2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
söyledikleri şeyin bir mantığı olsa başımın üstüne diyeceğim de. 2 aylik bebek nasıl basacak zaten. koşsun istiyor galiba. he he deyip geçmek lazim ama siniri bozuluyor ister istemez. taş değiliz ya.
ya bebekelrin bacaklari hani hafif ice egimli oluyor.buyudukce duzeliyor.ona anormal geliyor.onun kafa düz arkadan çıkıntısı yok hic.bu kafa neden arkaya cikik diyor ha bre.ya normal diyorum.ama benimki oyle degil diyordu.benimki oyle ama dedim aay cok komik yaa bebekken cok arkaya yatirmislar dumduz olmus mu dyeim ne deyim.benim kizin kafa da hakkatem biraz sivri.nabayim simdi yani oturup aglayim mi saclar uzar konu kapanir

kedi besleyen arkadaslar.ben evdeki nemi almasi icin almayi dusunuyorum da en kokusuz olani hangisi.kedi kumlari kotu kokuyor mu?

Masallah size.
Bi duzen var ve dilinden anliorsun, nazar degmesin..
Ben de onu bilmiorum hem uyuyor hem emiyor. Yarim saatten fazla olunca cekiorum ben de
Agzindan. Doymus oluyirdur insalllah
Teşekkür ederim amin
Doyuyorlardır diye düşünüyorum çünkü aç olduklarında kuvvetli kuvvetli emiyorlar. Fazlaso keyfe giriyor bizi emzik yerine kullanıyorlar bence

Kizlar o zaman bulgir derrotu caylar falan nasil etki edio sute acaba.
En onemlisi su denior dimi.

En önemlisi su ve sık emzirmek diyorlar canım.

Canım teşekkür ederim cevabın için uzun uzun yazmışsın. Memede uyuduğunda bende çekiyorum zaten uyumaya devam ediyor doyuyordur muhtemelen tekrar uyanıp huysuzlanmıyorsa. Tabii huysuzluk gazda olabiliyor. Şu doyma konusu biraz muallakta benim için.

Kuzum yazının devamını paylaşabilir misin?
Çok uzun süre uyanık kalması diyorya.
Benimki 10dan beri uyumuyor naptıysam mesela 4 saattir ayakta. Çok yoruldum

Canm auri eve cikalim desem ki durumu duzelttigimizde tani yok diyen olmaz tabiki ama borc var bizim o yuzden kabul etmezler ki cıksak bile eşim yetistiremem diye korkuyor istemiyor. Bizimkinde de canı isteyince birden migrenim tuttu der o huyu var ha yalandam yapinca belli ediyi kendini zaten diğerleri inanıyor ama ben numaradan olduğunda anladığım için umursamıyorum

Sıkma canını hepimiz insanız zaman zaman sinirlenebiliyoruz, sesimizi yükseltebiliyoruz. Yolda mışıl mışıl uyur da evinize sağsağlim gidersiniz inşallah canım evini özlemiştir minik
İnşallah canım sağ ol
K Kuf hadi gözün Aydın . İnşallah yolculuk da güzel geçer .
Sağ ol canım
Çok iyi anlıyorum seni canım. Bu ara benimki de meme biberon emzik her şeyi reddediyor
K Kuf hayırlı yolculuklar olsun canım sağ salim gidersiniz inşallah
Sağ ol kuzum
Sağ ol canım

Kizlar bebekleri yanınizda yatiriyor musunuz gece veya gündüz
Ben yatırıyorum canım. İlk uyanıştan sonra uyuttuğumda eller kollar kıpır kıpır uyanıyor ağlıyor yanıma alınca uyuyor. Sanırım kokuma alıştı. Gündüz de kucakta uyumak istiyor zaten yere koyunca hemen uyanıyor

Aynen öyle canım yeter ki iyi olsunlar canları sağolsun herşey geçiyor..dünün etkisi yorgunluk olarak devam ediyor gözlerini açamıyor garibim

