- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Yatağına pusetiyle koyduk uyanmasın diye anında açtı gözleri şimdi babası gezdiriyor evde. Burnu da fena yineMaşallah ne güzel uyuyor ya nazar değmesin Ata beye.
Kıyamam kuzuma Bir haftadır bizde de gaz sancısı tavan ağrıdan ağlıyor az önce kimyon rezene yaptım inşallah iyi gelir 3 ayı doldurmaya az kaldı umarım geçer gider kuzularımızdanKizlar iyi aksamlar benim kizda 2 gündür gaz sikintisi var gazi olmadiginda melek gibi oluyor ama bu gaz ne uyutuyor cocugu nede susturuyor, agliyor kivraniyor bende napacagimi sasirdim sürekli kucagimda ayagimda ordan oraya ordan oraya. Artik dayanamadim esim geldi isten verdim kizi al disarda gezdir islerimi yapacam dedim cikardi bende evi temizledim sildim biraz stres attim tabi ama yetmedi 2 saate geldiler benim kiz yine agliyor cook ozlemisim ağlamasını bile insan ozler mibanyo mama derken baktim bu saat olmus. Rabbim onlari korusun buyuyecekler boyle boyle..
Allah razı olsun canım benim,aile içi sıkıntılı günler yaşıyoruz biraz,o yüzden fazla giremiyorum buraya,malum iki çocukta var.damak tadı tatlıya alışmış hep tatlı şeyler istiyor çorba vs hiç içmiyor.4 gün önce başladık baktık güzellikle olmuyor zorla meyve vs yedirmeye çalışıyorum çok ağlıyor sonra tatlı olunca bi şekilde kabullenip yemeye devam ediyor ağlaması duruyor.maksat kaşığa alışsın ağzına bişeyler girsin alışsın diye.ama iş çorbaya tuzlu bişeye geldi mi ağlaya ağlaya yemiyor onu kabullenmiyor.eline sürekli yiyecek veriyorum atıyor parçalıyor herşeyi yapıyor birtek ağzına götürmüyor.rabbimden en büyük duam çocuklarım sağlıklı olsun nolur bizler gibi yemek yesin kızıma baktıkça elimde değil içim acıyor yüreğim yanıyor.buna sebep benim çünkü.ayrıca boyu çok kısa kaldı beslenemdiği için.çok ta zayıf.22 aylığız 9.800 kilo 80 cm boySen iyi ol ben elimden geldiğince herzaman olurum destek biz arkadaşız. Hayır canım suçlama kendini,kendini suçlaman için ortada bir suç olması lazım. Sen şu korkularını yen elbet düzelecek. Ömür boyu öyle gidermi hiç, gördün mü böyle bir şey.Aklına kötü şeyler getirmeyi bırak. Benim oglum nasıl gıcıksa senin kızın da bi okadar kaprisli. Sen pes etme sabırlı ol o pes edicek. Tabi canım sende özellikle yemek saatlerinde, en şirin halinde ol güven ver. Yemeği oyuna çevir. Yesin yemesin kavun karpuz sur agzina cek. Elbet baska yiyeceklerin tadını alicak. Sıkılacak o mamanın tadından, degisik lezzetleri taddıkça.
ah kuzum neler denemiyorum ki olmuyorCocoChanelmademoiselle canim acaba meyvelerle süslü tabaklar yapsan ilgisini ceker mi bir bak internetten dene istersen belki ilgisini ceker sonrada onlari yiyen çocuk videolari izlet sonra ayna karsisina gecir kendine baksin aa bak ayni senin boyunda bu senin kadarmış ne kadar seviyorlar bu tabakları yemeyi falan desen bakalim tepkisi ne olacak .
kurabiye kek bisküvi eline alıp hiçbirşey yemiyor kuzum çiğnemeyi bile bilmiyor
valla bende her yaziyi okuyamiyorum acikcasi..2 cocukla nerdeee..
hosgeldin
bende diom bu pro ne işiyimis bu
kızin icin bahara katiliyorum canim.
vazgecmeden surekli dene.lezzetleri karistirmadan dene. her lezzeti ayri alsin.yani ne bileyim bissuru biseyin oldugu bulamac gibi bir mama yedirme pekmez yumurta peynir biskuvi vs karistiriyorlar ya.kurabiye kek vs yiyor mu? cocuklar cok sever minik bebek biskuvileri yapsan.bir iki bir iki kemirse bence yemek yemeyi sevmeye baslayabilir.çorbalarda sehriye, yayla ya da tarhana ile basla.hafif corbalar dene once bakalim.
