Bana linex bakso damla vermiştisenin verdiğinin ismi neydi? ben reflor vardi eskiden toz şeklinde tek seferlik onlardan alsam diyorum ama yarin ebeye sorayim yine. aşıyı da o yaptı zaten
sağolasın canim. ❤onun da ısmini vereyim bakalım ne diyecek.Bana linex bakso damla vermişti
Instagramda takip ettiğim bir doktor yazmıştı, zeytinyağı asidik diye..Hakiki yağ olmuyor mu yani canm.? Benim oglana bi ara veriyodum kabizdi hic yapmiyodu zorla yaptiriyodum masajla flan artk gunde 1 defa o da gece 4 5 gni yapiyor genelde bi dün yapmadi. Kakasi kokuyor bununda mamadan midir bilmiyorum
Baktık canım 2021 yılı..Kuzum similac bulamadığı için eşim başka mama almış. O yüzden bir fikrim yok malesef. Tarihine falan baktınız mı?
Ama epeydir kullanıyoruz hiç fark etmedik anlamadım ki..Biz hipp i değiştirirken mamaların yorumlarına baktık smilac mama balık kokuyor her bebek içmeyebilir yazmışlardı yoruma o yüzden onu düşünmedik demek doğruymuş önceden farketmemişsinizdir bence
Insallah faydasini gorursun miskokulum.Kızlar geçen bahsetmiştim iç sıkıntımdan dün psikolog randevum vardı çok güzel geçti rahatladığımı hissettim. Farklı yöntemler tavsiye etti uyguluyorum işe yarıyor. Düşüncelerimi dağıtmak için. Eşimi biraz hatalı buldu stresli ve kaygılı, müdaheleci bir adam. Sizin kaygınızı zamanla arttırmış dedi. Kızlarınızı alıp günde yarım saat de olsa market gezip gelin bebeği götürmeyin henüz küçük olduğundan dışarda ağlar vs sizi daha çok stres yapar dedi. Yüzme yada hafif spor yapma imkanınız varsa gidin dedi. Eşime anlattım kşm bakacak oğlana ben bakamam dedi hemenneyse biraz uykuları düzenli olursa yazılırım evime çok yakın bir tesis var. Havuz da açılmış. Kızlarımla gideriz güzel olur bakalım.
İyi hissetmek adında bir kitap önerdi bir de dün aldım başladım sabah okumaya yavaştan. Kaygı ve stres bozukluğu için çok başarılı bir kitapmış antidepresan kadar etkili yazıyor bakalım
Hic uyumadik bugun, hep kucakk.
Cok dusadim.
Oglumla esim de zaten ayri giciklar.
Gectim arka odaya ayagimda uyudu suann bakalim.nolacak..
Sizler nasilsiniz..
Evde bir suru is var, her yeri her seyi dagitmislar..
Okumustum bugun yazamadim canim.Bende uyutamıyorum akşam üzeri bir haller oluyor yine. Mutfak göçmüş uyusa orayı toplayıp çay içmek istiyorum. Eşim yine dışarı çıktı. Artık tek laf etmiyorum böyle böyle uzaklaşıcaz sanırım onunla.
Benimkinin bugün en uzun uykusu 30dk.. 15dk, 20 dk falan uyuyor. Yemeğimi çiğnemeden yuttum resmen..Hic uyumadik bugun, hep kucakk.
Cok dusadim.
Sizler nasilsiniz..
Benimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.Hic uyumadik bugun, hep kucakk.
Cok dusadim.
Sizler nasilsiniz..
İYİ HİSSETMEK canım kitabın adıN⅘
Insallah faydasini gorursun miskokulum.
Adi neymis kitabin.
Olmaz mi super olur tabi hem kendine hem de kizlar icin aktivite,super.
Okumustum bugun yazamadim canim.
O balik sevdasi benımkinde de var.
Hamileyken beni birakip cok gitti.
Simdi izin vermiorum, bir de ogla pesinde yapisik ya. Hos, oglum gel senle baliga gidelim diyordu oglen.
Ya ben bu adamlara, erkeklere gicik oluyorum.
