- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Bilmiyorum ki, daha yatay pozisyona gelir gelmez bağırıyor. Kucağımda da olsa yatmak istemiyor.Biseyi olmasın canim normalde uyuyup şimdi uyumuyrsa
Ben gaz çözümünü süt ürünlerini bırakınca buldum canım. Eskisi kadar kötü olmuyor gazları. Yine var arada tutuyor ama azaldı. Benimki de memede atardı kendini geri.Kızlar oğlum beni doğduğu günden beri gazdan doğru düzgün ememiyor hala daha öyle çok kıvranıyor emerken süt göğsümden inmeye başlayınca 2 3 yudum çekiyor sonra başlıyor kıvranmaya ve başını geriye atıyor sütüm de telef oluyor çocukta ememiyor bu sebeple doğru düzgün kilo da alamıyor maalesef sizde de oluyor mu yok mu bunun çözümü çok yoruldum ya
Kuzum karbonatlı ilik suyla sil geçiyor hemenKızlar bebeğinizin ağzında pamukçuk çıktı ne kullanıyorsunuz doktor ilaç yazdı mı hiç
Kendini geri atma gaz mi oluyormus.Ben gaz çözümünü süt ürünlerini bırakınca buldum canım. Eskisi kadar kötü olmuyor gazları. Yine var arada tutuyor ama azaldı. Benimki de memede atardı kendini geri.
Annen için geçmiş olsun inşallah sonuc değişmez. Bu durumda gitmemen daha iyi o zaman mecburen sabrederek bu günler geçecek diyerek ilerlemeye devam etmen lazım..Yok canım düşünmüyorum gitmeyi, gelen giden çok olur oraya ben gidersem, virüs belasından korkuyorum zaten.. Anneme de covid testi yapmışlar rahatsızdı. Negatif çıkmış ama 2 hafta her gün arayacağız demişler.
Benim de bir kötü huyum var kendime eziyet eder yine kendi işimi kendim yaparım, maalesef.. Keşke rahat biri olsam..
Rabbim bol sabır versin canım, zormuş.
İnşallah canım ya, bu aşılardan çekeceğiz anlaşılan bolca..
Valla ben gözüm yarı kapalı emziriyorumEmisme saatinde sinsice size yaziom bi kerem benyolculuk nereye cherry
Canımcım zaten haftasonu gitmicekmiydin eve neden kavga ettiniz? Valla bazen insanda sabır kalmıyor herşey resmen üst üste geliyorÇok üzgünüm canım çok.
Bugün benim için de berbat bir gündü. Kavga ettim ailemle. Evime gitmek istiyorum artık.
İnşallah bebeğin sakin huzurlu bir uyku uyur bu gece. Benim duam kabul olmuyor belli ki ama...
Günaydın kızlar sabah 6dan beri ayaktayım uyutmak için uğraştım bende uyurum diye ama yok uyumadı. Bende tam pes ettim kalktım yatagını falan topladım çay suyu attım bi baktım uyumuş kendiliğindenhep bunu yapıyo şimdi ben kalktığımla kaldım o uyudu
Bunlar nasıl bir cins ben çözemedim valla.. Her şeye inatlaşacaklar. Neyse sen de rahat rahat kahvaltını et boşver. Ben de benimkini zor uyuttum şimdi ama 10 dkya uyanır gibime geliyor.Günaydın kızlar sabah 6dan beri ayaktayım uyutmak için uğraştım bende uyurum diye ama yok uyumadı. Bende tam pes ettim kalktım yatagını falan topladım çay suyu attım bi baktım uyumuş kendiliğindenhep bunu yapıyo şimdi ben kalktığımla kaldım o uyudu
Ne desen haklısın, bunca eziyete ileride anneye başkaldırmak çekilecek şey değil. İnsan nasıl üzülür tahmin edemiyorum. Dediğin gibi sen nasıl yetiştirirsen yetiştir çocuk çevreye karıştı mı okula başladı mı senden çıkıyor bazı şeyler.. 5 yaşındaki çocuğun sosyal medyada işi ne? Hele de tiktok gibi saçma sapan bir yerde..arkadaslar ben pes ediorum
cocuklar iyi beslensin
iyi yetissin
diye ugrasmak cok bosmus
3 yil kola aburcubur hamburger bilmeyen cocuk kuzenlerinden ogrendi. Okula da gitti arti oldu ustune.
ustune tutredigim cocuk 7 yasindaki kuzenin emir eri oldu. Oyundan eve gelmez oldu.
ve dun kizdigim halde 5 yasindaki ogluma tiktok hesabi acmis,cocuk simdi soruyor niye sildin diye.
