- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bizde de var dilde ilaç kullanmıyorum göğsümü biberonları karbonatlı suyla siliyorum sadece ağzını silmek zor ilaç ne verdiAcıtıyor Mu peki ben bir ara baktım da internetten saha fazla yayılmasına sebep olur yazıyordu doktor bize damla verdi ama kızım tiksiniyor her verdiğimde ağzından çıkarıp kusuyor
Sorma canım hiç iyi değilimCanımcım zaten haftasonu gitmicekmiydin eve neden kavga ettiniz? Valla bazen insanda sabır kalmıyor herşey resmen üst üste geliyor
Hayırdır canım?Sorma canım hiç iyi değilim
Ailemle tartıştım canımHayırdır canım?
Ne oldu peki? Üzüldüm canım, ne gün döneceksin ?Ailemle tartıştım canım ☹
Noldu canım üzülme düzelir inşallahAilemle tartıştım canım ☹
annem yok ablam var çalışıyor ama büyük bir aileyiz yengeler yeğenler var şükür. ne zaman desem yetişirler de işte ben bazen yetmeliyim diye sınırlarımı cok zorluyorum ama olamiyo olsun ıstiyorum. her zamab yanimda olamazlar ki diyorum. artik cok sukur ki iki oglum var Allah nasip etti bana ilkini cok bekledim ilac destegi aldim ikincisi surpriz beklenmedik anda oluverdi ama varlar artik ve ben anneysem yapabilmeliyim diye kendimi zorluyorum bu ara da altında ezildim edemedim ablamı cagirdimCanim annelere hasta okmak bile lukstur,bunu anladim ben..
Kaldi ki keyif icin uyumak,yemek icmek..
Birisi varsa yakininda olabilir tabi..
Cok mu yiyor da kusuyor bebis,yoksa hastalik mi gecti Allah korusun.
Benim buyugu de gecen hafta ateskendi.bogazlar kizarmis,antibiyotik ictik. 37 cok degil deniyor canim, ama tabi sen yandigini hissediyorsan i ayri..
Zamanka ben artik derecesiz anlar okdum buyugunu..
Guzel dusunmeye calisalim.
Sukredelim ki boyle evlatlarimiz var.. hepsi gececek, gulumseterek hatirliycaksin..
Keske sakin oksaydim, sikayet etmeseydim diye guleceksin ilerde..
Evlatlar en buyuk nimet ve en buyuk imtihan bence..
Ben de cok bunaliorum. Abisi iki gundur evde yok ama kiz hep aglior hep kucak gezmek istiyor..
Ama o agzini acip gulmesi yok mu..
Napalim diyorum,basa gelen cekilir
Anliorum yani seni,anliyiruz. Ayniyiz hep.daha yemek yiyemedim. Rabbim kolayliguni versin insallah canim
eşim çalışmaya başladı. çoğunlukla yalnızız. iki bebe iki kedi ve benCanım tek başına mısın ? Ailen veya eşin yardımcı olmuyor mu? Allah sabır versin iki tane olun a hepten zor.
city dr mi olacak kim yapacak canim ? fiyat aldınız mı?Kuzum kısmetse 7 Temmuz da olacağız. Doktorumuzla konuştuk, haftaya rotayı vurulacağız sonraki hafta sünnet kısmetse.
büyük oglum da çok olurdu hiç kolik felan da gelmedi aklıma ama ne zordur bilirim. allah sabır versin güç versin. çok üzüldüm. tez zamanda pamuk bebege donusur de annesine guler oynar umarim.Oglum doğdu doğalı geçirdiğimiz en felaket gündü bugün ömrümden bilmiyorum kac yıl gitti . Gün boyu biraz uyudu biraz oynattik hatta büyük anneanemizi ziyaret ettik yarim saat gibi bir sure. Aksam banyo yaptirip yatıracaktık ki saatler suren hic susmayasıya krizden kriz bir aglama bir saniye susmadi mahvoldu aglamaktan ailemi cagirdim hemen geldiler hem fitille hem ugrasmalarla zar zor uyudu hala icini cekiyor uykuda .. hayatımın en kabus gunlerinden birini yaşadım . Cok asiri üzgünüm hicbir anne bu günü yaşamasın bende bir daha yaşamayayım.
zaten sıcaktan çok nem vuruyor bizi komşuAynen canım iki gündür nem de çok . Dışarda huzurla uyuyor. Odada klima açıyorum uykunun devamını rahat getirsin diye.
ne sebekler yaYatağına pusetiyle koyduk uyanmasın diye anında açtı gözleri şimdi babası gezdiriyor evde. Burnu da fena yineuyandırıyor hırt hırt.
