2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Senin eşin napiyor da canm sana sende mi beraber yaşıyorsun

Ya aha bak köye mantı kesmeye geldik babannesine de kesilecek bize ve görümceme de. Asla da sevmem küsüm onunla zaten böyle mecbur yapıyorum. Çalışsam yapmam diye düşünüyorum. Ha cam ev alırsak birde 1 yaşından sonra çalışırım diye düşünüyoruz da zaten

Niye yanlis anlayayim canm dikkatlisin guzel birsey hoşuma gitti

Kızlar günaydın, uykum var çok yaaa Benim kıza silikon ucu bıraktırma çalışmalarına başladım ama zorlanıyoruz biraz.. Açken memeye koyunca silikon olmadan cok cok emiyor ama 5-10 dakika sonra kendini top gibi yapıyor geriye atıyor deli gibi ağlıyor, silikonu istiyor. Takarsam hiçbir şey yok gibi emmeye devam ediyor ama diretiyorum takmıyorum. Epey savaştan sonra memeyi yine alıp emmeye başlıyor ama söylene söylene.. Söylenmesi de çok komiğime gidiyor E madem emebiliyon ne söyleniyon ki? Demek ki ilk deli açlığı gidene dek sesi çıkmıyor, sonra keyfi hale geliyor silikon istiyor hanfendi..

Gunaydin arkadaslar, benim kiz gece uykusuna gecmeden en az 1 saat agliyor ama nasil aglama 3 gundur katila katila uykuyami gecemiyor baska sıkıntısı mi var anlamıyorum. Alti temiz karni tok oluyor. Gaz olsa ıkınıyor ama gazda degil. 3 gundur bana bunu yapıyor sakinlesmesi icin baya ugrasiyorum kucagima alip dönüyorum ordan oraya. Atak olabilir mi bu gecer mi doktora sordum dus yaptır 2 kere biri sabunlu biri sabunsuz diyor gecenin 12 sinde nasil dus yaptirayim umarim gecicidid bu durum

Ya kizlar 3.gündür ayni durumdayım katilarak ağlıyor napacagimi sasiriyorum. misskokulumm gecer dime ;(

Atak olabilir canim. Insallah gecer bir an önce

Arkadaşlar merhaba burda miydi bir arkadas kameralı telsiz tavsiyesi vermisti. Kaydetmistim bulamiyorum ve acil almam lazım yardım lutfenn hatırlayanlar varss yazarsa cok cok sevinirim

Kaçıncı haftasınız bahar?

Ay iyi cesaret ediyosun ben oyle yatirinca ayaklariyla kendini itiyor benm oglan
Benimki öyle yatmayı çok seviyor ama ondan kuzu. Sevmese yatırmam bende zaten.
Bende eşime sinir oluyorum. Dün ailesi geldi. Gelmeden önce bana diyor işte sabah kahvaltıyı ben hazırlarım öğle yemeğini de kardeşimle yaparsınız. Hiçte öyle olmadı. Kahvaltıyı yine ben hazırladım. Öğlen bu babasıyla araba bakmaya gitti. Kardeşiyle annesi kızımı sevdi salonda. Ben tüm gün mutfaktaydım. Akşam söylediğimdede çağırsaydın diyor. Nasıl çağırayım çocuğu sevmeye geliyorlar zaten. Annesi diyor kızına git yengene yardım et, kızı diyor annesine ben çocuğu sevcem sen git et. Daha ben nasıl gel diyim. Hafta sonları eşimi kaldırıyorum ben gece mesela hafta içi ellemiyorum işe gidecek diye. Dün annesi diyor oğlum sen yat istersen hafta içi işe gidiyorsun hafta sonuda madem çocuk bakmak için erken kalkıyorsun. Ona da dün ayrı sinir oldum. Bazen diyorum tahammül sınırımız düşüyor, sürekli bebekle biz ilgilendiğimiz için. Baba olmak ne kolay mesela. İşten gel sev iki pişpiş geç kenara.
Aynısı. Bilgisayarda oyun oynuyor. Ordan kalkıp playstationa geçiyor. İkisinide yapmazsa telefon elinde. Kızdığımda napıyım sıkılıyorum diyor. En son dedim benim gibi çocuğa baksan sıkılcak zamanın olmaz ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun diye.

