2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dün 10 da uyudu , sabah 7 de kalktı . 9 saat açlık fazla değil mi ??

Her bebek farklı oluyor canım ya. Belki sneim bebiş uykuyu seviyor uyku ağır basıyor. Kalkınca gün içinde güzel besleniyorsa bir sorun yoktur bence. Ama gün içinde de çok iştahı yoksa bir doktora mı danışsan. Ama bibeeronda almıyor diyorsun ne yapabilirsin ki nasıl vereceksin oda sıkıntı.

Geçmiş olsun. Bizde ne zaman iyi desek tam tersi oluyor. Artık hiç dillendirmemeye çalışıyoruz. Anne babanın çok nazarı değermiş sürekli de okumak lazım bebişleri. İnşallah geçicidir bu gece normale dönersiniz.

Aaa meme reddi biberinden dolayı acil emmeye zorlayın pea etmeyin
Uyanıkken memeye bakmıyor bile nasıl anlıyor bilmiyorum yaklaştırınca büyük insan gibi kafasını çeviriyor ama uyku arasında yada kundaklayınca emiyor ağzında pamukçuk var biraz ondan mo acaba

Zaten düzgün emmiyor ki. Memeyi alıyor ama 3 dk da bırakıyor bu sefer. Acıkmadığı için sanırım. Bugün bir deneyeyim 2 saatte 1 vermeyi bakalım inşallah bende bir düzen yakalarım.

Herseyi ben bilirim havaları beni en sinir eden şey zaten. Evim ayrı olsa zorlansaydim bile asla çağırmazdım ben. Artık eskisi gibi değil internetten bakıp bilinçli oluyor insan e bir de bu site var hiç kimseye ihtiyacım olmazdı. Sanki bana yine faydası yok ki 2 aylık çocuğu otursun alışsın diyen biri ben ondan daha iyi biliyorum herşeyi.

C cecenn gündüz de pek bir farkı kalmadı . Çocuk biberonla kavga ediyor , üzülüyorum acaba yanlış mı yapıyorum zorlayarak diye . 5 dk emmeleri oluyor gündüz . Ama onda da doymuyor belli ki sık sık istiyor . Bu sefer de sütüm olmuyor , sütüm olsun diye mama vereyim diyorum olmuyor . Sonra basıyor çığlıgı. Doktorların pek umrumda olmuyor . 2 saatte bir vermeye çalışıyordum önceden . Uykuyu seviyor , 60-90 cc arası alırsa 3-4 saatte bir mama ver dedi doktor ama bizim kız o kadar alamıyor ki. İştahsızlık var . Kilo alımı geçen ay normaldi . Son 3 haftadır böyleyiz zaten . Bu ay anlaşılır kilo durumu . Bir de üstüne sürekli kusuyor

Ah canim sekerpare.
Kiz uyumuyor ki.
Uyusa da oglumun ilgisini o oyunlar cekmiyor artik.
Eerkek cocuk farkliymis ciddsn hele de bu 4 5 yastakiler.
Keske dinlese beni.
Ipleri ona verdim ben coktan. Kiyamadim iki kere dogdu cunku o.
Napalim Allahim korusun tum.evlatlarimizi.
Tavsiyeler icin tesekkur ederim, deneyemeye calisacagim tabiki
Benim bazen agriyor bile dikisin oralar.
Sislik ben de hep var.
Bakalim diyete ne zaman baslicam.
Bence yorulunca oluyordur dedigin gibi. Cunku hala agri sci oluor benimkinde..

Kızlar gündüz sizin bebişler ne kadar uyuyor? Mesela doyurdunuz altını değiştiniz uyudu ne kadar uyur? Bir dahaki uyumaya kadar ne kadar uyanık kalıyor? Birde sizler kaç saat arayla besliyorsunuz?

Masallah size.
Duzen daha da otururr insallah.
Ama doktormar da diyor yani, pek duzen beklememek gerek bebislerden..
Simdi benimkimde etraf inceleme basladi.. kucakta gezecek o kocaman gozlerle her yeri inceleyecek.. aman oturursam yandik cigligi basiyor
Erken uyanmak daha guzel aslinda.. kismetli olur diyorlar

Ya benim kızda aynı hemen hemen biliyor musun. Gündüz kısa aralarla besleniyor. İki gecedir akşam memeden sonra mama vermeye çalıştım almadı diliyle itiledi hep. Tek fark benimki gecede uyanıyor uzun uyumuyor. Doktorlara kalsa çocuk ağlasın dursun bende bunu anlamıyorum. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman?

Ay inşallah canım hepimizin bebişleri kısmeti olsun. Bizimki de TV izliyor şimdiden. Açıksa o tarafa doğru bakıyor sürekli.

