- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Senin eşin napiyor da canm sana sende mi beraber yaşıyorsunYa nasul.sana vermezler bebegi, anca sana isbyaptriyor o zaman onlar.
Of.cok sinirlendim.
Bebek buyume, sevme mutlulugunu bile cok goruyorlar insana.
Birisi de benim esim.
Sinir oluorum hepsine.
Eger boyleyse durum.tabi calisirsan para birikir ama onlar sana izin de vermez.
Bebegin de seni ozler ama hayirlisi olsun tabiki.
Mevbursunuz tabi simdi onlara rest de cekemjorsun, bebegimi verin Bna diye.
Of
Rabbim.hepsinin kalbine merhamet versin canim.
Uzulme heder etme kendini bebegin icin.
Bilmedikleri halde onlar her şeye karışıyor ki. Kaldı oğullarının lafına mi tamam diyecekler. Eşim de asla diyecek biri de değil zaten yine ben arada diyorumvalla canim eşin konuşacak.ben babasiyim.kurallaar var diyecek.baska türlü olmaz.
Ya aha bak köye mantı kesmeye geldik babannesine de kesilecek bize ve görümceme de. Asla da sevmem küsüm onunla zaten böyle mecbur yapıyorum. Çalışsam yapmam diye düşünüyorum. Ha cam ev alırsak birde 1 yaşından sonra çalışırım diye düşünüyoruz da zatenBen düşünceni dogru bulmadim canim bide para kazanip ödüllendir insanları. Kocana bile deymez bir saydirmamis ailesine kendini . Saygi duydursaydi inan sanada iyi olurlardi . cocugun küçük daha . Calistiginda yorulacaksin bide . Birak laf etsin dursun bebeginle ilgilen cogunlugu isle güçle ugrasma . Sebebin var küçük bebegin var .
Niye yanlis anlayayim canm dikkatlisin guzel birsey hoşuma gittiYok kuzum yanlış anlama başkası ilgilenmiste sana soylemeyi unutmuş olabilir diye dedim belki dikkatinden kaçmıştır diye çok fazla dönmüş çünkü masallah baya çabuk haraket etmişniyetim yanlış anlama sakin
Bugün 5-6 arası kısa uyku yaptı canım tam günü gününü tutmuyor 4 de uyanmıştı öğlen uzun uyudu. Ama 6 da uyandığında normalde 7 de uyuması lazım işte onu uyuyamıyor uyusa da tekrar kalkıyor akşam bir krizimiz oluyor nedense.
Çay ben de içiyorum bu arada sıkıntı yaptığını sanmıyorum ben. Humananın iyi geceler çayı var istersen ondan al iç sütünle geçer bebeğe de. Papatya melisa da demleyip içebilirsin seni de sakinleştirir hem.
Ya kizlar 3.gündür ayni durumdayım katilarak ağlıyor napacagimi sasiriyorum.Ayy yok gülüm yok annem cok daha iyi bir doktora götürün bunu bu boyle olmaz boyle gun mu gecer diyerek uzule uzule eve gittiyarim saat gülüyor bakiyor sonra bas bas yaygarayi anneye bir daha mi bebek olacaz dünyada diyor basliyor
Atak olabilir canim. Insallah gecer bir an önceGunaydin arkadaslar, benim kiz gece uykusuna gecmeden en az 1 saat agliyor ama nasil aglama 3 gundur katila katila uykuyami gecemiyor baska sıkıntısı mi var anlamıyorum. Alti temiz karni tok oluyor. Gaz olsa ıkınıyor ama gazda degil. 3 gundur bana bunu yapıyor sakinlesmesi icin baya ugrasiyorum kucagima alip dönüyorum ordan oraya. Atak olabilir mi bu gecer mi doktora sordum dus yaptır 2 kere biri sabunlu biri sabunsuz diyor gecenin 12 sinde nasil dus yaptirayimumarim gecicidid bu durum
Kaçıncı haftasınız bahar?Gunaydin arkadaslar, benim kiz gece uykusuna gecmeden en az 1 saat agliyor ama nasil aglama 3 gundur katila katila uykuyami gecemiyor baska sıkıntısı mi var anlamıyorum. Alti temiz karni tok oluyor. Gaz olsa ıkınıyor ama gazda degil. 3 gundur bana bunu yapıyor sakinlesmesi icin baya ugrasiyorum kucagima alip dönüyorum ordan oraya. Atak olabilir mi bu gecer mi doktora sordum dus yaptır 2 kere biri sabunlu biri sabunsuz diyor gecenin 12 sinde nasil dus yaptirayimumarim gecicidid bu durum
Benimki öyle yatmayı çok seviyor ama ondan kuzu. Sevmese yatırmam bende zaten.Ay iyi cesaret ediyosun ben oyle yatirinca ayaklariyla kendini itiyor benm oglan
