- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Ben de.Eşim uyuyunca çok sinir oluyorum bende oysa işe gidiyor az çok ilgileniyor da ama sanırım benim beklentim yüksek diyorum ama bilmiyorum bende de oluyor yani
Benimki 15 gündür dönüyorKızlar bebeği dönen var mı?
valla canim eşin konuşacak.ben babasiyim.kurallaar var diyecek.baska türlü olmaz.Zaten eşimi sevmesem asla katlanmam. İste bak bugun yine baska bir sorun oldu cocugu sevicem diye uyitmuyolar zorla uyuyacak cocugu oynatiyolar artik cok fazla aglamaya basliyor amca oyle yatsin diyolar. Uyurken opuyolar iste surekli korkuyo artik uykusunda sıçrıyo birden snra geri uyuyo bisey yapamadigim icin vicdan azabi da duyuyorum bi yandan. Ben galiba mutlu hizurlu gûn goremeyecegim gbi geliyo.
4 5 ayliktan snra iş bulsam da calissam diye dusundum ilk defa bugun kafam da karisik ama bilemiyorum
Bir 15 dk daha yapar belki ama o zaman da daha yoruluyor uykuya gecis cok siddetli oluyor bende fazla uyarilmasin diyorum vizirdandiktan kisa sure sonra salliyoruz . Kucakta falan uyumuyor canimTuh ya.
Benimki de oyle yarim.saat durmaz bile,aglior dedigin gibi.
Ben mecbur hep gezdiriyorum.hep kucagimda.oturunca aglior cunku.
Uykusu gelince aglamasi degisik oluor.o zaman poposuna vura vura uyutuorum iste ya da memede.
Seninki sakinlesmior mu gezdirince, disari baktirinca ya da aynaya baktirinca ya da yuzune bakip sevimlilikler yapinca.
Amin canim insallahAh kuzum benim kurban olurum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Allah minigine tez zamanda sakinlik versin sağlık versin inşallah. Bugün yolda ben de perişan oldum. Eşim nasıl pişman gönderdim diye ah vah ediyor. Daha bir buçuk saat yolumuz var ve çocuk huzursuz. Arabada kolda uyuyarak gidilir mi? Allah daha büyük dert vermesin ama şu son bir ayda ve üstüne şu yolculuklar birlikte bi on yıl yaşlandım herhalde lepistesim
Kuzucuguma üzüldüm bugün bu bir nazar boncugu gunu olsun canim yarin guzel uyusun güzel duzenini yazarsin bana insallahSabah buraya yazmıştım düzenimiz geri geldi diyeee.. Nerdeee bana rahat yok ya ben anladım. Benim kız uyumuyor sabahtan beri. Akşamda misafir vardı sesten mi etkilendi neyse yatıramıyorum. Eşimle de tartıştım üstüne. Şimdi kız kardeşim devraldı abla sen yat diye ama içeriden sesi geliyor bebişin nası yatayım ya valla patlamamak için zor tutuyorum kendimi özellikle eşime karşı. Bu aralar hiçbir şekilde katkısı yok bebişle ilgili hiçbir şeye. Birde yaptığını ilgilendiğini iddia etmez mi tam çıldırmalık.
Canım uzun süre düzen beklememek lazım sanırım ya. Bizim de öyle. Eşim de dediğin gibi. Çözüm bulamadım ben şahsen. Eşim bugün markete gidiyorum bişey ister misin alayım sana dedi. Ne isteyebilirim sence bir şey yiyemiyorum ki paketli gıda dedim. GülüyorSabah buraya yazmıştım düzenimiz geri geldi diyeee.. Nerdeee bana rahat yok ya ben anladım. Benim kız uyumuyor sabahtan beri. Akşamda misafir vardı sesten mi etkilendi neyse yatıramıyorum. Eşimle de tartıştım üstüne. Şimdi kız kardeşim devraldı abla sen yat diye ama içeriden sesi geliyor bebişin nası yatayım ya valla patlamamak için zor tutuyorum kendimi özellikle eşime karşı. Bu aralar hiçbir şekilde katkısı yok bebişle ilgili hiçbir şeye. Birde yaptığını ilgilendiğini iddia etmez mi tam çıldırmalık.
