2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acıtıyor Mu peki ben bir ara baktım da internetten saha fazla yayılmasına sebep olur yazıyordu doktor bize damla verdi ama kızım tiksiniyor her verdiğimde ağzından çıkarıp kusuyor
Bizde de var dilde ilaç kullanmıyorum göğsümü biberonları karbonatlı suyla siliyorum sadece ağzını silmek zor ilaç ne verdi

annem yok ablam var çalışıyor ama büyük bir aileyiz yengeler yeğenler var şükür. ne zaman desem yetişirler de işte ben bazen yetmeliyim diye sınırlarımı cok zorluyorum ama olamiyo olsun ıstiyorum. her zamab yanimda olamazlar ki diyorum. artik cok sukur ki iki oglum var Allah nasip etti bana ilkini cok bekledim ilac destegi aldim ikincisi surpriz beklenmedik anda oluverdi ama varlar artik ve ben anneysem yapabilmeliyim diye kendimi zorluyorum bu ara da altında ezildim edemedim ablamı cagirdim
Canım tek başına mısın ? Ailen veya eşin yardımcı olmuyor mu? Allah sabır versin iki tane olun a hepten zor.
eşim çalışmaya başladı. çoğunlukla yalnızız. iki bebe iki kedi ve ben Allah hepimizin yardımcısı olsun canim sagolasin

Kuzum kısmetse 7 Temmuz da olacağız. Doktorumuzla konuştuk, haftaya rotayı vurulacağız sonraki hafta sünnet kısmetse.
city dr mi olacak kim yapacak canim ? fiyat aldınız mı?

büyük oglum da çok olurdu hiç kolik felan da gelmedi aklıma ama ne zordur bilirim. allah sabır versin güç versin. çok üzüldüm. tez zamanda pamuk bebege donusur de annesine guler oynar umarim.

Aynen canım iki gündür nem de çok . Dışarda huzurla uyuyor. Odada klima açıyorum uykunun devamını rahat getirsin diye.
zaten sıcaktan çok nem vuruyor bizi komşu

Yatağına pusetiyle koyduk uyanmasın diye anında açtı gözleri şimdi babası gezdiriyor evde. Burnu da fena yineuyandırıyor hırt hırt.
ne sebekler ya

canim arkadaşa yazdım bakalım inşallah çözüm önerisi sunar sana. mutlaka dönecem.

ya ilk bir yıl sağlıklı yesin ama şeker yemesin tuz yemesin damak tadı oluşsun ki herşeyi yesin dedim ben ama 1 den sonra valla saldım çünkü kuzenlerini görüyor illaki yediği oluyor ben pek almıyorum ya da sağlıklı atistirmaliklardan alıyorum ama tam çikolata delisi 20 aylık olmasına rağmen
ilerisini bende düşünüyorum ne olur diye ama boşver ya ileride belki nankör bir evladımız olacak ama şu anda sadece onları mutlu etmiyoruz ki bizde onlarla mutlu oluyoruz bari bu anların tadını çıkaralım

Gunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Esimi aradim oda yapmamis ben nasil hissetmedim duymadım yada
normal artık canim. daha dikkatli olmak lazım. yastık örtü riskli olabilir

Gunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Esimi aradim oda yapmamis ben nasil hissetmedim duymadım yada
Canım doktorlar yastığa yatırmayı pek fazla önermiyor. Yüz üstü dönüp kafasını yastığa gömerse nefessiz kalır diye. Senin kız da maşallah hareketlenmiş kayabildiğine göre dönebilir yastıktan destek alıp. Bence düz yatağa yatır. Hem yastıksız yatan bebeğin boynu uzun güzel olur derler

Kızlar merhaba sadece emziren mama vermeyen annelere sormak istiyorum. Bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor? Bir de ben emzirirken sonlara doğru iki üç kere çekip bir kere yutkunuyor. Damla damla geldiği için öyle olduğunu düşünüyorum. Benim sütüm az ondan mı yoksa merak ediyorum.

Ne oldu peki? Üzüldüm canım, ne gün döneceksin ?
Noldu canım üzülme düzelir inşallah
Noldu canım dök içini rahatla boşver ya canını sıkma hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz emin ol
Sağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.

Kızlar benim kız sürekli elini emmeye başladı. Geçen gün beşikte cok cok seslere uyandım o zaman acıkmıştı ama aç değilken de yapıyor. Normal midir bu?
Normalmiş canım refleks olarak yapıyor sanırım emme refleksiymiş ve birde diş çıkarma belirtisiymiş ama hemen emdi diş çıkacak diye bi kaide yokmuş benimki de emiyor bende araştırmıştım

Canim o daha küçük senin haklılığını anlayamaz bir anda hic bilmedigi baskasina eglenceli gelen oyunlar programlar görüyor bunlar onun dikkkatini cekiyor . Sana düşen yine iyi anne olarak ona yanlislari anlatip yanlistan yanlis kisilerden uzak tutmak . Sen her zaman onun canısın annesisin bu hic degismez ❤

Canim iyi yolculuklar insallah iyi gelir memleket size
Sicak yerden serin yere gidiyorsun aman dikkat edin kendinize☺

Ah kuzum neden üzüyorsun kendini evet ben doğurdum ben bakıcam çok haklısınız deseydin ya bu aileler neden destek ol ak yerine köstek oluyor bazen hiç anlamıyorum tamamen bebek bakımını unuttukları için herhalde. Boşver aha bi iki güne gidiyorsun evine sıkma daha canını

aralıklar çok değişken bazen saat başı bazen 4 saat sonra. uyuyorsa aslaaaaa ellemiyorum kaç saat olursa olsun. uyanıksa her ağladığında meme teklif ediyorum ama bazen alıyor bazen bakıyorum almıyor gazi var mı bakarım yoksa uykusu gelmiştir der yatırırım. emme olarak da artık genellikle 5 -6 dk nadiren 10 dk yi geçiyor.

Tamam toparlan hemen bebeğin var bak senin ona yansıtma insanları anlamak ne zor ne anlayışsızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…