Yahu bu cocuklar tam popoya saplakliklarBir pişmanlık da bendenyavrum almak istemiyor biberonu. Gece nerdeyse hiç uyumadım bugun . Ağzında biberonla bekledim . Kendi kendime bir sürü sinirlendim çocuğa . Sonra da pişmanlık tabi .Sabah oldu , dedim nasılsa acıkıp alır biberon ama yine aynı . Uyandı , azıcık emdi şükür ama doyması mümkün değil o kadarla . Arkasına yine mama verdim yine almadı . Diliyle ittirip durdu . Beslenme saatleri gelmesin istiyorum özellikle uyurken bir çocuğun emme refleksi de mi olmaz yahu . Uyanıkken de emdiği 5 dk . Zaten bir yerden sonra sütüm azalıyor , basıyor çığlığı . Akşam o kadar çok ağladı ki içim parçalandı . Aç karnı biliyorum emiyor süt az . Biberon veriyoruz almıyor . Eds ile veriyordum onda da sonda büyük , boğulur gibi olup bu sefer memeyi tutmuyor . Şırınga ya da kaşığa dönüyorum püskürtüyor.artık daha çok aklı yetiyor .biberonla bile istemeyince püskürtüyor mamayı .Çıldırmak üzereyim
Bugün 5-6 arası kısa uyku yaptı canım tam günü gününü tutmuyor 4 de uyanmıştı öğlen uzun uyudu. Ama 6 da uyandığında normalde 7 de uyuması lazım işte onu uyuyamıyor uyusa da tekrar kalkıyor akşam bir krizimiz oluyor nedense.Yani 9 dan onceki uykusu 6 da uyanma oluyor . Peki o 6 daki uykusuna ne zaman yatmis oluyor
Cok soru sordum ama
Cok üzüldüm bilirim o yaygaralariKâbus gibi bir gecenin sabahından günaydın..dün eşimle kaçamak yapıp bi kaç saat dışarı çıktık oh çok şükür düzene girdi bizim kız rahatladı artık diye konuştuk sevindik ama dilimizi eşek arısı soksaymış da demeseymişiz eve gelince çıldırdı ağlamaktan saatlerce ağladı sızdı uyudu kucağımda yatırdım hopp uyandı bastı yine yaygarayı bütün gecemiz böyle geçti ağla uyu yatır kalk..o halde emmedide sağdığım sütü verdim emmeyince de sağayım dedim sağdığım sütü de tam göğsümü kapatırken büyük kız çarptı döktü ona da ayrı üzüldüm oturdum ağladım laçka oldu sinirlerim artık kızımda çok üzüldü özür diledi sürekli ağlama anne ne olur dedi ona da ağladım en son gece 3:50 de uyudu saat 6:20 'ye kadar o saatte kalktı şimdi ancak geri uyudu umarım sadece dün için geçerlidir bugün döner eski düzenine bi daha mı ağzımı açmıcam yok uyudu yok huzurlu yok emdi diye kendi kendimize nazar ettik
Allah allaah canim ya minnaka bak sen, kolik iste sallanmakBlubumm yeni gordum mesajini . Gecmisi yeni okuyabildim naptin ulastin mi evine kocisine☺ yerine ulasinca duzeni gelir bebenin insallah akilli kuzucuk o benimki gibi deli mi
Bugün esimin gorevi var diye erkenden annemi cagirdim . Gun boyu zor uyudu uyuttuktan sonra annem sürekli besik salladi . 3 gibi kesin uykusuzluk donemi basladi . 3 ten 9.30 a kadar carsafta salla uyut sonra uyandi agladi hemen kaldir bir iki hoplat sonra tekrar carsaf döngüsü basladi . Annem gözleri doldu siz hergun boyle misiniz dedi . Bende cok aglamasinda kriz olmasinda buna şükür dedim gülerek kizim daha aglamiyor mu bu boyle gun gecer mi bu nasil kabulleniş diyorah anne gece de kolda sallayip durdugumuzu da görsen aglarsin sen dedim bi üzüldü anlatma bana bir daha icim gitti diyor . Valla gun geçirme odakli yasiyorum ama sadece gun geciyor gelisme yok . Yine seni buldum icimi döktüm sanki suan sen cok iyi psikolojidesin gibi
Ayy yok gülüm yok annem cok daha iyi bir doktora götürün bunu bu boyle olmaz boyle gun mu gecer diyerek uzule uzule eve gittiAllah allaah canim ya minnaka bak sen, kolik iste sallanmak
Annene bille.asiri geldiyse bilmiorum ki bir derdimi var
Bi doktora gorunun olmadi.
