2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah yaa benimkide yan duruyor ama tam yüz üstü dönmedi daha
çekilin grubun abilerinden biri geldi.

ne yan dönüyor ne yüz üstü ne böyle bir çabası var. 23 mart dogumlu. 3. ay bir haftalik oldu. totoyu devirip yatsin, miziklayip kucakta gezsin ancak.

2 ay aşıları hiç dokunmadı şükür derken bu rota canimiza okudu. 72 saati geçti. hala ishal. sayisi azaldi ama sulu ve yeşil. biraz önce bez alirken bir başladı tazyikle yapmaya benim üstüm nevresim iyice batti. yarin ebeye telefonla sorayim probiyotik veriliyor muydu bu ayda bebelere? çok yıprattı kuzumu ya.

çekilin grubun abilerinden biri geldi.

ne yan dönüyor ne yüz üstü ne böyle bir çabası var. 23 mart dogumlu. 3. ay bir haftalik oldu. totoyu devirip yatsin, miziklayip kucakta gezsin ancak.
Yaaa döner canım ya 3-4 ay arası dönüyorlarmış zaten

Ayy deme ya bizimde var bir hafta sonra taö da eşimin tatili biraz gezeriz diyorduk tatilin son günü götüreyim bari. Gerçi benim kız kabız biraz rahatlar belki.
Sadece ishal mi canım ? Huysuzluk, uykusuzluk var mı?

Kızlar kaç saattir benimkine pşş pşş açıyorum, ninniler söylüyorum falan uyumadı. Ana kucağına koydum ben de, kendime şarkı açtım yabancı hareketli.. Anam çocuk uyudu kendi kendine Sonra sıkıldım kapattım şarkıları, uyandı. Tekrar açtım uyudu yine Çocuk meğerse pşş pşş ne anasını, aç bana maroon 5, ed sheeran falan diyormuş

Müzik zevklerimiz benziyor.
Çok cadıymış senin kız benim cadı kızıma benziyor.

Havalar sıcak ya dediğiniz doğru olabilir kızlar ya su vereyim az az bakayım düzelecek mi. Bebekler için su satılıyormuş ondan alayım da veriyim biraz.

Yarında doktoru arıyıp soruyum yinede. Çok sağolun ikinizde.

Yaaa döner canım ya 3-4 ay arası dönüyorlarmış zaten
ben alti ayi gözden çıkardım.

hayir ablasi dokuz aylik yürüdü. bu aylarda fir fır dönüyordu. büyük çarşaf seriyordum haliya dışarı çıkıyordu. ondan tuhaf geliyor bu ehli keyf. her çocuk kendine özel işte.

deli annesi azcık hareketlensin diye alıştırma bile yapiyor. kolundan hafifce tutuyorum lap sirt üstü atıyor kendini yüzüstü dönecen oğlum diyorum. anlamıyor ki.

Ayy deme ya bizimde var bir hafta sonra taö da eşimin tatili biraz gezeriz diyorduk tatilin son günü götüreyim bari. Gerçi benim kız kabız biraz rahatlar belki.
Sadece ishal mi canım ? Huysuzluk, uykusuzluk var mı?
kabizsa rahatlar belki gercekten. sindirim sistemi çok çalışıyordu masallah diyeyim. şimdi fena oldu. huysuzluk şöyle oldu. birden karnina sanci girince mizikliyor. ishal olunca bagirsaklar kivranir gibi olur ya oyle oluyor muhtemelen. kakayi gazi yapinca biraz rahatlıyor sonra yine ayni.

ya kizimda hiç hatırlamıyorum böyle olmamıştı sanki . bir şey diyeyim mi bu erkekler bebeklikten nazli oluyor. hastaliklara dayanıksız. kizlar daha sabırlı oluyor.

insallah sizin rahat geçer. bebek bebege benzemez.

Ben kullanıyorum probiyotik. Alerjiden şüphelendiği için vermişti doktor

Bizim doktorumuz su verin dedi 2-3 çay kaşığı, özellikle mama sonrası.. Böbreklerine de iyi gelir dedi.

O kadar haklısın ki canım benim eşim de bebekle birlikte uyanıyor genelde erkenden gün içinde uyusa da benden pek beklentisi yok şükür yani o konulara düşkün bi adam değil zaten. Ben adım atarsam o da karşılıksız bırakmaz sağolsun. Öncekilerde 7 ay falan beklemiştik ben hazır hissetmiyordum aklıma bile gelmiyordu bunda yine iyiyim o açıdan ama ara kanamalar vs bitmedi gitti bi türlü bunda da. Nasıl çözülür hiç bilemiyorum karşılıklı anlayış olması lazım eşin eleştirmek yerine keşke destek olsa sana eminim sen de onun kadar istersin.

Yüzüstü yatırmaya nasıl alıştırdın koala ben de uğraşıyorum da benimki kafayı kaldırıp duruyor sonra ağlamaya başlıyor yüz üstü daha uzun süre uyuyorlarmış eli kolu rahatsız etmediği için

Ben kullanıyorum probiyotik. Alerjiden şüphelendiği için vermişti doktor
senin verdiğinin ismi neydi? ben reflor vardi eskiden toz şeklinde tek seferlik onlardan alsam diyorum ama yarin ebeye sorayim yine. aşıyı da o yaptı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…