Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Bilemedim valla yaBence acıktıklarından değil alışkanlıktan uyanıyor bu bebişler
ya o kadar iyi anlıyorum ki seni. büyüğü sıkılıyor küçüğü bırakmışım kendi haline. iş ortamını dışarıdaki eski hayatımı özlüyorum ve üstesinden gelemediğini düşünüyorum. depresyona girmesem bariMasallah.bilmiorum benimkinde var mo acaba. Dur simdi debunu dusunmeye baslayayim
Aynen okumak yetismek zor.oglani anneanneye yolladim digeri emerken okuyorum ben de.bakalim.uyudu isler duruor ama ben tv izlesem nolur kiii
İnsallah girmeyiz,hos hic cikmadim aslinda benya o kadar iyi anlıyorum ki seni. büyüğü sıkılıyor küçüğü bırakmışım kendi haline. iş ortamını dışarıdaki eski hayatımı özlüyorum ve üstesinden gelemediğini düşünüyorum. depresyona girmesem bari
O bitti çok şükürUmudumu kaybediyorumgaz bitti mi peki?
Bugun cok sessiz buralar
Tikkabilla , Kalppare , Cherrygum , agacsizkoalaa ,
C cecenn K Kuf heey nerdesiniz yoklugunuz hisssedildii
Burdayım canım, oğlanı uyuttum zorla geldimKizim bugun surekli kucakta ve emiyor.
Sut yetmiyor sanirim, wc gittim geldim basparmagini sokmus agzina emip uyumaya calisiordu, kiyamadim aldim yine.
Gogsum bos gibi ama cekince de geliyor da gibi..
Bugun cok sessiz buralar
Kizim bugun surekli kucakta ve emiyor.
Sut yetmiyor sanirim, wc gittim geldim basparmagini sokmus agzina emip uyumaya calisiordu, kiyamadim aldim yine.
Gogsum bos gibi ama cekince de geliyor da gibi..
Kızlar benim sağlık elden gidiyor sanırım ya iyi hissetmiyorum. Adam gibi birşey yiyemiyorum. Makarna, pirinç pilavı, patatesten başka birşey yemiyorum neredeyse. Her şey dokunuyor oğluma. Arada balık yiyiyorum. Vitamin hapı içiyorum ama kesmiyor artık. Sütüm azalmaya başladı sanırım. Başım dönüyor sık sık. Bugün de sabahtan beri kulaklarım çınlıyor duymam azaldı. Başım ağrıyor. Süt olsun diye su içmeye çalışıyorum. Çok içemiyorum sanırım onu da. Günde 1 ya da 2 kez çişe çıkabiliyorum. Ne kadar gider bu böyle bilmiyorum. Çok keyifsizim, umutsuzum. Eşimden de uzaklaşıyorum galiba. Pöf daraldım
HosgeldinBurdayım canım, oğlanı uyuttum zorla geldim
Canım salyasi da vsr mi? Belki de diş çıkarıyordur.
Ben de oyle dusunuorum.Her daim burdayım canım.
Belki açlıktan emmiyordur ya. Benimkide az önce emiyor bir taraftan bırakıp ağlıyor ama birkaç saattir ayakta uyku daralttı sanırım şimdi uyuttum zar zor. Yani elini emmesi açlık değildir belkide şimdi keşfettileri için sürekli ağızlarına götürüyorlar.
Kız buraya yazdıktan sonra uyandı iyi miHosgeldin
Nsil uyuttun ya. Ben kucaktan birakiorum, uyaniyor.
Salya oluyor bazen.
Uykuya dalmak icin emiyor ama nasil emmek. Acliktan emse sut gelmeyince aglar diye dusundum.
Bu arada benim annem alt katta Ssadan yukari anlasamioz da sen mSallah kac haftadir super gidiozun benceonlarin bakis acisi, dusuncesi farkli oluyor.
Canım kayınvalideme gitmiştik yeni döndük, Benim kız uyumadı orada, evde uyutmaya çalılıyoruz şimdiBugun cok sessiz buralar
Canım mamaya geçmeyi düşünmüyor musun? Hem sen hem çocuğun sağlığı için?Amin canım inşallahşimdi yüzü bu halinden daha iyi ara sıra geçip yine oluyor. Ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
Ya benimkinin yüz üstü yatmaya karşı bir zaafı var. Bayılıyor yüz üstü yatmaya. Ondan sanırım. Sırtı yere gelince belli bir süre sonra ağlıyor gezdir diyeagacsizkoalaa
Tatlim senin kiz ne guzel durmus ya öyle bizimki tam cadaloz oldu kucak istiyor bende yoruluyorum alamıyorum fazla uzuluyorumda cocugu ana kucagina koyup bırakıyorum gucum yetmiyor valla. Buyudukce istekleri artacak sanirim
Hahahaha asena gençlik kolları başkanıAaaauuu hareket engellenemez ajsjsjja
Canım benim kıyamam sana kuzum Allahım tez zamanda şifasını versin iyileşsin inşallah
Anası gibi keyifçi kızımUyuyan bebeleri bir salın anneleri yaa gidin sizde yatin büyüyor onlar büyüyor ☺☺ vereyim size 5 dk da uyanan yetmiyor gibi geceyide bozan bebeyi de şükür eder şikayet etmezsinizayy kizlar esime biraktim naparsan yap dedim 2 saattir diger oglumla sarilarak uyuduk ne iyi geldi uykusuzluktan yılmıştım
agacsizkoalaa sendeki bebenin keyfine hastayim masallah ona ne güzel yatmış öyle
Kızım uyumadı öğleden sonra pek hep konuşmak istedi. Ee ben durur muyum? Çene bol zaten. Yattık yan yana ben anlattım o agu dedi ben konuştum o bugu dedi, yeri geldi kahkaha attık yeri geldi popoya şaplattık. Kız kıza sohbet ettik.Bugun cok sessiz buralar
Tuh ya masallah da dediydim aslindaaKız buraya yazdıktan sonra uyandı iyi mi
Haftasonu dönüyorum evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?