Ya da uyutmaya calismayin.
Durmuyor dimi tek basina
Ana kucaginda ya besikte.
Abisine falan baksa.
Benimki de yani pek uyumuor gunduz, aglamasi da var ama arada es veriyor cok sukur.
Uzuluorum bebise de sana da.
Normali bile cok zorken, biz de hep jucakta uyuyor biraksan aglior. Gece 12de uyuyor kolumda esim alior sonra.
Yani cogumuuzunki kolay uyumuor
Uyursa da kisa surede uyanior
Artik ilgiskni cekior cevre
Gunduz kisa kisa 3 4 sekerleme yaparlarmis artik
Ben içiyorum maalesef yaa içmesem iyi olur ama dayanamıyorum hamileliğimde de bırakamadım kahve sıfır ama çayı bırakamıyorumTikkabilla gecmis olsun canim muz ve patates iyi gelecektir sana .
Kizlar normal siyah demleme cay iciyor musunuz
Tikkabilla gecmis olsun canim muz ve patates iyi gelecektir sana .
Kizlar normal siyah demleme cay iciyor musunuz
Ay iyi cesaret ediyosun ben oyle yatirinca ayaklariyla kendini itiyor benm oglanYook canım yüzüstü yatıyor benim kız genelde o yüzden kımıldatmıyor eli kolu.
Sağ SALİM kazasız belasız varın inşallah hayırlı yolculuklarDün bütün gün uyumadı benim oğlan. Ortamı yine değişti yavrum şaşkın oldu iyice. Bugün gidiyorum evime. Ablam elinden geleni yapıyor ama işte bebek sonuçta.
Dedim gündüz uyumadı gece uyur. Yok anam uyumuyor. Kolumda ayagimda beşikte bana mısın demiyor. Biraz sinirlendim. Ellerini tutup salladım oynatmasına izin vermeden. Yataktan alırken de dişlerimi sıkarak gel oğlum gel dedim bi ağladı. Sesimden mi anladi bilmiyorum. Tabii bebek uyudu sardı beni bi pişmanlık. Çok üzgünüm hâlâ ☹
Kızlar bugun yola çıkıyoruz. Dua edin benim için lütfen sağ salim ve rahat bi yolculuk olsun diye...
Zaten eşimi sevmesem asla katlanmam. İste bak bugun yine baska bir sorun oldu cocugu sevicem diye uyitmuyolar zorla uyuyacak cocugu oynatiyolar artik cok fazla aglamaya basliyor amca oyle yatsin diyolar. Uyurken opuyolar iste surekli korkuyo artik uykusunda sıçrıyo birden snra geri uyuyo bisey yapamadigim icin vicdan azabi da duyuyorum bi yandan. Ben galiba mutlu hizurlu gûn goremeyecegim gbi geliyo.aynen canim.bosver sen esinle arani guzel tut.kimseyi takma kafana..ben de konuya cok uzuldum.3 yasinda kizinin kollarinda olmus adamcagiz daha 34 yasinda..ani kalp krizi.basi bile agrimayan adam.bosver biz eslerimiz icin katlanabildigimiz kadar katlanalim.ne diyim.
