2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım sağolasın Yok eşim oğluna duyarlı çok. Hassas ona karşı. Bana ilgisi azaldı çok işte. Hal hatır sorma yok. Yardım etme yok. Onunla ilgili sıkıntım bu.

Amin canım sağolasın Yok eşim oğluna duyarlı çok. Hassas ona karşı. Bana ilgisi azaldı çok işte. Hal hatır sorma yok. Yardım etme yok. Onunla ilgili sıkıntım bu.
canim diyet yaparken vitamin takviye ilacı aliyorsundur degil mi
Eslerin hepsi ayni canim fazla stres yapma bu konuyu çocuklarımızın sorunlari stresimize yetiyor zaten . Istegim olunca Her defasinda soyluyorum yaptiriyorum yoksa beklemekle olmuyor.

Ah kuzucugum benim ya kiyamam size ben insallah en kısa sürede alerjisi falan biter ne diyim

Valla yoruldum ne yalan sölim evde halı yok bi oturduğum odada var o da yıkanabilir makina da. Misafir gidince halıyı attım makinaya evi sildim koltukları falan bugunde yastıklarını yıkadım. Kız da sakindi uyudu misafirle alakası olmadı yani

Baby me marka bebek bezi kullanan var mı? E bebekte baya bir indirimde yorumları da iyi acaba alsam mı diye düşünüyorum. Sleepy kullanıyordum ama lastik kısımları çok sıkı gibi kıpkırmızı iz oluyor kızımda o yüzden değiştirmek istiyorum.

Aynen katiliyorum caanim.
Uyutmaya calistikca geriliyoruz.
Yok uyymuyorlar.
Kizimin deli gibi uyjusu var,memeye koy uyuyor ama hemen de uyaniyor.
1 saat anca uyudu bugun.napayim cok gerildim biraktim ben de. Suan hala emiyorve uyanik. Yoksa agliyor.

Seninki cok fazla agliyor evet kolik diyordun sanirim.
O da zamanla gecer insallah.ba
Banyo masaj oberiyorlar.kucaginda al dans edin,camdan disari bakin. Belki ilgisini ceker de susar.
Insallah bir duzen oturtursunuz canim.
Cok zor aglayan bebege caresiz kalmak...

Haliya ben de gicigim. Paspas daha kolay hali olmmayinca
Sen is yaparken de uyumus yani masallah ona.
Anasini baya seviyor simdiden.
Yorulursun tabiii..ben sabahtir emzirmekten,oturmaktan yoruldum da. Sen ooooo

Hicbir yolu yok mudur acaba seni emmesinin.
Kime sorulsa bi cozum bulur, yardimi dokunur acaba ya..
O da stres tabiki sana. Sagma zahmetli.. aciyor da canin.. azaliyor diye uzuluosun da.. e bi de hep agliyor.
Biraz olumlu dusunmeye calis bakalim yarin.. blup un dedigi gibi eglenmeye cslisin. Ah az daha buyuseler anlasalar, anlatsalar..

Evet hatirliyorum. Cok yiyordun o salatayi. Onlar normaldd de gaz yapan seyler zatrn ama.belki alerji yapip kizartmaz ama denemeye de korkuyorsun tabiki hakli olarak..
Amin canim.insallah saglikli olur butun evlatlar.. insallah sifa veriri RABBIM..

Hangisi soruyor ki canim.
Bir de ustune laflarla insani daha cok kiriyorlar.benimki boyle yani.. cok sey beklememek gerekiyor erkekkerden sanirim..

Ben bu hafta kızı aldım 2 kere ofise goturdum universteden ev arkadaslarim geldi evime kizimi görmeye baya kişi gördük kizim ve ben çok iyi geldi valla bana calismayo ozledim arada kızı alıp gideyim bari

Aynı hassasiyeti sana da gösterecek ki mücadele edecek gücün kalsın..benimde ilk kızımda annemler yanımda bütün yukü alınca çok koyvermişti eşim o zaman aht ettim bir daha çocuğum olursa eşimde sorumluluk vericem diye..şimdi benim unutamadığım bebeği pıt diye uyutuyor bende o arada buralarda gezinebiliyorum.

Selam kizlar benim kiz 2 ay 25 gunluk 3 ay olacaz gaz sancimiz azaliyor derken bugun bir sanci bir sanci kizcagizim mahfoldu uykusu gekdi uyuyamadi agladikca agladi kendini sıkıyor 2 kez buyuk pirt cikti agladi of nasil icim gitti bende azaliyor diyordum gaz sancisi neden boyle oldu ya dun aksam ayran icmistim kakaolu kek yemistim ama ertesi gun ogleden sonraya etki eder mi? Ayaklari usudu flan diyecem ama sanmiyorum ay ne bileyim zaten sutumde azaldi 20 cc anca cikiyor doktor cikani ver mutlaka dedi. Kizlar 3 aylik olanlar gaz sancisi oluyor dime halen gececek dime..

Evet hatirliyorum. Cok yiyordun o salatayi. Onlar normaldd de gaz yapan seyler zatrn ama.belki alerji yapip kizartmaz ama denemeye de korkuyorsun tabiki hakli olarak..
Amin canim.insallah saglikli olur butun evlatlar.. insallah sifa veriri RABBIM..
Her şeyden korkar oldum canım. Alerjiyle uğraşırken bir de gazla uğraşmasın bebeğim diye yemiyorum. Soğan sarımsak kokusu da süte geçer diyorlar. Bilmiyorum ya

Canım sen kendin üşütmüş olma? Terleyip cereyanda falan kalma dikkat et. Çıplak ayakla gezme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…