gecenin ardından da hep kendimle konuşuyorum bugün iyiyim geçti bitti bu ruh hali atlattım. Ya atlatmadıysam ya yarın uyuyamazsam gibi gibi saçma sapan şeyler. Kimseyle konuşamıyorum eşim kızıyor artık yat derdin ne senin diye o da sinir oluyor haklı olarak.
Allah yardimciniz olsun valla zorAllah yardım etsin hepinizi çok zor kendimden bunu çok iyi biliyorum. Hele bir de senin üçmüş, dahada zor. Herkes uykuyu bir şekilde yoluna soktu Yok ben sokamıyorum. Zor bela kızı uyutuyorum oğlum sağolsun bağırarak uyandı aramazsa, çekiştirerek uyandırıyor. Gece oğlum uyuyor sabaha karşı kızım oğlum kalkıyor kızım devam ediyor. Bir de oğluma tuvalete gitmeyi öğretiyorum. Bir aydır başarılı olamadık nereden çıktı şu çiş eğitimi anlamıyorum bu sıkışıklıkda. Bir tuvalete yapıyoruz 10 kere altımıza Bir de kakalı çişli don yıkayıp duruyorum. Eşimle oturup bir kahve dahi içemiyoruz.kahveye geçtim iki kelime konuşamıyoruz bile. Oğlum 2 yaş sendromuna girmiş her şeyini ağlayarak yaptırıyor. Hiç olmadık şeyler için ağlıyor kendini yerden yere vuruyor. Sürekli onu sakinleştirmeye çalışıyoruz. Onun bağırıp çağırmasından kız da ağlıyor. Eşim işe de başladı. Hiç sinirlenmeyeceğim çok sabırlı olacağım dedim. Geçen çok sinirlendim kendimi sıkışmış gibi hissettim oğlum sağ olsun. Sinirimden ölüyorum diye bağırdım. Apartmanlar kapıya geldiler telaşlı bir şekilde yardıma. Tabii yok bir şey dedim yolladım şimdi oğlum hiç olmadık şeyler istiyor vermiyorum, ölüyorum diye bağırıyor çok güzel örnek oldum.
Benimkide yapıyor uyurken emme hareketi. Hemen alıyorum öyle görünce veriyorum memeyi devam ediyor uyumaya. Eger almazsam bir süre sonra uyandırıyor kendini. Tekrar uyumaya çalışıyor dalamiyor bu seferde.Arkadaslar, uyurken emme hareketi yapinca aç mi oluyor yoksa refleks olarak mi..
Bugun uykudan uyanmis, parmagini emip kendini uyutmaya calisiordu..
Geceleri de parmak emme sesine uyaniorum bazen o zaman ac oluor da.. uyurken de yapior emme hareketi..
Benim kızım hemen hemen her emmede çıkarmıyor artık. Baya uğraşıyorum çıkarmıyor. Bende yan yatırıyorum fazlayı cikariyor besiğine.alttan atiyor hep rahatsizda olmuyor.sanirim uyurken kendi çıkarıyor.Ya kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Aaaauuu hareket engellenemez ajsjsjjaBazen diyorum kızım ilerde bu saçlar sana tartıda +1 kilo olarak çıkacak diye
Aynenn çok seviyor gezmeyiauuu muu? Asena?
Canım benim kıyamam sana kuzum Allahım tez zamanda şifasını versin iyileşsin inşallahCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?