Helinnnnn slm komşum. City de yaplılacak sünnet. Pazartesi cerrahla görüşeceğiz. Çocuk doktorumuz tam bilmemekle birlikte 700-1000 lira arası olduğunu söyledi. Pazartesi öğrenip haberdar ederim. 7 Temmuz da tam 3 ayımız dolacak. Kilo da aldı hamdolsun. 48 saatte iyileşir dedi dr. O da bir yük yaptırıp kurtulalım inşallah.
Şehir hastanesinde 200 den fazla vaka varmış. Dikkat et yine de gidersen komşum
Allah ıslah etsin kaynananı. insan sevgisinden mahrummus vicdan yokmuş onu anladim. ama bi insan napiyorsa kendine. elbet görecektir. inşallah tez zamanda evine çok bu kadınla da mesafe koy.Of genelde ayni sorunlar ile geliyorum biliyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var kizlar. kahvaltidan once ev supurdum sildim iste tuvalet banyo herywr mis gibi oldu kahvalti yapalm dedik toz işim vardi sadece e cpcugun uykusu geldi tozu snra aliyim once uyusun dedim salladim uyudu ama dalamadı birakinca gözünü açtı hep sallarken de ablam görüntülü aradi konusurlen kaynanam soyleniyo o sira yaptigi sadeve bulasik zaten evde ben iş yapiyorum da sen oturuyosn sadece uyuyan cocugu salliyosn vs ablamlar duydu hep kapattim bende dedim dalmadi uyaniyo cocuktan onemliyse iş aglasin o iş yapiyim dedim aman sen otur vs. Benim sinir tavan yapti neymis bunun cpcuga bakip da benim oyle iş yapmam lazimmis bu da bana tarif edecekmis flan bende madem oyle deyip asagiya indim benm esyalar orda orayi temizleyim dedim. Cok gecmedi cpcukla indi e mamasini yap ben iciriyim bende yapamam dedim yap içir cikamam şuan niyeymis diyo madem oyle hazirlayip inseydin dedi bende oyle cocuk bakmaya ne var bakacaksan her seyini yapacaksn oyle hazirda herkez bakar sever ne varki dedim bu cikti mamayi flan yapmis baya orayi temizledim bahce süpürdüm iceri girdim hemen verecek sigara icemedi ya bunaldi banyoya girecem dedim terledim çünkü. E çocuk uykusu gelmis agliyo balti flan ama seviyim derdinde uyutmuyo. Üstümü giyiyodum oyle agliyo miye susmuyo ki diye cabucak giydim ciktim baktiydim birakmis odaya yavrum nasi agliyo. Sevgisi bu kdar işte orda aglarken vicdanı nasi rahat ettiyse iste ben bakiyim demeyle olmuyo 2 saat baktiysa bi o işte o ldar da belki olmadi bile. O keyfi yetene kdar icinde sevgi yok biliyorum cnku. Oy kurban olurum vs diyodu ben cikmadim naai aglayarak bıraktın ki o yataga tek başına iste vicdan gercekten yok bu kadinda.
Benim gündüz boyuna emiyor sık sık gece uyuduğu için sanırım depoluyoKızlar merhaba sadece emziren mama vermeyen annelere sormak istiyorum. Bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor? Bir de ben emzirirken sonlara doğru iki üç kere çekip bir kere yutkunuyor. Damla damla geldiği için öyle olduğunu düşünüyorum. Benim sütüm az ondan mı yoksa merak ediyorum.
Canım arada vermeye olmazsın adet ben kızlarımda da verdim ama emiyorlardı sık sık 7. Ayda falan olmuştum. Bu oğlan sinirlenince, uykusu gelince, çok acıkınca, memede süt az olunca emmiyor, almıyor memeyi. Emme aralıkları baya açılıyor haliyle. O yüzden oldum bence.Canım ben de mama veriyorum ya arada acaba ben de adet olur muyum ki.. Bazen olacak gibi karnım ağrıyor 1 aydır ama lekelenme bile yok.