kardesimle tartistim senin oglun istemis dior.benm oglum 5 yasinda, tablette oyun oynar ya da oyun oynayanlari izler, ben takipteyim. Tiktok nedirne isi olur 5 7 yas cocugun.
esimle de birbirimize girdik.
ogluma da kizginim 2 gundur eve gelmeyip korktugu ona bagiran hatta belki vuran!!! Teyzesiyle foto cekiyor benimle konusmuyor bile telefonda..
evlat sanirim en nankor sey.
yazik omrume cok yazik. Hasta diye simarttim cok ustune dustum ama bana kalan yine gozyasi oldu.
herkes hakli simdiben haksiziim
Insallah geçecekKıyamam kuzuma Bir haftadır bizde de gaz sancısı tavan ağrıdan ağlıyor az önce kimyon rezene yaptım inşallah iyi gelir 3 ayı doldurmaya az kaldı umarım geçer gider kuzularımızdan
Gunaydin cnm benim kizda oyle uyumuyor uyusa 10 dk sonra uyanıyor sonrada huzursuz oluyor tabi gece aglaya aglaya uyudu yine.He he dün akşam oğlum maharetlerini babannesine gösterdi 2 saat ağladı yineuyanık kalma süresi 1 saati geçince uyuyamazsa yorgunluktan ağlıyor 2 kere uyuttum geri uyandı yemek yiyorduk ellemedim artık sonra da ağzımıza tükürdü sağolsun. Öyle böyle derken en son emerek uyudu ilk kez ağlarken hiçbişekilde avunmuyor da sıpa uyutmak lazım onu da becerebilirsek işte 2 saat sürüyor kriz gelince huysuz oğlum benim
Canım bence gayet normal, benim kız da yatırdığım gibi uyanmıyor artık. Dikine koyduğum beşikte enine ya da çapraz şekilde uyanıyor. Kaydırıyorlar artık kendilerini..Gunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Esimi aradim oda yapmamis ben nasil hissetmedim duymadım yada
Ya hiç sorma ya görünce şok oldum yani bi de çay suyu koyana kadarlık vakitte uyumuşGünaydın canım. Bu bebeler hep bir cins.
O kadar saat uyuma sonra kendiliğinden uyu oda iyimiş.
Ay evet ya kahvaltımı ettim neyse iyi tarafından bakalımBunlar nasıl bir cins ben çözemedim valla.. Her şeye inatlaşacaklar. Neyse sen de rahat rahat kahvaltını et boşver. Ben de benimkini zor uyuttum şimdi ama 10 dkya uyanır gibime geliyor.
Ay çok tatlı yaaGunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Oy coco cum. Kızına da çok üzüldüm sana daha çok. Sabır gülüm. Benim oğlanın gaz sancısı geldi mi gözü hiçbir şey görmüyor aynı. Şu son hafta arttı üstelik sonumuz hayrolsun.Kızlar oğlum beni doğduğu günden beri gazdan doğru düzgün ememiyor hala daha öyle çok kıvranıyor emerken süt göğsümden inmeye başlayınca 2 3 yudum çekiyor sonra başlıyor kıvranmaya ve başını geriye atıyor sütüm de telef oluyor çocukta ememiyor bu sebeple doğru düzgün kilo da alamıyor maalesef sizde de oluyor mu yok mu bunun çözümü çok yoruldum ya
Benimki geğirmek isteyince de yapıyor alttan çıkarmak isteyince de. Ben memeyi bırakıp öyle yapınca omzuma alıp sırtını yukarı doğru sıvazlıyorum. Ağlıyorsa yürüyerek yapıyorum aynısını. Yürüyünce sakinliyor. Birkaç dakika sonra tekrar memeyi vermeyi deniyorum. Çoğu zaman alıyor emmeye devam ediyor. Bazen istemiyor. O zaman kapatıyorum memeyi. Vermiyorum. Zaman geçmesini bekliyorum. Tekrar meme isterse veriyorum.Kendini geri atma gaz mi oluyormus.
Alt gaz mi yoksa gegirme gazi mi ne ypmak lazim o zaman canim
Acıtıyor Mu peki ben bir ara baktım da internetten saha fazla yayılmasına sebep olur yazıyordu doktor bize damla verdi ama kızım tiksiniyor her verdiğimde ağzından çıkarıp kusuyorKuzum karbonatlı ilik suyla sil geçiyor hemen
Oy yerim seni kuzum benim.Gunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Bence sevin hareketlenmiş iyice, yanına destek yastık koy artık ben yastıksız yatırıyorum bu şekilde yüz üstü dönebilir sen kenarlara destekle canımGunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?