Gerçekten mi çok çok sevinirim nolur yardımcı olun bu benim en büyük yaram.bende aynı şekilde bulantıdan kusmaktan baş ağrısından,birde düşük tehlikem vardı yavrumla hiç ilgilenemedim doğru dürüst.planlı bi gebelik değildi korunurken oldu iyi ki de oldu ama kızım biraz daha büyüdükten sonra olmasını isterdim açıkcası.bu şekilde ilgisiz kalmazdı ve şuan yaşıtlarından her bakımda geride.çiğnemeyi bile bilmiyor.pütürlü yemiyor öğürüyor.asla eline alıp birşey kemirmez yemez.duyu bütünleme terapisi işe yarıyor mu bilmiyorum ama yemeyen çocuklar için böyle bi terapi verildiğini duydum.arkadaşınıza sorarsanız çoook mutlu olurum Allah razı olsun.şuan koronadan hiçbiryere gidemiyoruz bulunduğumuz şehirde de ne yazıkki çocuk fizyoterapisti yokben iki oğlanı da bir götürmüştüm. 3 aya kadar gitmeleri gerekiyor diye biliyorum.
çok üzüldüm ve de sinirlendim. kıskançlık kısmını geçmiş yobazlığa dönmüş. hayır çalışanda bitiymişsin ne kafası bu. aman canim izin verme böyle böyle tepene biner iyice kısıtlar ses etmezsen.saygi sınırını aşmış.
merhaba ben fizyoterapistim. ama duyu bütünleme terapisi üzerine ayrıca eğitim almadim. arkadaşım var o bu alanda çalışıyor isterseniz bi danışabilirim. aynı yaşlarda iki bebeğim var sizin gibi. 18 ay arayla geldi miniğim. aynı yerlerden geçtik. mide bulandım olduğu için altını hiç degistiremezdim göbekten ötürü bacagimda sallayıp uyutamazdim onun için aramızdaki bağın zedelendiginin farkındaydım ama şimdi şimdi toparlıyoruz.
iki bebeli bizlere allah yardım etsin. ben bayılıyorum bazen. bazende onlarla ağlıyorum
bende anneler gününde kendime mutfak şefi aldım. eşim düşünür de eyleme.gecmesi zaman alır amaaaaan dedim ben kendimi mutlu edeyim bebeler küçük nasılsa diye.aliverdim iyi de ettim hiç sevmem yoğurma işlerini felan. şimdi ekmek kurabiye kek yapıyoruz kendileriyle
Emzige alismadi canim pilatesi krizden cok önce belki anlik susturmak icin ama kriz ani hiçbirşey..
@dilzar ates olmaz mıydı idrar yolu kaynakli sorun olsaydi . Bez degistirirken cis yaptigi oldu aglama felan olmadi cisini yaparken.
Canım Allah yardımcın olsun. Sen güçlü bir kadınsın sabırlı ol alışacak o da inşallah. Daha çok küçük zararın neresinden dönersen kar. Sen elinden geleni yapıyorsun. Artık kendini strese sokma hem kendin hem çocuklar için. Senin stresini onlar hisseder. Sen daha iyi biliyorsun bunları.Allah razı olsun canım benim,aile içi sıkıntılı günler yaşıyoruz biraz,o yüzden fazla giremiyorum buraya,malum iki çocukta var.damak tadı tatlıya alışmış hep tatlı şeyler istiyor çorba vs hiç içmiyor.4 gün önce başladık baktık güzellikle olmuyor zorla meyve vs yedirmeye çalışıyorum çok ağlıyor sonra tatlı olunca bi şekilde kabullenip yemeye devam ediyor ağlaması duruyor.maksat kaşığa alışsın ağzına bişeyler girsin alışsın diye.ama iş çorbaya tuzlu bişeye geldi mi ağlaya ağlaya yemiyor onu kabullenmiyor.eline sürekli yiyecek veriyorum atıyor parçalıyor herşeyi yapıyor birtek ağzına götürmüyor.rabbimden en büyük duam çocuklarım sağlıklı olsun nolur bizler gibi yemek yesin kızıma baktıkça elimde değil içim acıyor yüreğim yanıyor.buna sebep benim çünkü.ayrıca boyu çok kısa kaldı beslenemdiği için.çok ta zayıf.22 aylığız 9.800 kilo 80 cm boy
