2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa kıyamam inşallah geçer şifa versin güzel mevlam kuzuma

canimin ici kiyamam

canim sampuan yerine karbonatli su ile yikasan sadece.camasir deterjami degis bir.bir de yikadiktan sonra cift durulama yap.kendi camasirlariniza da ayni deterjan kullan cift durula durulama gozune azicik elma sirke koy.deterjan kalintisi kalmasin.kucaga alinca sizin camasir deterjani yumusaticisi da ona dokunur.ve bu surecte gunese cikarma.leke kalmasin.

Kizlae gunaydin ya birseye takildim kizin bingildaginin uzerine elimi koymustum uyurken damar atiyor gibi bir bakar misiniz sizinkilerdede var mi
Normal canım hatta emerken veya çok hareket ettiklerinde daha hızlı atar

Allala doktoruyla görüşeyim ben de o zaman bakayım
Kan tahlili kesin sonuç vermez dedi doktor ama şöyle ki eğer pozitif çıkarsa kesin alerji var demektir negatif sonuçlar yanıltıcı oluyor dedi. Bende 20 gün diyet yaptım alerji maması verdim hatırlarsın yüzünde döküntü mukuslu kaka ve huzursuzlık vardı. Sonuç negatif öıktı doktor bana bence alerji devam edin ama istersen bir boz diyeti dene dedi. Bozdum iyi ki de alerji değil sadece yenidoğan döküntüsüymüş

Ne demek canim benim. Benzer seyler yasiyoruz cogumuz.tabi seninki alerjik o daha zorlastiriyor..
Yemek yasak olunca daha da cazip geliordur..
Sen salatayi da cok seviyordun dimi,tam da gaz yapan seyler iste..
Baj ne diycem hic uzulme gececek,insallah saglikli olsun da her istedigini o da sen de yiyebilecek..
Benim oglumun bobrekleri rahatsiz,eti, yogurdu cok sever yediremiyoruz..sucuk yedi ilk defa gecende mangalda efsaneymis bu dedi ama degerleri yuksek cikti, ateskenince gittik yadoktora,fazla kacmisti et yemesi bakalim 10 gun sonra yine test.dusmezse doktor ek tedbire basliycaz dedi. abur cubur zaten her cocugun hayali o da yasak ve hep boyle olacak, omru boyle gececek. Yani hic uzulme bence gecici bir sure diye kendini rahatlat derim. Cok zor biliorum. Ama onun iyiligi icin.
Es konusuna gelince, insallah anlarlar en onemli seyin aile oldugunu.
Hem de bebegin zorlu bi surecteyken indallah islah etsin allah. Cok uzuldum canim. Bmm bile icim ciz etti,gozum dokdu sen annesisin bi de.cok haklisin uzulmek de.. kasiniyor mu,cani aciyor mu acaba. Yemedigin halde nasil boyle oldu ki. Krem vermislerdir ise yariyor mu. Ne desem bilemedim ki doktorlar oyle dediyse guveniorsaniz oyledir.caresi,alerji surubu yok muymus..
Canim benim .
Uzun kollu giydirme yeni mi foto.bana doktor cok giydirme dedi hergun yika klasik oneriler iste amabu kadar okmamisti yuzu,cok uzuldum.insallah cani yanmiyordur.

Belki de çok basit bir şeye onu bulman lazım ama sen böyle nasıl bulacaksın çok üzülüyorum

Mamayı da şu yüzden sordum mama çoklu besin alerjisine göre onu yedikten sonra da oluyor mu diye merak ettim

eggplantlover egg eger kabartisi icin bir krem verdiyse arttiriyor olabilir.mesela bana verieln bir krem daha da costurmustu.hipokort du adi galiba.

bir de eger hala yumurta yiyorsan kesinlikle kesmelisin canim.ben yumurta kesene kadar bagirdi durdu.hala tam toplayamadi ama yumurta mahvediyornus meger.

bir de.kendini uzme..topla.sen mutsuz olursan ona gecer.oglusunla konus.gececek annecim de.

imkânı yok sayfaları okumaya yetişemiyorum iki bebeyle. anne sütü sarılığı olanlar ne durumdasınız merak ettim bizim oğlan baya parlamaya başladı şükür
Masallah.bilmiorum benimkinde var mo acaba. Dur simdi debunu dusunmeye baslayayim
Aynen okumak yetismek zor.oglani anneanneye yolladim digeri emerken okuyorum ben de.bakalim.uyudu isler duruor ama ben tv izlesem nolur kiii

Arkadaslar, uyurken emme hareketi yapinca aç mi oluyor yoksa refleks olarak mi..
Bugun uykudan uyanmis, parmagini emip kendini uyutmaya calisiordu..
Geceleri de parmak emme sesine uyaniorum bazen o zaman ac oluor da.. uyurken de yapior emme hareketi..

Kızlar oglum az once acıktı uyandi tam beslerken kaka yapti . Oyle yatirmak istemedim altini aldim ama uyandi uykusu acildi simdi vizirdaniyor zaten gündüz uyumasi sıkıntıli. Sizler gece kaka yapinca aliyor musunuz bezini
Canim evet ben kakali birakmiyorum cislide bir gece birakiyorum uyudugunda 6 saat flan.
Ya kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Tatlim evet bazen cok ugrasiyorum cikmiyor gazi yan yatiriyorum bende
Bir donem bendede olmustu biraz sıkıntıdan herseyi dusunmekten oluyor. Birde cok bunaldik evde e sende 3 çocuk var. Muzik dinleyerek uyumayi denesen belki faydasi olur.
Allah yardimciniz olsun valla zor

Benimkide yapıyor uyurken emme hareketi. Hemen alıyorum öyle görünce veriyorum memeyi devam ediyor uyumaya. Eger almazsam bir süre sonra uyandırıyor kendini. Tekrar uyumaya çalışıyor dalamiyor bu seferde.

Ya kızlar bu oğlan iki emmedir gaz cikarmiyo. Pat pat vuruyorum yok. Son çare geri yatiriyorum. İnşallah kusmaz. Niye çıkaramadı acaba hiç başınıza geldi mi geceleri?
Benim kızım hemen hemen her emmede çıkarmıyor artık. Baya uğraşıyorum çıkarmıyor. Bende yan yatırıyorum fazlayı cikariyor besiğine.alttan atiyor hep rahatsizda olmuyor.sanirim uyurken kendi çıkarıyor.

Bazen diyorum kızım ilerde bu saçlar sana tartıda +1 kilo olarak çıkacak diye

Aynenn çok seviyor gezmeyi auuu muu? Asena?
Aaaauuu hareket engellenemez ajsjsjja
Canım benim kıyamam sana kuzum Allahım tez zamanda şifasını versin iyileşsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…