2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gecmis olsun tikkacim...annelere hastalanmak luks canim.Annelik genelgesi madde 3.
madde 1 ne derse madde 1 uyumak yok
madde 2 yemek yemek yok madde 3 hastalanmak yok

Kızlar kayınvalidemler bugün bize geldi. Kızım kucaktan kucağa gezdi. Ben anca hizmet et, topla falan. Neyse gittiler 1 saat önce falan benim kız gözümün içine bakıyor. Beni o kadar özlemişki. Aldım kucağıma bir gülücükler bir nazlar kahkaha atıyor gülerken allahım eridim resmen.

Gerçekten cok zor hayatlar var canm okudum cok etkilendim. Rabbim sabir versin herkese ne deyim daha kotu hayatlar var

Kızlar bebeleri kaç saate kadar aç bırakıyorsunuz geceleri? 7 saat doldu mu ben alıp emziriyorum acaba bıraksam kaç saat kalır? Doktor bırak uyusun demişti ama gönlüm el vermiyor.
Bu arada soracaklar için hayır 7 saat uyumuyor, 2 saati uyutmakla geçiyor genelde Ama bıraksam uyuyacak gibi..

Gerçekten cok zor hayatlar var canm okudum cok etkilendim. Rabbim sabir versin herkese ne deyim daha kotu hayatlar var

aynen canim.bosver sen esinle arani guzel tut.kimseyi takma kafana..ben de konuya cok uzuldum.3 yasinda kizinin kollarinda olmus adamcagiz daha 34 yasinda..ani kalp krizi.basi bile agrimayan adam.bosver biz eslerimiz icin katlanabildigimiz kadar katlanalim.ne diyim.

Canim 8.9 gibi yatiyor dedin peki o saatten onceki uykusu kacta olup kacta uyaniyor

Bende birileri evde olunca yada oğlumla ilgilenince sanki o gün hiç oma bakmamışım gibi geliyor eksik hissediyorum

Blubumm yeni gordum mesajini . Gecmisi yeni okuyabildim naptin ulastin mi evine kocisine☺ yerine ulasinca duzeni gelir bebenin insallah akilli kuzucuk o benimki gibi deli mi
Bugün esimin gorevi var diye erkenden annemi cagirdim . Gun boyu zor uyudu uyuttuktan sonra annem sürekli besik salladi . 3 gibi kesin uykusuzluk donemi basladi . 3 ten 9.30 a kadar carsafta salla uyut sonra uyandi agladi hemen kaldir bir iki hoplat sonra tekrar carsaf döngüsü basladi . Annem gözleri doldu siz hergun boyle misiniz dedi . Bende cok aglamasinda kriz olmasinda buna şükür dedim gülerek kizim daha aglamiyor mu bu boyle gun gecer mi bu nasil kabulleniş diyor ah anne gece de kolda sallayip durdugumuzu da görsen aglarsin sen dedim bi üzüldü anlatma bana bir daha icim gitti diyor . Valla gun geçirme odakli yasiyorum ama sadece gun geciyor gelisme yok . Yine seni buldum icimi döktüm sanki suan sen cok iyi psikolojidesin gibi

Canim 8.9 gibi yatiyor dedin peki o saatten onceki uykusu kacta olup kacta uyaniyor
Benim oğlan 1 saat uyanık kalabiliyor canım uykuya düşkün mü ne tam anlamadım 1 saatten sonra beni uyutun diye ağlamaya başlıyor. 6 gibi uyanıyorsa doyur alt değiş biraz bakınsın banyosu sonra akşam ağlama faslı derken 9 oluyor. Akşam uykusuna zor yatıyor nedense. Gün içinde o kadar ağlamıyor uyuyacağı zaman. 7 de uyutma çalışmalarına başlıyoruz biz ancak 9 a doğru başarıyoruz. Netten de baktım henüz 1 saat uyanıklık normalmiş. 4 aylık olunca 1 saat 15 dk olacakmış uyanıklık süresi zamanla açılacakmış. Gün boyunca uyku saatlerini kaçırmazsak 4-5 uyku yapıyor. Uyku aralarında uyanıyor gazına vs yeniden yatırıyorum beşiğinde sallayıp bazen de tutturamıyor uykusunu durmuyor o zaman yandık demek oluyor. Uyksuu varken kesinlikle başka birşeye odaklanamıyor sesi kesilene kadar ağlıyor. O yüzden çabuk yatırmaya gayret ediyorum. Dalana kadaar da beşiğin başından ayrılmıyoruz

Yani 9 dan onceki uykusu 6 da uyanma oluyor . Peki o 6 daki uykusuna ne zaman yatmis oluyor
Cok soru sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…