2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yahu bu cocuklar tam popoya saplakliklar
Katater 5 numara var canim nette . Hatta 4 de var n11 de . Ondan al yap eds gittikce sütünde artar . Sagim yapsan emdikten sonra artar sütun belki

Yani 9 dan onceki uykusu 6 da uyanma oluyor . Peki o 6 daki uykusuna ne zaman yatmis oluyor
Cok soru sordum ama
Bugün 5-6 arası kısa uyku yaptı canım tam günü gününü tutmuyor 4 de uyanmıştı öğlen uzun uyudu. Ama 6 da uyandığında normalde 7 de uyuması lazım işte onu uyuyamıyor uyusa da tekrar kalkıyor akşam bir krizimiz oluyor nedense.
Çay ben de içiyorum bu arada sıkıntı yaptığını sanmıyorum ben. Humananın iyi geceler çayı var istersen ondan al iç sütünle geçer bebeğe de. Papatya melisa da demleyip içebilirsin seni de sakinleştirir hem.

Cok üzüldüm bilirim o yaygaralari
Bizdede 2 gun cok sukur aglamadi galiba büyüdü artik duzeldi dedik
O günkü siddetli krizini yasadik ama ne kriz omrumden 10 yil gitti . Bu bebeler ah bir buyuyeydi akılları yeterdi uyumazsan terligi yersin diyeydik korkup yataydilar uzulme canim hepimiz oyleyiz
Bazen acaba bir ben mi boyleyim diyorum sonra sizleri okuyorum demekki cogu bebek öyle diyorum sonra hem kendime hem sizlere üzülüyorum halimiz cok zor .

Allah allaah canim ya minnaka bak sen, kolik iste sallanmak
Annene bille.asiri geldiyse bilmiorum ki bir derdimi var
Bi doktora gorunun olmadi.
Ya da uyutmaya calismayin.
Durmuyor dimi tek basina
Ana kucaginda ya besikte.
Abisine falan baksa.
Benimki de yani pek uyumuor gunduz, aglamasi da var ama arada es veriyor cok sukur.
Uzuluorum bebise de sana da.
Normali bile cok zorken, biz de hep jucakta uyuyor biraksan aglior. Gece 12de uyuyor kolumda esim alior sonra.
Yani cogumuuzunki kolay uyumuor

Uyursa da kisa surede uyanior
Artik ilgiskni cekior cevre
Gunduz kisa kisa 3 4 sekerleme yaparlarmis artik

Ayy yok gülüm yok annem cok daha iyi bir doktora götürün bunu bu boyle olmaz boyle gun mu gecer diyerek uzule uzule eve gitti yarim saat gülüyor bakiyor sonra bas bas yaygarayi anneye bir daha mi bebek olacaz dünyada diyor basliyor

Sağ SALİM kazasız belasız varın inşallah hayırlı yolculuklar

Zaten eşimi sevmesem asla katlanmam. İste bak bugun yine baska bir sorun oldu cocugu sevicem diye uyitmuyolar zorla uyuyacak cocugu oynatiyolar artik cok fazla aglamaya basliyor amca oyle yatsin diyolar. Uyurken opuyolar iste surekli korkuyo artik uykusunda sıçrıyo birden snra geri uyuyo bisey yapamadigim icin vicdan azabi da duyuyorum bi yandan. Ben galiba mutlu hizurlu gûn goremeyecegim gbi geliyo.
4 5 ayliktan snra iş bulsam da calissam diye dusundum ilk defa bugun kafam da karisik ama bilemiyorum

Tuh ya.
Benimki de oyle yarim.saat durmaz bile,aglior dedigin gibi.
Ben mecbur hep gezdiriyorum.hep kucagimda.oturunca aglior cunku.
Uykusu gelince aglamasi degisik oluor.o zaman poposuna vura vura uyutuorum iste ya da memede.
Seninki sakinlesmior mu gezdirince, disari baktirinca ya da aynaya baktirinca ya da yuzune bakip sevimlilikler yapinca.

