- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Çok erken ayırmışsın ne güzel. 1 aylıkken ben sürekli kalkıp onun odasına gitmek zor gelir diye hiç düşünmezdim bile.Bizim oğlanın odası 1.aydan sonra hep ayrı. Telsiz var tabi ki bebişin yanında ben de yatak odasında eşimin yanindayim erken olmadı bize ayrı odalarda uyuyoruz
Ayriyeten koalacım ben oğlumu hep yüzüstü yatırıp hiç yastık kullanmıyorum kendisi kafasını yumuşak olmayan zeminde sağa sola çevire çevire uyuyor bir zarar olur mu gerçi doktora sormustum kafasını gömecek yumuşaklık olmasın yeter demişti diye hatirlıyorum.
Peki kafasının sekli Nasıl kızının?Çok erken ayırmışsın ne güzel. 1 aylıkken ben sürekli kalkıp onun odasına gitmek zor gelir diye hiç düşünmezdim bile.
Aynen canım sert zeminde yatması lazım sırt üstüde yatsa, yüz üstüde yatsa. Benimkide yüz üstü yatıyor zaten yüz üstü yatmaya alışmış çocuk çok güzel kafasını kaldırıp döndürüyor. Benim kız sağa sola çevirirken kafasını kaldırıp sonra çeviriyor mesela.
Ay çok sağol canım benim inşallahAynen ya bende düzen bozulsun istemem hiç kendimizden feragat ediyoruz işte bu yüzden.
İstiyor istemez mi. Ama çok uykusuzum bugün diyorum mesela halim olursa diyorum bebeğe bağlı diyorum. Oda tamam sen ne zaman hazır olur istersen dedi en azından o konuda bir anlayış var.
Canım ya ben yemiş kadar sevindim dua edeceğim inşallah yoktur alerjisi. En azından yumurtayı eklersin kahvaltına.
Valla benimki normal canım.Peki kafasının sekli Nasıl kızının?
Benim oğlumun biraz yanlardan bakıldığında basık arkaya doğru sivri kalıyor. Şakakları düz ensesi de top gibi oldu, biraz tedirgin ediyor 3.aydan sonra da sırt üstü yatirsam da arkası duzlenmez sanırım
Kızlar selamlar. Doktorum bana kalsiyum ve d vitamini verdi. Kemiklerim erirmiş mu gidişle. Bir de yumurtayı dene bakalım alerjisi olacak mı bakalım dedi. Fazla ye bir iki gün dedi. Ben de kendime menemen yaptım 2 yumurtadan. Şimdi onu yiyiyorum. İnşallah en azından yumurtaya alerjisi yokturnasıl özlemişim menemeni
Yumuşak karşılıyorum , yorgunum bak gece tekrar kalkacağım zaten uykusuzum , sütüm azalıyor bu şekilde diyorum ama adam bütün algılarını kapatıyor . Bu konuda çok bencil . Üstüne bir de trip atıp arkasını dönüp yatıyor .Canım eşler ister istemez bazı beklentiler içine giriyor. Uzun zaman oldu. Bizim hormonlar ve yorgunluk yüzünden aklımıza gelmiyor öyle şeyler ihtiyaç duymuyoruz ama onlar istiyor tabi. Ama saygı duymalılar. Sonuçta zor bir süreçten geçiyoruz. Bu iş tek kişinin isteğiyle olmaz ki... Sen terslemeden durumu anlatmaya çalış anlar belki
Ben de aynıyım. Eşim istiyor ama benim aklımın ucundan geçmiyor henüz. Gülerek geçiştiriyorum. Israr etmiyor o da. Ne zamana kadar tabi bilemem
Merhabalar, kolay bir doğum dilerim öncelikle. Sağ salim al inşallah kucağına. Ben lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum. Hemen bebeğimin doğduğu gün başladım. Yeni Doğanlar memeyi tam tutamiyor, tutsa bile memeyi tam bosaltamiyor uyuyup kalıyorlar. Bebeğim uyurken olabildiğince sık sagim yaptım pompayla ben.her sağımda 20 dk bekledim en az. Gelmiyor diye hemen kapatmadim makineyi. Çok işe yaradı diyebilirim, sütümü kesinlikle arttırdı. Sagdigim sütü de biberonla icirdim emzirdikten sonra, kilo alımı da iyi oldu bu sayede , doydu mu doymadı mı diye düşünmüyorsun verdiğin miktar belli sonuçta. Biberon kullanmanın kötü yanı meme reddine sebep olabilir ama şimdilik meme reddi yaşamadık. Sütü arttırmanın en etkili yollarından biri zaten emzirdikten sonra sağım yapmakmis internetten de araştırdığımda gore , umarım faydali olur sana da.Merhaba. Ben sütüm olacak mı hemen gelecek mi diye çok düşünüyorum. Belki göğüs pompası gerekebilir diye tekrar düşünmeye başladım. Aranızda lansinoh manuel göğüs pompası kullanan var mı? Sütüm az geliyo diyelim bu manuel pompaların göğsü uyarmak için süt üretimi için bi desteği olur mu? Bebek uyurken mesela sağım denesem? Almadım ama alsam mı diye düşünüyorum.