Kızlar gündüz sizin bebişler ne kadar uyuyor? Mesela doyurdunuz altını değiştiniz uyudu ne kadar uyur? Bir dahaki uyumaya kadar ne kadar uyanık kalıyor? Birde sizler kaç saat arayla besliyorsunuz?
Canim oyle bi plan programa uyan bebek oldugunu sanmiyorum.
Cani ne zaman ve nasil.isterse oluyor daha cok sanirim..
Belli edio uyku aglamasi kendinisini o zâman uyutuyorum..
Emmesini iste agladiginca fala teklif ediyorum. Ve ya ilk kucaga aliyorum.ya o zaman emerse emiyor zaten..
Benimki uyumak icin de emiyor beni sadece acliktan degil..
Drken 1 saat olmadi uyaniyir suan karsimda

Ay inşallah canım hepimizin bebişleri kısmeti olsun. Bizimki de TV izliyor şimdiden. Açıksa o tarafa doğru bakıyor sürekli.
Evet ya benım kizim da oyle.
Hemen kafayi ceviriyor o tarafa.
Kapatinca tvyi aglior.
Izletmiorum tabiki ama bigun esime verdim baktim kiz hiv aglamior. Kiza tv acmis cizgi film hey allahim.yaa

Kizlar o zaman bulgir derrotu caylar falan nasil etki edio sute acaba.
En onemlisi su denior dimi.

Benim kız tembel mi anlamadım valla.. Bir meme 15 dk sürüyor. Hep 2 memeyi de emdiği için yarım saat sürüyor.
Canım ama oyun içinse bile süt geliyor ve yutuyor. Kusardı öyle olsa..
Tontiş mi ponpiş mi bilemedim ben bu kızı
Buraya da yazmıştım, evet şişiyor. Doğumdan sonra giden karnım yine büyüyor o zaman.. Regl mi olacam diyorum olmuyorum.
Benimkinin düzen bozuldu malum ama şöyleydi. 2 kısa uyku 1 uzun uyku yapıyordu. Yani 2 defa 45 dk-1 saat, 1 kere de 2-3 saat.. Ama 2 saat oldu mu uyandırıyorum artık.. Aralarda da ortalama 1 buçuk saat oyalıyorum. Beslenmesi de 2-3 saatte bir..

nasil sismesin ki elimiziden supurge mi dusuyor

nerde dinl3ncem heep sismek.. sizloyor arada da.ama genelde davul gibi .. korkuyorum bazrn..
cocugun icin de sen o yapmaz.ilgisini cekmez deme.oglusunla konusurken o kadar net konus ki oglus annemin vazgececgi yok hisssini alsin

inmeyecek bu gobek herhalde 2 yil anca..
ya aslinda normal biliyorum ama yinede korktum.doktora da gidemiyorum kizi oglani birakip kimseye... babasinda bile durmuyor..bu kiz neden bu kadar anneci ya
daha 40 kontrolume bile gidemedim

Normalde reflü için şurup verdi , bir de alerjiden şüphelendi probiyotik verdi onları kullanıp ona göre kontrole gidecektik . Ama ne mümkün şurubu içemiyoruz ki . Kaşıkla ve şırınga ile denedim çıkardı içemedi . Doktor da mamasının son 10 cc sine kat dedi . Kızın ağzına biberonu zor veriyorum , 10 cc kala çekince bir daha alır mı . Bir türlü düzenli veremedim . Ateşi çıksa Allah korusun demek ki düşürmek için şurup da veremeyeceğim ben

Kalppare ben de sezeryanlıyım benim de oluyor şişlik . Çok ayakta kalınca , iş yapınca , çocuğu çok fazla kucakta tutunca hatta . Özellikle dikiş üzerinde sertlik şeklinde bölgesel şişliğim oluyor .

bnm kv de de yegen sevdasi var.kizi gibi...bana oglumdan sonra ikiz dogur inş diyordu.ben de ikiz bn nasil tasiyim.bobreklerim sorun oluyor.dua mi beddua mi.yegenin adini vererek o dogursun deyince.ayy yok kiyamam o nasil tasisin.bizim evin cabi o.gozumuzun cicegi bitanemiz diyordu.ben de bende anamin bitanesiyim valla..anam duyarsa ne der size bimem dedim.valla hep icimde ukte.insAllah ikiz olsun onun.daha nisanli bakalim.kiza da kiyamiyorum.ama sanki o prenses ben kul kedisiyim gibi lanse ediyor.kizla d birbirimizi severiz hani ama nabayim teyzesi kasindi o zaman bir yasiyorduk.simdi de asiri yakin ama ayri.eltim de iste baba soyle yapti boyr yapti diye sikayet ediyor.dedim sen sus.birlikte bile yasamamissin.ben ne cektim.ama anlatmam.cunku o zamqn bn kotu olurum.

amaaan neyse sinirlendim bak gene..Allah buyuk seni tek koruyucu olan Allah korusun canım.

cok sinir bozucu di mi? korkuyorum bazen..pofur pofur oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…