EngellemekteKuzum senin işin de çok zor ya bu kaynana ile.. Dua ediyorum sana bir an önce kendi evine çıkasın diye inşallah.. Asıl sen otur çocuğuna bak ben iş görürüm diyeceğine yaptığına bak ya..
İnşallah buraya sonunda kendi evimdeyim diye yazmak istiyorum gercektwn yoruldum çünkü... Emzirmiyorum ya iste bana gerek yok nasilsa düşünceleri oKuzum senin işin de çok zor ya bu kaynana ile.. Dua ediyorum sana bir an önce kendi evine çıkasın diye inşallah.. Asıl sen otur çocuğuna bak ben iş görürüm diyeceğine yaptığına bak ya..
İste oyle olsa kwske esime der yine haksiz ben cikar ve bütün iş yine bana bakar ha a sorsan ben bisey yapmiyprum iki tane yeri yapar abartir da abartir hersey bana bakiyo da bilmem ne. Aha bak odaya guzelce koydum yatagima gunes degiyodu ayaklarina gelsin camasir seriyim dedim almis seviyo smdi aklina dustu iste o an aglarken kucagina bile almayan smdi seviyo güyaValla senin bu kaynana beş para etmez yaa anlatıyorsun sürekli okuyorum yorum yapmıyordum ama bu sefer dayanamadım. Sen çocuğuna bak kimsenin lafına sözüne aldırma zaten yapsan da kocana kötülüyor yapmasan da en iyisi çocukla ilgilen sadece ne hali varsa görsün çocuk uyurken yapacağın bir şey varsa denk gelirse yaparsın.
Ah canm amijnnnnnnnn insallaaahhh. Senin mi benim mi inan ağlamaktan gozlerim agriyo zaten gozlerim rahatsiz. Daha yarin koye manti kesmeye gidilecekmis bende sürünecegim tabi arkasinda 2 3 gun kalinir diyo bi de mikrop gorumceme de kesilecekmis uzakta ya kendi gelemiyo ve nefret ediyorum zaten gorumcemden de benden yana hakkim helal ama rabbim cikarsin diyorum ne deyimKuzum şu evden kayınvalidenden Allah kurtarsın seni ya içimiz şişti vallahi Bu Çile ne zaman dolacak yazık sana vallahi çok üzülüyorum
Ah evime ciksam surekli gitmwm aramam sormam da iste o da uzun bi zaman alacak gercekten yoruldum çöktüm sinirden resmenyok canim cesaret edemem.oraya. hele de para icin yawruma hastalik bulassa omur boyu kendimi affetmem
Allah ıslah etsin kaynananı. insan sevgisinden mahrummus vicdan yokmuş onu anladim. ama bi insan napiyorsa kendine. elbet görecektir. inşallah tez zamanda evine çok bu kadınla da mesafe koy.
Ben de daha olamadım benimki de mama+meme ile besleniyor. Olsaydım iyiydiCanım arada vermeye olmazsın adet ben kızlarımda da verdim ama emiyorlardı sık sık 7. Ayda falan olmuştum. Bu oğlan sinirlenince, uykusu gelince, çok acıkınca, memede süt az olunca emmiyor, almıyor memeyi. Emme aralıkları baya açılıyor haliyle. O yüzden oldum bence.
