AminnAh kuzucugum benim ya kiyamam size ben insallah en kısa sürede alerjisi falan biter ne diyim
Annemin burada olmasından bu kadar koyverdi zaten evet. Ama mecburum bir süre daha. BakalımAynı hassasiyeti sana da gösterecek ki mücadele edecek gücün kalsın..benimde ilk kızımda annemler yanımda bütün yukü alınca çok koyvermişti eşim o zaman aht ettim bir daha çocuğum olursa eşimde sorumluluk vericem diye..şimdi benim unutamadığım bebeği pıt diye uyutuyor bende o arada buralarda gezinebiliyorum.
Amin canımBak erittin beni simdi canim benimm ya ❤amin canim amin insallah hepimizin her gunu bir oncekinden daha mutlu huzurlu olsun
Hemen kötüyü düşünme Allah korusun. Bir cok sebepten olabilir. En basiti mesela ben patlican ve ananas yedigimde dilim tat alma duyusu nu kaybediyor 3 gün.Kızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ☹ ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
Yoktur birsey canim dusunme oyle seylerKızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ☹ ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
Özel mamalar rapor çıkarınca ücretsiz alıyorsun alerji mamalarını doktordan iste evde bulunsun benceÇok teşekkür ederim canım inşallah
İnşallah canım amin Allah razı olsun
Canım bak deterjan olayı aklıma gelmemişti çok sağol gerçekten. Onun deterjanı doğal ama bizimki değil tabi. Parfümü. Yumuşatıcı da kullanıyorum kendimize. Temas ediyor ister istemez
Cuma günü doktor randevum var sorayım bi bende canım.
Bilmiyor musun en çok da mor lahanalı soğanlı salatamı özledim. Oğluna Allah şifa versin canım benim. Allah hepimizin evladına sağlık versin.
O fotoğraf yeni değil. Şimdi kızarıklık azaldı. Ara sıra geçiyor sonra başlıyor. Her gün banyo yaptırıyorum. Seviyor suyu. Yüzü çok kaşınıyor kaşımaya çalışıyor hep. Kortizonlu krem kullanıyoruz. O rahatlatıyor.
Ah bi bulsam
Şu an mama kullanmıyorum ama özel mama gerekecek sanırım.
Hep konuşuyorum canım bebeğimle. Nasıl dinliyor beni, gülümsüyor. Yumurta uzun zamandır yemiyorum. İçine yumurta giren birşey de yemiyorum.
Allah razı olsun canım inşallah geçer bir an önce
Amin canım sağolasın
İnşallah canım amin
Canım tavsiyelerin ve verdiğin bilgiler çok kıymetli çok teşekkürler. Cuma günü doktoruma sorayım varsa yönlendirin. Gerçekten depresyona girmek üzereyim gibi geliyor zaten.
Düşünmedim değil canım ama doktorum ve aile hekimim sadece anne sütü vermeye devam etmem konusunda ısrarcı. Deneyerek bulacaksın diyorlar.Sütün varken verebildiği kadar ver diyorlar.
Odayı havalandır istersen pek önerilmiyorİyi gecele herkese benimde bi sorum olacak kafama takıldı eşimin boynuma viks benzeri bir krem sürdüm bebekle aynı odadayız kokuyor bebege zarar verir mi
Cok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede iyileşir sen de bir an evvel toparlarsınCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Çok teşekkür ederim canım inşallah
İnşallah canım amin Allah razı olsun
Canım bak deterjan olayı aklıma gelmemişti çok sağol gerçekten. Onun deterjanı doğal ama bizimki değil tabi. Parfümü. Yumuşatıcı da kullanıyorum kendimize. Temas ediyor ister istemez
Cuma günü doktor randevum var sorayım bi bende canım.
Bilmiyor musun en çok da mor lahanalı soğanlı salatamı özledim. Oğluna Allah şifa versin canım benim. Allah hepimizin evladına sağlık versin.
