Sağol canım inşallah rahatça atlatırızMaşallah kuzuya. Bizde pazartesi aşı olacağız inşallah iyi geçer.
Oyyy nazar değmesin çok tatlı maşallah
Evet yaptıracağız biz, doktorumuz bu ay aşılar hakkında bilgi verdi. Menenjit aşısı ağır geçiyormuş ama o hastalığa yakalanırsa tespiti hem zor hem de tehlikeli bir hastalıkmış.bebeklerinize menenjit ve rota aşısı yaptıracak mısınız?
Oy kıyamam kuzum benim. Tez günde geçsin inşallahCanım birkaç doktor söyledi besin alerjisi diye. Neyden sonra kızarırsa onu yeme dediler. Kese kese geriye bişey kalmıyor. Kızarınca çok kötü oluyor onun için bişey yemeye korkuyorum. Makarna patates pilav işte artık yediklerim. Bazen ona rağmen kızarıyor. Zor bir süreç. Baksana zavallımın haline. İçim parçalanıyor
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım inşallahAllah bebeğine acil şifa versin canım. Çook üzüldüm. Kendi giydiğin üst kıyafetleri de bebeğin deterjanıyla yıka canım. Kusmuklu oluyo diye sık değiştiriyorum o yüzden bebeğin kıyafetlerine katıyorum hep ben. Annen eşin de kucağına alırken müslin falan örtse omzuna deterjana değmesin yüzü. Allahım inşallah çabucak geçiverir bu süreçte iyileşiverir yavrun.
Bizimkinde de gözle görülür değişiklik var canım çok şükür. Hep kalır diye korkmuyor değildim valla.
Ah koalamCanım arkadaşların dediği gibi çok gerginsin. Bu bebeğine yansıyor. Ne kadar rahat olursan bebekte o kadar rahat olur. Bu sallanma olayına gelirsekte yavaş yavaş 3 aydan sonra sallanma hızını azaltarak bıraktırabilirsin.
Çok haklısın jadecim
Hahhaha yerim onu ya küçük adamevet elim çok dertli bu konuda. Napcam ben sizin çeneninizle diyor
İçimden sana şu an kocaman sarılmak geldi eggbebeğin iyi olacak merak etme büyüdükçe geçecek. Hatta belki büyüyünce senin mor lahana salatana ortak çıkacak
Çok teşekkür ederim canım benim aminOy kıyamam kuzum benim. Tez günde geçsin inşallah
Benimki de öyleydi, ama açıldı rengi beyaza döndü. Git gide daha sevimli oluyor. Şükür 4.800 oldu. 2 kilodan bugünlere hamdolsunBenimki bana hala kara sarı geliyor. Yüzümüzü yanyana getirincr ben onun yanında beyaz kalıyorum. Eşim de beyaz, bu çocuk neden böyle?
O zaman yediklerinden olabilir canım gaz yapmıştır. Kimyondan çay yap kendine sağdığım sütten de ver kızına onu da rahatlatsınCherrygum
Canim sma da devam ediyorum conformilde benim kiz kabiz oldu kac gun kaka yapamadi uyarararak cikarttim iki kezsma da iyiydi neden boyle oldu anlamadim son 1 hafta hic sıkıntımız yoktu ben az sagip verdim yedigim birseyden olabilir ayran ve kakaolu kek yapmış olabilir bugun sabahta baya kaka yapti gazli simdide gazi var ıkınıyor 3 aya girecegiz bu gaz hala devam ediyor anlamadim ona canim sıkılıyor. Gece esim horul horul yatti agladim artik gel yanimda uyu diyor kiz icerde besikte uyumuyor zaten cocugu unuttu galiba iyice sinir oldum aksam. Sabahta annemi aradim ben koye gelemem bebek gece agliyor sizi rahatsiz eder dedim sacmalama bakariz biz sen biletini al gel dedi. 2 hafta sonra insallah gidecem memlekete biraz iyi gelir belki
Çok iyi olmuş o zaman gelmesi . Sen de bebeğine odaklanırsın iyice. Bizim uykucu şirine de memeye düştü biberon çok zor alıyor . Bu güzel bir şey benim için ama uyurken memeyi tutamıyor o yüzden kötü . Malum çok uyuduğu içinYemek ve bulaşığa yardımı olur biraz bakalım. Göktuğ u gezdiriyor şimdi evde ben de kahvaltımı yapıyorum
