2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
eggplantlover ah yavrum ya... Kıyamam, nasıl olmuş o güzel yüzü. Geçecek elbet annesi, büyüdükçe atlatacak. Sen nereye kadar böyle beslenmeyle dayanacaksın ama? Acaba mamaya mı geçsen? Belki ikiniz içinde en iyisi bu olur.

Canim benim cogumuzunki zaten daha kucaktan birakinca uyaniyor

Hepimiz delirmek uzereyiz.
Hic uzulme yani annelik zor is

Oooh masallah ona.yatip da sana eslik etti ne guzelmis
Kiz evlat baska diyorlar, siz simdiden baslamissiniz. Ben de kizimla sohbet ediyoruz simdiden..
Ama oglum anne sen neden hic susmuyorsun
Neden benimle ugrasiyorsun diyoor

Oooh masallah ona.yatip da sana eslik etti ne guzelmis
Kiz evlat baska diyorlar, siz simdiden baslamissiniz. Ben de kizimla sohbet ediyoruz simdiden..
Ama oglum anne sen neden hic susmuyorsun
Neden benimle ugrasiyorsun diyoor
Erkekler hep mi böyle olur ya doğuştan konuşmayı sevmiyorlar. Aman boşver yetişkin erkeklerin çok konuşanı hiç çekilmiyor zaten

O bitti çok şükür
Ya nerden anlıyosun bittiğini
Benim kızım artık ağlamıyor uykusunu alıp karnı tok olduğu sürece. Alttanda pıtır pıtır çıkarıyor gazını. Sadece sabaha karşı kıvranıyor gece boyu hareketsiz kaldığından mı Kakasını da 4-5 günde yapıyor ama huzurlu mutlu bi bebek. Bitmişmi oluyor şimdi gazı

Bugun cok sessiz buralar
Tikkabilla , Kalppare , Cherrygum , agacsizkoalaa ,
C cecenn @BlupBlupBlup heey nerdesiniz yoklugunuz hisssedildii

iste geldim burdayim...

bugun evi biraz toparladim.supurge yapamiyorum hala ama girgir falan halleettim..malum belim tutuk..oglum temiz yerde oynasın diye sürüne sürüne temizledin..aaahh ahh analık...
analik demişken annem de beni arayıp sürekli üzülme bu basit bir ameliyat deyip duruyor...ben üzülmeyim diye diyor ama çok uzülüyor belli..canım sıkkın kv de komsusunun boyle bir ameliyatta kanser olduu anlasilmis da olmus onu soyler dururdu eskiden..korkuyorum..

Ben de elini açlıktan götürüyor ağzına diye az önce doyurdum ama arkasına yine yumruklarını ağzına sokmaya çalıştı . Sokamayınca da bir sinir bir sinir . Mızmızlanıp duruyor eli yüzü tükürük . Her halleri ayrı tatlı bu minnoşlların . misskokulumm daha iyi misin ?

Derken yarım saat sonra uyandı. Şimdi tekrar uyku faslı başladı bakalım. Ay hep aynı döngü içinde sıkışmış kalmış gibi hissediyorum.

Rabbim şifasını versin inş kuzum ya bir geçecek inş zamanla.bir an önce toparlanacak.bu halde yavrusunu görür de nasıl bu kadar duyarsız olur bir baba pes doğrusu Rabbim merhamet versin eşine..
imkânı yok sayfaları okumaya yetişemiyorum iki bebeyle. anne sütü sarılığı olanlar ne durumdasınız merak ettim bizim oğlan baya parlamaya başladı şükür
Yeğenim bayadır görmüyordu kızımı dün gördü hala ne olmuş beyazlaşmış bu çocuk diyor

Kızlar bugün göz kontrolüne gittik 2 ay erken daha tam oturmamış oluyor göz 3.ayda tekrar göreyim dedi daha götürmemiş olanlar vardı 3.ay daha iyi dedi bilginiz olsun

imkânı yok sayfaları okumaya yetişemiyorum iki bebeyle. anne sütü sarılığı olanlar ne durumdasınız merak ettim bizim oğlan baya parlamaya başladı şükür
Benimki bana hala kara sarı geliyor. Yüzümüzü yanyana getirincr ben onun yanında beyaz kalıyorum. Eşim de beyaz, bu çocuk neden böyle?

Bugun cok sessiz buralar
Tikkabilla , Kalppare , Cherrygum , agacsizkoalaa ,
C cecenn @BlupBlupBlup heey nerdesiniz yoklugunuz hisssedildii
Valla canım dün misafirler gitti peşinden ben rahat duramadım evi söktüm gece gece 1.30da en son bebeği emzirdim yattım bugunkü gündür pert durumdayım anca kendime geldim of bıktım bu kendime hakim olamamaktan misafirin arkasından illa silip süpürüp yıkıcam ya ne vardı rahat bi insan olsam

Kizlar sikayet etmek istemiyorum ama insallah son kez sikayet edicem sizlerden fikir almak adina .
Oncelikle derdimi haykirayim benim oglum uyumuyoooooooooo
Ya isimiz gücümüz onu memnun etmek susturmak tamamen memnuniyetsiz keyifsiz sanki dünyayı hic sevmemis . Mesela sabah uyaniyor zar zor bir saat tutuyorum oyunla vs sonra az da olsa besliyorum mizirdaniyor uyku istiyor yatiriyorum agliyor falan salla salla guc bela uyuyor . Ama birakayim 5 dk uykusu sonra aglayarak uyanir daha da zor uyuturum . O yuzden salliyip duruyoz uyurkende . O besigin basinda aman uyanicak endisesiyle surekli sallamak cok sinir bozucu . Ben bunu nasil asicam ne yapmamı onerirsiniz
Bu huzursuzluğu sallanma isteginden bir yere de cikamiyorum kimseyide cagiramiyorum bu durumda beni bunaltti

Son düzenleme:
ben ilk oğlanda çalıştım ama şimdi küçüğü de olunca biraz ara vereyim diye konuştuk eşimin önerisiyle ama ne bilim işte çok da özlüyorum. hem evde hem işte olmak istiyorum

Son düzenleme:
hahah aynı şeyi dün yaşadım yeğenim bi baktı sonra bidaha baktı halaaa nolmuş beyazlaşmış dedi heee dedim seni de beyazlatim mi

Benimki bana hala kara sarı geliyor. Yüzümüzü yanyana getirincr ben onun yanında beyaz kalıyorum. Eşim de beyaz, bu çocuk neden böyle?
canim 3 aya kadar sürebilir denilmişti sabırla bekle. biz 10 nisan dogumluyuz. 2 aydan sonra sanki yani su 10 gundur yavas yavas atti sarisini karasini kirmizisini

Gece uykusu nasıl yine sallanarak mı uyuyor?
Açıkçası gündüz bende iyice dalgana kadar sallıyorum bırakınca uyanacak endişesi bende de oluyor. Sonra kendi kendime dedim bırakırım ne kadar uyursa artık çünkü ben tekim bide normalde şimdi geçici olarak kız kardeşim var sürekli beşik sallayamam diye bıraktım. Bazen uzun uyuyor bazen hemen uyanıyor. Daha çok küçükler o yüzden düzen de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…