Bende süreyim o zaman bugün neyle sürdünYo aglamadi sürünce benimki ve hemen geçti aksamina yayılma falan olmadı yani ☺
Memeyi hangi aralıklarla alıyor senin oğlan canım? Ben sürekli teklif ediyorum artık hatta biberon içerken de biraz verip meme veriyorum 2 kere çekip ağlıyor sıpacan. Az önce uykuya dalmadan hafif keyifliyken verdim emdi şükür ikisini de. Meme reddi olacak hiç almayacak diye korkuyorumBen de daha olamadım benimki de mama+meme ile besleniyor. Olsaydım iyiydi
Amin canım. Sözde özür diledi ama üstüne kavga etti. Aah ah ne desem...K Kuf canım çok üzüldüm öyle demelerineİnsan çok yoruluyor bi destek arıyor. Kızım biz bakarız sen bir kaç saat dinlen demelerini bekledin muhtemelen. Herkes kendi evinde yuvasında mutlu olsun. Bebeklerimize bakacak güç ve sabrı versin Allah hepimize. Umarım çok geçmeden hatasını anlar gönlünü alır annen. ❤
Canım tabii atamam satamam ama çok çok kırıldım...K Kuf
Canim benim annemde geldiginde bana cok laf etti cok soylendi birde alınganlıkları bitmedi esimde ayri bir yandan belkide sütüm onlar yuzunden azaldı ne dogru durust beslenebildim bir yanimda emzir emzir sunu ye bunu yap diyen koca bir yanimda yasli annem yemek yapamadi zorlandi ama her seferinde banada laf söyledi sutun yok mama ver oysaki o donem sutum taşıyordu biraz iyi beslenme ve biraz stressiz geçseydi suan emziriyordum belkide. Bende yeterli gelemedim cocuguma dogru duzgun beslenemedm
Insan herşeyi düşünüyor iste ama unutma anne dunyanin en degerli varligi bazen cahillik edebilirler bazen yasin ilerlemesinden yada o anki psikolojilerinden kotu laf edebilirler lutfen alinma alttan al inan o seni cok seviyor.
Aynen öyle oldu canım hiç sormaOy blup cım ya. Üzülme senin Bebişinin canı sağolsun. Üzülünce süt kaçıveriyor aman diyim canımmm
Bin şükür ki eşim var. Yarını iple çekiyorum vallahi
Canım üzülme boşver olur öyle arada zamanla o kırgınlıklar da azalıyor biraz zamana bırak düşünme dahaAmin canım. Sözde özür diledi ama üstüne kavga etti. Aah ah ne desem...
Canım tabii atamam satamam ama çok çok kırıldım...
Aynen öyle oldu canım hiç sorma
Bin şükür ki eşim var. Yarını iple çekiyorum vallahi
O nasıl laf ya bu ailelere noluyo böyle torun diye olmeleri gerekmiyor muSağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.
Biz biraz rahat yüzü gördük mü bu bebeler acısını çıkarıyor bizden valla.. İnşallah tansiyonun çıkmaz canım, umarım sabaha dek mışıl mışıl uyur yavru da..Bugün eşimle biraz dışarı çıkalım dedik çok bunaldım evde çocuklar bir yandan anneler bir yandan emzirdim uyuttum sağılmış sütüm de vardı iyi oldu kafa dağıttık biraz özlemişim normal hayatı ama kısa sürdü mutluluğum eve full enerjiyle döndüm ama bizim ufaklık geldiğimizden beri çığlık çığlığa katıla katıla ağlıyor gözlerinden yaş bile aktı ama nedensiz ilk kez böyle oldu çıldırdı ya saatler sonra ağlamaktan sızdı kucağımda kafam davul gibi zonk zonk birazdan da tansiyon fırlar
