2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu oğluş kakasını bekletiyor ya 2-3 haftadır falan napsam olmuyor artık fitil de vermiyorum alışkanlık olacak diye geçen sabah kendi yaptı çok mutlu olduk sonra yok 4. gün. Yaptığı zaman sıvı çok katı değil kakası ama bekletiyor bugün çok derin uyuyamadı karnı ağrıyor gaz çıkarıyor sürekli ve gazı da baya kokulu oluyor. Napsak bilemedik. Bacak ve karın masajı yaptım, zeytinyağı verdik.

Ay neymiş bu rota yaaa

Canim bebeginin ogle uykusu nasıl senin
Fena değil canım öğlen 2-3 saat uyuyor bugün 2 saat geçince baktm uyanıyor aldım emzirdim. Fazla uyuyunca çok acıkıyor memeyi almıyor biberon istiyor sıpa.yine de tam bir düzenimiz yok 3 den sonra tam kesintisiz uyuyamadı uyuyup uyuyup uyanıyor. 4.ay bitseydi bir hayırlısıyla yavaş yavaş düzene girer inşallah

Valla ben alıştırmadım canım. Azıcık böyle yatsın bakayım diye koydum bir baktım uyumuş. Sonra denediğimde hep uyduğunu gördüm. Hemde daha uzun. Gazınıda daha rahat çıkarıyordu. Elini kolunu çok oynatmıyordu. O sevdiği için koymaya başladım yani.

Merhaba canim büyüyor kuzucuklar orda havalar nasil 2.ayla 3ay arasinda nasil farklar anlatsan ☺
Kuzum kolik aşırı gazlı bir bebek almila uyku düzenimiz yok max kesintisiz 1.5 saat uyuyor. Ama kriz ağlamalarında azalma oldı bence. Algulamalar baya arttı tam kavrayamıyor ama ellerine ilgisi arttı. Beslenme aynı 60 cc mama artı meme devam . Kabızlık düzelmedi %90 fitil ile 5. Gün müdahale ediyorum durumlar bu bizde

agacsizkoalaa Ya koala ben jokerden büyük boy similac aldım. Dün akşam ve bugün az önce verdik ama biberonu kokladığımda iğrenç kokuyordu. Gittik mamayı kokladık o da balık gibi kokuyor. Atalım dedi eşim, eczaneden alalım dedi. Daha öncekiler de böyle kokuyor muydu emin değilim. Sendekine baksana bir.. Çocuk da 120cc içmiş bulundu, inşallah bir şey olmaz ya..

Bugün 6.gün bizim de.. Zeytinyağı da asidik olduğu için tehlikeliymiş. En son fitil takacakken yapmıştı uyarılıp.. Şimdi müdahale etmeyeceğim. Gazı çok kötü kokuyor ama..

Canm hareket etmiyor mu oyle yatinca kendini itmesi vs olmuyo mu hic

Hadi o kız onun kızı diye bakıyor e torun aynı değil mi ya sen el kızıysan torunu kendisinin
Güya seviyorlar iste sevgileri cocugu ozlediklerinde kucakta oynayip sevmek. Koydeyiz eşim ayaginda salliyordu uyiyacakti bende ev işi yapiyodum o sıra kb geldi aldi disari götürdü artik aşırı derecede uykusu geldiginden mamasini bile tam icemeden uyidu yavrum buna da sevgi diyo onlar iste. Valla basimdan ne kdar giderse o kâr diye kizinin yanina git dogum yaklasinca perisan olur aha bende cektim diyorum onun kv bakmam diyomus bana cektirdiklerinden kızı da orda cekiyo iste. Giderim dedi oh dedim inan cocukla zor da olsa her uyudugunda bi işi yaparım 1 saat degil de 3 saatte bitiririm olur biter

Bugün 6.gün bizim de.. Zeytinyağı da asidik olduğu için tehlikeliymiş. En son fitil takacakken yapmıştı uyarılıp.. Şimdi müdahale etmeyeceğim. Gazı çok kötü kokuyor ama..
Hakiki yağ olmuyor mu yani canm.? Benim oglana bi ara veriyodum kabizdi hic yapmiyodu zorla yaptiriyodum masajla flan artk gunde 1 defa o da gece 4 5 gni yapiyor genelde bi dün yapmadi. Kakasi kokuyor bununda mamadan midir bilmiyorum

