2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyiyim canım teşekkür ederim sorduğun için şükür dün öğleden sonra uzanmıştım miniğin yanına uyumuşum sonra yürüyüşe çıktık iyi geldi. Akşam da erkenden bayılmışım. Sütümün azaldığını hissediyordum 2 gündür onun da stresi oldu sanırım şimdi baktım 2.adetimi olmuşum erken de gelmiş anlamadım neden.
Bu arada kayınvalide sürpriz yapmış 2.saat sonra geliyor Eskişehirden geliyor kadın doğumda da gelmişti. Eşim çağırmıştı ben gerekbyok idare ediyoruz demiştim ama oğluna kıyamamış sanırım. Eşim bulaşık yıkamaktan bıktım azcık gelsin de yardımı dokunsun dediydi.

kizlar şu kolik bebeklere sisirilmis eldiven koyma muhabbeti ile ilgili arastirdim biraz cok tehlikeli.olen bebek olmuş.aman diyim sakin yapmayın.kulaktan duyma yaziverdim buraya bin pisman oldum.mesaji sikayet ettim.silerler umarim.beni banlarlar mi acaba?

2 sorum olacak size anneler, bebeğim 1,5 aylık önceden bir memeyi 15 dk emip diğerine geçip onu da 15 dk emerdi. Günde 10 kere emdiyse 5 inde kusardı. Şimdi bir göğsü 7 dk emiyor ve neredeyse her emmeden sonra kusuyor. Bu beni çok üzmeye başladı. Bu arada 1. Ayda kilo alımı iyiydi.sizin bebekleriniz ortalama kaç dakika emiyor ve kusuyor mu??

Hemen kötüyü düşünme Allah korusun. Bir cok sebepten olabilir. En basiti mesela ben patlican ve ananas yedigimde dilim tat alma duyusu nu kaybediyor 3 gün.
Yoktur birsey canim dusunme oyle seyler
Allah korusun bazen yediğimiz ictigimiz kisa süreli yapiyor canim endiselenme
Kötü düşünme blup yoktur inşallah öyle bir şey..

Balmumunu denesene sende canım çok fayda gören oldu iyileştirir inşallah.
İnşallah yoktur kızlar ya

Bir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlar memlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
Canim.nasil aliorsun ya misafir.
Ben koronadan once de boyleydim de simdi korkuyorum ya ben. Disari ciksak bile bi yere gitmeye cekiniorum. Bebek maske takmior ki. Kontro
Iyi gelmez mi tabi ne guzel enerji moral olmustur sanaa
Hayirli yolculuklar.memleket nereee Korkma canim,allahin izniyle bir sey okmayacak.
Kanser baska seyden okmustur.
Kvden neden boyle diyor ki zzaten uzgunsun..
Dua edicez,allah hayirki iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi..
Belim benim de oyle hala..
Annene acil sifalar olsun insallah.Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin insallah..

Kızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falan ay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
Allah korusun
Oglum gecen de ateslendi ya.
Ben de dusundum hep doktora esim goturdu, ariyorum hocam bi de korona testi mi yapsak diodum, endiseden
Kotu dusunmeyelim,Allah korusun canim

Kızlar valla misafir olaylarına girmişsiniz ama iyi cesaret.. Korkmuyor musunuz pandemiden, ben çok korkuyorum. Biz sadece kayınvalidemlerle görüşüyoruz o da 10 günde 2 haftada bir.. Başta tek bir vaka varken o kadar yayıldı , şu an yine aldı başını gidiyor. Rabbim sonumuzu hayır eylesin.

O ne güzel sürprizmiş yardımı dokunuyorsa ne güzel sen de dinlenirsin iyi gelir belki .

Benim kızım 5 dk emiyor. Nadiren 6 7 dk. Artık tek memeyi emiyor genelde. Yarın 2aylık olacağız. Kusma yok bizde. Doğduğundan beri toplasan bir veya ikidir kusması.

Kuzum benim aklıma yatmamıştı adminleri etiketlesen silerler bence

O ne güzel sürprizmiş yardımı dokunuyorsa ne güzel sen de dinlenirsin iyi gelir belki .
Yemek ve bulaşığa yardımı olur biraz bakalım. Göktuğ u gezdiriyor şimdi evde ben de kahvaltımı yapıyorum
Senin uykucu şirin emme konusunda nasıl canım şimdi? Benimki de 2 haftadır memeyi bir reddediyor bir alıyor gece emiyor gündüz zor alıyor sabah almadı ağladı biberonda verdim. Sağım yapmaya başladım yoksa iyice azalacak süt. Bebek güzel emmeyince salgılama da azalıyor işte memeye bu muameleyi yapan ilk bebem bu çok garibime gidiyor kızlarımda da hep meme mama girmiştik hiç sıkıntı yaşamamıştık işte hepsi değişik huyluymuş. Keşke biberon vermeseydim diycem ama beslenemiyordu ki sıpa ağzına akıta akıta besledik ilk 1 ay
Az önce uyandı emdi bu kez ay inşallah bırakmaz