Ay inanmıyorum ben bir daha asla bırakmazdım ona herhaldeOf genelde ayni sorunlar ile geliyorum biliyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var kizlar. kahvaltidan once ev supurdum sildim iste tuvalet banyo herywr mis gibi oldu kahvalti yapalm dedik toz işim vardi sadece e cpcugun uykusu geldi tozu snra aliyim once uyusun dedim salladim uyudu ama dalamadı birakinca gözünü açtı hep sallarken de ablam görüntülü aradi konusurlen kaynanam soyleniyo o sira yaptigi sadeve bulasik zaten evde ben iş yapiyorum da sen oturuyosn sadece uyuyan cocugu salliyosn vs ablamlar duydu hep kapattim bende dedim dalmadi uyaniyo cocuktan onemliyse iş aglasin o iş yapiyim dedim aman sen otur vs. Benim sinir tavan yapti neymis bunun cpcuga bakip da benim oyle iş yapmam lazimmis bu da bana tarif edecekmis flan bende madem oyle deyip asagiya indim benm esyalar orda orayi temizleyim dedim. Cok gecmedi cpcukla indi e mamasini yap ben iciriyim bende yapamam dedim yap içir cikamam şuan niyeymis diyo madem oyle hazirlayip inseydin dedi bende oyle cocuk bakmaya ne var bakacaksan her seyini yapacaksn oyle hazirda herkez bakar sever ne varki dedim bu cikti mamayi flan yapmis baya orayi temizledim bahce süpürdüm iceri girdim hemen verecek sigara icemedi ya bunaldi banyoya girecem dedim terledim çünkü. E çocuk uykusu gelmis agliyo balti flan ama seviyim derdinde uyutmuyo. Üstümü giyiyodum oyle agliyo miye susmuyo ki diye cabucak giydim ciktim baktiydim birakmis odaya yavrum nasi agliyo. Sevgisi bu kdar işte orda aglarken vicdanı nasi rahat ettiyse iste ben bakiyim demeyle olmuyo 2 saat baktiysa bi o işte o ldar da belki olmadi bile. O keyfi yetene kdar icinde sevgi yok biliyorum cnku. Oy kurban olurum vs diyodu ben cikmadim naai aglayarak bıraktın ki o yataga tek başına iste vicdan gercekten yok bu kadinda.
Bizim saçlarda böyle oluyor.Havlu ile kurutmaya çalışıyorum şapka takınca kalkıyor saçlarızor kuruyor havluyla da .
Kuzum aşının huysuzluğudur o. Geçer bir iki güne.Off 2 gündür delireceğim artık ya, gündüz uykusu denen bir şey yokkk. Ağlamak da cabası.. Şimdiye dek doğru düzgün ağlamayan çocuk 2 gündür ağlıyor ve uyumuyor. Demin yarım saat beşiğinde ağladı ellemedim, sabrım tükendi çünkü artık.. Eşim dayanamayıp işini bırakıp geldi aldı sonunda kucağına şimdi gezdiriyor. Şu ana dek 2. 3. uykuyu uyuyor olması lazımdı. Tuvalete bile gidemiyorum ya ilgilenmekten.. Önceden kucakta dik tutumca susar bakınırdı, şimdi onunla da susmuyor. Sinirden ağlayacağım valla..
Aynısı bizde de oluyor hepGünaydın kızlar sabah 6dan beri ayaktayım uyutmak için uğraştım bende uyurum diye ama yok uyumadı. Bende tam pes ettim kalktım yatagını falan topladım çay suyu attım bi baktım uyumuş kendiliğindenhep bunu yapıyo şimdi ben kalktığımla kaldım o uyudu
Öff bizimkide öyle. Sürekli cok cok cok. Valla çekiyorum gördüğüm anda emzik veriyorum. Bazen öyleki parmaklarını sokuyor boğazına kadarKızlar benim kız sürekli elini emmeye başladı. Geçen gün beşikte cok cok seslere uyandım o zaman acıkmıştı ama aç değilken de yapıyor. Normal midir bu?
Atıştırmacı bebek olmaması için 3 saatten erken vermiyorum. Yenidoğan değil zaten artık her ağladığında vermeye gerek yok. Saatlerce idare ediyor eğer doyduysa. 5 dakika falan sürüyor emmesi çok değil.Kızlar merhaba sadece emziren mama vermeyen annelere sormak istiyorum. Bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor? Bir de ben emzirirken sonlara doğru iki üç kere çekip bir kere yutkunuyor. Damla damla geldiği için öyle olduğunu düşünüyorum. Benim sütüm az ondan mı yoksa merak ediyorum.
Ah bu anneler... Kendileri hep haklı ama karşısındaki emziren kadını hiç düşünmüyorlar. Üzülme canım yakında dönüyorsun zaten.Sağ olun kızlar. Kolum agriyo demiştim hep şikayet ediyomusum dogurduysam bakacakmisim. O kadar kırgınım ve o kadar çok ağladım ki dün bebeği doyuramadim yetmedi sütüm mama aldım verdim. Ablamın evindeyim şu an.
