Evet dikkat etmek lazim allahtan yuzustu donmemisCanım bence gayet normal, benim kız da yatırdığım gibi uyanmıyor artık. Dikine koyduğum beşikte enine ya da çapraz şekilde uyanıyor. Kaydırıyorlar artık kendilerini..
Bende derin uyumusum, esimde adam olsa yanımızda uyur arada kontrol eder ne rahat ya bu erkeklerYa hiç sorma ya görünce şok oldum yani bi de çay suyu koyana kadarlık vakitte uyumuşe madem uyicaksın 1 dkka da ne diye 3 saattir direniyorsun dimi
Ay evet ya kahvaltımı ettim neyse iyi tarafından bakalımsende yemeğini ye güzelce aç kalma uyurken dinlenmeye bak.
Ay çok tatlı yaabüyüdüler artık kaymıştır yastıktan büyük ihtimalle
Aynen bir dahakine oyle yapacam cnm.Bence sevin hareketlenmiş iyice, yanına destek yastık koy artık ben yastıksız yatırıyorum bu şekilde yüz üstü dönebilir sen kenarlara destekle canımmaşallah kuzuya çok tatlı emzik emen bebekleri çok seviyorum benim tospa hiç emmiyor
Yeni mama vermistim kusar diye oyle biraktim canim.Canım doktorlar yastığa yatırmayı pek fazla önermiyor. Yüz üstü dönüp kafasını yastığa gömerse nefessiz kalır diye. Senin kız da maşallah hareketlenmiş kayabildiğine göre dönebilir yastıktan destek alıp. Bence düz yatağa yatır. Hem yastıksız yatan bebeğin boynu uzun güzel olur derler
Evet canim ya cok dikkat etmek lazim artik..olur canim büyüdüler bayağı..yastık gibi yuksekliklerden daha rahat kayıyorlar. aynısı reflu yastığından yapmıştı bizim minnos da. 2 aylıkti o zaman. önce kayıp sonra yan dönmüştü. ondan sonra da reflü yastığına koymadim
Canim iyice yika ellerini sonucta kimyasal ben eldiven kullanmadan dokunmuyorum ustelik emzirmedigim haldeKızlar ya eşim bir iki saat ilgilendi kızımla. Bende bebek yanımdayken yapamadığım işleri yapayım dedim. Balkonu banyoyu temizledim , mutfakta domestoslanacak çaydanlık vs vardı onları hallettim. Ama eldiven kullanmadımellerime sindi kokusu şu an kızımı emziriyorum bişey olur mu ya
Yıkadım canım inşallah zararı olmaz düşünemedim başta yaEvet dikkat etmek lazim allahtan yuzustu donmemisnasil hissetmedim nasil duymadim cok kziyorum kendime
Bende derin uyumusum, esimde adam olsa yanımızda uyur arada kontrol eder ne rahat ya bu erkekler
Aynen bir dahakine oyle yapacam cnm.
Yeni mama vermistim kusar diye oyle biraktim canim.
Evet canim ya cok dikkat etmek lazim artik..
Canim iyice yika ellerini sonucta kimyasal ben eldiven kullanmadan dokunmuyorum ustelik emzirmedigim halde
Anladım canım ben de mama verdikten sonra gaz aldırma pozisyonunda tutuyorum bir süreEvet dikkat etmek lazim allahtan yuzustu donmemisnasil hissetmedim nasil duymadim cok kziyorum kendime
Bende derin uyumusum, esimde adam olsa yanımızda uyur arada kontrol eder ne rahat ya bu erkekler
Aynen bir dahakine oyle yapacam cnm.
Yeni mama vermistim kusar diye oyle biraktim canim.
Evet canim ya cok dikkat etmek lazim artik..
Canim iyice yika ellerini sonucta kimyasal ben eldiven kullanmadan dokunmuyorum ustelik emzirmedigim halde
Oy blup cım ya. Üzülme senin Bebişinin canı sağolsun. Üzülünce süt kaçıveriyor aman diyim canımmmSağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.