Bende eşime sinir oluyorum. Dün ailesi geldi. Gelmeden önce bana diyor işte sabah kahvaltıyı ben hazırlarım öğle yemeğini de kardeşimle yaparsınız. Hiçte öyle olmadı. Kahvaltıyı yine ben hazırladım. Öğlen bu babasıyla araba bakmaya gitti. Kardeşiyle annesi kızımı sevdi salonda. Ben tüm gün mutfaktaydım. Akşam söylediğimdede çağırsaydın diyor. Nasıl çağırayım çocuğu sevmeye geliyorlar zaten. Annesi diyor kızına git yengene yardım et, kızı diyor annesine ben çocuğu sevcem sen git et. Daha ben nasıl gel diyim. Hafta sonları eşimi kaldırıyorum ben gece mesela hafta içi ellemiyorum işe gidecek diye. Dün annesi diyor oğlum sen yat istersen hafta içi işe gidiyorsun hafta sonuda madem çocuk bakmak için erken kalkıyorsun. Ona da dün ayrı sinir oldum. Bazen diyorum tahammül sınırımız düşüyor, sürekli bebekle biz ilgilendiğimiz için. Baba olmak ne kolay mesela. İşten gel sev iki pişpiş geç kenara.Sabah buraya yazmıştım düzenimiz geri geldi diyeee.. Nerdeee bana rahat yok ya ben anladım. Benim kız uyumuyor sabahtan beri. Akşamda misafir vardı sesten mi etkilendi neyse yatıramıyorum. Eşimle de tartıştım üstüne. Şimdi kız kardeşim devraldı abla sen yat diye ama içeriden sesi geliyor bebişin nası yatayım ya valla patlamamak için zor tutuyorum kendimi özellikle eşime karşı. Bu aralar hiçbir şekilde katkısı yok bebişle ilgili hiçbir şeye. Birde yaptığını ilgilendiğini iddia etmez mi tam çıldırmalık.
Aynısı. Bilgisayarda oyun oynuyor. Ordan kalkıp playstationa geçiyor. İkisinide yapmazsa telefon elinde. Kızdığımda napıyım sıkılıyorum diyor. En son dedim benim gibi çocuğa baksan sıkılcak zamanın olmaz ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun diye.Canım uzun süre düzen beklememek lazım sanırım ya. Bizim de öyle. Eşim de dediğin gibi. Çözüm bulamadım ben şahsen. Eşim bugün markete gidiyorum bişey ister misin alayım sana dedi. Ne isteyebilirim sence bir şey yiyemiyorum ki paketli gıda dedim. Gülüyorhayır niye gülüyorsun yani zaten hep aynı şeyleri yemekten imanım gevremiş. Ben de alınganım biliyorum ama hem katkısı olmayıp hem de böyle olunca sinir oluyorum.
Ay herkes aynı. Benimki de telefon evresini geçti bilgisayarda oynuyor odaya gidip. Gel artık salona dedim kızdım. Geldi. Play station açıyor gelipya dedim sen oyun oynamadan nefes mi alamıyorsun
Ben atletle yatırıyorum canım.
Canım ben de ince şeyler giydirip uyku tulumu kullanıyorum kafam rahat ediyor. Owli aldık 0.3 tog bir bak istersen ince bişey yarım kundan modeli ayaklar serbest eller bağlıKızlar ben kızımı yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum sadece. Üstüne penye battaniye ile. Aynı odada yatıyor bizimle ama ben pişiyorum artık. Cam açsam üşür mü, klima çarpar mı diye su içinde kalıyorum. Birde benim yaz kış örtünme huyum var illa örterim üstümü. Eşim çok sıcak deyip gidip salonda yatıyor şimdi onunlada tartıştım. Sanki bir tek kendisi bunalıyor. Siz cam, klima falan açıyo musunuz? Uyku tulumu alıp giydirsem cam açsam sıkıntı olur mu mesela? Telsiz alıp odasını ayırmayı bile düşünüyorum artık.
Ay biber dolması da mı gaz yapıyormuş. Ben de dün annemin ısrarlarıyla yedim yaa. Mideme farklı bir şey girdi diye sevindim hattauyuyamiyoruz biz...
karni cok sis...
bundan sonra biber dolmasına küsüm...nerden yedim...hay yemez olaydim...yavrum mahfoldu..ve sadece kimyon vardı.bulgur kullanmadim gaz yapmasin diye o kadar da hafif yaptim.yine de mahfolduk...gazi atmadan uyudu 7- 8 dk sonra da kusarak uyandi.cok agladi.simdi gene uyumak istiyor ama karni cok sis ve gergin.napsam bilemedim
saatlerdir uyanigiz...bayılacam artik...