Hay allahim ya. Insan uyuyan bi bebege nasil.kiyar. canlarindan can hem de bu cocuk.
Yazik degil mi anne uykuya ihtiyaci var, nasil.dayansin desen anlamaz mi.
Ise girsen tabi ayri eve cikma sureciniz hizlanir. Ama
Kime birakacaksan onlara emanet edilmez kinya bebek...
Esin de seni seviorsa tavrini koysun bence guzelce konus onunla.
Onlar senin ailen ama bebegim ve ben de senin aileniz artik de mesela.
Bizim sana daha cok ihtiyacimiz vat, Allahin emaneti olan bu bebegi korumaliyiz, ozen gostermeliyiz. Annenler eskiden alismislar ama beebegi oturtmak, uykusunda rahatsiz etmek dogru degil desen..
Bebegimin bana ihtiyaci varken ben surekli ev isi yapmak istemiorum. Yazik degil mi bebegimize annesinden mahrum kaliyor falan desen.
Of ya sknti bitmior ki iki insanin anlasmasi cok zor zaten. Hele ki esle, kaynanayla gecinmek daha da zor. Ortada bebek olmasa neyse de..
Rabbiim.herkesin kalbine merhamet versin canim

Insallah kendi evinize gecersniz bir an once🖐

Sabah buraya yazmıştım düzenimiz geri geldi diyeee.. Nerdeee bana rahat yok ya ben anladım. Benim kız uyumuyor sabahtan beri. Akşamda misafir vardı sesten mi etkilendi neyse yatıramıyorum. Eşimle de tartıştım üstüne. Şimdi kız kardeşim devraldı abla sen yat diye ama içeriden sesi geliyor bebişin nası yatayım ya valla patlamamak için zor tutuyorum kendimi özellikle eşime karşı. Bu aralar hiçbir şekilde katkısı yok bebişle ilgili hiçbir şeye. Birde yaptığını ilgilendiğini iddia etmez mi tam çıldırmalık.

Ah kuzum benim kurban olurum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Allah minigine tez zamanda sakinlik versin sağlık versin inşallah. Bugün yolda ben de perişan oldum. Eşim nasıl pişman gönderdim diye ah vah ediyor. Daha bir buçuk saat yolumuz var ve çocuk huzursuz. Arabada kolda uyuyarak gidilir mi? Allah daha büyük dert vermesin ama şu son bir ayda ve üstüne şu yolculuklar birlikte bi on yıl yaşlandım herhalde lepistesim

Eşim uyuyunca çok sinir oluyorum bende oysa işe gidiyor az çok ilgileniyor da ama sanırım benim beklentim yüksek diyorum ama bilmiyorum bende de oluyor yani

Dedim canm 3 cocuk buyuttu diyo o da kv gibi iste ama bildigi bi tane bile dogru yok. Ben deyince inanmiyo da iste doktorlara soruyorum esimin yaninda anca o zamn inaniyo ve annesine yapma diyo. Bana daha cok ihtiyaci var vs desem nolacak saatlerce kucagima almadigimi görüyor ki hic bisey demiyor gayet normal ona göre. Valla bana birda dua eden cok oldu insallah da Rabbim dualarinizi duyacak benimde tabi kendi evime cikarim. Calissam da calismasam da degisen bisey pek olmuyo ki canm bana uyuyacagi sira veriyolar sadece huzursuz edene kdar durduryolar ya susmayinca da hemen al ugrasamam diyolar iste. En azindan calisirsam para birikir ve ben bu kdar sitresten sinirden uzak dururum gözüm gormedigi icin aksam da ozledim der alırım oyle vermem diye aklima geliyo bakalm kararsizim ama daha kimseye dusuncemi demedim

Ay gaz geçti derken bir şey yiyorsun tekrar geliyor ben bugün mercimek köftesi yeme gafletinde bulundum aman Allahım yıktı evi banyo yaptırdık zor uyudu☺ hayırlısı ile alırsınız ev insallah Asya kuşu öperim cok

Canim 2. Foto uyanip gördüğüm hali mama yaptim foto cektim. 1. Ise ayni konuma getirdim uyutup siz görün diye :) gozunden kacmamis
Yok kuzum yanlış anlama başkası ilgilenmiste sana soylemeyi unutmuş olabilir diye dedim belki dikkatinden kaçmıştır diye çok fazla dönmüş çünkü masallah baya çabuk haraket etmiş niyetim yanlış anlama sakin

Ya nasul.sana vermezler bebegi, anca sana isbyaptriyor o zaman onlar.
Of.cok sinirlendim.
Bebek buyume, sevme mutlulugunu bile cok goruyorlar insana.
Birisi de benim esim.
Sinir oluorum hepsine.
Eger boyleyse durum.tabi calisirsan para birikir ama onlar sana izin de vermez.
Bebegin de seni ozler ama hayirlisi olsun tabiki.
Mevbursunuz tabi simdi onlara rest de cekemjorsun, bebegimi verin Bna diye.
Of
Rabbim.hepsinin kalbine merhamet versin canim.
Uzulme heder etme kendini bebegin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…