canim arkadaşa yazdım bakalım inşallah çözüm önerisi sunar sana. mutlaka dönecem.Allah razı olsun canım benim,aile içi sıkıntılı günler yaşıyoruz biraz,o yüzden fazla giremiyorum buraya,malum iki çocukta var.damak tadı tatlıya alışmış hep tatlı şeyler istiyor çorba vs hiç içmiyor.4 gün önce başladık baktık güzellikle olmuyor zorla meyve vs yedirmeye çalışıyorum çok ağlıyor sonra tatlı olunca bi şekilde kabullenip yemeye devam ediyor ağlaması duruyor.maksat kaşığa alışsın ağzına bişeyler girsin alışsın diye.ama iş çorbaya tuzlu bişeye geldi mi ağlaya ağlaya yemiyor onu kabullenmiyor.eline sürekli yiyecek veriyorum atıyor parçalıyor herşeyi yapıyor birtek ağzına götürmüyor.rabbimden en büyük duam çocuklarım sağlıklı olsun nolur bizler gibi yemek yesin kızıma baktıkça elimde değil içim acıyor yüreğim yanıyor.buna sebep benim çünkü.ayrıca boyu çok kısa kaldı beslenemdiği için.çok ta zayıf.22 aylığız 9.800 kilo 80 cm boy
ah kuzum neler denemiyorum ki olmuyorgüzellikle hiç olmuyor illa ki zorlamak lazım onda da tatlı şeyler istiyor.çocuk doktoruna götürdük endokrine yönlendirdi artık son çare bizi orda da neler yapılacak bilmiyorum
kurabiye kek bisküvi eline alıp hiçbirşey yemiyor kuzum çiğnemeyi bile bilmiyorbaşlarda o hatayı yaptım hep bulamaç gibi püre şeklinde devam ettim işler bu noktaya geldi perişan olduk hep bu blender yüzünden evdeki blenderı parçalayıp atasım var
Gerçekten mi çok çok sevinirim nolur yardımcı olun bu benim en büyük yaram.bende aynı şekilde bulantıdan kusmaktan baş ağrısından,birde düşük tehlikem vardı yavrumla hiç ilgilenemedim doğru dürüst.planlı bi gebelik değildi korunurken oldu iyi ki de oldu ama kızım biraz daha büyüdükten sonra olmasını isterdim açıkcası.bu şekilde ilgisiz kalmazdı ve şuan yaşıtlarından her bakımda geride.çiğnemeyi bile bilmiyor.pütürlü yemiyor öğürüyor.asla eline alıp birşey kemirmez yemez.duyu bütünleme terapisi işe yarıyor mu bilmiyorum ama yemeyen çocuklar için böyle bi terapi verildiğini duydum.arkadaşınıza sorarsanız çoook mutlu olurum Allah razı olsun.şuan koronadan hiçbiryere gidemiyoruz bulunduğumuz şehirde de ne yazıkki çocuk fizyoterapisti yokacaba pedagog bize çözüm olur mu
ya ilk bir yıl sağlıklı yesin ama şeker yemesin tuz yemesin damak tadı oluşsun ki herşeyi yesin dedim ben ama 1 den sonra valla saldım çünkü kuzenlerini görüyor illaki yediği oluyor ben pek almıyorum ya da sağlıklı atistirmaliklardan alıyorum ama tam çikolata delisi 20 aylık olmasına rağmenarkadaslar ben pes ediorum
cocuklar iyi beslensin
iyi yetissin
diye ugrasmak cok bosmus
3 yil kola aburcubur hamburger bilmeyen cocuk kuzenlerinden ogrendi. Okula da gitti arti oldu ustune.
ustune tutredigim cocuk 7 yasindaki kuzenin emir eri oldu. Oyundan eve gelmez oldu.
ve dun kizdigim halde 5 yasindaki ogluma tiktok hesabi acmis,cocuk simdi soruyor niye sildin diye.
kardesimle tartistim senin oglun istemis dior.benm oglum 5 yasinda, tablette oyun oynar ya da oyun oynayanlari izler, ben takipteyim. Tiktok nedirne isi olur 5 7 yas cocugun.
esimle de birbirimize girdik.
ogluma da kizginim 2 gundur eve gelmeyip korktugu ona bagiran hatta belki vuran!!! Teyzesiyle foto cekiyor benimle konusmuyor bile telefonda..
evlat sanirim en nankor sey.
yazik omrume cok yazik. Hasta diye simarttim cok ustune dustum ama bana kalan yine gozyasi oldu.
herkes hakli simdiben haksiziim
normal artık canim. daha dikkatli olmak lazım. yastık örtü riskli olabilirGunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Esimi aradim oda yapmamis ben nasil hissetmedim duymadım yada
Noldu canım dök içini rahatla boşver ya canını sıkma hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz emin olSorma canım hiç iyi değilim
Canım doktorlar yastığa yatırmayı pek fazla önermiyor. Yüz üstü dönüp kafasını yastığa gömerse nefessiz kalır diye. Senin kız da maşallah hareketlenmiş kayabildiğine göre dönebilir yastıktan destek alıp. Bence düz yatağa yatır. Hem yastıksız yatan bebeğin boynu uzun güzel olur derlerGunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Esimi aradim oda yapmamis ben nasil hissetmedim duymadım yada
Ne oldu peki? Üzüldüm canım, ne gün döneceksin ?
