Hediye olarak Johnsonun şampuanı gelmişti deneme boy canım onu kullandım. Her gün şampuanlıyorum hiç yağlanmıyor artık. Kurutmuyorum ben ilk 5 dk şapka takıp suyunu alıyorum sonra kendi kendine kuruyor.agacsizkoalaa kızının saçları hala yağlanıyor mu ne kullanıyorsun şampuan olarak ? Bir de kuruturken ne yapıyorsun ?
Havlu ile kurutmaya çalışıyorum şapka takınca kalkıyor saçlarıHediye olarak Johnsonun şampuanı gelmişti deneme boy canım onu kullandım. Her gün şampuanlıyorum hiç yağlanmıyor artık. Kurutmuyorum ben ilk 5 dk şapka takıp suyunu alıyorum sonra kendi kendine kuruyor.
Rota yaptırdık biz 2.ayda bir de 4.ayda yaptırcaz ama aslında 3. Ve 5.ay idealmiş.rotadan sonra bağırsak düzeni bozuldu aslında pişman oldum yaptırdığıma mecbur 2.yi de yaptırcaz.menenjit yaptırmayı düşünmüyorum ben devletinkini yaptırcaz zaten çok aşı yüklüyoruz bebeklere. Menenjit erken vurulmaya başlanınca 5 doz falan yapılıyor sanırım.bebeklerinize menenjit ve rota aşısı yaptıracak mısınız?
Çok teşekkür ederim canım bazılarını ben de takip ediyorum diğerlerini hemen ekleyimmisskokulumm Canım en sevdiklerimi paylaşıyorum şimdilik, daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar Bu arada bu kişiler çocuklarını çift dilli yetiştiren ebeveynler ve çocuklarıyla gündelik hayatta İngilizce konuştukları videoları paylaşıyorlar.
selen_akakin - Biri bebek 2 kızı var, videolarını paylaşıyor ve altta videoada geçen kalıpların Türkçesini de paylaşıyor.
bilingual.kidz - Bir kızı bir oğlu var, yine aynı şekilde kalıpları paylaşıyor açıklama kısmında..
english.with.esra - Yine 2 çocuğunu da çift dilli yetiştiren biri..
momtoidenticalboys - İkizleriyle olan videoları paylaşıyor, çok iyi kalıplar var gündelik hayattan ama seviye biraz yüksekO minicik 2 çocuk nasıl öyle konuşuyor hayret ediyorum valla, benden iyiler..
robin_learns_english - Bu da tatlı bir hesap, yine altyazılı olarak kalıpları vs paylaşıyor.
busydaddy_mesgulbaba - Bunu kesinlikle takip et, aynı kalıpları devamlı paylaşıyor ki kalıcı olsun.
Ne güzel Maşşallah canım aman emmeyi de sütü de takmıyorum ben napalım mamayla büyüyen bir sürü bebek var bazı kadınlar emzirme zor geldiği için emzirmiyor mesela. Biz elimizden geldiğini fazlasıyla yapıyoruz. Kusması da ek gıdaya geçince geçer benim büyük kız öyleydi sürekli çıkarırdı. 5.ayda yavaştan başlamıştım o zaman kesilmişti kusması da.misskokulumm uyuyakaldığım zamanlar olmuştu o zaman 6 saat rahat deliksiz uyuyordu işte mamadan oluyor tok tutuyor . Bak akşam 12 gibi sağdıgım sütten verdim zar zor . Gece 3 gibi kendi uyandı . Uyanınca biraz emdi ve tabi biberon almadı yine . Sabah tekrar kendi uyandı . Emse ve sütüm yetiyor olsa aslında hiç sıkıntımız kalmayacak kusmanın dışında tabi
Ayy saclara bak cook tatliiHavlu ile kurutmaya çalışıyorum şapka takınca kalkıyor saçlarızor kuruyor havluyla da .