Tuh ya.Ayy yok gülüm yok annem cok daha iyi bir doktora götürün bunu bu boyle olmaz boyle gun mu gecer diyerek uzule uzule eve gittiyarim saat gülüyor bakiyor sonra bas bas yaygarayi anneye bir daha mi bebek olacaz dünyada diyor basliyor
Hay allahim ya. Insan uyuyan bi bebege nasil.kiyar. canlarindan can hem de bu cocuk.Zaten eşimi sevmesem asla katlanmam. İste bak bugun yine baska bir sorun oldu cocugu sevicem diye uyitmuyolar zorla uyuyacak cocugu oynatiyolar artik cok fazla aglamaya basliyor amca oyle yatsin diyolar. Uyurken opuyolar iste surekli korkuyo artik uykusunda sıçrıyo birden snra geri uyuyo bisey yapamadigim icin vicdan azabi da duyuyorum bi yandan. Ben galiba mutlu hizurlu gûn goremeyecegim gbi geliyo.
4 5 ayliktan snra iş bulsam da calissam diye dusundum ilk defa bugun kafam da karisik ama bilemiyorum
Ah kuzum benim kurban olurum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Allah minigine tez zamanda sakinlik versin sağlık versin inşallah. Bugün yolda ben de perişan oldum. Eşim nasıl pişman gönderdim diye ah vah ediyor. Daha bir buçuk saat yolumuz var ve çocuk huzursuz. Arabada kolda uyuyarak gidilir mi? Allah daha büyük dert vermesin ama şu son bir ayda ve üstüne şu yolculuklar birlikte bi on yıl yaşlandım herhalde lepistesimBlubumm yeni gordum mesajini . Gecmisi yeni okuyabildim naptin ulastin mi evine kocisine☺ yerine ulasinca duzeni gelir bebenin insallah akilli kuzucuk o benimki gibi deli mi
Bugün esimin gorevi var diye erkenden annemi cagirdim . Gun boyu zor uyudu uyuttuktan sonra annem sürekli besik salladi . 3 gibi kesin uykusuzluk donemi basladi . 3 ten 9.30 a kadar carsafta salla uyut sonra uyandi agladi hemen kaldir bir iki hoplat sonra tekrar carsaf döngüsü basladi . Annem gözleri doldu siz hergun boyle misiniz dedi . Bende cok aglamasinda kriz olmasinda buna şükür dedim gülerek kizim daha aglamiyor mu bu boyle gun gecer mi bu nasil kabulleniş diyorah anne gece de kolda sallayip durdugumuzu da görsen aglarsin sen dedim bi üzüldü anlatma bana bir daha icim gitti diyor . Valla gun geçirme odakli yasiyorum ama sadece gun geciyor gelisme yok . Yine seni buldum icimi döktüm sanki suan sen cok iyi psikolojidesin gibi
Eşim uyuyunca çok sinir oluyorum bende oysa işe gidiyor az çok ilgileniyor da ama sanırım benim beklentim yüksek diyorum ama bilmiyorum bende de oluyor yaniSabah buraya yazmıştım düzenimiz geri geldi diyeee.. Nerdeee bana rahat yok ya ben anladım. Benim kız uyumuyor sabahtan beri. Akşamda misafir vardı sesten mi etkilendi neyse yatıramıyorum. Eşimle de tartıştım üstüne. Şimdi kız kardeşim devraldı abla sen yat diye ama içeriden sesi geliyor bebişin nası yatayım ya valla patlamamak için zor tutuyorum kendimi özellikle eşime karşı. Bu aralar hiçbir şekilde katkısı yok bebişle ilgili hiçbir şeye. Birde yaptığını ilgilendiğini iddia etmez mi tam çıldırmalık.