Maşşallah ya bi şöyle kendi uyuduğu pozisyon çu bulamadım oğlanın kızkardeşimin ikizleri var o ben alıştırdım öğrettim öyle uyumaya dedi. O uyuttuktan sonra öyle koyuyormuş. Ben de deneyim dedim kafa dikildi geneneyse ya şurda 1 ay inşallah dönmeye başlayınca yana döne uyusun gayri.
Az önce dönme çalışması yaptırayım dedim benim uykucu huysuza döndürdüm ayaklarından güç alıp sürünmeye başladı manyak baya öyle öyle kanepenin başına kadar gitti. Dönme çalışmasını da ne zaman yapacak gerçi benimki uyanıkken iki gülüyor sonra vızırtıya başlıyor yere koymak ne mümkün sabahları keyfi yerindeyse sadece

Kuzum similac bulamadığı için eşim başka mama almış. O yüzden bir fikrim yok malesef. Tarihine falan baktınız mı?

Valla çoğu bebek sevmezmiş aslında yüz üstü uyumayı doktor öyle demişti bana. Seninkide onlardan demek ki. Benimkide dönmeye dair birşey yapmıyor henüz. Yan yatıyorsa yüz üstü düşüp kalıyor ama elini kurtaramıyor alttan

Kızlar geçen bahsetmiştim iç sıkıntımdan dün psikolog randevum vardı çok güzel geçti rahatladığımı hissettim. Farklı yöntemler tavsiye etti uyguluyorum işe yarıyor. Düşüncelerimi dağıtmak için. Eşimi biraz hatalı buldu stresli ve kaygılı, müdaheleci bir adam. Sizin kaygınızı zamanla arttırmış dedi. Kızlarınızı alıp günde yarım saat de olsa market gezip gelin bebeği götürmeyin henüz küçük olduğundan dışarda ağlar vs sizi daha çok stres yapar dedi. Yüzme yada hafif spor yapma imkanınız varsa gidin dedi. Eşime anlattım kşm bakacak oğlana ben bakamam dedi hemenneyse biraz uykuları düzenli olursa yazılırım evime çok yakın bir tesis var. Havuz da açılmış. Kızlarımla gideriz güzel olur bakalım.
İyi hissetmek adında bir kitap önerdi bir de dün aldım başladım sabah okumaya yavaştan. Kaygı ve stres bozukluğu için çok başarılı bir kitapmış antidepresan kadar etkili yazıyor bakalım

Biz hipp i değiştirirken mamaların yorumlarına baktık smilac mama balık kokuyor her bebek içmeyebilir yazmışlardı yoruma o yüzden onu düşünmedik demek doğruymuş önceden farketmemişsinizdir bence

Hiç bir zaman benim istememi beklemedi ki, istememe fırsat bile vermedi hiç . Daha kırkım çıkmadan doktor kontrolüne gitmeden beni daraltmaya başladı . Bu konunun yeri belki burası değil ama gerçekten daraldım Evliliğimin ilk bir yılı vajinismusla savaşarak geçti . ONu da bir psikiyatriste giderek atlatmaya çalıştık . Hoş bana kalırsa hala sıkıntımız var . Destek almamız şart ama adam kabullenmiyor . Yaklaşım tarzı bana göre yanlış adamın . Anlatamıyorum derdimi . Evet ona göre libidom biraz düşük ama ben de hayatımı böyle yaşamak istemem . Hiç bir şekilde empati kurmuyor . İki oldu bu , benim gibiler hayattan zevk almayı bilmezmiş , ot gibi yaşarmış , babaanne gibiymişim . Onun için cinsellik sadece o olayın olup bitmesi . Bu da bana itici geliyor. 6 yıllık evliyiz adama derdimi anlatamadım . Çok kırılıyorum ,çok yıpranıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…