- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Öncelikle sütüm olcak mı az mı olacak falan diye düşünmeyi bırak süt meselesi tamamen psikolojik sütüm olcak taşıp akacak diye düşün. Bir tane manuel pompa ya da mochi diğerlerini kur kaldır çok zahmetli emzirme aralarında bebek uzun uyursa veya mama verecek olursa göğsü uyarmak için pompalarsın. Zaten daha fazla sağmaya ihtiyac duyarsan daha güçlü vakumlu bişey istersen ya hastane tipi kiralarsın sonradan ya da elektrikli alırsın. Ben avent elektrikli aldım pişmanım. Şimdi sütüm artsın diye Daha güçlü olsun diye hastane tipi kiralarım onu kullanıyorum. Bi de mochi aldım emzirirken diğer göğsüme onu takıyorum. Gerçi o da biraz zor oluyor bebek ayaklarıyla itip düşürme riski oluyor.Merhaba. Ben sütüm olacak mı hemen gelecek mi diye çok düşünüyorum. Belki göğüs pompası gerekebilir diye tekrar düşünmeye başladım. Aranızda lansinoh manuel göğüs pompası kullanan var mı? Sütüm az geliyo diyelim bu manuel pompaların göğsü uyarmak için süt üretimi için bi desteği olur mu? Bebek uyurken mesela sağım denesem? Almadım ama alsam mı diye düşünüyorum.
inşallah. Teşekkür ederimBende manuel wee marka vardı hepsi aynı mıdır bilmiyorum ama ben pek verim alamadım, kullanmadım. Bence manuel değilde elektrikli daha iyi olur. Birde şimdiden bunu düşünme stres etkiliyor çünkü. Akışına bırak rahat ol illaki gelir sütün. Bol su içmen ve sık sık emzirmen lazım. Bol bol sütün olur inşallah
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurÖncelikle sütüm olcak mı az mı olacak falan diye düşünmeyi bırak süt meselesi tamamen psikolojik sütüm olcak taşıp akacak diye düşün. Bir tane manuel pompa ya da mochi diğerlerini kur kaldır çok zahmetli emzirme aralarında bebek uzun uyursa veya mama verecek olursa göğsü uyarmak için pompalarsın. Zaten daha fazla sağmaya ihtiyac duyarsan daha güçlü vakumlu bişey istersen ya hastane tipi kiralarsın sonradan ya da elektrikli alırsın. Ben avent elektrikli aldım pişmanım. Şimdi sütüm artsın diye Daha güçlü olsun diye hastane tipi kiralarım onu kullanıyorum. Bi de mochi aldım emzirirken diğer göğsüme onu takıyorum. Gerçi o da biraz zor oluyor bebek ayaklarıyla itip düşürme riski oluyor.
Ahh yerim onun tontiş kolunuEki Görüntüle 2655110
uyumamak için kendi iki tel saçını çekip öyle ağlamak huysuzlukta kaçıncı seviye oluyor.
Böyle düşünmeyi bırakmalısın sana ilk tavsiyem bu olur illaki gelecek sütünMerhaba. Ben sütüm olacak mı hemen gelecek mi diye çok düşünüyorum. Belki göğüs pompası gerekebilir diye tekrar düşünmeye başladım. Aranızda lansinoh manuel göğüs pompası kullanan var mı? Sütüm az geliyo diyelim bu manuel pompaların göğsü uyarmak için süt üretimi için bi desteği olur mu? Bebek uyurken mesela sağım denesem? Almadım ama alsam mı diye düşünüyorum.
İnşallahBöyle düşünmeyi bırakmalısın sana ilk tavsiyem bu olur illaki gelecek sütünbende manuelde var elektrikli de Manuel cok yorucu insanın kolu kopuyor valla ben önermem. Bende basta Manuel aldım pişman oldum hemen elektrikli aldım rahat ettim. Eğer düşünürsen elektrikli al bence. Bir de stres yapma en önemlisi o çok sütüm olacak bebeğimi güzelce emzircem diye düşün. Doğumdan sonra elinden geldikçe dinlen bebek uyurken sende uyu bol su iç sağlıklı beslen sütler fışkırır merak etme
Kokulu oluyor canım..kum pudrali olunca noluyor?
