2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uyuyan bebeleri bir salın anneleri yaa gidin sizde yatin büyüyor onlar büyüyor ☺☺ vereyim size 5 dk da uyanan yetmiyor gibi geceyide bozan bebeyi de şükür eder şikayet etmezsiniz ayy kizlar esime biraktim naparsan yap dedim 2 saattir diger oglumla sarilarak uyuduk ne iyi geldi uykusuzluktan yılmıştım
agacsizkoalaa sendeki bebenin keyfine hastayim masallah ona ne güzel yatmış öyle

Kıyamam kuzuya ya tez zamanda geçer inşallah

Masallah.bilmiorum benimkinde var mo acaba. Dur simdi debunu dusunmeye baslayayim
Aynen okumak yetismek zor.oglani anneanneye yolladim digeri emerken okuyorum ben de.bakalim.uyudu isler duruor ama ben tv izlesem nolur kiii
ya o kadar iyi anlıyorum ki seni. büyüğü sıkılıyor küçüğü bırakmışım kendi haline. iş ortamını dışarıdaki eski hayatımı özlüyorum ve üstesinden gelemediğini düşünüyorum. depresyona girmesem bari

İnsallah girmeyiz,hos hic cikmadim aslinda ben
Hicbi zaman hehh oldu, becerdim,ustesinden geldik diyemiycez zaten canim..
Anca saldim cayira mevlam kayira yaparsak belki.
Oglan altta annemde yuz defa aramisimdir,ne yedi ne yapior diye..
Bi kere dayisi bagirfi,bi kere teyzesi, bi kere kapiya geldi aglayarak..evden yollasan da rahat eddmiosun yani.
Is hayatini ozlersin tabi
Ben de cildiriordum oglumu buyuturken,keske calissam diye..
Insallah evlatlarimiza yetebilen anneler olabıliriz,saglikla tabi..

Kizim bugun surekli kucakta ve emiyor.
Sut yetmiyor sanirim, wc gittim geldim basparmagini sokmus agzina emip uyumaya calisiordu, kiyamadim aldim yine.
Gogsum bos gibi ama cekince de geliyor da gibi..

Bugun cok sessiz buralar
Tikkabilla , Kalppare , Cherrygum , agacsizkoalaa ,
C cecenn K Kuf heey nerdesiniz yoklugunuz hisssedildii
Sut yetmiyor sanirim, wc gittim geldim basparmagini sokmus agzina emip uyumaya calisiordu, kiyamadim aldim yine.
Burdayım canım, oğlanı uyuttum zorla geldim
Canım salyasi da vsr mi? Belki de diş çıkarıyordur.

Bugun cok sessiz buralar

Her daim burdayım canım.
Belki açlıktan emmiyordur ya. Benimkide az önce emiyor bir taraftan bırakıp ağlıyor ama birkaç saattir ayakta uyku daralttı sanırım şimdi uyuttum zar zor. Yani elini emmesi açlık değildir belkide şimdi keşfettileri için sürekli ağızlarına götürüyorlar.

Çok geçmiş olsun. Benim bebeğim de alerjik. 50 günlükken çocuk alerji uzmanına götürdüm cilt testi yaptı süt ve süt ürünlerine çıktı alerjisi. Ben yumurta da yemiyordum. Yumurtaya çıkmayınca yumurta yemeye başladım. Dana etini kesmemi istemedi. Hatta başka hiçbir gıdayı kesmemi istemedi. Takip edeceğiz kızımı çok rahatsız eden bir şey olursa duruma göre bakacağız. Doktorum Alerjik bebeklerin annelerinin çok yönlü beslenmesini isteriz ki bebek de yavaş yavaş alışsın dedi. Geçen gün enginar yemiştim ertesi gün o kadar huzursuzdu ki, kakası çok mukusluydu. Doktora sordum sorun olmadığını bebeğin yavaş yavaş alışacağını söyledi.

Süt ve süt ürünlerinden alamadığım kalsiyum için osteocare kullanıyorum. Çocuk doktorumuz onu kullanmadığım takdirde depresyona bile girebileceğimi söyledi. Sen de bir kalsiyum takviyesi mutlaka kullan. KlikTag diye bir uygulama var aldığın paketli ürünlerin içeriğine ordan bakabilirsin. Ben hiç beklemediğim şeylerde süt gördüm. Makarna,şehriyede de yumurtasız olanları almanı öneririm(Oba makarna mesela) Benim kızım diyetimdeki en ufak bir kaçakta belli ediyor. Eser miktardaki süt ürünlerinde bile kakasında kan olabiliyor. Ben de çok üzüldüm ama ne kadar erken fark edilirse düzelme süreci de o kadar kısa oluyormuş. Benim sana en önemli tavsiyem çocuk alerji uzmanı bulabilirsen bu alanın uzmanına götürmen. Hem sana da yol gösterir.

Burdayım canım, oğlanı uyuttum zorla geldim
Canım salyasi da vsr mi? Belki de diş çıkarıyordur.
Hosgeldin
Nsil uyuttun ya. Ben kucaktan birakiorum, uyaniyor.
Salya oluyor bazen.
Uykuya dalmak icin emiyor ama nasil emmek. Acliktan emse sut gelmeyince aglar diye dusundum.
Bu arada benim annem alt katta Ssadan yukari anlasamioz da sen mSallah kac haftadir super gidiozun bence onlarin bakis acisi, dusuncesi farkli oluyor.

Ben de oyle dusunuorum.
Mama verince de tukuruyor cunku, zor is hem mama isi oglumda cok cekmistim..
Sen de uyuttun he masallah.. uyur insallah birmac saat guzelce.
Benimki simdi kucakta bKLim birakicam besige..
2 defa mercimegn dibi tuttu onu emzirirken bugun

Kız buraya yazdıktan sonra uyandı iyi mi
Haftasonu dönüyorum evime

Gazı bitenleri okudukça imreniyorum. Maşallah ne güzel. Hayırlısıyla bir o günlere gelseydik. Oglusum 2 ay 5 gunluk. Gazıni çıkarsam uyanıyor cikarmasam kusuyor yine uyaniyor anneliği beceremiyorum gibi geliyor. Şimdi babasının omzunda ve uyudu. Nerde yanlış yapıyorum.

Ya benimkinin yüz üstü yatmaya karşı bir zaafı var. Bayılıyor yüz üstü yatmaya. Ondan sanırım. Sırtı yere gelince belli bir süre sonra ağlıyor gezdir diye
Aaaauuu hareket engellenemez ajsjsjja

Canım benim kıyamam sana kuzum Allahım tez zamanda şifasını versin iyileşsin inşallah
Hahahaha asena gençlik kolları başkanı
Anası gibi keyifçi kızım inşallah genç kızkende böyle yatıp poposunu büyütmez
Bugun cok sessiz buralar
Kızım uyumadı öğleden sonra pek hep konuşmak istedi. Ee ben durur muyum? Çene bol zaten. Yattık yan yana ben anlattım o agu dedi ben konuştum o bugu dedi, yeri geldi kahkaha attık yeri geldi popoya şaplattık. Kız kıza sohbet ettik. Şimdi banyosunu yaptırıp emzirip yatırdım ama buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…