Allahım ya cidden cok üzülüyorum sana ya valla böyle yazınca içim cız ediyorOglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.
Maşallah kuzuya mersin sıcak zaten biraz daha otursun dışarda serine uyuyordurBenim kuzu sokakçı oldu. Bahçede arabasında uyuyor eve çıkarırken uyanıyor. Şimdi dolaştık bahçede tıngır mıngır uyudu. Bari uyusun da çıkmayacağım eve uyusun paşam. An itibariyle Ata
Kuzum benim sana ve minik oğluşa çok üzülüyorum. Ağlamalarına yürek dayanmıyor. Dilerim biran önce geçer bu ağlamalar normal bebek gibi olur inşallah.Oglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.
Bazen bende sanki bitmiş gibi hissediyorum kendimi bildiğin elim kolum kalkmıyor ağlasam diyorum ona da mecalim yokKızlar ben de biliyorum elbet bize muhtaçlar, aynı şeyleri ben de çok söylüyorum doğduğundan beri ama bugün böyle oldum işte, elimde değil. Küslüğümüz kısa sürdü tabi ama o an hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.. Uykusuzluk, yorgunluk, açlık.. Sinirim bozuldu.
Aynen canım iki gündür nem de çok . Dışarda huzurla uyuyor. Odada klima açıyorum uykunun devamını rahat getirsin diye.Maşallah kuzuya mersin sıcak zaten biraz daha otursun dışarda serine uyuyordur
Asidan kaynaklidir canim üzülme. Düşün bu yasadigin iki günü ben hergun yaşıyorum..Off 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..
Benim kuzu sokakçı oldu. Bahçede arabasında uyuyor eve çıkarırken uyanıyor. Şimdi dolaştık bahçede tıngır mıngır uyudu. Bari uyusun da çıkmayacağım eve uyusun paşam. An itibariyle Ata
Oyy masallah uyusun tatlisBenim kuzu sokakçı oldu. Bahçede arabasında uyuyor eve çıkarırken uyanıyor. Şimdi dolaştık bahçede tıngır mıngır uyudu. Bari uyusun da çıkmayacağım eve uyusun paşam. An itibariyle Ata
Anlıyorum canım haklısın Çocuk büyütmek zormuş, sabır istiyor hepimize bolca sabır diliyorumKızlar ben de biliyorum elbet bize muhtaçlar, aynı şeyleri ben de çok söylüyorum doğduğundan beri ama bugün böyle oldum işte, elimde değil. Küslüğümüz kısa sürdü tabi ama o an hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.. Uykusuzluk, yorgunluk, açlık.. Sinirim bozuldu.
Ah canımOglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.
kiyamam canim... idrar yollarina baktirdin mi hiç. aklıma o geldi niyeyse. inşallah çoook huzurlu olur bundan sonra kuzu.Oglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.
Emzige alismadi canim pilatesi krizden cok önce belki anlik susturmak icin ama kriz ani hiçbirşey..Lepistesb emzik versen olmaz mı? Ben çok ağladığında emzikle plates topunda zıplayarak susturuyordum. Bu her zaman işe yaramıştı. Buradan bir arkadaş yazmıştı onuda. Karnını iyice kendime bastırıyordum sıkı sıkı tuturak zıplıyorduk. Bir denesen mi?
Çok üzgünüm canım çok.Oglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.
ateş olmadan da enfeksiyon olur da. çişini yaparken titrer gibi yapardı benim kizim. inşallah değildir yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?