Senin uykucu şirin emme konusunda nasıl canım şimdi? Benimki de 2 haftadır memeyi bir reddediyor bir alıyorgece emiyor gündüz zor alıyor sabah almadı ağladı biberonda verdim. Sağım yapmaya başladım yoksa iyice azalacak süt. Bebek güzel emmeyince salgılama da azalıyor işte memeye bu muameleyi yapan ilk bebem bu çok garibime gidiyor kızlarımda da hep meme mama girmiştik hiç sıkıntı yaşamamıştık işte hepsi değişik huyluymuş. Keşke biberon vermeseydim diycem ama beslenemiyordu ki sıpa ağzına akıta akıta besledik ilk 1 ay
Az önce uyandı emdi bu kez ay inşallah bırakmaz
Ben ebebek markası kullanıyorum baby&me.. Hem deterjanını hem yumuşatıcısını kullanıyorum. Bir de leke çıkarıcısı var kesinlikle öneririm, kakalı kıyafetleri ertesi güne bırakıp onunla fısfıs yapıp yıkamışlığım çok, hiç iz kalmadı.Kızlar unibaby mavi kapaklı deterjan kullanıyordum değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz? Şöyle bebek kokusu olsun istiyorum aslında... Öylesi de sağlığı açısından riskli midir bilemedim.
Memeyi reddetmesi geçici bir durum. Hemen hemen her bebek yapıyor. Bu benim 2. İkiside aynı şeyi yaptı. Suan benim kızımda yapıyor, daha sık teklif ediyorum. Gezfiriyorum sarkı soyleyerek veriyorum. Emme pozisyonuna alınca basliyor ağlamaya. Yanına yatıyorum ikide bir teklif ediyorum. En cokta memeyi verdigimde altını açıyorum, cıplak veriyorum güzel emiyor. Dikkati dağılıyor anlıyacağın her yolu deniyorum. Pes etme bir haftaya gecer kızım suan öyle bu ikinci reddedisi. Ve gececek biliyorum, sejinkide gececekYemek ve bulaşığa yardımı olur biraz bakalım. Göktuğ u gezdiriyor şimdi evde ben de kahvaltımı yapıyorum
Senin uykucu şirin emme konusunda nasıl canım şimdi? Benimki de 2 haftadır memeyi bir reddediyor bir alıyorgece emiyor gündüz zor alıyor sabah almadı ağladı biberonda verdim. Sağım yapmaya başladım yoksa iyice azalacak süt. Bebek güzel emmeyince salgılama da azalıyor işte memeye bu muameleyi yapan ilk bebem bu çok garibime gidiyor kızlarımda da hep meme mama girmiştik hiç sıkıntı yaşamamıştık işte hepsi değişik huyluymuş. Keşke biberon vermeseydim diycem ama beslenemiyordu ki sıpa ağzına akıta akıta besledik ilk 1 ay
Az önce uyandı emdi bu kez ay inşallah bırakmaz
Çok iyi olmuş o zaman gelmesi . Sen de bebeğine odaklanırsın iyice. Bizim uykucu şirine de memeye düştü biberon çok zor alıyor . Bu güzel bir şey benim için ama uyurken memeyi tutamıyor o yüzden kötü . Malum çok uyuduğu içinUyurken beslenemiyor , saatlerce biberonla ağzında bekliyorum çok uykusuz kalıyorum o yüzden . Gündüz de sütüm az oluyor o sebeple sanırım .. emiyor ama ne çekiyor bilemiyorum memeyle birlikte ellerini de sokmaya çalışıyor ağzına . Acaba bizimki de mi erken diş çıkaracak Bilmiyorum ki
Ben dalan granül sabun kullanıyorum memnunum. Kaka lekesi için de zeytinyağlı kalıp sabunum var, citileyip atınca hiçbir şey kalmıyor.Kızlar unibaby mavi kapaklı deterjan kullanıyordum değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz? Şöyle bebek kokusu olsun istiyorum aslında... Öylesi de sağlığı açısından riskli midir bilemedim.