Bnim kızımda uyumuyor gündüzleri bindebirdir 2 saat uyuduğu yarım saat , 10 dk hep şuan ayağıma aldım sallıyorum sallamayı bırakınca uyanıyor. Zamanla düzelecek gündüz uykuları , gece uyusunda şu an bu kafadayım. Böyle böyle büyücekler napalım canlaro sağolsun...Off 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..
Aşıdan canım etkisi uzun sürüyor verem aşısı yoruyor bebişleri. Geçer 2 güne inşallahOff 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..
Bizim az çok bir düzenimiz vardı, beni sinirlendiren de o düzenin bozulması.. Aşıdan sonra oldu ne olduysa.. Farklı farklı huylar geliştirdi 3 günde.. Yarım saat uyudu uyumadı bugün, o da gözleri bir açık bir kapalı şekilde.. Dinlenmeye vakit bulamıyorum.Bnim kızımda uyumuyor gündüzleri bindebirdir 2 saat uyuduğu yarım saat , 10 dk hep şuan ayağıma aldım sallıyorum sallamayı bırakınca uyanıyor. Zamanla düzelecek gündüz uykuları , gece uyusunda şu an bu kafadayım. Böyle böyle büyücekler napalım canlaro sağolsun...
Canım inşallah çünkü sabrım tükeniyor.Aşıdan canım etkisi uzun sürüyor verem aşısı yoruyor bebişleri. Geçer 2 güne inşallah
Rota yaptırdık biz 2.ayda bir de 4.ayda yaptırcaz ama aslında 3. Ve 5.ay idealmiş.rotadan sonra bağırsak düzeni bozuldu aslında pişman oldum yaptırdığıma mecbur 2.yi de yaptırcaz.menenjit yaptırmayı düşünmüyorum ben devletinkini yaptırcaz zaten çok aşı yüklüyoruz bebeklere. Menenjit erken vurulmaya başlanınca 5 doz falan yapılıyor sanırım.
Çok teşekkür ederim canım bazılarını ben de takip ediyorum diğerlerini hemen ekleyim
Ne güzel Maşşallah canım aman emmeyi de sütü de takmıyorum ben napalım mamayla büyüyen bir sürü bebek var bazı kadınlar emzirme zor geldiği için emzirmiyor mesela. Biz elimizden geldiğini fazlasıyla yapıyoruz. Kusması da ek gıdaya geçince geçer benim büyük kız öyleydi sürekli çıkarırdı. 5.ayda yavaştan başlamıştım o zaman kesilmişti kusması da.
Bizde aynı durumdayız. Gunduzleri mutfaga girip bi kahve cay içmek lüks oldu.Off 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..
Bağırsakları çok hareketlendirdi o yüzden uyumakta güçlük çekti sürekli gaz çıkarıp kaka yaptı. Kendi de biz de yorulduk 2 gün canımbiz de bugün yaptırdık rotayi. zaten cok kaka yapıyordu hepten şaşmaz inşallah düzen. aslinda kizimda da yaptırmıştım ama unutmusum huysuzluk vs yaptı mi sizde.
canim sünnet oldu mu ne yaptınız?Benimki de öyleydi, ama açıldı rengi beyaza döndü. Git gide daha sevimli oluyor. Şükür 4.800 oldu. 2 kilodan bugünlere hamdolsun
duru granül sabun kullanıyorum memnunum ama leke çıkarma konusunda iyi değil onun için ayrıca sabunla çitlemek gerekiyor.Kızlar unibaby mavi kapaklı deterjan kullanıyordum değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz? Şöyle bebek kokusu olsun istiyorum aslında... Öylesi de sağlığı açısından riskli midir bilemedim.
Kahveyi bırak aç geziyorum valla.. Sabah yediğimle duruyorum.Bizde aynı durumdayız. Gunduzleri mutfaga girip bi kahve cay içmek lüks oldu.
Ya canım beş dk da doyuyor mudur benim kafama çok takılıyorBenim kızım 5 dk emiyor. Nadiren 6 7 dk. Artık tek memeyi emiyor genelde. Yarın 2aylık olacağız. Kusma yok bizde. Doğduğundan beri toplasan bir veya ikidir kusması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?