2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah kuzucugum benim ya kiyamam size ben insallah en kısa sürede alerjisi falan biter ne diyim
Aminn
Annemin burada olmasından bu kadar koyverdi zaten evet. Ama mecburum bir süre daha. Bakalım

Kızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ☹ ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
Hemen kötüyü düşünme Allah korusun. Bir cok sebepten olabilir. En basiti mesela ben patlican ve ananas yedigimde dilim tat alma duyusu nu kaybediyor 3 gün.

Reactions: Kuf
İyi gecele herkese benimde bi sorum olacak kafama takıldı eşimin boynuma viks benzeri bir krem sürdüm bebekle aynı odadayız kokuyor bebege zarar verir mi

Özel mamalar rapor çıkarınca ücretsiz alıyorsun alerji mamalarını doktordan iste evde bulunsun bence

Cok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede iyileşir sen de bir an evvel toparlarsın

egg basta bende dusundum mamayı.cok bunalmistim... ama mamadan ek gidaya gecis cok zor oluyor alerjili bebeklerde.anne sutunden daha kolay geçiliyor once sen yiyorsun anne sutunden gecen besin alerji yapmazsa veriyorsun bebege.ama direk bir besini alerjili bebege vermek cok korkutucu geliyor bana cunku sonuclarini kestirmek zor. o nedenle anne sutunden vazgecme

benim oglum da kolikti..nedir çok iyi bilirim..o hafif uyku hala gecmedi.evde tik olsa uyanır.hala daha bazen gece disimi fircalamaya korkuyorum su sesine uyanmasin simdi diye.cok can sıkıcı bir durum ama biz kabullendik zamanla nabican o da öyle.onceliklr blup a katiliyorum cok geginsin...muthis derecede gerginsin.kafani su sut olayina cok taktın cancagzim..uzulme bu kadar..sakin sakin takilmaya calis.kanguru varsa tavsiye ederim.kolik bebek anne sicajligi istiyor.yanina bir kiyafetini koy.soyle hafif terli kokunu alsin.hatta ustune örtebilirsin.bir de bulasık eldivenin icini pirincle doldurup bileginden sikica baglayip cocugun sirtina ya da göbeğine koyuyorlarmis.ama tabi çok doldurma agir olmasin.ben yapmadim. herhangi bir sakincasi var midir bilmem

[QQUUOTE="Jadesi, post: 64296267, member: 960275"]
Bir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlar memlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
[/QUOTE]

Jadesi
ooo jadee hadi iyi gezmekler sizee

Ay bende bugun esime sinirlendim oyle gulerek söylendim ve bu cocuk olduktan sonra anladimki biz senle olmamaliymisiz dedim:) ne dedin dedi :) saka yaptim tepkine bakayim dedim dedim cok bozuldu ama uzatmadi neyseki

oyle deme..oyke hissetmeni anlıyorum ama o anlamaz..gücenir..oyle hisssetme sebebin erkek kadin farkini yeni yeni anliyoruz bebek olunca..olaylara nasil baska yaklasitigimizi fark ediyoruz..kendimizi taniyoruz..esimiz de kendini taniyor. degisiyoruz..nornal süreçler sıkma canını..eşine vakit ayır.esler belli etmese de bebekleri kıskanır..

eggplantlover bence esine kizmak yerine biraz vakit ayir canim.seni bebekten ve annenden kiskaniyor olabilir.belki de sen onun pesinden gel diye odaya kapaniyordur..ilgi bekliyorlar..esim bazen bebeklerden bana sira gelmiyor diyor ve bildiğin tavirli davraniyor.trip trip..baslarda bende sizin gibi alinip guceniyordum..ama artik anladim bildigin kiskaniyorlar

Cok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede iyileşir sen de bir an evvel toparlarsın
Amin canım sağolasın
Orası da doğru canım. Bakalım ben de verebildiği kadar vermek istiyorum. Hayırlısı hakkımızda

Jadesi
ooo jadee hadi iyi gezmekler sizee

oyle deme..oyke hissetmeni anlıyorum ama o anlamaz..gücenir..oyle hisssetme sebebin erkek kadin farkini yeni yeni anliyoruz bebek olunca..olaylara nasil baska yaklasitigimizi fark ediyoruz..kendimizi taniyoruz..esimiz de kendini taniyor. degisiyoruz..nornal süreçler sıkma canını..eşine vakit ayır.esler belli etmese de bebekleri kıskanır..

eggplantlover bence esine kizmak yerine biraz vakit ayir canim.seni bebekten ve annenden kiskaniyor olabilir.belki de sen onun pesinden gel diye odaya kapaniyordur..ilgi bekliyorlar..esim bazen bebeklerden bana sira gelmiyor diyor ve bildiğin tavirli davraniyor.trip trip..baslarda bende sizin gibi alinip guceniyordum..ama artik anladim bildigin kiskaniyorlar
[/QUOTE]
Olabilir canım

Amin canım insallah teşekkür ederim
Oncelikle teşekkür ediyorum
demek uykusunun hafif olması kolik olmasindan mi kaynakli bilmiyordum oyleyse gaz olayi biterse uyku problemide gecer yada azalir mi ki (insallah)
Aslında ben gergin degilim bu bebe gergin benide germek icin elinden geleni yapiyor masallah ☺☺ bu arada meme uçlarım nasırlaştı resmen ne yapsam buna acaba fena acıyor
Kiyafetimi hic koymamistim dur bi deneyim ama eldiven olayini bilemedim canim gaz cikarmasini mi kolaylastirir karnina baski yaparak acaba

Kızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ☹ ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.

Kötü düşünme blup yoktur inşallah öyle bir şey..

Balmumunu denesene sende canım çok fayda gören oldu iyileştirir inşallah.

annesinin elini uzerinde zannediyormus.nette gormustum.gorsellerde arama yap istersen.telif hakki vs diyordu korkudan alinti yapamadim.

benim tespitim en iyi gelen beyaz sabun ve sicak ilik su ile yikamak..

geciyor merak etme..gecince hatirlayip guleceksin...gergindir dogru..benim oglanda oyleydi..kiz da gazli bir kiza gore fazla...kolik genelde erkek bebeklerde oluyor..ama benim kiz da kolik sayilabilir..gozleri dolarak gaz atiyor..sulaniyor kizariyor gozler dudaklar buzuluyor..bazende cigliklar esliginde pirtlatiyor

lepi eldiven koyma vazgectim bu fikir cok kotu.ya bebek agzina gotururse..arastirdim olen bile olmuş.sakin yapma...agir birşey belki kusturur Allah korusun bogulur falan.hatta ben o mesaji bile sildirmek istiyorum su an..baskasi okur yapayim der falan.bu vebali alamam..nasil yapabilirim bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…