Canım benimki de oyun delisi eskiden küplere binerdim. Ama şöyle sorumluluklarını yerine getirir öyle oynar . Benim işim varsa çocuğa bakar , varmı benden istedğin bişey derEvet sanırım bu eşler hep aynı . Telefonda oyun oynamaktan insan ne kadar zevk alabilir ki ??? Ya da hiç mi sıkılmazsın . Kocaman adamlar çoluk çocuğa karıştılar hala oyun oynuyorlar . Ben de daraldım artık , dedim ben de indireceğim bir oyun . Sosyal hayatım tamamen bitti , arada ben oynayım sen bak çocuğa . İndir deyip geçiyor tabi biliyor olmayacağını . Yavrumun da beslenmesi sıkıntı zaten , uykusuzluk , stres beni bunalttı iyice . Bir de üstüne bir sıkıntım daha var ki sizlerden fikir almak istiyorum . Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama çok canım sıkılıyor bu duruma . O kadar yorgunluk ve uykusuzluğun üstüne bu eş kişisi kendisi uykuyu alıyor , yorgun olmuyor istediği gibi yaşıyor hayatını . Bir de üstüne benden farklı beklentiler içine giriyor . Kabul etmediğimde bana karşı kullandığı kelimeler çok canımı yakıyor . Çok üzülüyorum bu duruma . Sizler eşlerinize karşı nasıl bir tutum içindesiniz ? kendimi tükenmiş hissediyorum.
Ben de öyleyim, biri geleceği zaman her şey kusursuz olmalı.. Kendimi paralarım. O yüzden misafir sevmem. Uzun bir süre de kabul etmeyeceğim.Salı günü misafirim gelicek.(küçük bebeği var ve dikkat ettiğini düşünüyorum. Başka kimseyi kabul etmem sanırım)
Dün poğaça yaptım buzluğa attım. Bugün evi dip köşe temizliyorum. Balkonlar ve büyük salon kaldı , kvdem kızımı özlemiş sevmeye gelecekmiş o ilgilenirken bende kalan işlerimi yaparım. Eşimde yemeği akşam dışarda yiyelim dedi yemek derdindende kurtuldumYarında browni kek ve makarna salatası yapıcam. Sizce yeter mi 3 çeşit belki kvdem de bişeyler yapıp getirir ,çocuklu kadınım ben artık
Neden misafir geleceği zaman bana bi haller oluyor ya herşey mükemmel olacak illa bir posta da gittiklerinde temizlik yaparım
Ben susuzluktan olduğunu okumuştum.Kızlar merhaba... Oğlumun pipisinden idrarla beraber bu şekilde turuncu kırmızı arası bi leke geliyor nedir sizce? Bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 2655430
Benimki dün döndüKızlar bebeği dönen var mı?
Salı günü misafirim gelicek.(küçük bebeği var ve dikkat ettiğini düşünüyorum. Başka kimseyi kabul etmem sanırım)
Dün poğaça yaptım buzluğa attım. Bugün evi dip köşe temizliyorum. Balkonlar ve büyük salon kaldı , kvdem kızımı özlemiş sevmeye gelecekmiş o ilgilenirken bende kalan işlerimi yaparım. Eşimde yemeği akşam dışarda yiyelim dedi yemek derdindende kurtuldumYarında browni kek ve makarna salatası yapıcam. Sizce yeter mi 3 çeşit belki kvdem de bişeyler yapıp getirir ,çocuklu kadınım ben artık
Neden misafir geleceği zaman bana bi haller oluyor ya herşey mükemmel olacak illa bir posta da gittiklerinde temizlik yaparım
geçende ben de yazmıştım bundan çok daha açık renkli gelmişti bir sabah. su yetersizliğinden idrardaki bilmem ne maddesi çöküyormuş. kızlarda da olmustu doktora sormuştum.Kızlar merhaba... Oğlumun pipisinden idrarla beraber bu şekilde turuncu kırmızı arası bi leke geliyor nedir sizce? Bilginiz var mı?
Eki Görüntüle 2655430
Ben seviyorum aslında ama çok yoruluyorum o yüzden çok teferruatlı geliyor bana.Ben de öyleyim, biri geleceği zaman her şey kusursuz olmalı.. Kendimi paralarım. O yüzden misafir sevmem. Uzun bir süre de kabul etmeyeceğim.
3 çeşit yeter tabi ki canım.. Ben bebek görmeye gidecek olsam şahsen hiçbir şey beklemem. Su ikram edilse bile yeter bana.. Çocuğum yokken de böyle düşünüyordum.
Ben susuzluktan olduğunu okumuştum.
ellerine sağlık. çok güzel bir mönü bence de.Salı günü misafirim gelicek.(küçük bebeği var ve dikkat ettiğini düşünüyorum. Başka kimseyi kabul etmem sanırım)
Maşallah yaa benimkide yan duruyor ama tam yüz üstü dönmedi dahaBenimki dün döndü
Kafa şeklide çok önemli canım bir sağa bir sola yatırmak gerekiyor. Benim ogluşunda kafa sekli düzgün değil. Hamileyken suyum azaldığı için kafa sekli bozuktu doğduğunda nasıl düzelecek bilmiyorum.Peki kafasının sekli Nasıl kızının?
Benim oğlumun biraz yanlardan bakıldığında basık arkaya doğru sivri kalıyor. Şakakları düz ensesi de top gibi oldu, biraz tedirgin ediyor 3.aydan sonra da sırt üstü yatirsam da arkası duzlenmez sanırım
Sağol canımBence yeter canım gayet güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?