2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
benimki de surekli.ayaklari yamuk basiyor..
bacaklari yamuk mu bu cocugun...ay yamuk bacakli cocuk mu olur...

ya dedim düzelecek daha bebekmyurudukce diklesek..nasil bassin 2 aylık bebe..paldir kuldur yurusun mu...

valla bazen ben de bunaliyorum..oyle bile olsa sus di mi..beni vesveseye sarmaktan ileri gisilmiyor iste goruyorsun...
.

Zaten düzgün emmiyor ki. Memeyi alıyor ama 3 dk da bırakıyor bu sefer. Acıkmadığı için sanırım. Bugün bir deneyeyim 2 saatte 1 vermeyi bakalım inşallah bende bir düzen yakalarım.
Bence de denemelisin cünkü yarım yamalak emince huysuz oluyor bir de seni emzik gibi kullanıyor. Sen bugun emzik vermeye calıs meme yerine atıyordur ağzından ama elinle tut çıkarmasın biraz öyle oyalansın.
Kızlar gündüz sizin bebişler ne kadar uyuyor? Mesela doyurdunuz altını değiştiniz uyudu ne kadar uyur? Bir dahaki uyumaya kadar ne kadar uyanık kalıyor? Birde sizler kaç saat arayla besliyorsunuz?
Biz mesela bu sabah 7de kalktı emzir altını al birazda oyala derken 9da uyudu. Bizde kahvaltımızı yaptık sonra 11de uyandı. Tekrar emzir ve oyun derken 12de uyudu bu sefer cok uzun uyumaz sanırım. Böyle böyle aksam 7ye kadar idare ediyorum aksam artık derin uykuya daldırıyorum. 2-3 saate birde emziriyorum ben.
Canım benim kız tek meme emiyor ama iki meme emdiği nadir yani genelde emmiyor doymazsa isterdi sanırım diğerini de senin bebek maşallah iştahlı ohhh emsin yeterki

Ay ayyyy nedir bu kadınlardan çektiğimiz. Sen kaç yıl yaşadın beraber ve nasıl evi ayırma kararı aldınız taktik ver bana

Yoktur inşallah. Dün akşam benimki de fazla yedi ve daha gazını çıkarırken hepsini kustu. Rahatladı sonra. Tokken fazlasını aldılar mı çıkarıyorlar. Öyle gözlemledim yani. Öperim prensesini.

Yoktur inşallah. Dün akşam benimki de fazla yedi ve daha gazını çıkarırken hepsini kustu. Rahatladı sonra. Tokken fazlasını aldılar mı çıkarıyorlar. Öyle gözlemledim yani. Öperim prensesini.
Gunaydin cnm.Sabah ve az once verdim cikarmadi cok sukur. Ama dunden beri baska sıkıntı var cocugun sag gozu hafif capaklaniyordu dogdugundan beri azaldi ama dun surekli bir akıntı ve capak var. Bu sabah gozu kapaliydi doktora sordun netrica diye bir damla onerdi birde masaj yapin dedi kanallara. Umarim onemli birşey degildir ve gecer icim aciyor boyle olunca

Of ya bi huzur yok desene. Allah yardımcın olsun canım benim.

inmeyecek bu gobek herhalde 2 yil anca..
ya aslinda normal biliyorum ama yinede korktum.doktora da gidemiyorum kizi oglani birakip kimseye... babasinda bile durmuyor..bu kiz neden bu kadar anneci ya
daha 40 kontrolume bile gidemedim
Evet ben de gidemedim.
Gitmek lazim mi kadin doguma

Evet ben de gidemedim.
Gitmek lazim mi kadin doguma
gitmek gerek tabi.dikislerde hersey yolunda mi diy3.bak annem kesi fıtığı oldu.hoş o doktora gittigi halde oldu.Allah yazmamiş olsun.bastan ameliyat olacak.doktor cok kizmis...hic dinlenmemissin diye..biz gene hic oturamiyoruz.Allah minik yavrularimiza merhamet etsin de bizi hasta etmesin.

