2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şehir hastanesinde 200 den fazla vaka varmış. Dikkat et yine de gidersen komşum

yok canim cesaret edemem.oraya. hele de para icin yawruma hastalik bulassa omur boyu kendimi affetmem

Allah ıslah etsin kaynananı. insan sevgisinden mahrummus vicdan yokmuş onu anladim. ama bi insan napiyorsa kendine. elbet görecektir. inşallah tez zamanda evine çok bu kadınla da mesafe koy.

Benim gündüz boyuna emiyor sık sık gece uyuduğu için sanırım depoluyo bazen 5 dk kaliyo bazen 30 dk belli olmuyor ku

Canım ben de mama veriyorum ya arada acaba ben de adet olur muyum ki.. Bazen olacak gibi karnım ağrıyor 1 aydır ama lekelenme bile yok.
Canım arada vermeye olmazsın adet ben kızlarımda da verdim ama emiyorlardı sık sık 7. Ayda falan olmuştum. Bu oğlan sinirlenince, uykusu gelince, çok acıkınca, memede süt az olunca emmiyor, almıyor memeyi. Emme aralıkları baya açılıyor haliyle. O yüzden oldum bence.

Kuzum senin işin de çok zor ya bu kaynana ile.. Dua ediyorum sana bir an önce kendi evine çıkasın diye inşallah.. Asıl sen otur çocuğuna bak ben iş görürüm diyeceğine yaptığına bak ya..
Engellemekte
Kuzum senin işin de çok zor ya bu kaynana ile.. Dua ediyorum sana bir an önce kendi evine çıkasın diye inşallah.. Asıl sen otur çocuğuna bak ben iş görürüm diyeceğine yaptığına bak ya..
İnşallah buraya sonunda kendi evimdeyim diye yazmak istiyorum gercektwn yoruldum çünkü... Emzirmiyorum ya iste bana gerek yok nasilsa düşünceleri o

İste oyle olsa kwske esime der yine haksiz ben cikar ve bütün iş yine bana bakar ha a sorsan ben bisey yapmiyprum iki tane yeri yapar abartir da abartir hersey bana bakiyo da bilmem ne. Aha bak odaya guzelce koydum yatagima gunes degiyodu ayaklarina gelsin camasir seriyim dedim almis seviyo smdi aklina dustu iste o an aglarken kucagina bile almayan smdi seviyo güya

Kuzum şu evden kayınvalidenden Allah kurtarsın seni ya içimiz şişti vallahi Bu Çile ne zaman dolacak yazık sana vallahi çok üzülüyorum
Ah canm amijnnnnnnnn insallaaahhh. Senin mi benim mi inan ağlamaktan gozlerim agriyo zaten gozlerim rahatsiz. Daha yarin koye manti kesmeye gidilecekmis bende sürünecegim tabi arkasinda 2 3 gun kalinir diyo bi de mikrop gorumceme de kesilecekmis uzakta ya kendi gelemiyo ve nefret ediyorum zaten gorumcemden de benden yana hakkim helal ama rabbim cikarsin diyorum ne deyim

Ah evime ciksam surekli gitmwm aramam sormam da iste o da uzun bi zaman alacak gercekten yoruldum çöktüm sinirden resmen

Ben de daha olamadım benimki de mama+meme ile besleniyor. Olsaydım iyiydi

Ben de daha olamadım benimki de mama+meme ile besleniyor. Olsaydım iyiydi
Memeyi hangi aralıklarla alıyor senin oğlan canım? Ben sürekli teklif ediyorum artık hatta biberon içerken de biraz verip meme veriyorum 2 kere çekip ağlıyor sıpacan. Az önce uykuya dalmadan hafif keyifliyken verdim emdi şükür ikisini de. Meme reddi olacak hiç almayacak diye korkuyorum kızımı ilk 1 ay emzirememiştim küvözde kalmıştı yavrum hep emmiş gibi hiç sıkıntı yaratmadan meme almıştı.

Amin canım. Sözde özür diledi ama üstüne kavga etti. Aah ah ne desem...
Canım tabii atamam satamam ama çok çok kırıldım...
Oy blup cım ya. Üzülme senin Bebişinin canı sağolsun. Üzülünce süt kaçıveriyor aman diyim canımmm
Aynen öyle oldu canım hiç sorma
Bin şükür ki eşim var. Yarını iple çekiyorum vallahi

Canım üzülme boşver olur öyle arada zamanla o kırgınlıklar da azalıyor biraz zamana bırak düşünme daha

O nasıl laf ya bu ailelere noluyo böyle torun diye olmeleri gerekmiyor mu

Reactions: Kuf
Bugün eşimle biraz dışarı çıkalım dedik çok bunaldım evde çocuklar bir yandan anneler bir yandan emzirdim uyuttum sağılmış sütüm de vardı iyi oldu kafa dağıttık biraz özlemişim normal hayatı ama kısa sürdü mutluluğum eve full enerjiyle döndüm ama bizim ufaklık geldiğimizden beri çığlık çığlığa katıla katıla ağlıyor gözlerinden yaş bile aktı ama nedensiz ilk kez böyle oldu çıldırdı ya saatler sonra ağlamaktan sızdı kucağımda kafam davul gibi zonk zonk birazdan da tansiyon fırlar

Biz biraz rahat yüzü gördük mü bu bebeler acısını çıkarıyor bizden valla.. İnşallah tansiyonun çıkmaz canım, umarım sabaha dek mışıl mışıl uyur yavru da..

Ay inanmıyorum ben bir daha asla bırakmazdım ona herhalde özel bir doktora gitmeye başlamıştık çok iyi dediler o doktor için. Bebeğimi çok ağlattı ve bize dokunmayın ağlasın dedi diye doktoru bıraktım bir daha gitmedim. Çocuğum nasıl ağladı ve o adam sert davrandı çocuğa. O günden kaç gün sonraya kadar bebeğim hep çığlık çığlığa ağladı korkunca. Minicik olsalar da etkileniyorlar Bu zamanlarda çok önemli bebeğin stres seviyesi. Stresli bir bebeğin beyin gelişimi, mutlu bebeklere göre daha yavaş oluyormuş

Havlu ile kurutmaya çalışıyorum şapka takınca kalkıyor saçları zor kuruyor havluyla da .
Bizim saçlarda böyle oluyor. Kuruyor ama 10 dkya
Kuzum aşının huysuzluğudur o. Geçer bir iki güne.
Aynısı bizde de oluyor hep sıpa benim uykum kaçınca onun uykusu geliyor
Kızlar benim kız sürekli elini emmeye başladı. Geçen gün beşikte cok cok seslere uyandım o zaman acıkmıştı ama aç değilken de yapıyor. Normal midir bu?
Öff bizimkide öyle. Sürekli cok cok cok. Valla çekiyorum gördüğüm anda emzik veriyorum. Bazen öyleki parmaklarını sokuyor boğazına kadar
Atıştırmacı bebek olmaması için 3 saatten erken vermiyorum. Yenidoğan değil zaten artık her ağladığında vermeye gerek yok. Saatlerce idare ediyor eğer doyduysa. 5 dakika falan sürüyor emmesi çok değil.
Ah bu anneler... Kendileri hep haklı ama karşısındaki emziren kadını hiç düşünmüyorlar. Üzülme canım yakında dönüyorsun zaten.
Ya senin kaynananı allah uyuz etsinde, kaşınacak tırnak vermesin inşallah. Musibet kadın. Bu dünyadadaki sınavın bence bu senin.
Ben sadece anne sütü verirken oldum

Koala naptın mama aldın mı? Bitti mi kanaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…