Dedim canm 3 cocuk buyuttu diyo o da kv gibi iste ama bildigi bi tane bile dogru yok. Ben deyince inanmiyo da iste doktorlara soruyorum esimin yaninda anca o zamn inaniyo ve annesine yapma diyo. Bana daha cok ihtiyaci var vs desem nolacak saatlerce kucagima almadigimi görüyor ki hic bisey demiyor gayet normal ona göre. Valla bana birda dua eden cok oldu insallah da Rabbim dualarinizi duyacak benimde tabi kendi evime cikarim. Calissam da calismasam da degisen bisey pek olmuyo ki canm bana uyuyacagi sira veriyolar sadece huzursuz edene kdar durduryolar ya susmayinca da hemen al ugrasamam diyolar iste. En azindan calisirsam para birikir ve ben bu kdar sitresten sinirden uzak dururum gözüm gormedigi icin aksam da ozledim der alırım oyle vermem diye aklima geliyo bakalm kararsizim ama daha kimseye dusuncemi demedimHay allahim ya. Insan uyuyan bi bebege nasil.kiyar. canlarindan can hem de bu cocuk.
Yazik degil mi anne uykuya ihtiyaci var, nasil.dayansin desen anlamaz mi.
Ise girsen tabi ayri eve cikma sureciniz hizlanir. Ama
Kime birakacaksan onlara emanet edilmez kinya bebek...
Esin de seni seviorsa tavrini koysun bence guzelce konus onunla.
Onlar senin ailen ama bebegim ve ben de senin aileniz artik de mesela.
Bizim sana daha cok ihtiyacimiz vat, Allahin emaneti olan bu bebegi korumaliyiz, ozen gostermeliyiz. Annenler eskiden alismislar ama beebegi oturtmak, uykusunda rahatsiz etmek dogru degil desen..
Bebegimin bana ihtiyaci varken ben surekli ev isi yapmak istemiorum. Yazik degil mi bebegimize annesinden mahrum kaliyor falan desen.
Of ya sknti bitmior ki iki insanin anlasmasi cok zor zaten. Hele ki esle, kaynanayla gecinmek daha da zor. Ortada bebek olmasa neyse de..
Rabbiim.herkesin kalbine merhamet versin canim
Insallah kendi evinize gecersniz bir an once🖐
Ay gaz geçti derken bir şey yiyorsun tekrar geliyor ben bugün mercimek köftesi yeme gafletinde bulundum aman Allahım yıktı evi banyo yaptırdık zor uyudu☺ hayırlısı ile alırsınız ev insallah Asya kuşu öperim cokSelam kızlar nasılsınız manmışlar nasıllar.
Biz iyiyiz ev alma telâşındayız nasip olursa kendi evime taşınmak istiyorum.
Asya minnoşum 23de 3 aylık oldu çok şükür büyüyoruz ya ama gazimiz hala geçmedi gibi.
Yok kuzum yanlış anlama başkası ilgilenmiste sana soylemeyi unutmuş olabilir diye dedim belki dikkatinden kaçmıştır diye çok fazla dönmüş çünkü masallah baya çabuk haraket etmişCanim 2. Foto uyanip gördüğüm hali mama yaptim foto cektim. 1. Ise ayni konuma getirdim uyutup siz görün diye :) gozunden kacmamis
Ya nasul.sana vermezler bebegi, anca sana isbyaptriyor o zaman onlar.Dedim canm 3 cocuk buyuttu diyo o da kv gibi iste ama bildigi bi tane bile dogru yok. Ben deyince inanmiyo da iste doktorlara soruyorum esimin yaninda anca o zamn inaniyo ve annesine yapma diyo. Bana daha cok ihtiyaci var vs desem nolacak saatlerce kucagima almadigimi görüyor ki hic bisey demiyor gayet normal ona göre. Valla bana birda dua eden cok oldu insallah da Rabbim dualarinizi duyacak benimde tabi kendi evime cikarim. Calissam da calismasam da degisen bisey pek olmuyo ki canm bana uyuyacagi sira veriyolar sadece huzursuz edene kdar durduryolar ya susmayinca da hemen al ugrasamam diyolar iste. En azindan calisirsam para birikir ve ben bu kdar sitresten sinirden uzak dururum gözüm gormedigi icin aksam da ozledim der alırım oyle vermem diye aklima geliyo bakalm kararsizim ama daha kimseye dusuncemi demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?