O fotoğraf yeni değil. Şimdi kızarıklık azaldı. Ara sıra geçiyor sonra başlıyor. Her gün banyo yaptırıyorum. Seviyor suyu. Yüzü çok kaşınıyor kaşımaya çalışıyor hep. Kortizonlu krem kullanıyoruz. O rahatlatıyor.
Ah bi bulsam
Şu an mama kullanmıyorum ama özel mama gerekecek sanırım.
Hep konuşuyorum canım bebeğimle. Nasıl dinliyor beni, gülümsüyor. Yumurta uzun zamandır yemiyorum. İçine yumurta giren birşey de yemiyorum.
Allah razı olsun canım inşallah geçer bir an önce
Amin canım sağolasın
İnşallah canım amin
Canım tavsiyelerin ve verdiğin bilgiler çok kıymetli çok teşekkürler. Cuma günü doktoruma sorayım varsa yönlendirin. Gerçekten depresyona girmek üzereyim gibi geliyor zaten.
Düşünmedim değil canım ama doktorum ve aile hekimim sadece anne sütü vermeye devam etmem konusunda ısrarcı. Deneyerek bulacaksın diyorlar.Sütün varken verebildiği kadar ver diyorlar.
Kizlar sikayet etmek istemiyorum ama insallah son kez sikayet edicem sizlerden fikir almak adina .
Oncelikle derdimi haykirayim benim oglum uyumuyoooooooooo
Ya isimiz gücümüz onu memnun etmek susturmak tamamen memnuniyetsiz keyifsiz sanki dünyayı hic sevmemis . Mesela sabah uyaniyor zar zor bir saat tutuyorum oyunla vs sonra az da olsa besliyorum mizirdaniyor uyku istiyor yatiriyorum agliyor falan salla salla guc bela uyuyor . Ama birakayim 5 dk uykusu sonra aglayarak uyanir daha da zor uyuturum . O yuzden salliyip duruyoz uyurkende . O besigin basinda aman uyanicak endisesiyle surekli sallamak cok sinir bozucu . Ben bunu nasil asicam ne yapmamı onerirsiniz
Bu huzursuzluğu sallanma isteginden bir yere de cikamiyorum kimseyide cagiramiyorum bu durumda beni bunaltti
Ay bende bugun esime sinirlendim oyle gulerek söylendim ve bu cocuk olduktan sonra anladimki biz senle olmamaliymisiz dedim:) ne dedin dedi :) saka yaptim tepkine bakayim dedim dedim cok bozuldu ama uzatmadi neyseki
Amin canım sağolasınCok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede iyileşir sen de bir an evvel toparlarsın
Orası da doğru canım. Bakalım ben de verebildiği kadar vermek istiyorum. Hayırlısı hakkımızdaegg basta bende dusundum mamayı.cok bunalmistim... ama mamadan ek gidaya gecis cok zor oluyor alerjili bebeklerde.anne sutunden daha kolay geçiliyor once sen yiyorsun anne sutunden gecen besin alerji yapmazsa veriyorsun bebege.ama direk bir besini alerjili bebege vermek cok korkutucu geliyor bana cunku sonuclarini kestirmek zor. o nedenle anne sutunden vazgecme
benim oglum da kolikti..nedir çok iyi bilirim..o hafif uyku hala gecmedi.evde tik olsa uyanır.hala daha bazen gece disimi fircalamaya korkuyorum su sesine uyanmasin simdi diye.cok can sıkıcı bir durum ama biz kabullendik zamanla nabican o da öyle.onceliklr blup a katiliyorum cok geginsin...muthis derecede gerginsin.kafani su sut olayina cok taktın cancagzim..uzulme bu kadar..sakin sakin takilmaya calis.kanguru varsa tavsiye ederim.kolik bebek anne sicajligi istiyor.yanina bir kiyafetini koy.soyle hafif terlikokunu alsin.hatta ustune örtebilirsin.bir de bulasık eldivenin icini pirincle doldurup bileginden sikica baglayip cocugun sirtina ya da göbeğine koyuyorlarmis.ama tabi çok doldurma agir olmasin.ben yapmadim. herhangi bir sakincasi var midir bilmem
[QQUUOTE="Jadesi, post: 64296267, member: 960275"]
Bir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlarmemlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
Allah korusun bazen yediğimiz ictigimiz kisa süreli yapiyor canim endiselenmeKızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ☹ ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
Amin canım insallah teşekkür ederimAynen katiliyorum caanim.
