Amin canım sağolasınRabbim şifasını versin inş kuzum ya bir geçecek inş zamanla.bir an önce toparlanacak.bu halde yavrusunu görür de nasıl bu kadar duyarsız olur bir baba pes doğrusu Rabbim merhamet versin eşine..
Yeğenim bayadır görmüyordu kızımı dün gördü hala ne olmuş beyazlaşmış bu çocuk diyor
canim diyet yaparken vitamin takviye ilacı aliyorsundur degil miAmin canım sağolasınYok eşim oğluna duyarlı çok. Hassas ona karşı. Bana ilgisi azaldı çok işte. Hal hatır sorma yok. Yardım etme yok. Onunla ilgili sıkıntım bu.
Bak erittin beni simdi canim benimm ya ❤Dua edicem sana canım yarın inşallah her günden farklı ve çok huzurlu geçsin ikiniz için de
Ah kuzucugum benim ya kiyamam size ben insallah en kısa sürede alerjisi falan biter ne diyimCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Valla yoruldum ne yalan sölimHeh iste ben onu sorcaktim sana.
Nasil aldin misafiri diye.
Nerdeee rahat olmayi ben de cok istiyorum,insallah olur bir gun.
Ama bebis nasil durdu ya, ben cesaret edemiyorum yemege girismeye bile.
Helal sana cok yorulmusundur.
Senden ders ve taktik almam gerekiyoooo
Aynen katiliyorum caanim.Canım daha bugün aklimdaydin. Dedim kendi kendime lepistesin sorununu buldum. Canım bence sen çok gerginsin ve bu bebeğe yansiyo hissediyo. Emzirememek seni çok etkiledi. Onunla başlayan gerginlik uykuya sıçradı. Biraz rahat davranmaya odaklanan, mesela uyumuyosa uyumasin al konuş sohbet et oynat gezdir. Evet kolu kopuyor insanın biliyorum. Benim sağ kolum pert mesela. Hele az uyuyunca ağrısı iyice hissediliyor gece bebeği almak öyle zor geliyor ki. Dusururum diye aklım çıkıyor Allah korusun. Sonra epiduralden ötürü bel ağrım da var zorlayınca. Ama bazen belim kilitlenene dek gezdirdigim oluyor. Ne yapayım uyumuyor. Salla salla daha çok yipraniyorum. Onun yerine az gezdir az oyun halısı sonra yatırıp şapur şupur öpüyorum ona gülüyo meselabazen de kiziyo abartiyorum sanırım öyle böyle geciyo işte zaman. Biraz daha sakinles canım. Güzel şeyler düşün, güzel şeyler ye (yemek❤ben ) güzel şeyler dinle. Al kucağına aç müziği oynayin mesela. Sling ya da kanguru çok iyi gider size. Yarın böyle geçirsen bana hak vereceksin.
Haliya ben de gicigim. Paspas daha kolay hali olmmayincaValla yoruldum ne yalan sölimevde halı yok bi oturduğum odada var o da yıkanabilir makina da. Misafir gidince halıyı attım makinaya evi sildim koltukları falan bugunde yastıklarını yıkadım. Kız da sakindi uyudu misafirle alakası olmadı yani
Hicbir yolu yok mudur acaba seni emmesinin.Birbirimizi hem anlıyoruz hem tanıyoruz görmesekte hemde sosyal hayatta birarada olmadigimiz halde mutluluğumuz da sorunlarımızda zihnimizi mesgul ediyor ❤ Cok teşekkür ederim canim cidden aydinlandim hergün belli saatler süt sagmak beni yıpratıyor memelerimin acidan dili olsada konuşsa. Gecen annesini emen maymun bebe gördüm agladim kabullendim ama gerginliğini taşıyorum her sagim zamaninda zor çünkü hele sütüm azaldikca aman diyorum emse bu kaygilar olmaz. Bide kolik aksam aglamalari bir aydir stresime tuz biber oldu . Korkumdan uyanmasin aglar diye salliyorum. O gerginligimden agliyor ben agladigindan geriliyorum kısır döngüdür gidiyor. Kucaktada pek durmuyor hep bir mizirdak . Ama yarin sallamak yerine eylenmeye bakacam sonucu sana yazarim blup teyzesi
Evet hatirliyorum. Cok yiyordun o salatayi. Onlar normaldd de gaz yapan seyler zatrn ama.belki alerji yapip kizartmaz ama denemeye de korkuyorsun tabiki hakli olarak..Çok teşekkür ederim canım inşallah
İnşallah canım amin Allah razı olsun
Canım bak deterjan olayı aklıma gelmemişti çok sağol gerçekten. Onun deterjanı doğal ama bizimki değil tabi. Parfümü. Yumuşatıcı da kullanıyorum kendimize. Temas ediyor ister istemez
Cuma günü doktor randevum var sorayım bi bende canım.
