2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
agacsizkoalaa kızının saçları hala yağlanıyor mu ne kullanıyorsun şampuan olarak ? Bir de kuruturken ne yapıyorsun ?
Hediye olarak Johnsonun şampuanı gelmişti deneme boy canım onu kullandım. Her gün şampuanlıyorum hiç yağlanmıyor artık. Kurutmuyorum ben ilk 5 dk şapka takıp suyunu alıyorum sonra kendi kendine kuruyor.

Hediye olarak Johnsonun şampuanı gelmişti deneme boy canım onu kullandım. Her gün şampuanlıyorum hiç yağlanmıyor artık. Kurutmuyorum ben ilk 5 dk şapka takıp suyunu alıyorum sonra kendi kendine kuruyor.
Havlu ile kurutmaya çalışıyorum şapka takınca kalkıyor saçları zor kuruyor havluyla da .

Eklentiler

• CA8352A5-C751-4DCF-A931-50466686F763.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 69
bebeklerinize menenjit ve rota aşısı yaptıracak mısınız?
Rota yaptırdık biz 2.ayda bir de 4.ayda yaptırcaz ama aslında 3. Ve 5.ay idealmiş.rotadan sonra bağırsak düzeni bozuldu aslında pişman oldum yaptırdığıma mecbur 2.yi de yaptırcaz.menenjit yaptırmayı düşünmüyorum ben devletinkini yaptırcaz zaten çok aşı yüklüyoruz bebeklere. Menenjit erken vurulmaya başlanınca 5 doz falan yapılıyor sanırım.
Çok teşekkür ederim canım bazılarını ben de takip ediyorum diğerlerini hemen ekleyim
Ne güzel Maşşallah canım aman emmeyi de sütü de takmıyorum ben napalım mamayla büyüyen bir sürü bebek var bazı kadınlar emzirme zor geldiği için emzirmiyor mesela. Biz elimizden geldiğini fazlasıyla yapıyoruz. Kusması da ek gıdaya geçince geçer benim büyük kız öyleydi sürekli çıkarırdı. 5.ayda yavaştan başlamıştım o zaman kesilmişti kusması da.

Kızlar Maşşallah benim oğlanın uyanıklık saatlerine dikkat ettiğimden beri gündüz daha rahat oldu şükür. 1 saat dayanabiliyor şuan uyanık kalmaya 1 saatten sonra yatırıyorum. Bikaç kere uyanıyor tekrar uyutuyorum sonra dalıp uyuyor. Gazının azalması da etkili olabilir tabi buna. Uyanıklık süresi uzadıkça daha çok yorulduğu için uykuya dalmakta zorlanıyordu. Uyanınca mızırdansa bile kaldırıp gezdirip oynatıyorum hemen geri yatırmıyorum. Bir de babannesi geldi sabah beri uyuyo utandırdı bebe bizi

Off 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..

Bnim kızımda uyumuyor gündüzleri bindebirdir 2 saat uyuduğu yarım saat , 10 dk hep şuan ayağıma aldım sallıyorum sallamayı bırakınca uyanıyor. Zamanla düzelecek gündüz uykuları , gece uyusunda şu an bu kafadayım. Böyle böyle büyücekler napalım canlaro sağolsun...

Aşıdan canım etkisi uzun sürüyor verem aşısı yoruyor bebişleri. Geçer 2 güne inşallah

Bizim az çok bir düzenimiz vardı, beni sinirlendiren de o düzenin bozulması.. Aşıdan sonra oldu ne olduysa.. Farklı farklı huylar geliştirdi 3 günde.. Yarım saat uyudu uyumadı bugün, o da gözleri bir açık bir kapalı şekilde.. Dinlenmeye vakit bulamıyorum.

biz de bugün yaptırdık rotayi. zaten cok kaka yapıyordu hepten şaşmaz inşallah düzen. aslinda kizimda da yaptırmıştım ama unutmusum huysuzluk vs yaptı mi sizde.

Bizde ikinci ay aşılarını bu sabah yaptırdık. Allahım 2 saattir kesintisiz ağlıyor. Hiçbir şey susturmuyor kucağımda, memede hiçbir şekilde susmuyor. Sol kolum tutmuyor iki saattir hoplatıp pışpışlamaktan. Ağrısı mı var acaba? Son kozumuzu oynadık bebek arabasıyla evde gezdiriyoruz ağlaması kesildi biraz, uyukluyor gibi biraz uyusa da sakinleşse

Kızlar bebeğim gündüz uyumuyor uyumak istiyor ama cok çabuk kalkıyorum kolumda pışpışlıyorum uyuyor. Tam dalsın yerine koyayım derken gözler acılıyor. Yıldım inan. uyku eğitimi içinde daha cok erken. Zaten gazlı bir bebiş. Siz neler yapıyorsunuz?

Bizde aynı durumdayız. Gunduzleri mutfaga girip bi kahve cay içmek lüks oldu.

biz de bugün yaptırdık rotayi. zaten cok kaka yapıyordu hepten şaşmaz inşallah düzen. aslinda kizimda da yaptırmıştım ama unutmusum huysuzluk vs yaptı mi sizde.
Bağırsakları çok hareketlendirdi o yüzden uyumakta güçlük çekti sürekli gaz çıkarıp kaka yaptı. Kendi de biz de yorulduk 2 gün canım

bugün herkes dertli. bende geleyim madem. az önce alt değiştirirken sinirden aglarken buldum kendimi. küçük oğlan kusma huyu yoktu şimdi iki gündür sürekli kusuyor. büyük oğlan hapşırık oksuruk burun akıntısı var. ikisininde ateşi 37nin altına düşmüyor. ikiside mızmız ve ben çok yoruldum. baş edemiyorum. söyle sakin bir yerde uyumak istiyorum. çok şey mi istiyorum

Benimki de öyleydi, ama açıldı rengi beyaza döndü. Git gide daha sevimli oluyor. Şükür 4.800 oldu. 2 kilodan bugünlere hamdolsun
canim sünnet oldu mu ne yaptınız?

duru granül sabun kullanıyorum memnunum ama leke çıkarma konusunda iyi değil onun için ayrıca sabunla çitlemek gerekiyor.

Benim kızım 5 dk emiyor. Nadiren 6 7 dk. Artık tek memeyi emiyor genelde. Yarın 2aylık olacağız. Kusma yok bizde. Doğduğundan beri toplasan bir veya ikidir kusması.
Ya canım beş dk da doyuyor mudur benim kafama çok takılıyor gerçi doymasa ağlar ama bazen memede uyuyor beş on dk içinde sonrada aklım kalıyor açmı uyudu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…