Canım ben de yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum. Klima açık 25derecede sabit tutuyorum. Üstünü de bazen penye Örtü bazen müslin örtüyorum. Bana kolları soğuk geliyor. Ben uzun kolluyla yatsam da terlemiyorum klima açıkken. Odada termometre yok mu canım 22-24 arası olmalı diyor bizim doktorumuz. Cereyandan ve klimanın üzerine üflemesinden kaçının sadece diyor.Kızlar ben kızımı yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum sadece. Üstüne penye battaniye ile. Aynı odada yatıyor bizimle ama ben pişiyorum artık. Cam açsam üşür mü, klima çarpar mı diye su içinde kalıyorum. Birde benim yaz kış örtünme huyum var illa örterim üstümü. Eşim çok sıcak deyip gidip salonda yatıyor şimdi onunlada tartıştım. Sanki bir tek kendisi bunalıyor. Siz cam, klima falan açıyo musunuz? Uyku tulumu alıp giydirsem cam açsam sıkıntı olur mu mesela? Telsiz alıp odasını ayırmayı bile düşünüyorum artık.
Ben de benimkine has bir özellik sandım bu oyun merakını. Demekki erkeklerin büyük kısmında oluyor. Sıkıya gelemiyorlar. Sıkılmayı özledim desem yeridir. Benimki sanırım annem evde olmasa daha bir ilgili olacak gibi ya. Dün annem akşam 11e kadar yoktu. Odada durmadı salonda durdu. Yine pc başında ama olsun. Ben altını değiştirirken geldi bebeği oyaladı, beşiği salladı uyurken falan.Benimki öyle yatmayı çok seviyor ama ondan kuzu. Sevmese yatırmam bende zaten.
Bende eşime sinir oluyorum. Dün ailesi geldi. Gelmeden önce bana diyor işte sabah kahvaltıyı ben hazırlarım öğle yemeğini de kardeşimle yaparsınız. Hiçte öyle olmadı. Kahvaltıyı yine ben hazırladım. Öğlen bu babasıyla araba bakmaya gitti. Kardeşiyle annesi kızımı sevdi salonda. Ben tüm gün mutfaktaydım. Akşam söylediğimdede çağırsaydın diyor. Nasıl çağırayım çocuğu sevmeye geliyorlar zaten. Annesi diyor kızına git yengene yardım et, kızı diyor annesine ben çocuğu sevcem sen git et. Daha ben nasıl gel diyim. Hafta sonları eşimi kaldırıyorum ben gece mesela hafta içi ellemiyorum işe gidecek diye. Dün annesi diyor oğlum sen yat istersen hafta içi işe gidiyorsun hafta sonuda madem çocuk bakmak için erken kalkıyorsun. Ona da dün ayrı sinir oldum. Bazen diyorum tahammül sınırımız düşüyor, sürekli bebekle biz ilgilendiğimiz için. Baba olmak ne kolay mesela. İşten gel sev iki pişpiş geç kenara.
Aynısı. Bilgisayarda oyun oynuyor. Ordan kalkıp playstationa geçiyor. İkisinide yapmazsa telefon elinde. Kızdığımda napıyım sıkılıyorum diyor. En son dedim benim gibi çocuğa baksan sıkılcak zamanın olmaz ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun diye.
Eskiden 10 saat uyuyan ben 5 saat kesik kesik olab uykuyla zımba gibi oluyorumanalık beni çok değiştirdi.
Kızlar günaydın, uykum var çok yaaaBenim kıza silikon ucu bıraktırma çalışmalarına başladım ama zorlanıyoruz biraz.. Açken memeye koyunca silikon olmadan cok cok emiyor ama 5-10 dakika sonra kendini top gibi yapıyor geriye atıyor deli gibi ağlıyor, silikonu istiyor. Takarsam hiçbir şey yok gibi emmeye devam ediyor ama diretiyorum takmıyorum. Epey savaştan sonra memeyi yine alıp emmeye başlıyor ama söylene söylene.. Söylenmesi de çok komiğime gidiyor E madem emebiliyon ne söyleniyon ki? Demek ki ilk deli açlığı gidene dek sesi çıkmıyor, sonra keyfi hale geliyor silikon istiyor hanfendi..