Noldu canım üzülme düzelir inşallah
Sağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.Noldu canım dök içini rahatla boşver ya canını sıkma hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz emin ol
Normalmiş canım refleks olarak yapıyor sanırım emme refleksiymiş ve birde diş çıkarma belirtisiymiş ama hemen emdi diş çıkacak diye bi kaide yokmuşKızlar benim kız sürekli elini emmeye başladı. Geçen gün beşikte cok cok seslere uyandım o zaman acıkmıştı ama aç değilken de yapıyor. Normal midir bu?
Canim o daha küçük senin haklılığını anlayamaz bir anda hic bilmedigi baskasina eglenceli gelen oyunlar programlar görüyor bunlar onun dikkkatini cekiyor . Sana düşen yine iyi anne olarak ona yanlislari anlatip yanlistan yanlis kisilerden uzak tutmak . Sen her zaman onun canısın annesisin bu hic degismez ❤arkadaslar ben pes ediorum
cocuklar iyi beslensin
iyi yetissin
diye ugrasmak cok bosmus
3 yil kola aburcubur hamburger bilmeyen cocuk kuzenlerinden ogrendi. Okula da gitti arti oldu ustune.
ustune tutredigim cocuk 7 yasindaki kuzenin emir eri oldu. Oyundan eve gelmez oldu.
ve dun kizdigim halde 5 yasindaki ogluma tiktok hesabi acmis,cocuk simdi soruyor niye sildin diye.
kardesimle tartistim senin oglun istemis dior.benm oglum 5 yasinda, tablette oyun oynar ya da oyun oynayanlari izler, ben takipteyim. Tiktok nedirne isi olur 5 7 yas cocugun.
esimle de birbirimize girdik.
ogluma da kizginim 2 gundur eve gelmeyip korktugu ona bagiran hatta belki vuran!!! Teyzesiyle foto cekiyor benimle konusmuyor bile telefonda..
evlat sanirim en nankor sey.
yazik omrume cok yazik. Hasta diye simarttim cok ustune dustum ama bana kalan yine gozyasi oldu.
herkes hakli simdiben haksiziim
Canim iyi yolculuklar insallah iyi gelir memleket sizeAnnen için geçmiş olsun inşallah sonuc değişmez. Bu durumda gitmemen daha iyi o zaman mecburen sabrederek bu günler geçecek diyerek ilerlemeye devam etmen lazım..
Valla ben gözüm yarı kapalı emziriyorumyolculuk memlekete gidiyorum giresuna bakalım inşallah bende gittiğime pişman olmam
Ah kuzum neden üzüyorsun kendini evet ben doğurdum ben bakıcam çok haklısınız deseydinSağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.
Ay sağol canım valla yanıyoruz burda bebekte rahat eder bende biraz denize gireriz köy yayla gezeriz bakalımCanim iyi yolculuklar insallah iyi gelir memleket size
Sicak yerden serin yere gidiyorsun aman dikkat edin kendinize☺
Tabi normaldir kuzum açlıktan da olabiliyor bazen keyfi de sen anlarsın zaten meme verKızlar benim kız sürekli elini emmeye başladı. Geçen gün beşikte cok cok seslere uyandım o zaman acıkmıştı ama aç değilken de yapıyor. Normal midir bu?
aralıklar çok değişken bazen saat başı bazen 4 saat sonra. uyuyorsa aslaaaaa ellemiyorum kaç saat olursa olsun. uyanıksa her ağladığında meme teklif ediyorum ama bazen alıyor bazen bakıyorum almıyor gazi var mı bakarım yoksa uykusu gelmiştir der yatırırım. emme olarak da artık genellikle 5 -6 dk nadiren 10 dk yi geçiyor.Kızlar merhaba sadece emziren mama vermeyen annelere sormak istiyorum. Bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor? Bir de ben emzirirken sonlara doğru iki üç kere çekip bir kere yutkunuyor. Damla damla geldiği için öyle olduğunu düşünüyorum. Benim sütüm az ondan mı yoksa merak ediyorum.
Tamam toparlan hemen bebeğin var bak senin ona yansıtma insanları anlamak ne zor ne anlayışsızlarSağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?