2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar yaa bebeğim uyanıkken meme emmiyor mama verince biberonu çoğunlukla tutuyor ama memede ağlıyor uyku arası da ise meme emiyor 2 gündür böyle biberona mi alıştı acaba ama mama son zamanlarda o da 60 çoğunlukla 45cc veriyorum günde 3 kere biberona alışmış olamaz ya ne yapacam

Kıyamam kuzuma Bir haftadır bizde de gaz sancısı tavan ağrıdan ağlıyor az önce kimyon rezene yaptım inşallah iyi gelir 3 ayı doldurmaya az kaldı umarım geçer gider kuzularımızdan

Allah razı olsun canım benim,aile içi sıkıntılı günler yaşıyoruz biraz,o yüzden fazla giremiyorum buraya,malum iki çocukta var.damak tadı tatlıya alışmış hep tatlı şeyler istiyor çorba vs hiç içmiyor.4 gün önce başladık baktık güzellikle olmuyor zorla meyve vs yedirmeye çalışıyorum çok ağlıyor sonra tatlı olunca bi şekilde kabullenip yemeye devam ediyor ağlaması duruyor.maksat kaşığa alışsın ağzına bişeyler girsin alışsın diye.ama iş çorbaya tuzlu bişeye geldi mi ağlaya ağlaya yemiyor onu kabullenmiyor.eline sürekli yiyecek veriyorum atıyor parçalıyor herşeyi yapıyor birtek ağzına götürmüyor.rabbimden en büyük duam çocuklarım sağlıklı olsun nolur bizler gibi yemek yesin kızıma baktıkça elimde değil içim acıyor yüreğim yanıyor.buna sebep benim çünkü.ayrıca boyu çok kısa kaldı beslenemdiği için.çok ta zayıf.22 aylığız 9.800 kilo 80 cm boy
ah kuzum neler denemiyorum ki olmuyor güzellikle hiç olmuyor illa ki zorlamak lazım onda da tatlı şeyler istiyor.çocuk doktoruna götürdük endokrine yönlendirdi artık son çare bizi orda da neler yapılacak bilmiyorum
kurabiye kek bisküvi eline alıp hiçbirşey yemiyor kuzum çiğnemeyi bile bilmiyor başlarda o hatayı yaptım hep bulamaç gibi püre şeklinde devam ettim işler bu noktaya geldi perişan olduk hep bu blender yüzünden evdeki blenderı parçalayıp atasım var
Gerçekten mi çok çok sevinirim nolur yardımcı olun bu benim en büyük yaram.bende aynı şekilde bulantıdan kusmaktan baş ağrısından,birde düşük tehlikem vardı yavrumla hiç ilgilenemedim doğru dürüst.planlı bi gebelik değildi korunurken oldu iyi ki de oldu ama kızım biraz daha büyüdükten sonra olmasını isterdim açıkcası.bu şekilde ilgisiz kalmazdı ve şuan yaşıtlarından her bakımda geride.çiğnemeyi bile bilmiyor.pütürlü yemiyor öğürüyor.asla eline alıp birşey kemirmez yemez.duyu bütünleme terapisi işe yarıyor mu bilmiyorum ama yemeyen çocuklar için böyle bi terapi verildiğini duydum.arkadaşınıza sorarsanız çoook mutlu olurum Allah razı olsun.şuan koronadan hiçbiryere gidemiyoruz bulunduğumuz şehirde de ne yazıkki çocuk fizyoterapisti yok acaba pedagog bize çözüm olur mu

eggplantlover canım,çok geçmiş olsun bebeğinin yüzünü gördüm çok üzüldüm kızımda öyleydi benim.benim kızımda çoklu besin alerjisi vardı buğdaya bile alerjisi vardı ve ben sadece ama sadece patatesle beslendim 5 ay boyunca.en ufak bi kaçak ta yüzü vücudu yara bere içinde kalırdı.çok zor zamanlardı seni çok iyi anlıyorum.kemiklerim acırdı yürürken.bende maalesef kalsiyum eksikliğinden kemik erimesi başlangıcı oldu bu sebepten ve kesmek zorunda kaldım sütten.alerjen mamayla devam ettik.beslenemediğim içinde bebeğime odaklanamıyordum oda etken oldu.ama sen verebildiğin yere kadar sütünü ver.Kalsiyum Takviye almayı asla ihmal etme osteocare diye bi kalsiyum ilacı var alerjen birşey yok içinde her gün kullan.Allah yardımcın olsun alerjik bebek sahibi olmak çok zor

Kızlar bebeğinizin ağzında pamukçuk çıktı ne kullanıyorsunuz doktor ilaç yazdı mı hiç

Emzige alismadi canim pilatesi krizden cok önce belki anlik susturmak icin ama kriz ani hiçbirşey..
@dilzar ates olmaz mıydı idrar yolu kaynakli sorun olsaydi . Bez degistirirken cis yaptigi oldu aglama felan olmadi cisini yaparken.

canım coook çoook üzuldum

bugun buraya bakamadim..simdi gördüm yazini..ama bakmadan hemen hemen 1 saat kadar once icimden sana dua etmek geldi ve inşAllah kabul olmustur.ve insAllah siz ailecek bu gece huzur icinde uyursunuz...

dilzar hakli olabilir cunku benim oglumda rutin kontrolde idrar yolu iltihabi çıkmıştı ve ben hic anlamamistim.doktor anlamak icin idrarda kötü koku var mı diye bak.kusuyor mu atesi var mi diye bak demisti.birinden biri de olabilir belirti.

ayrica nazar da olabilir yavrucak..bazi insan cok cabuk nazara gelir.nazar ayetleri var kalem suresinde.google dan bulabilirsin.felak nas ayetel kursi de cok etkili..Allah sifa versin..size dua edecegim..Rabbim su yavrunun derdini çözsün..bir de ben derdini anlayamadigimsa inna ateyna var ya onu okuyorum 3 kere Kevser suresi yani.