Şehir hastanesinde 200 den fazla vaka varmış. Dikkat et yine de gidersen komşumbende virüsten ötürü bekliyordum ama biteceği yok gibi onunla yaşamayı öğrenmeliyiz sanirim. aslında şehir hastanesinde esat ak var büyük oglum onda oldu memnun kalmıştım ama işte aklım karışık şehir hastanesi konusunda. hiç ücret ödememiştik orda.
Damla damla gelince benimki sinirlenip var gücüyle ağlıyor canımTeşekkürler canım. ben özellikle uyku semesi bebeği emzirirken asla bebek memeyi bırakmıyor dün gece saat 3:00’ten altıya kadar ara ara uyuyarak emzirdim ve sürekli de emdi biliyorum doymadığı için bırakmıyor ama mama da yapmak istemedim çünkü hazır emerken damla damla da olsa anne sütünü alsın istedim. Çünkü sıkınca damla damla geliyor. en son altıda mama yaptım memeyi bıraktı. Şimdi de uyandı emzirdim sürekli emiyor damla damla geliyor ama bu böyle saatlerce sürüyor
Ben tecrübeye çok inanırım ama dediğin gibi kişi kendini belli ediyor,iyi niyet mi yoksa yargılayıcı mı anlayabiliyorsun. Yoksa tecrübe benim için çok önemli, zaten burada da yaptığımız o değil mi? Birbirimizin tecrübeleri yine bize ışık oluyor.Gerçekten tavsiye verenlere kulak vermekte fayda var ama tavsiye verme şekilleri hemen her şeyi anlatıyor zaten. yapıcı mı yoksa eleştirici mi yargılatıcı mı eğer eleştirici yargılayacı ise hemen oradan uzaklaşın kulaklarınızı tıkayın hiç dediklerini önemsemeyin ama yapıcı ise yine tecrübe başka bir şey yerine göre dinliyorum ben bazılarını
Bazen çok acıktıysa benimki de sinirleniyor o zaman mamayı veriyorum zaten edsyle verdiğim için o damlaları da alıyordur herhalde ama işte gece uyku arasında veya yeni uykudan uyanınca verirsem sürekli emiyor acaba yetiyor mudur ki diyorum ama sanmıyorum yetse sağdığımda en fazla 50-60 çıkmazdıDamla damla gelince benimki sinirlenip var gücüyle ağlıyor canımkeşke damlaya da razı gelse ama yok illa fışkıracak öyle emecek. Emmeyi bırakacak diye korkuyorum keyfi yerindeyken her fırsatta emzirmeye çalışıyorum. İyice emmediği için sütüm de baya azaldı
Kuzum senin işin de çok zor ya bu kaynana ile.. Dua ediyorum sana bir an önce kendi evine çıkasın diye inşallah.. Asıl sen otur çocuğuna bak ben iş görürüm diyeceğine yaptığına bak ya..Of genelde ayni sorunlar ile geliyorum biliyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var kizlar. kahvaltidan once ev supurdum sildim iste tuvalet banyo herywr mis gibi oldu kahvalti yapalm dedik toz işim vardi sadece e cpcugun uykusu geldi tozu snra aliyim once uyusun dedim salladim uyudu ama dalamadı birakinca gözünü açtı hep sallarken de ablam görüntülü aradi konusurlen kaynanam soyleniyo o sira yaptigi sadeve bulasik zaten evde ben iş yapiyorum da sen oturuyosn sadece uyuyan cocugu salliyosn vs ablamlar duydu hep kapattim bende dedim dalmadi uyaniyo cocuktan onemliyse iş aglasin o iş yapiyim dedim aman sen otur vs. Benim sinir tavan yapti neymis bunun cpcuga bakip da benim oyle iş yapmam lazimmis bu da bana tarif edecekmis flan bende madem oyle deyip asagiya indim benm esyalar orda orayi temizleyim dedim. Cok gecmedi cpcukla indi e mamasini yap ben iciriyim bende yapamam dedim yap içir cikamam şuan niyeymis diyo madem oyle hazirlayip inseydin dedi bende oyle cocuk bakmaya ne var bakacaksan her seyini yapacaksn oyle hazirda herkez bakar sever ne varki dedim bu cikti mamayi flan yapmis baya orayi temizledim bahce süpürdüm iceri girdim hemen verecek sigara icemedi ya bunaldi banyoya girecem dedim terledim çünkü. E çocuk uykusu gelmis agliyo balti flan ama seviyim derdinde uyutmuyo. Üstümü giyiyodum oyle agliyo miye susmuyo ki diye cabucak giydim ciktim baktiydim birakmis odaya yavrum nasi agliyo. Sevgisi bu kdar işte orda aglarken vicdanı nasi rahat ettiyse iste ben bakiyim demeyle olmuyo 2 saat baktiysa bi o işte o ldar da belki olmadi bile. O keyfi yetene kdar icinde sevgi yok biliyorum cnku. Oy kurban olurum vs diyodu ben cikmadim naai aglayarak bıraktın ki o yataga tek başına iste vicdan gercekten yok bu kadinda.