Gunaydin arkadaslar, benim kiz gece uykusuna gecmeden en az 1 saat agliyor ama nasil aglama 3 gundur katila katila uykuyami gecemiyor baska sıkıntısı mi var anlamıyorum. Alti temiz karni tok oluyor. Gaz olsa ıkınıyor ama gazda degil. 3 gundur bana bunu yapıyor sakinlesmesi icin baya ugrasiyorum kucagima alip dönüyorum ordan oraya. Atak olabilir mi bu gecer mi doktora sordum dus yaptır 2 kere biri sabunlu biri sabunsuz diyor gecenin 12 sinde nasil dus yaptirayimumarim gecicidid bu durum
Benimki öyle yatmayı çok seviyor ama ondan kuzu. Sevmese yatırmam bende zaten.
Bende eşime sinir oluyorum. Dün ailesi geldi. Gelmeden önce bana diyor işte sabah kahvaltıyı ben hazırlarım öğle yemeğini de kardeşimle yaparsınız. Hiçte öyle olmadı. Kahvaltıyı yine ben hazırladım. Öğlen bu babasıyla araba bakmaya gitti. Kardeşiyle annesi kızımı sevdi salonda. Ben tüm gün mutfaktaydım. Akşam söylediğimdede çağırsaydın diyor. Nasıl çağırayım çocuğu sevmeye geliyorlar zaten. Annesi diyor kızına git yengene yardım et, kızı diyor annesine ben çocuğu sevcem sen git et. Daha ben nasıl gel diyim. Hafta sonları eşimi kaldırıyorum ben gece mesela hafta içi ellemiyorum işe gidecek diye. Dün annesi diyor oğlum sen yat istersen hafta içi işe gidiyorsun hafta sonuda madem çocuk bakmak için erken kalkıyorsun. Ona da dün ayrı sinir oldum. Bazen diyorum tahammül sınırımız düşüyor, sürekli bebekle biz ilgilendiğimiz için. Baba olmak ne kolay mesela. İşten gel sev iki pişpiş geç kenara.
Aynısı. Bilgisayarda oyun oynuyor. Ordan kalkıp playstationa geçiyor. İkisinide yapmazsa telefon elinde. Kızdığımda napıyım sıkılıyorum diyor. En son dedim benim gibi çocuğa baksan sıkılcak zamanın olmaz ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun diye.
Kızlar ben kızımı yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum sadece. Üstüne penye battaniye ile. Aynı odada yatıyor bizimle ama ben pişiyorum artık. Cam açsam üşür mü, klima çarpar mı diye su içinde kalıyorum. Birde benim yaz kış örtünme huyum var illa örterim üstümü. Eşim çok sıcak deyip gidip salonda yatıyor şimdi onunlada tartıştım. Sanki bir tek kendisi bunalıyor. Siz cam, klima falan açıyo musunuz? Uyku tulumu alıp giydirsem cam açsam sıkıntı olur mu mesela? Telsiz alıp odasını ayırmayı bile düşünüyorum artık.
Arkadaşlar merhaba burda miydi bir arkadas kameralı telsiz tavsiyesi vermisti. Kaydetmistim bulamiyorum ve acil almam lazım yardım lutfenn hatırlayanlar varss yazarsa cok cok sevinirim
Canim ceyran da kalmazsa sıkıntı olmaz benceKızlar ben kızımı yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum sadece. Üstüne penye battaniye ile. Aynı odada yatıyor bizimle ama ben pişiyorum artık. Cam açsam üşür mü, klima çarpar mı diye su içinde kalıyorum. Birde benim yaz kış örtünme huyum var illa örterim üstümü. Eşim çok sıcak deyip gidip salonda yatıyor şimdi onunlada tartıştım. Sanki bir tek kendisi bunalıyor. Siz cam, klima falan açıyo musunuz? Uyku tulumu alıp giydirsem cam açsam sıkıntı olur mu mesela? Telsiz alıp odasını ayırmayı bile düşünüyorum artık.
Aynı dert bizde de var. Üstünü çok açıyor benimki, cam açsam üşür. Uyku tulumu alacağım ama kolları serbest olanlardan yoksa benimki dellenir.Kızlar ben kızımı yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum sadece. Üstüne penye battaniye ile. Aynı odada yatıyor bizimle ama ben pişiyorum artık. Cam açsam üşür mü, klima çarpar mı diye su içinde kalıyorum. Birde benim yaz kış örtünme huyum var illa örterim üstümü. Eşim çok sıcak deyip gidip salonda yatıyor şimdi onunlada tartıştım. Sanki bir tek kendisi bunalıyor. Siz cam, klima falan açıyo musunuz? Uyku tulumu alıp giydirsem cam açsam sıkıntı olur mu mesela? Telsiz alıp odasını ayırmayı bile düşünüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?