Evet bu da mantıklı 6 kere emiyordur ama dediğin gibi kısa kısa emiyor. Keyfi varsa çok tutuyor ben hiç kendim çekmiyorum zaten beyfendi bırakıyor. Bakalım inşallah 4.ay bitince düzelir
İnşallah canım.
Hadi bakalım inşallah yolculuk çok iyi geçer, minik bey seni üzmez.
İkisi de olur
Belki gorunmuyor tam olarak ama kizlar cenesinde boyle kirmizi kirmizi biseyler cikmisti dun az bisey bugun cok aşırı derecede cogalmis nedir bu bilen var mi alerji mi ki.? Oyle sicak vs de degil hani sicaktan desem
Bana doktor sıcaktan demişti bunlar için
Eki Görüntüle 2655110

uyumamak için kendi iki tel saçını çekip öyle ağlamak huysuzlukta kaçıncı seviye oluyor.
Atarlı bebe bunlar ya. Benim kızda kendi saçını çekip kendi ağlıyor

K Kuf
Nerelerdesin.
Yolculuk nasil gidiyor.
Iyisinizdir insallah.
Takmaa sakin kafanaaa, onlar yasli.ben annemle altli ustluyum oook ettigimiz kavganin haddi hesabi yok.
Hepsi cok bilmis.
Ben diorum cok bilmisligimi, cok konusma huyumusenden almisim anne
Onlar ozenerek buyutmedigi icin,biz de oyle yapalim diye dusunuyorlar.
Ben ikizlere hamileyken kesfe giderdim meshur lafi.
Hee dur ben uykum var of diyince, ben cok uykusuz ise gittjm
Asil kaynanam fenaa ona tabi tahammulum daha az. Ben tarlada calusirken dogurdum buyuttuum
Birak kucagina alistirma bilmem nee.
Noldu kucagina alip sariliosun ben olmasam aldircaktin.
He dedim sarilmiycaktim,ne zahmetle stresle dogurdum buyuttum tabi indirmicem kucaktan diyorum.
Uzulme cidden bak.
Allah korusun pisman olursun.
Ara hemen anne kalbimi kirdin,senden daha cok ilgi ve anlayis beklerdim.. yine de seni seviorum de bence..
Babam oldugu gunun gecesi yine telefonda seni seviyorum, sen basarirsin dedi,sinava giriyordum..ben yine her zamanki gibi triplerdeydim.. ben de seni seviyorum babam demedim. Bi daha da zaten girdigim hi c bi sinav sonrasi arayip dogru cevabi tartistigim bi babam olmadi.
Varsin anlayissiz olsunlar,onlarin kafasi, bakis acisi baska..
Ben temixlik takintim yuzunden annemebile inmek iatemiorum,gezmek istemiorum. Ama gecen sene hergun birlikteydik.en iyi arkadasim oldu halaoyle kavgadovus laf sokma olmadan okmuor tabi..
He tabi bir de, ben 5tane dogurdum.senin gibi yapmadim. Bi cocuk sende mi var. Koy koltuga yap islerini, birak bu bos dusunceleri demesi de var canim anam benim

Merhaba. Ben sütüm olacak mı hemen gelecek mi diye çok düşünüyorum. Belki göğüs pompası gerekebilir diye tekrar düşünmeye başladım. Aranızda lansinoh manuel göğüs pompası kullanan var mı? Sütüm az geliyo diyelim bu manuel pompaların göğsü uyarmak için süt üretimi için bi desteği olur mu? Bebek uyurken mesela sağım denesem? Almadım ama alsam mı diye düşünüyorum.

Bende manuel wee marka vardı hepsi aynı mıdır bilmiyorum ama ben pek verim alamadım, kullanmadım. Bence manuel değilde elektrikli daha iyi olur. Birde şimdiden bunu düşünme stres etkiliyor çünkü. Akışına bırak rahat ol illaki gelir sütün. Bol su içmen ve sık sık emzirmen lazım. Bol bol sütün olur inşallah

migren kotu bir hastalık.tam bilmiyorum ama galiba baş agrisı olan insanin gozleri parlar ve gozbebegi buyur.cocuklarda boyle anlaşılıyor.ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…