2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim annelere hasta okmak bile lukstur,bunu anladim ben..
Kaldi ki keyif icin uyumak,yemek icmek..
Birisi varsa yakininda olabilir tabi..
Cok mu yiyor da kusuyor bebis,yoksa hastalik mi gecti Allah korusun.
Benim buyugu de gecen hafta ateskendi.bogazlar kizarmis,antibiyotik ictik. 37 cok degil deniyor canim, ama tabi sen yandigini hissediyorsan i ayri..
Zamanka ben artik derecesiz anlar okdum buyugunu..
Guzel dusunmeye calisalim.
Sukredelim ki boyle evlatlarimiz var.. hepsi gececek, gulumseterek hatirliycaksin..
Keske sakin oksaydim, sikayet etmeseydim diye guleceksin ilerde..
Evlatlar en buyuk nimet ve en buyuk imtihan bence..
Ben de cok bunaliorum. Abisi iki gundur evde yok ama kiz hep aglior hep kucak gezmek istiyor..
Ama o agzini acip gulmesi yok mu..
Napalim diyorum,basa gelen cekilir
Anliorum yani seni,anliyiruz. Ayniyiz hep.daha yemek yiyemedim. Rabbim kolayliguni versin insallah canim

Kahveyi bırak aç geziyorum valla.. Sabah yediğimle duruyorum.
Aynen ben deee
Sabahkini de esim hazirkamisti,oyle yedik.
Seninki asidan gibi duruyor tikka.insaalah yarina dus yapinca sakinler.
Benim sipa oturunca aglior, kucakta gezecekmis
Sabret canim,yarim saat bile esin ilgilense rahatlarsin. Kucakta dans ya da kanguru. Ya da su ana kucagina koyup mutfaga goturse sen yersin belki durur.
Belim agriyor emzirir pozisyonda oturmaktan

Daha çok huy değiştirecekler canım.
Uyku konusunda düzenleri bozulunca daha sonra daha iyi uyumaya başlıyorlar genelde.
Geçecek hepsi yavaş yavaş düzene girecek.
Ben 2 yaşına gelene kadar böyle olacağını kabullendim günden güne daha iyi olucak ama hep bi sorun olacak malesef. Gaz tam bitti diyodum bugün gaz çıkardıkça ağlamaya başladı mides gurulduyor yine bu bitince diş , diş bitince emekleöeye başlıycak aman tehlikeli yerlere gitmesin diye sürekli peşinde koşturmaca. Daha bunun 2 yaş sendromu var. Ay bende rahatlatmaya çalışayım derken iyicr kararttım içini

Bence bu aylarda herkesin bebişi aynı kiminle konuşsam bu şekilde . Benimki bugün ekstra mızmız gaz çıkartıca ağlıyor eskiden çıkarmadan ağlardı çıkarınca gülerdi anlamadım gitti valla.
Biraz sabredelim birkaç aya düzelicek bence bu gündü uykuları. Hele emeklemeye başladıklarında yorulup uyuyacaklar.

Canım tek başına mısın ? Ailen veya eşin yardımcı olmuyor mu? Allah sabır versin iki tane olun a hepten zor.

Sana katılıyorum günler bir şekilde gelip geçiyor.Yarın bigün büyüyüp gittiklerinde her anlarını özliycez

ya kucakta uyurken, kalkmaya yeltenince o gozler nssil komple aciliyor anlayan beri gelsinn bi de agliyoo. Sabredelim diyorum da nasil edicez ya
Valla ben gece uyuyunca direkt yatmaya çalışıyorum gündüzleri baş edebilmek için. Ailem uzakta eşim çalışmaya başladı ve ekstra 2. İşe gidiyor. Kv deme bırakmak da istemiyorum çünkü çocuğu alıp uyutayım demez hiç hep oynamak konuşmak istiyor. Uykusu var derim gözleri açık uyumaz bu çocuk der odaya geçirip iki sallarım çocuğun gözler kayar gider

Bu bilgilendirme şahanee oldu ; biz de eşimle karar verdik çift dilli yetiştirmeye ama nasıl yöntemler uygulamalıyız bilemedik ; bu çok yol gösterici oldu; çok teşekkürler Tikkabilla

Havlu ile kurutmaya çalışıyorum şapka takınca kalkıyor saçları zor kuruyor havluyla da .

Maşallah yaa saçlara bakk nasıl da güzel.

Ya canım beş dk da doyuyor mudur benim kafama çok takılıyor gerçi doymasa ağlar ama bazen memede uyuyor beş on dk içinde sonrada aklım kalıyor açmı uyudu diye.

Bende hiçbir zaman emin olamıyorum ama doymasa bırakmaz memeyi uyumaz diye düşünüyorum. Ya da huzursuz olur ağlar bunlar olmayınca doymuş tur diye düşünüyorum.

ya kucakta uyurken, kalkmaya yeltenince o gozler nssil komple aciliyor anlayan beri gelsinn bi de agliyoo. Sabredelim diyorum da nasil edicez ya

Valla bir şekilde sabredeceğiz.
Canımıza okuyacaklar ama o bir gerçek.

Anammmm maşallah ne tatlı

Kuzum neden bırakıyorsun ağlasın diye olmaz ki ama öyle , bak iki gündür diyorsun bir üç aydır öyleyiz biraz sabırlı ol sakin ol başla şeyler dene her zaman güzel sakin akıllı olmayacaklar sen böyle yapma

Calpol verseydin keşke ağrısı vardır

canim sünnet oldu mu ne yaptınız?

duru granül sabun kullanıyorum memnunum ama leke çıkarma konusunda iyi değil onun için ayrıca sabunla çitlemek gerekiyor.
Kuzum kısmetse 7 Temmuz da olacağız. Doktorumuzla konuştuk, haftaya rotayı vurulacağız sonraki hafta sünnet kısmetse.

Bugün 3 gün oldu banyo yaptırdık demin, doyurdum kucakta uyudu ama yerine koyamıyoruz daha gözleri açıyor.
Bu bilgilendirme şahanee oldu ; biz de eşimle karar verdik çift dilli yetiştirmeye ama nasıl yöntemler uygulamalıyız bilemedik ; bu çok yol gösterici oldu; çok teşekkürler Tikkabilla ❤❤
Rica ederim canım.
Yok valla sen karartmadın ben bugün oturdum bu dediklerini düşündüm zaten, bu bitse başka dert çıkar dedim.
Canım sabrım tükendi valla, doğduğundan beri of demeden hep güzel dille konuştum sakin sakin ama bugün sanırım kotam doldu. Bu akşama dek de surat yaptım çocuğa bildiğin, trip attım yani.. Sanki anlıyor da zilli..

Canım bana düşmez ama yapma öyle ya naçizane Çok uzak yollardan geldiler. Tek bildikleri şey ağlamak Ve sadece anne kucağında kendilerini güvende hissediyorlar. Biliyosun zaten bunları. Yalnız değilsin geçicek hepsİ

Yapma yapma kuzum yazık ne ağzı var ne dili napsın çocum

Yapma yapma kuzum yazık ne ağzı var ne dili napsın çocum
Kızlar ben de biliyorum elbet bize muhtaçlar, aynı şeyleri ben de çok söylüyorum doğduğundan beri ama bugün böyle oldum işte, elimde değil. Küslüğümüz kısa sürdü tabi ama o an hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.. Uykusuzluk, yorgunluk, açlık.. Sinirim bozuldu.

Dua edicem sana canım yarın inşallah her günden farklı ve çok huzurlu geçsin ikiniz için de
Oglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…