ah kuzum neler denemiyorum ki olmuyorgüzellikle hiç olmuyor illa ki zorlamak lazım onda da tatlı şeyler istiyor.çocuk doktoruna götürdük endokrine yönlendirdi artık son çare bizi orda da neler yapılacak bilmiyorum
kurabiye kek bisküvi eline alıp hiçbirşey yemiyor kuzum çiğnemeyi bile bilmiyorbaşlarda o hatayı yaptım hep bulamaç gibi püre şeklinde devam ettim işler bu noktaya geldi perişan olduk hep bu blender yüzünden evdeki blenderı parçalayıp atasım var
Gerçekten mi çok çok sevinirim nolur yardımcı olun bu benim en büyük yaram.bende aynı şekilde bulantıdan kusmaktan baş ağrısından,birde düşük tehlikem vardı yavrumla hiç ilgilenemedim doğru dürüst.planlı bi gebelik değildi korunurken oldu iyi ki de oldu ama kızım biraz daha büyüdükten sonra olmasını isterdim açıkcası.bu şekilde ilgisiz kalmazdı ve şuan yaşıtlarından her bakımda geride.çiğnemeyi bile bilmiyor.pütürlü yemiyor öğürüyor.asla eline alıp birşey kemirmez yemez.duyu bütünleme terapisi işe yarıyor mu bilmiyorum ama yemeyen çocuklar için böyle bi terapi verildiğini duydum.arkadaşınıza sorarsanız çoook mutlu olurum Allah razı olsun.şuan koronadan hiçbiryere gidemiyoruz bulunduğumuz şehirde de ne yazıkki çocuk fizyoterapisti yokacaba pedagog bize çözüm olur mu
Amin canım benim sağolasın inşallah geçer bu günler hastalığa falan yakalanmasında Allah korusunCanım Allah yardımcın olsun. Sen güçlü bir kadınsın sabırlı ol alışacak o da inşallah. Daha çok küçük zararın neresinden dönersen kar. Sen elinden geleni yapıyorsun. Artık kendini strese sokma hem kendin hem çocuklar için. Senin stresini onlar hisseder. Sen daha iyi biliyorsun bunları.
Yok canım düşünmüyorum gitmeyi, gelen giden çok olur oraya ben gidersem, virüs belasından korkuyorum zaten.. Anneme de covid testi yapmışlar rahatsızdı. Negatif çıkmış ama 2 hafta her gün arayacağız demişler.Bazen bende sanki bitmiş gibi hissediyorum kendimi bildiğin elim kolum kalkmıyor ağlasam diyorum ona da mecalim yoksen hiç annelere gitmeyi falan düşünmüyomusun biraz yardımcı olurlar hem kafan dağılır hem gün içinde dinlenmeye vakit bulursun
Rabbim bol sabır versin canım, zormuş.Asidan kaynaklidir canim üzülme. Düşün bu yasadigin iki günü ben hergun yaşıyorum..
İnşallah canım ya, bu aşılardan çekeceğiz anlaşılan bolca..Tikkabilla aşı yapıyor o huzursuzluğu bizim kızda öyle oldu sonra kesildi çok şükür biraz daha sabır
Kuzum pandemi süresi tabiki benide korkutuyor ofise gittiğimde asya başka odada duruyor insanların olduğu yere sokmuyorum görüştüğüm kisilerde dikkatli olduğunu düşündüğüm insanlar tabi ki risk yok mu var ama biraz geniş düşünmeye çalışıyorum eşim hergun ise gidip geliyor mecburiyet tabi ama pandemi suresi çok yogunkende gitti geldi onunlada gorustukCanim.nasil aliorsun ya misafir.
Ben koronadan once de boyleydim de simdi korkuyorum ya ben. Disari ciksak bile bi yere gitmeye cekiniorum. Bebek maske takmior ki. Kontro
Iyi gelmez mi tabi ne guzel enerji moral olmustur sanaa
Hayirli yolculuklar.memleket nereee
Korkma canim,allahin izniyle bir sey okmayacak.
Kanser baska seyden okmustur.
Kvden neden boyle diyor ki zzaten uzgunsun..
Dua edicez,allah hayirki iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi..