Valla senin bu kaynana beş para etmez yaa anlatıyorsun sürekli okuyorum yorum yapmıyordum ama bu sefer dayanamadım. Sen çocuğuna bak kimsenin lafına sözüne aldırma zaten yapsan da kocana kötülüyor yapmasan da en iyisi çocukla ilgilen sadece ne hali varsa görsün çocuk uyurken yapacağın bir şey varsa denk gelirse yaparsın.Of genelde ayni sorunlar ile geliyorum biliyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var kizlar. kahvaltidan once ev supurdum sildim iste tuvalet banyo herywr mis gibi oldu kahvalti yapalm dedik toz işim vardi sadece e cpcugun uykusu geldi tozu snra aliyim once uyusun dedim salladim uyudu ama dalamadı birakinca gözünü açtı hep sallarken de ablam görüntülü aradi konusurlen kaynanam soyleniyo o sira yaptigi sadeve bulasik zaten evde ben iş yapiyorum da sen oturuyosn sadece uyuyan cocugu salliyosn vs ablamlar duydu hep kapattim bende dedim dalmadi uyaniyo cocuktan onemliyse iş aglasin o iş yapiyim dedim aman sen otur vs. Benim sinir tavan yapti neymis bunun cpcuga bakip da benim oyle iş yapmam lazimmis bu da bana tarif edecekmis flan bende madem oyle deyip asagiya indim benm esyalar orda orayi temizleyim dedim. Cok gecmedi cpcukla indi e mamasini yap ben iciriyim bende yapamam dedim yap içir cikamam şuan niyeymis diyo madem oyle hazirlayip inseydin dedi bende oyle cocuk bakmaya ne var bakacaksan her seyini yapacaksn oyle hazirda herkez bakar sever ne varki dedim bu cikti mamayi flan yapmis baya orayi temizledim bahce süpürdüm iceri girdim hemen verecek sigara icemedi ya bunaldi banyoya girecem dedim terledim çünkü. E çocuk uykusu gelmis agliyo balti flan ama seviyim derdinde uyutmuyo. Üstümü giyiyodum oyle agliyo miye susmuyo ki diye cabucak giydim ciktim baktiydim birakmis odaya yavrum nasi agliyo. Sevgisi bu kdar işte orda aglarken vicdanı nasi rahat ettiyse iste ben bakiyim demeyle olmuyo 2 saat baktiysa bi o işte o ldar da belki olmadi bile. O keyfi yetene kdar icinde sevgi yok biliyorum cnku. Oy kurban olurum vs diyodu ben cikmadim naai aglayarak bıraktın ki o yataga tek başına iste vicdan gercekten yok bu kadinda.
