2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eşim uyuyunca çok sinir oluyorum bende oysa işe gidiyor az çok ilgileniyor da ama sanırım benim beklentim yüksek diyorum ama bilmiyorum bende de oluyor yani
Ben de.
Bi de elinde telefon oyun oynuor.
Yuz defa soyle bi is yapmior. Anca kebdi kafasina eserse. Dunaymin lafini dedim gitmis yatmis. Ben de kizi emziirp.uyucam napayim.
Siz sadece atlet mi yatiiryorsnuz bebegi.

valla canim eşin konuşacak.ben babasiyim.kurallaar var diyecek.baska türlü olmaz.

Bir 15 dk daha yapar belki ama o zaman da daha yoruluyor uykuya gecis cok siddetli oluyor bende fazla uyarilmasin diyorum vizirdandiktan kisa sure sonra salliyoruz . Kucakta falan uyumuyor canim

Amin canim insallah
O halinle o kadar yol çektin bir kolum agriyor diyemedin ya ailene ona üzüldüm ne diyim canim yazik ettiler . Ulasmissinizdir babisinize bosver simdi huzur zamani ❤

Kuzucuguma üzüldüm bugün bu bir nazar boncugu gunu olsun canim yarin guzel uyusun güzel duzenini yazarsin bana insallah
Babada madem oyle diyor hodri meydan de birak uyutsun saatler geçirsin bebekle bakalım

Canım uzun süre düzen beklememek lazım sanırım ya. Bizim de öyle. Eşim de dediğin gibi. Çözüm bulamadım ben şahsen. Eşim bugün markete gidiyorum bişey ister misin alayım sana dedi. Ne isteyebilirim sence bir şey yiyemiyorum ki paketli gıda dedim. Gülüyor hayır niye gülüyorsun yani zaten hep aynı şeyleri yemekten imanım gevremiş. Ben de alınganım biliyorum ama hem katkısı olmayıp hem de böyle olunca sinir oluyorum.
Ben de.
Bi de elinde telefon oyun oynuor.
Yuz defa soyle bi is yapmior. Anca kebdi kafasina eserse. Dunaymin lafini dedim gitmis yatmis. Ben de kizi emziirp.uyucam napayim.
Siz sadece atlet mi yatiiryorsnuz bebegi.
Ay herkes aynı. Benimki de telefon evresini geçti bilgisayarda oynuyor odaya gidip. Gel artık salona dedim kızdım. Geldi. Play station açıyor gelip ya dedim sen oyun oynamadan nefes mi alamıyorsun
Ben atletle yatırıyorum canım.

Ben düşünceni dogru bulmadim canim bide para kazanip ödüllendir insanları. Kocana bile deymez bir saydirmamis ailesine kendini . Saygi duydursaydi inan sanada iyi olurlardi . cocugun küçük daha . Calistiginda yorulacaksin bide . Birak laf etsin dursun bebeginle ilgilen cogunlugu isle güçle ugrasma . Sebebin var küçük bebegin var .

Aksam krizi bizim de var canim evet.
Milupa iyi geceler cayini verdk bugun ama caylar damlalar hep bos gibi geliyor bana hicbirsey degismiyor .

uyuyamiyoruz biz...
karni cok sis...
bundan sonra biber dolmasına küsüm...nerden yedim...hay yemez olaydim...yavrum mahfoldu..ve sadece kimyon vardı.bulgur kullanmadim gaz yapmasin diye o kadar da hafif yaptim.yine de mahfolduk...gazi atmadan uyudu 7- 8 dk sonra da kusarak uyandi.cok agladi.simdi gene uyumak istiyor ama karni cok sis ve gergin.napsam bilemedim

saatlerdir uyanigiz... bayılacam artik...

Yahu bu cocuklar tam popoya saplakliklar
Katater 5 numara var canim nette . Hatta 4 de var n11 de . Ondan al yap eds gittikce sütünde artar . Sagim yapsan emdikten sonra artar sütun belki
Ankara’ya geçeceğiz bugun diye sipariş vermedim internetten . Biberonla bir saat ağzında bekle , üstüne gel süt sağ

Çalışmadan da ozluyo ki zaten yani. Nasılsa mama içiyo bana gerek yok onlara göre bilemiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…