Ay herkes aynı. Benimki de telefon evresini geçti bilgisayarda oynuyor odaya gidip. Gel artık salona dedim kızdım. Geldi. Play station açıyor gelipBen de.
Bi de elinde telefon oyun oynuor.
Yuz defa soyle bi is yapmior. Anca kebdi kafasina eserse. Dunaymin lafini dedim gitmis yatmis. Ben de kizi emziirp.uyucam napayim.
Siz sadece atlet mi yatiiryorsnuz bebegi.
Ben düşünceni dogru bulmadim canim bide para kazanip ödüllendir insanları. Kocana bile deymez bir saydirmamis ailesine kendini . Saygi duydursaydi inan sanada iyi olurlardi . cocugun küçük daha . Calistiginda yorulacaksin bide . Birak laf etsin dursun bebeginle ilgilen cogunlugu isle güçle ugrasma . Sebebin var küçük bebegin var .Dedim canm 3 cocuk buyuttu diyo o da kv gibi iste ama bildigi bi tane bile dogru yok. Ben deyince inanmiyo da iste doktorlara soruyorum esimin yaninda anca o zamn inaniyo ve annesine yapma diyo. Bana daha cok ihtiyaci var vs desem nolacak saatlerce kucagima almadigimi görüyor ki hic bisey demiyor gayet normal ona göre. Valla bana birda dua eden cok oldu insallah da Rabbim dualarinizi duyacak benimde tabi kendi evime cikarim. Calissam da calismasam da degisen bisey pek olmuyo ki canm bana uyuyacagi sira veriyolar sadece huzursuz edene kdar durduryolar ya susmayinca da hemen al ugrasamam diyolar iste. En azindan calisirsam para birikir ve ben bu kdar sitresten sinirden uzak dururum gözüm gormedigi icin aksam da ozledim der alırım oyle vermem diye aklima geliyo bakalm kararsizim ama daha kimseye dusuncemi demedim
Aksam krizi bizim de var canim evet.Bugün 5-6 arası kısa uyku yaptı canım tam günü gününü tutmuyor 4 de uyanmıştı öğlen uzun uyudu. Ama 6 da uyandığında normalde 7 de uyuması lazım işte onu uyuyamıyor uyusa da tekrar kalkıyor akşam bir krizimiz oluyor nedense.
Çay ben de içiyorum bu arada sıkıntı yaptığını sanmıyorum ben. Humananın iyi geceler çayı var istersen ondan al iç sütünle geçer bebeğe de. Papatya melisa da demleyip içebilirsin seni de sakinleştirir hem.
MaşallahBenimki 15 gündür dönüyor
Biter canım biter. Sabıryok derdi uyku da degil...agliyor sadece
gaz hani bitecegdi...bitmeyo
Ben ince uzun kollu patikli zıbın giydiriyorum.Ben de.
Yuz defa soyle bi is yapmior. Anca kebdi kafasina eserse. Dunaymin lafini dedim gitmis yatmis. Ben de kizi emziirp.uyucam napayim.
Ankara’ya geçeceğiz bugun diye sipariş vermedim internetten . Biberonla bir saat ağzında bekle , üstüne gel süt sağYahu bu cocuklar tam popoya saplakliklar
Katater 5 numara var canim nette . Hatta 4 de var n11 de . Ondan al yap eds gittikce sütünde artar . Sagim yapsan emdikten sonra artar sütun belki
O bölgenin uyuşuk olması bile sinir bozucucok sinir bozucu di mi? korkuyorum bazen..pofur pofur oluyor
Kısa kollu body+şort+çorapBen de.
Çalışmadan da ozluyo ki zaten yani. Nasılsa mama içiyo bana gerek yok onlara göre bilemiyorum bakalımYa nasul.sana vermezler bebegi, anca sana isbyaptriyor o zaman onlar.
Of.cok sinirlendim.
Bebek buyume, sevme mutlulugunu bile cok goruyorlar insana.
Birisi de benim esim.
Sinir oluorum hepsine.
Eger boyleyse durum.tabi calisirsan para birikir ama onlar sana izin de vermez.
Bebegin de seni ozler ama hayirlisi olsun tabiki.
Mevbursunuz tabi simdi onlara rest de cekemjorsun, bebegimi verin Bna diye.
Of
Rabbim.hepsinin kalbine merhamet versin canim.
Uzulme heder etme kendini bebegin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?