çekilin grubun abilerinden biri geldi.Maşallah yaa benimkide yan duruyor ama tam yüz üstü dönmedi daha
Yaaaçekilin grubun abilerinden biri geldi.
ne yan dönüyor ne yüz üstü ne böyle bir çabası var. 23 mart dogumlu. 3. ay bir haftalik oldu. totoyu devirip yatsin, miziklayip kucakta gezsin ancak.
Ayy deme ya2 ay aşıları hiç dokunmadı şükür derken bu rota canimiza okudu. 72 saati geçti. hala ishal. sayisi azaldi ama sulu ve yeşil. biraz önce bez alirken bir başladı tazyikle yapmaya benim üstüm nevresim iyice batti. yarin ebeye telefonla sorayim probiyotik veriliyor muydu bu ayda bebelere? çok yıprattı kuzumu ya.
Off çok alakasız ama canım döner çekti mesajı görünceYaaadöner canım ya 3-4 ay arası dönüyorlarmış zaten
Kızlar kaç saattir benimkine pşş pşş açıyorum, ninniler söylüyorum falan uyumadı. Ana kucağına koydum ben de, kendime şarkı açtım yabancı hareketli.. Anam çocuk uyudu kendi kendineSonra sıkıldım kapattım şarkıları, uyandı. Tekrar açtım uyudu yine Çocuk meğerse pşş pşş ne anasını, aç bana maroon 5, ed sheeran falan diyormuş
Hamileliğimde hep dinlediğim için galibaMüzik zevklerimiz benziyor.
Çok cadıymış senin kız benim cadı kızıma benziyor.
Ben de öyleyim, biri geleceği zaman her şey kusursuz olmalı.. Kendimi paralarım. O yüzden misafir sevmem. Uzun bir süre de kabul etmeyeceğim.
3 çeşit yeter tabi ki canım.. Ben bebek görmeye gidecek olsam şahsen hiçbir şey beklemem. Su ikram edilse bile yeter bana.. Çocuğum yokken de böyle düşünüyordum.
Ben susuzluktan olduğunu okumuştum.
Havalar sıcak ya dediğiniz doğru olabilir kızlar ya su vereyim az az bakayım düzelecek mi. Bebekler için su satılıyormuş ondan alayım da veriyim biraz.geçende ben de yazmıştım bundan çok daha açık renkli gelmişti bir sabah. su yetersizliğinden idrardaki bilmem ne maddesi çöküyormuş. kızlarda da olmustu doktora sormuştum.
bunda tekrar soramadim. havalarin ısınması ve üstüne rota aşısının ishali yaptı benimkini. o günden sonra biraz biraz su verdim. bir kere oldu daha olmadi şükür. ama ben yaptım diye tavsiye de etmem dogrusu. 6 aya kadar sadece anne sütü diyorlar çünkü. ben mama yapsam da su katacağım zaten ne zarari olabilir diye çok olmamak kaydıyla verdim. çok olunca böbrekleri yorar muhtemelen.
ben alti ayi gözden çıkardım.Yaaadöner canım ya 3-4 ay arası dönüyorlarmış zaten
kabizsa rahatlar belki gercekten. sindirim sistemi çok çalışıyordu masallah diyeyim. şimdi fena oldu. huysuzluk şöyle oldu. birden karnina sanci girince mizikliyor. ishal olunca bagirsaklar kivranir gibi olur ya oyle oluyor muhtemelen. kakayi gazi yapinca biraz rahatlıyor sonra yine ayni.Ayy deme yabizimde var bir hafta sonra taö da eşimin tatili biraz gezeriz diyorduk tatilin son günü götüreyim bari. Gerçi benim kız kabız biraz rahatlar belki.
Sadece ishal mi canım ? Huysuzluk, uykusuzluk var mı?
