2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok erken ayırmışsın ne güzel. 1 aylıkken ben sürekli kalkıp onun odasına gitmek zor gelir diye hiç düşünmezdim bile.
Aynen canım sert zeminde yatması lazım sırt üstüde yatsa, yüz üstüde yatsa. Benimkide yüz üstü yatıyor zaten yüz üstü yatmaya alışmış çocuk çok güzel kafasını kaldırıp döndürüyor. Benim kız sağa sola çevirirken kafasını kaldırıp sonra çeviriyor mesela.

Peki kafasının sekli Nasıl kızının?
Benim oğlumun biraz yanlardan bakıldığında basık arkaya doğru sivri kalıyor. Şakakları düz ensesi de top gibi oldu, biraz tedirgin ediyor 3.aydan sonra da sırt üstü yatirsam da arkası duzlenmez sanırım

Ay çok sağol canım benim inşallah

Valla benimki normal canım.

Ben de 15 gün yumurta yememiştim sonra alerjisi çıkmayınca yemeye başladım. Ama şu şekilde: 5 gün fırında pişmiş yumurtalı yiyecekler, 5 gün iyi haşlanmış yumurta sonra istediğim şekilde pişirerek yedim. Bana alerji doktorum böyle tavsiye etmişti. Sana da söylemek istedim

Yumuşak karşılıyorum , yorgunum bak gece tekrar kalkacağım zaten uykusuzum , sütüm azalıyor bu şekilde diyorum ama adam bütün algılarını kapatıyor . Bu konuda çok bencil . Üstüne bir de trip atıp arkasını dönüp yatıyor .

Salı günü misafirim gelicek.(küçük bebeği var ve dikkat ettiğini düşünüyorum. Başka kimseyi kabul etmem sanırım)
Dün poğaça yaptım buzluğa attım. Bugün evi dip köşe temizliyorum. Balkonlar ve büyük salon kaldı , kvdem kızımı özlemiş sevmeye gelecekmiş o ilgilenirken bende kalan işlerimi yaparım. Eşimde yemeği akşam dışarda yiyelim dedi yemek derdindende kurtuldum Yarında browni kek ve makarna salatası yapıcam. Sizce yeter mi 3 çeşit belki kvdem de bişeyler yapıp getirir ,çocuklu kadınım ben artık
Neden misafir geleceği zaman bana bi haller oluyor ya herşey mükemmel olacak illa bir posta da gittiklerinde temizlik yaparım

Merhabalar, kolay bir doğum dilerim öncelikle. Sağ salim al inşallah kucağına. Ben lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum. Hemen bebeğimin doğduğu gün başladım. Yeni Doğanlar memeyi tam tutamiyor, tutsa bile memeyi tam bosaltamiyor uyuyup kalıyorlar. Bebeğim uyurken olabildiğince sık sagim yaptım pompayla ben.her sağımda 20 dk bekledim en az. Gelmiyor diye hemen kapatmadim makineyi. Çok işe yaradı diyebilirim, sütümü kesinlikle arttırdı. Sagdigim sütü de biberonla icirdim emzirdikten sonra, kilo alımı da iyi oldu bu sayede , doydu mu doymadı mı diye düşünmüyorsun verdiğin miktar belli sonuçta. Biberon kullanmanın kötü yanı meme reddine sebep olabilir ama şimdilik meme reddi yaşamadık. Sütü arttırmanın en etkili yollarından biri zaten emzirdikten sonra sağım yapmakmis internetten de araştırdığımda gore , umarım faydali olur sana da.

Bu arada lansinohtan daha iyi makineler varmış ama ben denemedim hiç. Ameda, madela. Gibi. İstersen onları da bir araştır derim

Canım benimki de oyun delisi eskiden küplere binerdim. Ama şöyle sorumluluklarını yerine getirir öyle oynar . Benim işim varsa çocuğa bakar , varmı benden istedğin bişey der
ve öyle oynamaya başlar oyununu.
Diğer konuya gelince benim eşimde çok istekli çocuk olmadan önce niye böyle değildin diyorum. Hem çocuğa bakıp hem böyle fit kalabildiğin hemde üstüne evi çekip çevirdiğin için gözüme çok sexi gelmeye başladın dedi eskiden işe yaramaz biri olarak görüyordu herhalde. Elimden geldiğince isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum ama bazen işkence gibi geliyor. Kaçtığım zamanlarda oluyor tabii

Kızlar merhaba... Oğlumun pipisinden idrarla beraber bu şekilde turuncu kırmızı arası bi leke geliyor nedir sizce? Bilginiz var mı?

Ben de öyleyim, biri geleceği zaman her şey kusursuz olmalı.. Kendimi paralarım. O yüzden misafir sevmem. Uzun bir süre de kabul etmeyeceğim.
3 çeşit yeter tabi ki canım.. Ben bebek görmeye gidecek olsam şahsen hiçbir şey beklemem. Su ikram edilse bile yeter bana.. Çocuğum yokken de böyle düşünüyordum.
Kızlar merhaba... Oğlumun pipisinden idrarla beraber bu şekilde turuncu kırmızı arası bi leke geliyor nedir sizce? Bilginiz var mı?

Eki Görüntüle 2655430
Ben susuzluktan olduğunu okumuştum.

Bence yeter canım gayet güzel menü

Eki Görüntüle 2655430
geçende ben de yazmıştım bundan çok daha açık renkli gelmişti bir sabah. su yetersizliğinden idrardaki bilmem ne maddesi çöküyormuş. kızlarda da olmustu doktora sormuştum.

bunda tekrar soramadim. havalarin ısınması ve üstüne rota aşısının ishali yaptı benimkini. o günden sonra biraz biraz su verdim. bir kere oldu daha olmadi şükür. ama ben yaptım diye tavsiye de etmem dogrusu. 6 aya kadar sadece anne sütü diyorlar çünkü. ben mama yapsam da su katacağım zaten ne zarari olabilir diye çok olmamak kaydıyla verdim. çok olunca böbrekleri yorar muhtemelen.

Ben seviyorum aslında ama çok yoruluyorum o yüzden çok teferruatlı geliyor bana.
Keşke herkes senin gibi düşünse gelip bacak bacak üstüne atıp ikram bekleyecekler

ellerine sağlık. çok güzel bir mönü bence de.

Kafa şeklide çok önemli canım bir sağa bir sola yatırmak gerekiyor. Benim ogluşunda kafa sekli düzgün değil. Hamileyken suyum azaldığı için kafa sekli bozuktu doğduğunda nasıl düzelecek bilmiyorum. Kafa yastığı aldım ama her zaman yatiramiyorum kustugu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…