Kızlar gündüz sizin bebişler ne kadar uyuyor? Mesela doyurdunuz altını değiştiniz uyudu ne kadar uyur? Bir dahaki uyumaya kadar ne kadar uyanık kalıyor? Birde sizler kaç saat arayla besliyorsunuz?
Canım 1 1,5 saat en fazla uyanık kalma süresi. Eskiden ağlardı neden ağladığını anlamazdım meğer çocuk uykusu geldiği için ağlıyormuş. İnstagramda birkaç sayfa var uyku eğitimi için hem de çok faydalı bilgiler var takip etmeni öneririm. Ayına göre ne kadar uyanık kalabilir yazıyor. Uyuduğunda bazen 1-2 saat bazen 40 dk 30 dk belli olmuyor.
Benim kızım sallanmayı pek sevmiyor ayağımda 2 saatte zor uyuturdum eskiden. Şimdi gece uykusu için kucağımda pişpişleyerek uyutuyorum. Gündüz ise kollarını müslin beziyle sarıyorum(elleri serbestlen asla uyumuyor emziğini çıkarıyor) emziğini verip ,pişpiş açıyorum . Birkaç kez emziği atıyor geri veriyorum, bazen kendi kendine oynuyor gülüyor ama 10-15 dk da uykuya dalıyor . Bende o arada işimi yapıyorum veya yanına uzanıyorum. Gündüz pişpiş açmazsam dışardan gelen sesler uyandırıyor. Ben böyle çözüm buldum
Emme konusunda da gece ne zaman uyanırsa.Gündüz 2-3 saatte bir baktım 2-2,5 saat oldu veriyorum. Bazen kendi ağlıyor istiyor. Bu şekilde. Benim de bi sorum olucak. Benim kızım genelde memede gözü kapanana kadar kalıyor. Ben çekmezsem bırakmıyor. Oyuna çevirdiğinde bi tutup bi bıraktığında ve gözleri kapanmaya memede uyumaya başladığında çekiyorum ağzından. Aç kalmıyordur dimi ya. Bazen çekince ağlıyor o zaman geri veriyorum.

Aminn canim insallah.
Gecmis olsun annene.
Tamam gideyim ben de o zaman 🖐

Masallah size.
Bi duzen var ve dilinden anliorsun, nazar degmesin..
Ben de onu bilmiorum hem uyuyor hem emiyor. Yarim saatten fazla olunca cekiorum ben de
Agzindan. Doymus oluyirdur insalllah

Belki gorunmuyor tam olarak ama kizlar cenesinde boyle kirmizi kirmizi biseyler cikmisti dun az bisey bugun cok aşırı derecede cogalmis nedir bu bilen var mi alerji mi ki.? Oyle sicak vs de degil hani sicaktan desem

Eklentiler

• 20200627_124925.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 78
söyledikleri şeyin bir mantığı olsa başımın üstüne diyeceğim de. 2 aylik bebek nasıl basacak zaten. koşsun istiyor galiba. he he deyip geçmek lazim ama siniri bozuluyor ister istemez. taş değiliz ya.

Ay ayyyy nedir bu kadınlardan çektiğimiz. Sen kaç yıl yaşadın beraber ve nasıl evi ayırma kararı aldınız taktik ver bana

ben 3 yil falan yasadim.ben o zaman baska sehirdeydim ve düşük tehlikesi olan bir hamilelikri.sonra erken dogum riski vs esim kv ve kb cagirdi.gelis o gelis sonra biz de memlekete donunce ayri eve ciktik.ya kv severim.ama uzaktan yani her kadinin duzeni baska.cok zor oluyor.karsilikli yipranma oluyor.ben hep sabrettim canim.kolay kolay ters cevqp vermedim.cok uzulduugmde agladim.esim gordukce farketti zaten ama ben bu surede epey yiprandim.o da artik farkinda.benim kv kendine intihr süsü veren kadın kavga edince atcam kendimi diye konusur.cam açıp koltukla duvar arasina yatar.sanki atlamis gibi.bazen ayakkabilarini montunu saklar.kendide absurd bir yere saklanir.dersin ki nereye gitti bu kadin kapi da kilitli.heey yavrum heey neler yasadim ben dusununce guluyorum.kadin tansiyon olcerken deli gibi hizli nefes alip veriyordu.tansiyon yuksek cikiyor o zamabln.kebdince sjnirlendim agliyorum bak tansiyonum oynadi.dedim ben babaanne yaninda buyudum tansiyon nedir iyi bilirim.simdi sen sakin nefes al bak nasil düşecek.tabi tatlilikla sonra o numata bir daha sökmedi.bazen yankma gelir sekerimi olctun 40 cikti okuyorum ben.esim panik olur.dur derim bur de ben olceyim.elin ayagin cozuldu dogru olcemedin herhalde.olcerim normal işini tatli tatli cozucen.bir yerden sonra yapamiyor.zaten anliyor diyor ama senin kv de boyle numaralar yok sukur.daha genc ondan ama gercekten hastalandigi da oldu.o nedenle numaradan şüphelensem bile pesini birakmam tansiyon seker normal mi bakarim.normalse biseyler ikram eder dinlen der hep gozetirim.babam ve babaannem yuksek tansiyondan vefat etti.yaslilar bazen numara yapsa da bize her zaman ciddiye almak dusuyor.nasil ki biz bebekken nazdan agladigimiz bildigi hald3 annelerimiz endise ediyordu simdi sira bizde.buyuklerle yasamak zor.ama mukafati buyuk.Allah yardimcin olsun.maddi olarak rahatladiginiz zaman esin soylesin annesine.sen deme.sen kotu olursun.bence onlar da karsi cikmaz.artik kv ler de ayri yasamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…