Günaydın kızlar bugun 2 ay aşımızı olduk korkutugum gibi geçmedi kolundan vurulan verem aşısında hiç ağlamadı ebeyle ben şok olduk bacaklarındakine de iğne girip çıkıncaya kadar bi ağladı sonra sustu kuzum benim ya simdi eve geldik uyuyor inşallah ateşlenmez. Elimde ateş ölçer nöbetteyiz eşim diyor ki giderken 5 dakika da bir bakmazsan bende bişey bilmiyorum harbiden psikopat gibi ölçüm yaparım ben şimdi

Haliya ben de gicigim. Paspas daha kolay hali olmmayinca
Sen is yaparken de uyumus yani masallah ona.
Anasini baya seviyor simdiden.
Yorulursun tabiii..ben sabahtir emzirmekten,oturmaktan yoruldum da. Sen ooooo
Yaz olunca ben halıları kaldırıyorum oh bi ferahlık oluyor kız sana bu msjı yazdıktan sonra bayılmışım direk uyudum
Bir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlar memlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
Haftaya bende gidiyorum memlekete artık bir jade olurum bende kaç gün geriden gelirim kim bilir
Canım sen hangi mamayı kullanıyorsun. Ben günde 2 sefer aptamil conformil veriyorum gaz sıkıntımız şükürler olsun bitti kendi kendine çıkarıyor artık

Tikkabilla kızlar valla misafir olaylarına girmişsiniz ama iyi cesaret.. Korkmuyor musunuz pandemiden, ben çok korkuyorum. Biz sadece kayınvalidemlerle görüşüyoruz o da 10 günde 2 haftada bir.. Başta tek bir vaka varken o kadar yayıldı , şu an yine aldı başını gidiyor. Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
[/QUOTE]
Evet ben de oyle dusunuyorumcanim.
Fazla korku da iyi degil ama bilmiorum.
Bebegin ay kontroku gelcek,simdiden nasil olcak telasliyim..
Aminnn insallaah,Rabbim korusun.. Benimki de oyleydi.
Belki cikmaz atesi canim,insallah.
Senin minnak simdi yeni mi 2 aylik oldu.

Allah bebeğine acil şifa versin canım. Çook üzüldüm. Kendi giydiğin üst kıyafetleri de bebeğin deterjanıyla yıka canım. Kusmuklu oluyo diye sık değiştiriyorum o yüzden bebeğin kıyafetlerine katıyorum hep ben. Annen eşin de kucağına alırken müslin falan örtse omzuna deterjana değmesin yüzü. Allahım inşallah çabucak geçiverir bu süreçte iyileşiverir yavrun.
imkânı yok sayfaları okumaya yetişemiyorum iki bebeyle. anne sütü sarılığı olanlar ne durumdasınız merak ettim bizim oğlan baya parlamaya başladı şükür
Bizimkinde de gözle görülür değişiklik var canım çok şükür. Hep kalır diye korkmuyor değildim valla.

Canım uyuturken şu dördü olmazsa zor uyuyor benim yavru benimki de bol gaz sancılı bir bebek hatırlarsın. Ayağımda sallama, emzik, kollarını sıkıştırıyorum battaniyesiyle bacaklarımın altına ve son olarakta dalga su sesi (kolik müziği). Birde ortam mutlaka aydınlık değil loş olmalı. Önceden yarım saat sürerdi uykuya dalması ama zamanla bayağı kısaldı canım öneririm. Su sesini de iyice dalınca kapatıyorum bazen 30 dk dan fazla çalıyor yanında.

Canım arkadaşların dediği gibi çok gerginsin. Bu bebeğine yansıyor. Ne kadar rahat olursan bebekte o kadar rahat olur. Bu sallanma olayına gelirsekte yavaş yavaş 3 aydan sonra sallanma hızını azaltarak bıraktırabilirsin.
Anasini da tanirim pek normal degil yavru koala da nolacak
Çok haklısın jadecim
Hahhaha yerim onu ya küçük adam evet elim çok dertli bu konuda. Napcam ben sizin çeneninizle diyor
Evet koala teyzesi oğluşum böyle kızarıyor işte şimdi daha iyi yüzü ama ara sıra tekrarlıyor. Doktor sadece anne sütü ver diyor. Cuma tekrar konuşacağım. Bakalım bebeğim iyi olsun da
İçimden sana şu an kocaman sarılmak geldi egg bebeğin iyi olacak merak etme büyüdükçe geçecek. Hatta belki büyüyünce senin mor lahana salatana ortak çıkacak

Evet ben de oyle dusunuyorumcanim.
Fazla korku da iyi degil ama bilmiorum.
Bebegin ay kontroku gelcek,simdiden nasil olcak telasliyim..
Aminnn insallaah,Rabbim korusun..
Benimki de oyleydi.
Belki cikmaz atesi canim,insallah.
Senin minnak simdi yeni mi 2 aylik oldu.
[/QUOTE]
Evet ayın 22sinde 2 aylık olmuştu

Maşallah kuzuya. Bizde pazartesi aşı olacağız inşallah iyi geçer.

Oyyy nazar değmesin çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…