Ya senin kaynananı allah uyuz etsinde, kaşınacak tırnak vermesin inşallah. Musibet kadın. Bu dünyadadaki sınavın bence bu senin.Of genelde ayni sorunlar ile geliyorum biliyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var kizlar. kahvaltidan once ev supurdum sildim iste tuvalet banyo herywr mis gibi oldu kahvalti yapalm dedik toz işim vardi sadece e cpcugun uykusu geldi tozu snra aliyim once uyusun dedim salladim uyudu ama dalamadı birakinca gözünü açtı hep sallarken de ablam görüntülü aradi konusurlen kaynanam soyleniyo o sira yaptigi sadeve bulasik zaten evde ben iş yapiyorum da sen oturuyosn sadece uyuyan cocugu salliyosn vs ablamlar duydu hep kapattim bende dedim dalmadi uyaniyo cocuktan onemliyse iş aglasin o iş yapiyim dedim aman sen otur vs. Benim sinir tavan yapti neymis bunun cpcuga bakip da benim oyle iş yapmam lazimmis bu da bana tarif edecekmis flan bende madem oyle deyip asagiya indim benm esyalar orda orayi temizleyim dedim. Cok gecmedi cpcukla indi e mamasini yap ben iciriyim bende yapamam dedim yap içir cikamam şuan niyeymis diyo madem oyle hazirlayip inseydin dedi bende oyle cocuk bakmaya ne var bakacaksan her seyini yapacaksn oyle hazirda herkez bakar sever ne varki dedim bu cikti mamayi flan yapmis baya orayi temizledim bahce süpürdüm iceri girdim hemen verecek sigara icemedi ya bunaldi banyoya girecem dedim terledim çünkü. E çocuk uykusu gelmis agliyo balti flan ama seviyim derdinde uyutmuyo. Üstümü giyiyodum oyle agliyo miye susmuyo ki diye cabucak giydim ciktim baktiydim birakmis odaya yavrum nasi agliyo. Sevgisi bu kdar işte orda aglarken vicdanı nasi rahat ettiyse iste ben bakiyim demeyle olmuyo 2 saat baktiysa bi o işte o ldar da belki olmadi bile. O keyfi yetene kdar icinde sevgi yok biliyorum cnku. Oy kurban olurum vs diyodu ben cikmadim naai aglayarak bıraktın ki o yataga tek başına iste vicdan gercekten yok bu kadinda.
Ben sadece anne sütü verirken oldumCanım arada vermeye olmazsın adet ben kızlarımda da verdim ama emiyorlardı sık sık 7. Ayda falan olmuştum. Bu oğlan sinirlenince, uykusu gelince, çok acıkınca, memede süt az olunca emmiyor, almıyor memeyi. Emme aralıkları baya açılıyor haliyle. O yüzden oldum bence.
Koala naptın mama aldın mı? Bitti mi kanaman?Bizim saçlarda böyle oluyor.Kuruyor ama 10 dkya
Kuzum aşının huysuzluğudur o. Geçer bir iki güne.
Aynısı bizde de oluyor hepsıpa benim uykum kaçınca onun uykusu geliyor
Öff bizimkide öyle. Sürekli cok cok cok. Valla çekiyorum gördüğüm anda emzik veriyorum. Bazen öyleki parmaklarını sokuyor boğazına kadar
Atıştırmacı bebek olmaması için 3 saatten erken vermiyorum. Yenidoğan değil zaten artık her ağladığında vermeye gerek yok. Saatlerce idare ediyor eğer doyduysa. 5 dakika falan sürüyor emmesi çok değil.
Ah bu anneler... Kendileri hep haklı ama karşısındaki emziren kadını hiç düşünmüyorlar. Üzülme canım yakında dönüyorsun zaten.
Ya senin kaynananı allah uyuz etsinde, kaşınacak tırnak vermesin inşallah. Musibet kadın. Bu dünyadadaki sınavın bence bu senin.
Ben sadece anne sütü verirken oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?