- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
İyiyim canım teşekkür ederim sorduğun içinBen de elini açlıktan götürüyor ağzına diye az önce doyurdum ama arkasına yine yumruklarını ağzına sokmaya çalıştı . Sokamayınca da bir sinir bir sinir . Mızmızlanıp duruyor eli yüzü tükürük . Her halleri ayrı tatlı bu minnoşlların .misskokulumm daha iyi misin ?
Hemen kötüyü düşünme Allah korusun. Bir cok sebepten olabilir. En basiti mesela ben patlican ve ananas yedigimde dilim tat alma duyusu nu kaybediyor 3 gün.
Yoktur birsey canim dusunme oyle seyler
Allah korusun bazen yediğimiz ictigimiz kisa süreli yapiyor canim endiselenme
İnşallah yoktur kızlar yaKötü düşünme blup yoktur inşallah öyle bir şey..
Balmumunu denesene sende canım çok fayda gören oldu iyileştirir inşallah.
Canim.nasil aliorsun ya misafir.Bir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlarmemlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
Korkma canim,allahin izniyle bir sey okmayacak.iste geldim burdayim...
bugun evi biraz toparladim.supurge yapamiyorum hala ama girgir falan halleettim..malum belim tutuk..oglum temiz yerde oynasın diye sürüne sürüne temizledin..aaahh ahh analık...
analik demişken annem de beni arayıp sürekli üzülme bu basit bir ameliyat deyip duruyor...ben üzülmeyim diye diyor ama çok uzülüyor belli..canım sıkkın kv de komsusunun boyle bir ameliyatta kanser olduu anlasilmis da olmus onu soyler dururdu eskiden..korkuyorum..
Allah korusunKızlar ağzımın hiç tadı yok. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma korona falanay Allah'ım korktuguma ugratmasin.
O ne güzel sürprizmişİyiyim canım teşekkür ederim sorduğun içinşükür dün öğleden sonra uzanmıştım miniğin yanına uyumuşum sonra yürüyüşe çıktık iyi geldi. Akşam da erkenden bayılmışım. Sütümün azaldığını hissediyordum 2 gündür onun da stresi oldu sanırım şimdi baktım 2.adetimi olmuşum erken de gelmiş anlamadım neden.
Bu arada kayınvalide sürpriz yapmış 2.saat sonra geliyorEskişehirden geliyor kadın doğumda da gelmişti. Eşim çağırmıştı ben gerekbyok idare ediyoruz demiştim ama oğluna kıyamamış sanırım. Eşim bulaşık yıkamaktan bıktım azcık gelsin de yardımı dokunsun dediydi.
2 sorum olacak size anneler, bebeğim 1,5 aylık önceden bir memeyi 15 dk emip diğerine geçip onu da 15 dk emerdi. Günde 10 kere emdiyse 5 inde kusardı. Şimdi bir göğsü 7 dk emiyor ve neredeyse her emmeden sonra kusuyor. Bu beni çok üzmeye başladı. Bu arada 1. Ayda kilo alımı iyiydi.sizin bebekleriniz ortalama kaç dakika emiyor ve kusuyor mu??
Kuzum benim aklıma yatmamıştı adminleri etiketlesen silerler bencelepi eldiven koyma vazgectim bu fikir cok kotu.ya bebek agzina gotururse..arastirdim olen bile olmuş.sakin yapma...agir birşey belki kusturur Allah korusun bogulur falan.hatta ben o mesaji bile sildirmek istiyorum su an..baskasi okur yapayim der falan.bu vebali alamam..nasil yapabilirim bunu
Yemek ve bulaşığa yardımı olur biraz bakalım. Göktuğ u gezdiriyor şimdi evde ben de kahvaltımı yapıyorumO ne güzel sürprizmişyardımı dokunuyorsa ne güzel sen de dinlenirsin iyi gelir belki .
Yaz olunca ben halıları kaldırıyorum oh bi ferahlık oluyorHaliya ben de gicigim. Paspas daha kolay hali olmmayinca
Sen is yaparken de uyumus yani masallah ona.
Anasini baya seviyor simdiden.
Yorulursun tabiii..ben sabahtir emzirmekten,oturmaktan yoruldum da. Sen ooooo
Haftaya bende gidiyorum memlekete artık bir jade olurum bende kaç gün geriden gelirim kim bilirBir de yazmayı unutuyordum uzun yoldan selamlarmemlekete gidiyoruz bizde bu sıralar beni az gorebilirsiniz buralarda yine geriden gelirim ben ama merak etmeyin siz
Canım sen hangi mamayı kullanıyorsun. Ben günde 2 sefer aptamil conformil veriyorum gaz sıkıntımız şükürler olsun bitti kendi kendine çıkarıyor artıkSelam kizlar benim kiz 2 ay 25 gunluk 3 ay olacaz gaz sancimiz azaliyor derken bugun bir sanci bir sanci kizcagizim mahfoldu uykusu gekdi uyuyamadi agladikca agladi kendini sıkıyor 2 kez buyuk pirt cikti agladi of nasil icim gitti bende azaliyor diyordum gaz sancisi neden boyle oldu ya dun aksam ayran icmistim kakaolu kek yemistim ama ertesi gun ogleden sonraya etki eder mi? Ayaklari usudu flan diyecem ama sanmiyorum ay ne bileyim zaten sutumde azaldi 20 cc anca cikiyor doktor cikani ver mutlaka dedi. Kizlar 3 aylik olanlar gaz sancisi oluyor dime halen gececek dime..
