2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öncelikle sütüm olcak mı az mı olacak falan diye düşünmeyi bırak süt meselesi tamamen psikolojik sütüm olcak taşıp akacak diye düşün. Bir tane manuel pompa ya da mochi diğerlerini kur kaldır çok zahmetli emzirme aralarında bebek uzun uyursa veya mama verecek olursa göğsü uyarmak için pompalarsın. Zaten daha fazla sağmaya ihtiyac duyarsan daha güçlü vakumlu bişey istersen ya hastane tipi kiralarsın sonradan ya da elektrikli alırsın. Ben avent elektrikli aldım pişmanım. Şimdi sütüm artsın diye Daha güçlü olsun diye hastane tipi kiralarım onu kullanıyorum. Bi de mochi aldım emzirirken diğer göğsüme onu takıyorum. Gerçi o da biraz zor oluyor bebek ayaklarıyla itip düşürme riski oluyor.

inşallah. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Böyle düşünmeyi bırakmalısın sana ilk tavsiyem bu olur illaki gelecek sütün bende manuelde var elektrikli de Manuel cok yorucu insanın kolu kopuyor valla ben önermem. Bende basta Manuel aldım pişman oldum hemen elektrikli aldım rahat ettim. Eğer düşünürsen elektrikli al bence. Bir de stres yapma en önemlisi o çok sütüm olacak bebeğimi güzelce emzircem diye düşün. Doğumdan sonra elinden geldikçe dinlen bebek uyurken sende uyu bol su iç sağlıklı beslen sütler fışkırır merak etme

İnşallah

kum pudrali olunca noluyor?
Kokulu oluyor canım..
Bu adreste canım
Elini emerken ıslatıyor canm salya yok da
Islaklıktan oluyordur. Instagramda damyskitchen diye br hesap var, onun da bebeğinde olmuştu.

Bilmiyorm canm oyle hani pek sicak degil de ona göre sicak mi geldi ki acaba terliyor kundakta ya

migren kotu bir hastalık.tam bilmiyorum ama galiba baş agrisı olan insanin gozleri parlar ve gozbebegi buyur.cocuklarda boyle anlaşılıyor.ama emin değilim.
Bas agrisi aynen ama isye bu onu kullaniyor çünkü migreni tutunca kendinj gercekten belli ediyo yani ama cami o an bisey istemezse hemen ay migrenim deyip gayet hersey bittikten snra nasi guzel gülüyo ediyo. Ha bazen de ayaginda bi yara mi var acındırmali artik bilmiyorum topallar hadi kalk hastahaneye derler gidelim bu yok onlar hadi vs naya oyle konusulur kimsenin olmadigi yerde de gayet düzgün yürür buna da şahitlik ettim ilgi istiyo heralde

Hm alerji olmasinda tek

y
Ahh yerim onun tontiş kolunu bizim kızın saçı da bu kadar
severim onlarin kel kafalarını...

bugün bilmem kaçıncı kez bez alışımdan sonra kucagima alınca aynayla karşılaştım. bin şükür dedim. öyle tatli göründüki kucagimdaki hali. Rabbim her isteyene nasip etsin. aratmasin.

geldin mi Giresuna cherryi

Kızlar devlet hastanesinde de ücretli mi yapılıyor Sünnet, bilginiz var mı? Ankara Şehir Hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum da ben.

Evet valla bende bazen kucagımda aynaya bakınca diyorum iyiki doğurmuşum öyle tatlı bakıyor ki kendine aynada haftasonu yasak vardı gelemedik çarşamba yola cıkacagız inşallah

amaaan boşver canim.sen dalgana bak...inan ki kendini uzdugune değmez.oyle yurudugunde genc yasinda nasil yuruyorsun uzuluyorum doktora git de bakalım ne diycek

minikbebegim9640
canim sunu bir oku.
ilk sayfayi sonuna kadar oku.

Kızlar ishal oldum Karnım burum burum buruluyor vallahi.. Tuvaletten çıkamadım demin çocuk da tam beslenecekti, ağlıyor garibim, eşim susturamadı. Ay son çare kucağıma ver klozette otururken diyecektim, eşim yok artık diyor, e napam, rahat rahat şey de yapamıyoruz anam bunlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…