Kızlar bebeğimin kafa sekli doğum kaynaklı yuvarlak değil. Arka tarafı uzun ve sağ arka tarafta çıkıntı var düzelir mi sizce ne yapmalıyım.

Canım Allah yardımcın olsun. Sen güçlü bir kadınsın sabırlı ol alışacak o da inşallah. Daha çok küçük zararın neresinden dönersen kar. Sen elinden geleni yapıyorsun. Artık kendini strese sokma hem kendin hem çocuklar için. Senin stresini onlar hisseder. Sen daha iyi biliyorsun bunları.

Amin canım benim sağolasın inşallah geçer bu günler hastalığa falan yakalanmasında Allah korusun

Kızlar oğlum beni doğduğu günden beri gazdan doğru düzgün ememiyor hala daha öyle çok kıvranıyor emerken süt göğsümden inmeye başlayınca 2 3 yudum çekiyor sonra başlıyor kıvranmaya ve başını geriye atıyor sütüm de telef oluyor çocukta ememiyor bu sebeple doğru düzgün kilo da alamıyor maalesef sizde de oluyor mu yok mu bunun çözümü çok yoruldum ya

Yok canım düşünmüyorum gitmeyi, gelen giden çok olur oraya ben gidersem, virüs belasından korkuyorum zaten.. Anneme de covid testi yapmışlar rahatsızdı. Negatif çıkmış ama 2 hafta her gün arayacağız demişler.
Benim de bir kötü huyum var kendime eziyet eder yine kendi işimi kendim yaparım, maalesef.. Keşke rahat biri olsam..
Asidan kaynaklidir canim üzülme. Düşün bu yasadigin iki günü ben hergun yaşıyorum..
Rabbim bol sabır versin canım, zormuş.
Tikkabilla aşı yapıyor o huzursuzluğu bizim kızda öyle oldu sonra kesildi çok şükür biraz daha sabır
İnşallah canım ya, bu aşılardan çekeceğiz anlaşılan bolca..

Kuzum pandemi süresi tabiki benide korkutuyor ofise gittiğimde asya başka odada duruyor insanların olduğu yere sokmuyorum görüştüğüm kisilerde dikkatli olduğunu düşündüğüm insanlar tabi ki risk yok mu var ama biraz geniş düşünmeye çalışıyorum eşim hergun ise gidip geliyor mecburiyet tabi ama pandemi suresi çok yogunkende gitti geldi onunlada gorustuk yaradana sığındım birazda ya yoksa kafayi yiycem kimseyi görememekten çokta geniş bir çevrem yok zaten ☺ şimdi esimin memlekete geldik kırıkkale onunki köy havasi alacagiz bi kaç gün sonra benimkine geçeceğiz ankaraliyim bende yakın yani☺

Emisme saatinde sinsice size yaziom bi kerem ben yolculuk nereye cherry

Canım çok teşekkür ederim. Ne kadar sürdü alerji durumu? Artık yiyebiliyor mu bebeğin her şeyi? Geçici bir durum olduğunu bilmek istiyorum. Gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir dönemden geçiyorum.

Biseyi olmasın canim normalde uyuyup şimdi uyumuyrsa

Bizde o yüzden yazıyoruz zaten bize olmuyor mu sanıyorsun.... sakinleş diye yazdım yoksa biliyorum senin de öyle düşündüğünü

Canım laktoz intoleransı aklıma geldi süt ürünlerini tüketiyorsan belki bağırsaklarını rahatsız ediyordur sütün. Kakasını sık, ishal gibi yapıyor mu? Gerçi sen kızından da tecrübelisin alerji meselelerine.

He he dün akşam oğlum maharetlerini babannesine gösterdi 2 saat ağladı yine uyanık kalma süresi 1 saati geçince uyuyamazsa yorgunluktan ağlıyor 2 kere uyuttum geri uyandı yemek yiyorduk ellemedim artık sonra da ağzımıza tükürdü sağolsun. Öyle böyle derken en son emerek uyudu ilk kez ağlarken hiçbişekilde avunmuyor da sıpa uyutmak lazım onu da becerebilirsek işte 2 saat sürüyor kriz gelince huysuz oğlum benim

Hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum kizlar dualarınız icin amin Allah razi olsun aklınıza geldikce dua etmeniz beni mutlu eder
Duzelir insallah biraz daha sabir edecegim belliki büyüyecekler elbet yeterki sağlıklı olsunlar
Bide benim oglum cok uyur az aglardi hep derdik bu cocuk niye uyuyor niye birsey olunca cok aglamiyor agri eşiği mi yuksek bir anormallik mi var derdik . Ablamin kolik ogluyla karşılaştırdık hep sanki o normal gibi siz misiniz onu sorgulayan alin size uykusuz aglak kolik bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…