Masallah kuzuya ne güzelde tutmus emzigi . Bizimki emzige de alismadi ben bilerek vermedim birtek biberonla savasayim dedim memeye dönerse diye ama alisir mi versem emzik simdiden sonra acabaCanım uyuturken şu dördü olmazsa zor uyuyor benim yavru benimki de bol gaz sancılı bir bebek hatırlarsın. Ayağımda sallama, emzik, kollarını sıkıştırıyorum battaniyesiyle bacaklarımın altına ve son olarakta dalga su sesi (kolik müziği). Birde ortam mutlaka aydınlık değil loş olmalı. Önceden yarım saat sürerdi uykuya dalması ama zamanla bayağı kısaldı canım öneririm. Su sesini de iyice dalınca kapatıyorum bazen 30 dk dan fazla çalıyor yanında.
Eki Görüntüle 2654184
Az once kimyon verdim insallah iyi gelir. Sagik canimO zaman yediklerinden olabilir canım gaz yapmıştır. Kimyondan çay yap kendine sağdığım sütten de ver kızına onu da rahatlatsınvalla benim eşimde gece uyuyor hatta bu ara ayrı yatıyoruz bizim oda da cam açmıyorum bebek var diye o da sıcaklıyor diğer odada yatıyor bazen geliyo yanıma bazen gidiyo öyle herkes aynı yani valla bence de git memlekete belki iyi gelir bebege de hem dinlenmiş olursun sende toparlarsın biraz
Kuzum benim yegenim bile 6 yssinda 3 yaşında oglumu hala istemiyor kıskanıyor kimi cocuk fazla yaşıyor kıskançlığı. Oglum da sevmedi kardes olayını ama icinde yasiyor bu daha kötü. Dün rüya görmüş korkmus anne yanimda yat dedi gittim yattim . Anne biliyor musun kardesim uyanmasin diye surekli sus diyorsun ya ben hem cok üzülüyorum hem sana cok kızıyorum dedi . Halbuki hic yansıtmıyordu. Üzüldüm. Bugün yegenimi cagirdim gümbür gümbür oynuyorlar karışmıyorum küçüğe bakarsak zaten öylede boylede uyumuyoGazıydı,uykusuzluğuydu,meme reddiydi ağlama krizleriydi hepsini geçtim beni en çok ablanın kıskançlığı yordu ne yapsak nasıl davransak olmuyor doktora danıştık dedikleri zaten bizim de yaptıklarımız ama bir türlü içinde öfkeyi geçiremiyoruz kardeşini çok seviyor içi gidiyor severken ama bize karşı sürekli sinirli hırçın dün dışarı çıkmışken ufaklığın yazlık bişeyleri yoktu ona çok cici elbiseler tulumlar falan aldım ee ona alınca ablaya da elbise ve ayakkabı aldım(elbise ve ayakkabı hastasıdır)eve geldik sevinir diye önce onunkileri verdik kıyametler koptu benim bunlara ihtiyacım mı var bi bana aldıklarına bak bi kardeşiminkilere bak bunlar iğrenç giymem bunları falan krizlere girdi tamam dedik beğenmediysen gidip değiştirelim birlikte alalım falan ne dediysek ikna edemedik ağladı durdu.üstune gitmeyelim diye biraz rahat bıraktık sakinleşmesini bekledik bi baktık elbisesini ayakkabısını giymiş ben bunlarla yatıcam demez mi güler misin ağlar mısın beğendin madem niye hem kendine hem bize eziyet ediyorsun be mübarek çocuk
Uzun oldu kafanızı şişirdim yine ama yanlız biz de mi öyle sizinkiler de kıskanıyor mu neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?