Benimki de oyleydi.Günaydın kızlar bugun 2 ay aşımızı olduk korkutugum gibi geçmedikolundan vurulan verem aşısında hiç ağlamadı ebeyle ben şok olduk bacaklarındakine de iğne girip çıkıncaya kadar bi ağladı sonra sustu kuzum benim ya simdi eve geldik uyuyor inşallah ateşlenmez. Elimde ateş ölçer nöbetteyiz eşim diyor ki giderken 5 dakika da bir bakmazsan bende bişey bilmiyorum harbiden psikopat gibi ölçüm yaparım ben şimdi
Allah bebeğine acil şifa versin canım. Çook üzüldüm. Kendi giydiğin üst kıyafetleri de bebeğin deterjanıyla yıka canım. Kusmuklu oluyo diye sık değiştiriyorum o yüzden bebeğin kıyafetlerine katıyorum hep ben. Annen eşin de kucağına alırken müslin falan örtse omzuna deterjana değmesin yüzü. Allahım inşallah çabucak geçiverir bu süreçte iyileşiverir yavrun.Canım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Bizimkinde de gözle görülür değişiklik var canım çok şükür. Hep kalır diye korkmuyor değildim valla.imkânı yok sayfaları okumaya yetişemiyorum iki bebeyle. anne sütü sarılığı olanlar ne durumdasınız merak ettim bizim oğlan baya parlamaya başladı şükür
Amin canım insallah teşekkür ederim
Oncelikle teşekkür ediyorum
demek uykusunun hafif olması kolik olmasindan mi kaynakli bilmiyordumoyleyse gaz olayi biterse uyku problemide gecer yada azalir mi ki (insallah)
Aslında ben gergin degilim bu bebe gergin benide germek icin elinden geleni yapiyor masallah ☺☺ bu arada meme uçlarım nasırlaştı resmen ne yapsam buna acaba fena acıyor
Kiyafetimi hic koymamistim dur bi deneyim ama eldiven olayini bilemedim canim gaz cikarmasini mi kolaylastirir karnina baski yaparak acaba
Canım arkadaşların dediği gibi çok gerginsin. Bu bebeğine yansıyor. Ne kadar rahat olursan bebekte o kadar rahat olur. Bu sallanma olayına gelirsekte yavaş yavaş 3 aydan sonra sallanma hızını azaltarak bıraktırabilirsin.Kizlar sikayet etmek istemiyorum ama insallah son kez sikayet edicem sizlerden fikir almak adina .
Oncelikle derdimi haykirayim benim oglum uyumuyoooooooooo
Ya isimiz gücümüz onu memnun etmek susturmak tamamen memnuniyetsiz keyifsiz sanki dünyayı hic sevmemis . Mesela sabah uyaniyor zar zor bir saat tutuyorum oyunla vs sonra az da olsa besliyorum mizirdaniyor uyku istiyor yatiriyorum agliyor falan salla salla guc bela uyuyor . Ama birakayim 5 dk uykusu sonra aglayarak uyanir daha da zor uyuturum . O yuzden salliyip duruyoz uyurkende . O besigin basinda aman uyanicak endisesiyle surekli sallamak cok sinir bozucu . Ben bunu nasil asicam ne yapmamı onerirsiniz
Bu huzursuzluğu sallanma isteginden bir yere de cikamiyorum kimseyide cagiramiyorum bu durumda beni bunaltti
Anasini da tanirim pek normal degilyavru koala da nolacak
Hahhaha yerim onu ya küçük adamAynen,o da dogru ama.
Evde iki tane erkek var ve ben hep duvara konusuyorum.ikisinden de cevap yok. Hic konusmayani da cekilmiyor yani
Oglum babasi gibi daha simdiden,anne sen bana kafayi taktin beni rahat birak artik diyor
Sen iyisin 2 ye 1 esine karsi
İçimden sana şu an kocaman sarılmak geldi eggEvet koala teyzesi oğluşum böyle kızarıyor işteşimdi daha iyi yüzü ama ara sıra tekrarlıyor. Doktor sadece anne sütü ver diyor. Cuma tekrar konuşacağım. Bakalım bebeğim iyi olsun da
Evet ben de oyle dusunuyorumcanim.Tikkabilla kızlar valla misafir olaylarına girmişsiniz ama iyi cesaret.. Korkmuyor musunuz pandemiden, ben çok korkuyorum. Biz sadece kayınvalidemlerle görüşüyoruz o da 10 günde 2 haftada bir.. Başta tek bir vaka varken o kadar yayıldı , şu an yine aldı başını gidiyor. Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
Günaydın kızlar bugun 2 ay aşımızı olduk korkutugum gibi geçmedikolundan vurulan verem aşısında hiç ağlamadı ebeyle ben şok olduk bacaklarındakine de iğne girip çıkıncaya kadar bi ağladı sonra sustu kuzum benim ya simdi eve geldik uyuyor inşallah ateşlenmez. Elimde ateş ölçer nöbetteyiz eşim diyor ki giderken 5 dakika da bir bakmazsan bende bişey bilmiyorum harbiden psikopat gibi ölçüm yaparım ben şimdi
Canım uyuturken şu dördü olmazsa zor uyuyor benim yavru benimki de bol gaz sancılı bir bebek hatırlarsın. Ayağımda sallama, emzik, kollarını sıkıştırıyorum battaniyesiyle bacaklarımın altına ve son olarakta dalga su sesi (kolik müziği). Birde ortam mutlaka aydınlık değil loş olmalı. Önceden yarım saat sürerdi uykuya dalması ama zamanla bayağı kısaldı canım öneririm. Su sesini de iyice dalınca kapatıyorum bazen 30 dk dan fazla çalıyor yanında.
Eki Görüntüle 2654184
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?