Bilmiyor musun en çok da mor lahanalı soğanlı salatamı özledim. Oğluna Allah şifa versin canım benim. Allah hepimizin evladına sağlık versin.
O fotoğraf yeni değil. Şimdi kızarıklık azaldı. Ara sıra geçiyor sonra başlıyor. Her gün banyo yaptırıyorum. Seviyor suyu. Yüzü çok kaşınıyor kaşımaya çalışıyor hep. Kortizonlu krem kullanıyoruz. O rahatlatıyor.
Ah bi bulsam
Şu an mama kullanmıyorum ama özel mama gerekecek sanırım.
Hep konuşuyorum canım bebeğimle. Nasıl dinliyor beni, gülümsüyor. Yumurta uzun zamandır yemiyorum. İçine yumurta giren birşey de yemiyorum.
Allah razı olsun canım inşallah geçer bir an önce
Amin canım sağolasın
İnşallah canım amin
Canım tavsiyelerin ve verdiğin bilgiler çok kıymetli çok teşekkürler. Cuma günü doktoruma sorayım varsa yönlendirin. Gerçekten depresyona girmek üzereyim gibi geliyor zaten.
Düşünmedim değil canım ama doktorum ve aile hekimim sadece anne sütü vermeye devam etmem konusunda ısrarcı. Deneyerek bulacaksın diyorlar.Sütün varken verebildiği kadar ver diyorlar.
Hangisi soruyor ki canim.Amin canım sağolasınYok eşim oğluna duyarlı çok. Hassas ona karşı. Bana ilgisi azaldı çok işte. Hal hatır sorma yok. Yardım etme yok. Onunla ilgili sıkıntım bu.
Aynı hassasiyeti sana da gösterecek ki mücadele edecek gücün kalsın..benimde ilk kızımda annemler yanımda bütün yukü alınca çok koyvermişti eşim o zaman aht ettim bir daha çocuğum olursa eşimde sorumluluk vericem diye..şimdi benim unutamadığım bebeği pıt diye uyutuyor bende o arada buralarda gezinebiliyorum.Amin canım sağolasınYok eşim oğluna duyarlı çok. Hassas ona karşı. Bana ilgisi azaldı çok işte. Hal hatır sorma yok. Yardım etme yok. Onunla ilgili sıkıntım bu.
Oğlumu elimden geldiğince farklı yetiştirmeye çalışacağımHangisi soruyor ki canim.
Bir de ustune laflarla insani daha cok kiriyorlar.benimki boyle yani.. cok sey beklememek gerekiyor erkekkerden sanirim..
Bir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlarmemlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
Her şeyden korkar oldum canım. Alerjiyle uğraşırken bir de gazla uğraşmasın bebeğim diye yemiyorum. Soğan sarımsak kokusu da süte geçer diyorlar. Bilmiyorum yaEvet hatirliyorum. Cok yiyordun o salatayi. Onlar normaldd de gaz yapan seyler zatrn ama.belki alerji yapip kizartmaz ama denemeye de korkuyorsun tabiki hakli olarak..
Amin canim.insallah saglikli olur butun evlatlar.. insallah sifa veriri RABBIM..
Canım sen kendin üşütmüş olma? Terleyip cereyanda falan kalma dikkat et. Çıplak ayakla gezme.Selam kizlar benim kiz 2 ay 25 gunluk 3 ay olacaz gaz sancimiz azaliyor derken bugun bir sanci bir sanci kizcagizim mahfoldu uykusu gekdi uyuyamadi agladikca agladi kendini sıkıyor 2 kez buyuk pirt cikti agladi of nasil icim gitti bende azaliyor diyordum gaz sancisi neden boyle oldu ya dun aksam ayran icmistim kakaolu kek yemistim ama ertesi gun ogleden sonraya etki eder mi? Ayaklari usudu flan diyecem ama sanmiyorum ay ne bileyim zaten sutumde azaldi 20 cc anca cikiyor doktor cikani ver mutlaka dedi. Kizlar 3 aylik olanlar gaz sancisi oluyor dime halen gececek dime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?