Canım ben de mama veriyorum ya arada acaba ben de adet olur muyum ki.. Bazen olacak gibi karnım ağrıyor 1 aydır ama lekelenme bile yok.Bugün sezeryanımı yapan doktorla görüştüm üniversite hastanesi olunca hemen görüşemem sanmıştım dahili numarayı çevirince pat diye çıktı adambenim doğum da plansız ve ani olunca ilk defa doğumhanede görmüştüm hocayı
Ara kanamalarım oluyor 12 gün olmuştu adetim biteli yine kanama var. Adet ne zaman oldun dedi. 3 aylıkken oldum dedim. Sadece emziriyor musun dedi. Yok mama da alıyor dedim. İşte mama aldığı için erken olmuşsun dedi. Ara kanamalar da olabilir ama bir muayene edelim istediğin zaman gel normal çalışma saatlerine geçtik dedi. Pazartesi oğlanın kalça ultrasonu var bakalım ben de bir gideyim.
Kuzum şu evden kayınvalidenden Allah kurtarsın seni ya içimiz şişti vallahi Bu Çile ne zaman dolacak yazık sana vallahi çok üzülüyorumOf genelde ayni sorunlar ile geliyorum biliyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var kizlar. kahvaltidan once ev supurdum sildim iste tuvalet banyo herywr mis gibi oldu kahvalti yapalm dedik toz işim vardi sadece e cpcugun uykusu geldi tozu snra aliyim once uyusun dedim salladim uyudu ama dalamadı birakinca gözünü açtı hep sallarken de ablam görüntülü aradi konusurlen kaynanam soyleniyo o sira yaptigi sadeve bulasik zaten evde ben iş yapiyorum da sen oturuyosn sadece uyuyan cocugu salliyosn vs ablamlar duydu hep kapattim bende dedim dalmadi uyaniyo cocuktan onemliyse iş aglasin o iş yapiyim dedim aman sen otur vs. Benim sinir tavan yapti neymis bunun cpcuga bakip da benim oyle iş yapmam lazimmis bu da bana tarif edecekmis flan bende madem oyle deyip asagiya indim benm esyalar orda orayi temizleyim dedim. Cok gecmedi cpcukla indi e mamasini yap ben iciriyim bende yapamam dedim yap içir cikamam şuan niyeymis diyo madem oyle hazirlayip inseydin dedi bende oyle cocuk bakmaya ne var bakacaksan her seyini yapacaksn oyle hazirda herkez bakar sever ne varki dedim bu cikti mamayi flan yapmis baya orayi temizledim bahce süpürdüm iceri girdim hemen verecek sigara icemedi ya bunaldi banyoya girecem dedim terledim çünkü. E çocuk uykusu gelmis agliyo balti flan ama seviyim derdinde uyutmuyo. Üstümü giyiyodum oyle agliyo miye susmuyo ki diye cabucak giydim ciktim baktiydim birakmis odaya yavrum nasi agliyo. Sevgisi bu kdar işte orda aglarken vicdanı nasi rahat ettiyse iste ben bakiyim demeyle olmuyo 2 saat baktiysa bi o işte o ldar da belki olmadi bile. O keyfi yetene kdar icinde sevgi yok biliyorum cnku. Oy kurban olurum vs diyodu ben cikmadim naai aglayarak bıraktın ki o yataga tek başına iste vicdan gercekten yok bu kadinda.
Canım 2. Fotoyu direk uyanip gordugun anda mi cektin yoksa vakit geçince mi 1. De biberon boşalmış 2. De dolu sen mi yaptın mamayi öyle mi çektinGunaydinlar, sabah 5de bu sekilde koymustum sonra uyumusum 2 saat sonra yastiktan inip bu sekle nasil gelmis olabilir ?
Esimi aradim oda yapmamis ben nasil hissetmedim duymadım yada
Yo aglamadi sürünce benimki ve hemen geçti aksamina yayılma falan olmadı yani ☺Acıtıyor Mu peki ben bir ara baktım da internetten saha fazla yayılmasına sebep olur yazıyordu doktor bize damla verdi ama kızım tiksiniyor her verdiğimde ağzından çıkarıp kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?