2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Keske kocam gorseydi bi sekilde o zmn beni anlarsi da cok ikili oynuyolar iste. Ev alsinlar diye bemde kb flan baya üsteledim bakalm artık dua etmekten baska carem yok

Bende oyle diyorum yastık değişti ama kadeeim pek de degismedi işte

Her acıktığında önce meme veriyorum iki memeyi de emdikten sonra mamaya geçiyor. Genelde 2,5-3 saat arayla ama bazen daha erken acıkabiliyor.

Seni çok merak ettim canım Asya cık ı öperim. Gaz bizde de fena.

Menenjit oldu mu peki bence iyi yapmışsın su vermekte

Bebeğini sallayan arkadaşlar salla dur diye bir teknik varmış, içeriğini hiç bilmiyorum Instagramda yorumlarda yazıyordu, bebeğimi öyle sallamayı bıraktım diye.. Belki araştırmak istersiniz.
baktım deniyeyim dedim her durduğunda sipam ihhhhhhggg dedi salladım tekrar

emme bebekler icin sadece beslenmek demek degildir duygusal bağ kurmaktır aynu zamanda. yani sizinle o pozisyonda güvende ve mutlu bu kadar

Ya kizlar benim kiz sabah uykusunda az birsey cikardi gazini iyi alamadigimdan diye dusundum gunduz hic kusmadi simdi mama vereyim dedim butyn ictigini kustu gaz mi vardi anlamadim bugün kakada yapmadi daha strese girdim ictiyse cikardi bir anda fazlamı geldi onuda anlamadim yarim saat erken vereyim dedim.. birseyi yoktur dimi

Aaa meme reddi biberinden dolayı acil emmeye zorlayın pea etmeyin

okudukça sinirlendim okudukça....

normalde okuyor ve yorum yapmıyorum ...
hani seni de doldurusa getirmeyim diye ama...senin o kaynanani Allah bildigi gibi yapsin..baska da bisey demiyorum ben kardesimmm..kardesim diyorum cunku sen bana gore daha minicik bir kizssin..kiyamam sana ne diyim

sen aldırma..Allah tez zamanda kendi yuvana çikmak nasip etsin..bende birlikte yasadim.nedir iyi bilirim..bana da aynisini yapti.o cocugu bakavakmis.ben is yapacakmisim.o tarif edecekmis..ama cocuk her agladiginda kos sekerpare..eee ben perisan..cocuk gunduz uyur.ben uyuyamam.gece zaten ayakta..vallahi perisanlik...

ben neler yasadim..ne numaralar cekti benimki...aahh ahhh... bosver sen dik dur..kimsenin senin sinirlerinle oynamasina musade etme.kendine vakit ayir.isini bitirince yap kendine bir kahve ya da cay.otur çat keyfini..moralin yuksek oldukca kimse sana zarar veremez

Canım 2. Fotoyu direk uyanip gordugun anda mi cektin yoksa vakit geçince mi 1. De biberon boşalmış 2. De dolu sen mi yaptın mamayi öyle mi çektin
Canim 2. Foto uyanip gördüğüm hali mama yaptim foto cektim. 1. Ise ayni konuma getirdim uyutup siz görün diye :) gozunden kacmamis

Süt konusu konuşulmuş , kesinlikle psikoloji de çok önemli . Biz de Kayınvalideme gideceğiz pazartesi günü . Şimdiden stres sıkıntı sardı beni . Sağıyorum , sütüm azaldı . Şimdi böyle iken orda da inşallah iyice azalmaz
Eskiler sürekli kendi çocuk büyütmelerinden bahsediyorlar evet . Benim kv de tam da bunu çok yapıyor . Küçük kaynım 1750 doğmuş , ölür demişler de bu ona rağmen göğsünde büyütmüş çocuğu . Bu hikayeyi on kere anlatır .hamile değilken bile bir çok kere duydum . Bir çoğunuz biliyorsunuzdur benim yavrum sonradan tuttu memeyi .kv bunları anlatırken sen bir meme tutturamadın tavrıyla anlatıyor . Her aramasında da çocuk memeyi tutuyor mu diyor . Emiyor mu emiyor mu daralttı beni . Bakalım gittiğimizde nelerle karşılaşacağım daha çok merak ediyorum.

Ooo aramızda bir tontiş olacak yakın zamanda desene o zaman
Canım ben daha önceden de kullanıyordum. Bu emziren annelere özeldi sadece. Benim doktorumda ilk spirali teklif etti ben istemedim. Bakalım bir süre daha eş korunsun. Yoksa zaten korunmaya gerek kalmıyor böyle sürekli kanamadan yapamıyoruz birşey
Aynen eşim diyor kızım bir nefes al önünden alan yok, bana sıra gelmiyor zaten senden
Kuzum ilke gazı yoksa çok ağlayan bir bebek değil. O yüzden anlamam kolay oluyor. Birde saat gelince acıkıyor genelde.
Şükür iyiyiz sürmeli seni sormalı? Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda canım.

Aynen çok doğru artık bende takılmıyorum az mı çok mu diye tam olarak aynı şeyleri düşünmüşüz. Önceden çok takardım kafama bir faydası olmadı. Bende susturmak için değilde aç mı değil mi anlamadığımdan önce meme veriyorum ağladığında. Aslında tam ağlama dilini çözebilsem bekletirim de işte içim rahat etmiyor. Ama bugün arayı biraz açmaya çalışıcam bakalım.

arkadaslar, sezaryen olanlar..
karnınız arada şişiyor mu? gazlı gibi..ağir iş yapınca ya da üşüdüğünuzde..
ben bel tutulmasindan 4 gun falan is yapmadim.sicak sicak sardim karnimi belimi.gobek bayagi inmisti.bugun ev supurdum gene sisti.ama kitlesel degil.genel.hafif de sizliyor.terlemistim cereyanda kaldim bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…