2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kuzu sokakçı oldu. Bahçede arabasında uyuyor eve çıkarırken uyanıyor. Şimdi dolaştık bahçede tıngır mıngır uyudu. Bari uyusun da çıkmayacağım eve uyusun paşam. An itibariyle Ata

Eklentiler

• 862DEA75-B961-4FA6-9915-7ABF01BC0D86.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 69
Allahım ya cidden cok üzülüyorum sana ya valla böyle yazınca içim cız ediyor inşallah bir an önce son bulur bu kriz günleri yazık bebeğine de yazık sana da neden böyle durmadan ağlıyor acaba

Kuzum benim sana ve minik oğluşa çok üzülüyorum. Ağlamalarına yürek dayanmıyor. Dilerim biran önce geçer bu ağlamalar normal bebek gibi olur inşallah.

Bazen bende sanki bitmiş gibi hissediyorum kendimi bildiğin elim kolum kalkmıyor ağlasam diyorum ona da mecalim yok sen hiç annelere gitmeyi falan düşünmüyomusun biraz yardımcı olurlar hem kafan dağılır hem gün içinde dinlenmeye vakit bulursun

Asidan kaynaklidir canim üzülme. Düşün bu yasadigin iki günü ben hergun yaşıyorum..

Kizlar iyi aksamlar benim kizda 2 gündür gaz sikintisi var gazi olmadiginda melek gibi oluyor ama bu gaz ne uyutuyor cocugu nede susturuyor, agliyor kivraniyor bende napacagimi sasirdim sürekli kucagimda ayagimda ordan oraya ordan oraya. Artik dayanamadim esim geldi isten verdim kizi al disarda gezdir islerimi yapacam dedim cikardi bende evi temizledim sildim biraz stres attim tabi ama yetmedi 2 saate geldiler benim kiz yine agliyor cook ozlemisim ağlamasını bile insan ozler mi banyo mama derken baktim bu saat olmus. Rabbim onlari korusun buyuyecekler boyle boyle..

Anlıyorum canım haklısın Çocuk büyütmek zormuş, sabır istiyor hepimize bolca sabır diliyorum

Ah canım yarın ve sonrası senin için umarım çok daha güzel olur

kiyamam canim... idrar yollarina baktirdin mi hiç. aklıma o geldi niyeyse. inşallah çoook huzurlu olur bundan sonra kuzu.

Emzige alismadi canim pilatesi krizden cok önce belki anlik susturmak icin ama kriz ani hiçbirşey..
D dilzar ates olmaz mıydı idrar yolu kaynakli sorun olsaydi . Bez degistirirken cis yaptigi oldu aglama felan olmadi cisini yaparken.

Çok üzgünüm canım çok.

Bugün benim için de berbat bir gündü. Kavga ettim ailemle. Evime gitmek istiyorum artık.

İnşallah bebeğin sakin huzurlu bir uyku uyur bu gece. Benim duam kabul olmuyor belli ki ama...

Lepistesb canım ya çok üzülüyorum ikinizede umarım bir an önce rahatlar kuzucukta sen de.2.ay aşısından sonra 3 gün huzursuzdu bizim kız sonra birden kesildi bi kaç gündür iyiyiz inş.sizin de öyle olur pıt diye kesilir bir an önce

ateş olmadan da enfeksiyon olur da. çişini yaparken titrer gibi yapardı benim kizim. inşallah değildir yine de.

sen anlattıkça büyük kizimin bebekligi gözümde canlanıyor o da çok zor bir bebekti. Allah yardimcin olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…