En önemlisi su ve sık emzirmek diyorlar canım.
Canım teşekkür ederim cevabın için uzun uzun yazmışsın. Memede uyuduğunda bende çekiyorum zaten uyumaya devam ediyor doyuyordur muhtemelen tekrar uyanıp huysuzlanmıyorsa. Tabii huysuzluk gazda olabiliyor. Şu doyma konusu biraz muallakta benim için.
Kuzum yazının devamını paylaşabilir misin?
Çok uzun süre uyanık kalması diyorya.
Benimki 10dan beri uyumuyor naptıysam mesela 4 saattir ayakta. Çok yoruldum
Islaklıktan oluyordur. Instagramda damyskitchen diye br hesap var, onun da bebeğinde olmuştu.Elini emerken ıslatıyor canm salya yok da
Bilmiyorm canm oyle hani pek sicak degil de ona göre sicak mi geldi ki acaba terliyor kundakta yaİnşallah canım.
Hadi bakalım inşallah yolculuk çok iyi geçer, minik bey seni üzmez.
İkisi de olur
Bana doktor sıcaktan demişti bunlar için
Atarlı bebe bunlar ya. Benim kızda kendi saçını çekip kendi ağlıyor
Bas agrisi aynen ama isye bu onu kullaniyor çünkü migreni tutunca kendinj gercekten belli ediyo yani ama cami o an bisey istemezse hemen ay migrenim deyip gayet hersey bittikten snra nasi guzel gülüyo ediyo. Ha bazen de ayaginda bi yara mi var acındırmali artik bilmiyorum topallar hadi kalk hastahaneye derler gidelim bu yok onlar hadi vs naya oyle konusulur kimsenin olmadigi yerde de gayet düzgün yürür buna da şahitlik ettim ilgi istiyo heraldemigren kotu bir hastalık.tam bilmiyorum ama galiba baş agrisı olan insanin gozleri parlar ve gozbebegi buyur.cocuklarda boyle anlaşılıyor.ama emin değilim.
Hm alerji olmasinda tekKokulu oluyor canım..
Bu adreste canımBebek Uykusu: Normali Nedir?
Tuvalete gitmeyi unutacak kadar yorgunsunuz. Pantolonunuzda kurumuş köri sosu lekesi var, ama aslında bu mümkün değil çünkü 2 haftadır köri soslu bir yemek yemediniz. Bu köri olmayabilir mi? Bebeğiniz arabada uyuyakaldı ve evinize kadar araba kullanacaksınız, bir mola veremeyecek kadar umutsuz...www.uykusuzanneler.com
Islaklıktan oluyordur. Instagramda damyskitchen diye br hesap var, onun da bebeğinde olmuştu.
severim onlarin kel kafalarını...Ahh yerim onun tontiş kolunubizim kızın saçı da bu kadar
Ücretsiz olması lazımKızlar devlet hastanesinde de ücretli mi yapılıyor Sünnet, bilginiz var mı? Ankara Şehir Hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum da ben.
Evet valla bende bazen kucagımda aynaya bakınca diyorum iyiki doğurmuşum öyle tatlı bakıyor ki kendine aynaday
severim onlarin kel kafalarını...
bugün bilmem kaçıncı kez bez alışımdan sonra kucagima alınca aynayla karşılaştım. bin şükür dedim. öyle tatli göründüki kucagimdaki hali. Rabbim her isteyene nasip etsin. aratmasin.
geldin mi Giresuna cherryi
amaaan boşver canim.sen dalgana bak...inan ki kendini uzdugune değmez.oyle yurudugunde genc yasinda nasil yuruyorsun uzuluyorum doktora git de bakalım ne diycekBas agrisi aynen ama isye bu onu kullaniyor çünkü migreni tutunca kendinj gercekten belli ediyo yani ama cami o an bisey istemezse hemen ay migrenim deyip gayet hersey bittikten snra nasi guzel gülüyo ediyo. Ha bazen de ayaginda bi yara mi var acındırmali artik bilmiyorum topallar hadi kalk hastahaneye derler gidelim bu yok onlar hadi vs naya oyle konusulur kimsenin olmadigi yerde de gayet düzgün yürür buna da şahitlik ettim ilgi istiyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?