Uyutmaya calistikca geriliyoruz.
Yok uyymuyorlar.
Kizimin deli gibi uyjusu var,memeye koy uyuyor ama hemen de uyaniyor.
1 saat anca uyudu bugun.napayim cok gerildim biraktim ben de. Suan hala emiyorve uyanik. Yoksa agliyor.
Seninki cok fazla agliyor evet kolik diyordun sanirim.
O da zamanla gecer insallah.ba
Banyo masaj oberiyorlar.kucaginda al dans edin,camdan disari bakin. Belki ilgisini ceker de susar.
Insallah bir duzen oturtursunuz canim.
Cok zor aglayan bebege caresiz kalmak...
Oncelikle teşekkür ediyorumbenim oglum da kolikti..nedir çok iyi bilirim..o hafif uyku hala gecmedi.evde tik olsa uyanır.hala daha bazen gece disimi fircalamaya korkuyorum su sesine uyanmasin simdi diye.cok can sıkıcı bir durum ama biz kabullendik zamanla nabican o da öyle.onceliklr blup a katiliyorum cok geginsin...muthis derecede gerginsin.kafani su sut olayina cok taktın cancagzim..uzulme bu kadar..sakin sakin takilmaya calis.kanguru varsa tavsiye ederim.kolik bebek anne sicajligi istiyor.yanina bir kiyafetini koy.soyle hafif terlikokunu alsin.hatta ustune örtebilirsin.bir de bulasık eldivenin icini pirincle doldurup bileginden sikica baglayip cocugun sirtina ya da göbeğine koyuyorlarmis.ama tabi çok doldurma agir olmasin.ben yapmadim. herhangi bir sakincasi var midir bilmem
Kızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ☹ ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
Amin canım insallah teşekkür ederim
Oncelikle teşekkür ediyorum
demek uykusunun hafif olması kolik olmasindan mi kaynakli bilmiyordumoyleyse gaz olayi biterse uyku problemide gecer yada azalir mi ki (insallah)
Aslında ben gergin degilim bu bebe gergin benide germek icin elinden geleni yapiyor masallah ☺☺ bu arada meme uçlarım nasırlaştı resmen ne yapsam buna acaba fena acıyor
Kiyafetimi hic koymamistim dur bi deneyim ama eldiven olayini bilemedim canim gaz cikarmasini mi kolaylastirir karnina baski yaparak acaba
annesinin elini uzerinde zannediyormus.nette gormustum.gorsellerde arama yap istersen.telif hakki vs diyordu korkudan alinti yapamadim.Amin canım insallah teşekkür ederim
demek uykusunun hafif olması kolik olmasindan mi kaynakli bilmiyordumoyleyse gaz olayi biterse uyku problemide gecer yada azalir mi ki (insallah)
Aslında ben gergin degilim bu bebe gergin benide germek icin elinden geleni yapiyor masallah ☺☺ bu arada meme uçlarım nasırlaştı resmen ne yapsam buna acaba fena acıyor
Kiyafetimi hic koymamistim dur bi deneyim ama eldiven olayini bilemedim canim gaz cikarmasini mi kolaylastirir karnina baski yaparak acaba
lepi eldiven koyma vazgectim bu fikir cok kotu.ya bebek agzina gotururse..arastirdim olen bile olmuş.sakin yapma...agir birşey belki kusturur Allah korusun bogulur falan.hatta ben o mesaji bile sildirmek istiyorum su an..baskasi okur yapayim der falan.bu vebali alamam..nasil yapabilirim bunuAmin canım insallah teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?