Merhaba canim büyüyor kuzucuklar orda havalar nasil 2.ayla 3ay arasinda nasil farklar anlatsan ☺Günaydınlar biz tam 3 aylık olduk
4.aydan sonra baslıyor yazıyor aslında tesekkürlerMaşallah
Ben kullanıyorum probiyotik. Alerjiden şüphelendiği için vermişti doktor2 ay aşıları hiç dokunmadı şükür derken bu rota canimiza okudu. 72 saati geçti. hala ishal. sayisi azaldi ama sulu ve yeşil. biraz önce bez alirken bir başladı tazyikle yapmaya benim üstüm nevresim iyice batti. yarin ebeye telefonla sorayim probiyotik veriliyor muydu bu ayda bebelere? çok yıprattı kuzumu ya.
Bizim doktorumuz su verin dedi 2-3 çay kaşığı, özellikle mama sonrası.. Böbreklerine de iyi gelir dedi.Havalar sıcak ya dediğiniz doğru olabilir kızlar ya su vereyim az az bakayım düzelecek mi. Bebekler için su satılıyormuş ondan alayım da veriyim biraz.
Yarında doktoru arıyıp soruyum yinede. Çok sağolun ikinizde.
Vallahi bir anda döndü ben de anlamadım beklemiyordum bu kadar çabuk. Bezini degistirmistim, yerde bıraktım biraz oyalansin diye. Debelendi debelendi döndü şapşikMaşallah yaa benimkide yan duruyor ama tam yüz üstü dönmedi daha
O kadar haklısın ki canımEvet sanırım bu eşler hep aynı . Telefonda oyun oynamaktan insan ne kadar zevk alabilir ki ??? Ya da hiç mi sıkılmazsın . Kocaman adamlar çoluk çocuğa karıştılar hala oyun oynuyorlar . Ben de daraldım artık , dedim ben de indireceğim bir oyun . Sosyal hayatım tamamen bitti , arada ben oynayım sen bak çocuğa . İndir deyip geçiyor tabi biliyor olmayacağını . Yavrumun da beslenmesi sıkıntı zaten , uykusuzluk , stres beni bunalttı iyice . Bir de üstüne bir sıkıntım daha var ki sizlerden fikir almak istiyorum . Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama çok canım sıkılıyor bu duruma . O kadar yorgunluk ve uykusuzluğun üstüne bu eş kişisi kendisi uykuyu alıyor , yorgun olmuyor istediği gibi yaşıyor hayatını . Bir de üstüne benden farklı beklentiler içine giriyor . Kabul etmediğimde bana karşı kullandığı kelimeler çok canımı yakıyor . Çok üzülüyorum bu duruma . Sizler eşlerinize karşı nasıl bir tutum içindesiniz ? kendimi tükenmiş hissediyorum.
Kaynamış su mu veriyorsun peki canım yoksa hazır bebek sularından mıBizim doktorumuz su verin dedi 2-3 çay kaşığı, özellikle mama sonrası.. Böbreklerine de iyi gelir dedi.
Yüzüstü yatırmaya nasıl alıştırdın koala ben de uğraşıyorum da benimki kafayı kaldırıp duruyor sonra ağlamaya başlıyorÇok erken ayırmışsın ne güzel. 1 aylıkken ben sürekli kalkıp onun odasına gitmek zor gelir diye hiç düşünmezdim bile.
Aynen canım sert zeminde yatması lazım sırt üstüde yatsa, yüz üstüde yatsa. Benimkide yüz üstü yatıyor zaten yüz üstü yatmaya alışmış çocuk çok güzel kafasını kaldırıp döndürüyor. Benim kız sağa sola çevirirken kafasını kaldırıp sonra çeviriyor mesela.
senin verdiğinin ismi neydi? ben reflor vardi eskiden toz şeklinde tek seferlik onlardan alsam diyorum ama yarin ebeye sorayim yine. aşıyı da o yaptı zatenBen kullanıyorum probiyotik. Alerjiden şüphelendiği için vermişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?