Kızlar ishal oldumKarnım burum burum buruluyor vallahi.. Tuvaletten çıkamadım demin çocuk da tam beslenecekti, ağlıyor garibim, eşim susturamadı. Ay son çare kucağıma ver klozette otururken diyecektim, eşim yok artık diyor, e napam, rahat rahat şey de yapamıyoruz anam bunlardan..
Ben artık kundak yapmıyorum üstünü örtünce bile bunalıp terliyor.Bilmiyorm canm oyle hani pek sicak degil de ona göre sicak mi geldi ki acaba terliyor kundakta ya
Ay bosey demedigim halde suçlu oluyorum ki hic bulasmam valla ugrasilacak bi insan degil cok fena emin olamaaan boşver canim.sen dalgana bak...inan ki kendini uzdugune değmez.oyle yurudugunde genc yasinda nasil yuruyorsun uzuluyorum doktora git de bakalım ne diycek
Eli kolu kimuldayinca korkmuyor mu canm ya ben mecbur yapiyorum hemen uyaniyo yoksaBen artık kundak yapmıyorum üstünü örtünce bile bunalıp terliyor.
Sağol şekerparem, aynen dediğin gibi valla, bize hepsi yasakgecmis olsun tikkacim...annelere hastalanmak luks canim.Annelik genelgesi madde 3.
madde 1 ne derse madde 1 uyumak yok
madde 2 yemek yemek yok madde 3 hastalanmak yok
Gerçekten cok zor hayatlar var canm okudum cok etkilendim. Rabbim sabir versin herkese ne deyim daha kotu hayatlar varminikbebegim9640
canim sunu bir oku.
ilk sayfayi sonuna kadar oku.
Ağlayamıyorum bile...
Buraya ilk defa konu acıyorum ve ağlayamıyorum bile donugum icim bomboş.. Geccen yıl hamile oldugum icin 10 saat uzaklıktaki aileme iki bayramdada gidememiştim. bebeğim doğdu 4 aylıkken ramazan bayramı geldi memleketime gittik eşim ve bebeğimle.. Dönüşte kayınvalide diye tabir ettiğim...www.kadinlarkulubu.com
Yook canım yüzüstü yatıyor benim kız genelde o yüzden kımıldatmıyor eli kolu.Eli kolu kimuldayinca korkmuyor mu canm ya ben mecbur yapiyorum hemen uyaniyo yoksa
Gerçekten cok zor hayatlar var canm okudum cok etkilendim. Rabbim sabir versin herkese ne deyim daha kotu hayatlar var
Tikkabilla gecmis olsun canim muz ve patates iyi gelecektir sana .
Kizlar normal siyah demleme cay iciyor musunuz
Canim 8.9 gibi yatiyor dedin peki o saatten onceki uykusu kacta olup kacta uyaniyorHadi gözünüz aydın canım daha çok değişirler küçükler. Benimki 8-9 da yatıp . İlk yatışta baya uyuyor 1-2 gibi emmeye kalkıyor. Emzirip yatırdım 5 de kalktı5 de uyanıyor 2 gündür gaz çıkarıyor epey uyanınca sonra bakıyorum gözler faltaşı gibi dayanamıyorum başlıyorum oynaşmaya ağzını aça aça gülüyor sıpa. Bu saatte de geri uyuyor. Canları sağolsun ben severim erken kalkmayı hele yazın güneş daha erken doğuyor güzel oluyor. Kışın sıkıntı karanlıkta uyanmak tabi
Bende birileri evde olunca yada oğlumla ilgilenince sanki o gün hiç oma bakmamışım gibi geliyor eksik hissediyorumKızlar kayınvalidemler bugün bize geldi. Kızım kucaktan kucağa gezdi. Ben anca hizmet et, topla falan. Neyse gittiler 1 saat önce falan benim kız gözümün içine bakıyor. Beni o kadar özlemişki. Aldım kucağıma bir gülücükler bir nazlar kahkaha atıyor gülerkenallahım eridim resmen. ❤
Blubumm yeni gordum mesajini . Gecmisi yeni okuyabildim naptin ulastin mi evine kocisine☺ yerine ulasinca duzeni gelir bebenin insallah akilli kuzucuk o benimki gibi deli miDün bütün gün uyumadı benim oğlan. Ortamı yine değişti yavrum şaşkın oldu iyice. Bugün gidiyorum evime. Ablam elinden geleni yapıyor ama işte bebek sonuçta.
Dedim gündüz uyumadı gece uyur. Yok anam uyumuyor. Kolumda ayagimda beşikte bana mısın demiyor. Biraz sinirlendim. Ellerini tutup salladım oynatmasına izin vermeden. Yataktan alırken de dişlerimi sıkarak gel oğlum gel dedim bi ağladı. Sesimden mi anladi bilmiyorum. Tabii bebek uyudu sardı beni bi pişmanlık. Çok üzgünüm hâlâ ☹
Kızlar bugun yola çıkıyoruz. Dua edin benim için lütfen sağ salim ve rahat bi yolculuk olsun diye...
Ilahi sekerimmm güldürdün beni ☺☺☺ aynen ya cay da olmasa naparizCay miii..iciyormuyum mu??
benim icin nefes gibi su gibi bisey cayAllah caysiz gun vermesin lepiiiii
Benim oğlan 1 saat uyanık kalabiliyor canım uykuya düşkün mü ne tam anlamadımCanim 8.9 gibi yatiyor dedin peki o saatten onceki uykusu kacta olup kacta uyaniyor
eminim huysuz ediyordur..ama ben vazgecemiyorumIlahi sekerimmm güldürdün beni ☺☺☺
Acaba o mu uykusuzluk yapiyor dedim ama ciksss oda degil oyleyse
Yani 9 dan onceki uykusu 6 da uyanma oluyor . Peki o 6 daki uykusuna ne zaman yatmis oluyorBenim oğlan 1 saat uyanık kalabiliyor canım uykuya düşkün mü ne tam anlamadım1 saatten sonra beni uyutun diye ağlamaya başlıyor. 6 gibi uyanıyorsa doyur alt değiş biraz bakınsın banyosu sonra akşam ağlama faslı derken 9 oluyor. Akşam uykusuna zor yatıyor nedense. Gün içinde o kadar ağlamıyor uyuyacağı zaman. 7 de uyutma çalışmalarına başlıyoruz biz ancak 9 a doğru başarıyoruz. Netten de baktım henüz 1 saat uyanıklık normalmiş. 4 aylık olunca 1 saat 15 dk olacakmış uyanıklık süresi zamanla açılacakmış . Gün boyunca uyku saatlerini kaçırmazsak 4-5 uyku yapıyor. Uyku aralarında uyanıyor gazına vs yeniden yatırıyorum beşiğinde sallayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?