Belim benim de oyle hala..
Annene acil sifalar olsun insallah.Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin insallah..
Emisme saatinde sinsice size yaziom bi kerem benYaz olunca ben halıları kaldırıyorum oh bi ferahlık oluyorkız sana bu msjı yazdıktan sonra bayılmışım direk uyudum
Haftaya bende gidiyorum memlekete artık bir jade olurum bende kaç gün geriden gelirim kim bilir
Canım sen hangi mamayı kullanıyorsun. Ben günde 2 sefer aptamil conformil veriyorum gaz sıkıntımız şükürler olsun bitti kendi kendine çıkarıyor artık
Canım çok teşekkür ederim. Ne kadar sürdü alerji durumu? Artık yiyebiliyor mu bebeğin her şeyi? Geçici bir durum olduğunu bilmek istiyorum. Gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir dönemden geçiyorum.eggplantlover canım,çok geçmiş olsun bebeğinin yüzünü gördüm çok üzüldüm kızımda öyleydi benim.benim kızımda çoklu besin alerjisi vardı buğdaya bile alerjisi vardı ve ben sadece ama sadece patatesle beslendim 5 ay boyunca.en ufak bi kaçak ta yüzü vücudu yara bere içinde kalırdı.çok zor zamanlardı seni çok iyi anlıyorum.kemiklerim acırdı yürürken.bende maalesef kalsiyum eksikliğinden kemik erimesi başlangıcı oldu bu sebepten ve kesmek zorunda kaldım sütten.alerjen mamayla devam ettik.beslenemediğim içinde bebeğime odaklanamıyordum oda etken oldu.ama sen verebildiğin yere kadar sütünü ver.Kalsiyum Takviye almayı asla ihmal etme osteocare diye bi kalsiyum ilacı var alerjen birşey yok içinde her gün kullan.Allah yardımcın olsun alerjik bebek sahibi olmak çok zor
Biseyi olmasın canim normalde uyuyup şimdi uyumuyrsaOff 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..
Bizde o yüzden yazıyoruz zaten bize olmuyor mu sanıyorsun.... sakinleş diye yazdım yoksa biliyorum senin de öyle düşündüğünüKızlar ben de biliyorum elbet bize muhtaçlar, aynı şeyleri ben de çok söylüyorum doğduğundan beri ama bugün böyle oldum işte, elimde değil. Küslüğümüz kısa sürdü tabi ama o an hiçbir şey yapmak gelmedi içimden.. Uykusuzluk, yorgunluk, açlık.. Sinirim bozuldu.
Canım laktoz intoleransı aklıma geldi süt ürünlerini tüketiyorsan belki bağırsaklarını rahatsız ediyordur sütün. Kakasını sık, ishal gibi yapıyor mu? Gerçi sen kızından da tecrübelisin alerji meselelerine.Kızlar oğlum beni doğduğu günden beri gazdan doğru düzgün ememiyor hala daha öyle çok kıvranıyor emerken süt göğsümden inmeye başlayınca 2 3 yudum çekiyor sonra başlıyor kıvranmaya ve başını geriye atıyor sütüm de telef oluyor çocukta ememiyor bu sebeple doğru düzgün kilo da alamıyor maalesef sizde de oluyor mu yok mu bunun çözümü çok yoruldum ya
Hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum kizlar dualarınız icin amin Allah razi olsuncanım coook çoook üzuldum
bugun buraya bakamadim..simdi gördüm yazini..ama bakmadan hemen hemen 1 saat kadar once icimden sana dua etmek geldi ve inşAllah kabul olmustur.ve insAllah siz ailecek bu gece huzur icinde uyursunuz...
dilzar hakli olabilir cunku benim oglumda rutin kontrolde idrar yolu iltihabi çıkmıştı ve ben hic anlamamistim.doktor anlamak icin idrarda kötü koku var mı diye bak.kusuyor mu atesi var mi diye bak demisti.birinden biri de olabilir belirti.
ayrica nazar da olabilir yavrucak..bazi insan cok cabuk nazara gelir.nazar ayetleri var kalem suresinde.google dan bulabilirsin.felak nas ayetel kursi de cok etkili..Allah sifa versin..size dua edecegim..Rabbim su yavrunun derdini çözsün..bir de ben derdini anlayamadigimsa inna ateyna var ya onu okuyorum 3 kere Kevser suresi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?