Tek katķilari biyolojik ajanlarini gondermek.
He onu da kendi zevkkeri icin yapiorlar zaten
Hayir bi bebekler buyusun,,esler bi duzen kursun bebekler ayaklanşin biz zaten sizin yuzunuze bakmayiz.aliriz bebeleri keyfimize bakariz
Ama yok illa sinir bozacaklar.
Sabahtan beri oglumla oyun oynuorlar telde.
Bu kiz da neden uyumuor anlamadim, su sesi actim uyuyakaldi biraksam uyanior.
Ben de cecenimbi kahve icmek istiyorum, yanina bi de tatli olsa ama yok kim.yapacak. of
Camasir makinesi dolu, 1makine daha var yikancak
Sabahkini de asamadim daha
Evden kovdum en son onlari ama gitmediler. Isin kotusu ogluma da bagiriyorum esime kizip, o da hep babasni tutuuor. Cunku ben oynayamiorum artk pek.
Insallah uyurlar.
Ya da.dur ben mutfaga gotureyim anakicagina koyup izlesin beni napayim.
Dönem dönem oluyor öyle bu akşam bakalım ağlaması olmadı henüz benimkininBenimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.
Insam gercekten strese giriyor canim birde üzülüyorum uykusu geliyor uyuyir 10 dk ya açıyor gozleri aksama kadarda huysuz akşamda kiyamet kopuyor tabi. Rabbim sifa versin bir an once duzelsinler artik.Dönem dönem oluyor öyle bu akşam bakalım ağlaması olmadı henüz benimkininfitille yaptırdım yine kakasını iyiki de yaptırmışım baya katılaşmış meğer. Sonra da banyosunu yaptırdım pış pış açtım bakalım sallıyorum hafif uyuycak inşallah babannemiz gün boyu stres yaşıyor akşam ağlıycak mı diye ya dedim ağlasın ağlaması sağlıklı olduğunu gösterir alıştım ben nasılsa bi şekilde susuyor şükür.
Birak kalsin cnm derin uykuya gecince atar. Atmaya calistiginda uykusu derin degil muhtemele o yuzden uyaniyor sen alirsan da uyanir diye düşünüyorum. Kiz minikken emzigi gorememistim agzinda etrafindada bulamadim uyku sersemk yuttu sanip baya paniklemiştim esimde yok artik deyince kendime gelmistim aklima geldiBazen çok konuşuyorum ben bile benden sıkılıyorum mazur görün lütfen.
Ama bir şey sormam lazım. Sorum bebişini emzikle uyutanlara. Uyuduktan sonra alıyor musunuz ağzından. Kendi atmasını mı bekliyorsunuz. Benimki emziği atmaya çalışırken uyanıyor da.. Ben çekip alsam nası olur yine uyanır mı
Canım kolları nasıl duruyor asagıda duz mu yukarı doğru kıvrık mıValla ben alıştırmadım canım. Azıcık böyle yatsın bakayım diye koydum bir baktım uyumuş. Sonra denediğimde hep uyduğunu gördüm. Hemde daha uzun. Gazınıda daha rahat çıkarıyordu. Elini kolunu çok oynatmıyordu. O sevdiği için koymaya başladım yani.
Kendi karar veriyorCanım kolları nasıl duruyor asagıda duz mu yukarı doğru kıvrık mı
Koy carsafa sallıcaz gidemezsin de kuzum tek zor olur aksamları kriz anları tutabilirBende uyutamıyorum akşam üzeri bir haller oluyor yine. Mutfak göçmüş uyusa orayı toplayıp çay içmek istiyorum. Eşim yine dışarı çıktı. Artık tek laf etmiyorum böyle böyle uzaklaşıcaz sanırım onunla.
Tikkabilla canim 13. Hafta bitiyor bugun.
@Cherrygum tavsiye etmisti bebevo vm901 ben aldim guzel fakat kamera prizde olmadan calismiyor.
Anladim canim o zman sıkıntı. Yani bebegi hep ayni acıda yatırmak zorundayız. Teşekkür ederim :)
Canim ceyran da kalmazsa sıkıntı olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?