Kızlar ben kızımı yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum sadece. Üstüne penye battaniye ile. Aynı odada yatıyor bizimle ama ben pişiyorum artık. Cam açsam üşür mü, klima çarpar mı diye su içinde kalıyorum. Birde benim yaz kış örtünme huyum var illa örterim üstümü. Eşim çok sıcak deyip gidip salonda yatıyor şimdi onunlada tartıştım. Sanki bir tek kendisi bunalıyor. Siz cam, klima falan açıyo musunuz? Uyku tulumu alıp giydirsem cam açsam sıkıntı olur mu mesela? Telsiz alıp odasını ayırmayı bile düşünüyorum artık.

Canım ben de ince şeyler giydirip uyku tulumu kullanıyorum kafam rahat ediyor. Owli aldık 0.3 tog bir bak istersen ince bişey yarım kundan modeli ayaklar serbest eller bağlı bi de bizimki üzerini örtünce battaniye kafasına çekiyo elleriyle korkuyorum nefes alamıcak diye.. owliyi aldığımızdan beri çok rahatım. Camı da açıyorum çok sıcak burası da si

Ay biber dolması da mı gaz yapıyormuş. Ben de dün annemin ısrarlarıyla yedim yaa. Mideme farklı bir şey girdi diye sevindim hatta benimkine de yapacak mı şimdi

Canım ben de yarım kollu zıbın ve çorapla yatırıyorum. Klima açık 25derecede sabit tutuyorum. Üstünü de bazen penye Örtü bazen müslin örtüyorum. Bana kolları soğuk geliyor. Ben uzun kolluyla yatsam da terlemiyorum klima açıkken. Odada termometre yok mu canım 22-24 arası olmalı diyor bizim doktorumuz. Cereyandan ve klimanın üzerine üflemesinden kaçının sadece diyor.

Ben de benimkine has bir özellik sandım bu oyun merakını. Demekki erkeklerin büyük kısmında oluyor. Sıkıya gelemiyorlar. Sıkılmayı özledim desem yeridir. Benimki sanırım annem evde olmasa daha bir ilgili olacak gibi ya. Dün annem akşam 11e kadar yoktu. Odada durmadı salonda durdu. Yine pc başında ama olsun. Ben altını değiştirirken geldi bebeği oyaladı, beşiği salladı uyurken falan.

Eskiden 10 saat uyuyan ben 5 saat kesik kesik olab uykuyla zımba gibi oluyorum analık beni çok değiştirdi.

Helal olsun valla. Birde ben alışsaydım.

Allah ım tam bir cadı desene

Önceden böyle bir huyu yoksa geçicidir merak etme. Bizimde 1 hafta düzen şaşmıştı geri dönüyor eski haline. Arada günlük bozulduğu da oluyor tabii.

Ya koalam gerçekten erkekler çok rahat. Maalesef bizim gibi değiller. Zaten onlardan annelik bekleyen yok bizim yükümüz daha ağır bu bir gerçek ama anlayışlı olmakta zor olmamalı. Bizimkide işe gidiyor ama işi çok rahat mesai saatleri esnek. Sürekli tenisinde bisiklet turunda, balığında zaten. Bu aralar hep kendi hobilerine vakit ayırıyor. Akşama kadar ben yalnızım Allahtan kardeşim var 1 ay kalacak yanımda. Zaten ona güveniyor. eggplantlover ın eşi gibi. Ben eve tıkılmışım onun bu kadar dışarda olması zoruma gidiyor. Birde ben hiçmi ilgilenmiyorum diyor. Aynı senin dediğin gibi iki sev, bir pışpış tamam. Söyleyince de yine haksız ben oluyorum.

Kuzum oda ayırmak için erken değil mi? Anlıyorum seni hasta etmekten korkuyorsun ama uyku tulumu ile yatırsan bir şey olmaz bence. Biz hala elyaf yorgan örtüyoruz.

Tikkabilla canim 13. Hafta bitiyor bugun.
Arkadaşlar merhaba burda miydi bir arkadas kameralı telsiz tavsiyesi vermisti. Kaydetmistim bulamiyorum ve acil almam lazım yardım lutfenn hatırlayanlar varss yazarsa cok cok sevinirim
Cherrygum tavsiye etmisti bebevo vm901 ben aldim guzel fakat kamera prizde olmadan calismiyor.
Canim ceyran da kalmazsa sıkıntı olmaz bence

Aynı dert bizde de var. Üstünü çok açıyor benimki, cam açsam üşür. Uyku tulumu alacağım ama kolları serbest olanlardan yoksa benimki dellenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…