2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hakiki yağ olmuyor mu yani canm.? Benim oglana bi ara veriyodum kabizdi hic yapmiyodu zorla yaptiriyodum masajla flan artk gunde 1 defa o da gece 4 5 gni yapiyor genelde bi dün yapmadi. Kakasi kokuyor bununda mamadan midir bilmiyorum
Instagramda takip ettiğim bir doktor yazmıştı, zeytinyağı asidik diye..
Kuzum similac bulamadığı için eşim başka mama almış. O yüzden bir fikrim yok malesef. Tarihine falan baktınız mı?
Baktık canım 2021 yılı..
Biz hipp i değiştirirken mamaların yorumlarına baktık smilac mama balık kokuyor her bebek içmeyebilir yazmışlardı yoruma o yüzden onu düşünmedik demek doğruymuş önceden farketmemişsinizdir bence
Ama epeydir kullanıyoruz hiç fark etmedik anlamadım ki..

N⅘
Insallah faydasini gorursun miskokulum.
Adi neymis kitabin.
Olmaz mi super olur tabi hem kendine hem de kizlar icin aktivite,super.

Hic uyumadik bugun, hep kucakk.
Cok dusadim.
Oglumla esim de zaten ayri giciklar.
Gectim arka odaya ayagimda uyudu suann bakalim.nolacak..
Sizler nasilsiniz..
Evde bir suru is var, her yeri her seyi dagitmislar..

Cok dusadim.
Sizler nasilsiniz..

Bende uyutamıyorum akşam üzeri bir haller oluyor yine. Mutfak göçmüş uyusa orayı toplayıp çay içmek istiyorum. Eşim yine dışarı çıktı. Artık tek laf etmiyorum böyle böyle uzaklaşıcaz sanırım onunla.

Okumustum bugun yazamadim canim.
O balik sevdasi benımkinde de var.
Hamileyken beni birakip cok gitti.
Simdi izin vermiorum, bir de ogla pesinde yapisik ya. Hos, oglum gel senle baliga gidelim diyordu oglen.
Ya ben bu adamlara, erkeklere gicik oluyorum.
Tek katķilari biyolojik ajanlarini gondermek.
He onu da kendi zevkkeri icin yapiorlar zaten
Hayir bi bebekler buyusun,,esler bi duzen kursun bebekler ayaklanşin biz zaten sizin yuzunuze bakmayiz.aliriz bebeleri keyfimize bakariz
Ama yok illa sinir bozacaklar.
Sabahtan beri oglumla oyun oynuorlar telde.
Bu kiz da neden uyumuor anlamadim, su sesi actim uyuyakaldi biraksam uyanior.
Ben de cecenimbi kahve icmek istiyorum, yanina bi de tatli olsa ama yok kim.yapacak. of
Camasir makinesi dolu, 1makine daha var yikancak
Sabahkini de asamadim daha
Evden kovdum en son onlari ama gitmediler. Isin kotusu ogluma da bagiriyorum esime kizip, o da hep babasni tutuuor. Cunku ben oynayamiorum artk pek.
Insallah uyurlar.
Ya da.dur ben mutfaga gotureyim anakicagina koyup izlesin beni napayim.

Cok dusadim.
Sizler nasilsiniz..
Benimkinin bugün en uzun uykusu 30dk.. 15dk, 20 dk falan uyuyor. Yemeğimi çiğnemeden yuttum resmen..

Cok dusadim.
Sizler nasilsiniz..
Benimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.

Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin bize inşallah yakın olsak birimiz bebelere bakar birimiz de çayları kahveleri yapardı.

Bugün akşam üzeri uyutmuştum kızı kardeşime göz kulak ol deyip yemek yapmaya geçtim. Bir ağlama sesi geldi ki ne ağlama. Önce nefes alamama sesi gibi sonra çığlık geldi. Hemen içeri koştum kucağıma alıp sakinleştirdim. Yine gaz belası galiba.
Birde elini emmeye başlayalı emziği çok atıyor midesi bulanıyor gibi yapıp. Atınca uyanıyor zaten ne edecem bilmiyorum. Yarın da aşı günü inşallah iyice beter olmaz.

Benimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.
Dönem dönem oluyor öyle bu akşam bakalım ağlaması olmadı henüz benimkinin fitille yaptırdım yine kakasını iyiki de yaptırmışım baya katılaşmış meğer. Sonra da banyosunu yaptırdım pış pış açtım bakalım sallıyorum hafif uyuycak inşallah babannemiz gün boyu stres yaşıyor akşam ağlıycak mı diye ya dedim ağlasın ağlaması sağlıklı olduğunu gösterir alıştım ben nasılsa bi şekilde susuyor şükür.

Bazen çok konuşuyorum ben bile benden sıkılıyorum mazur görün lütfen.
Ama bir şey sormam lazım. Sorum bebişini emzikle uyutanlara. Uyuduktan sonra alıyor musunuz ağzından. Kendi atmasını mı bekliyorsunuz. Benimki emziği atmaya çalışırken uyanıyor da.. Ben çekip alsam nası olur yine uyanır mı

Insam gercekten strese giriyor canim birde üzülüyorum uykusu geliyor uyuyir 10 dk ya açıyor gozleri aksama kadarda huysuz akşamda kiyamet kopuyor tabi. Rabbim sifa versin bir an once duzelsinler artik.

Birak kalsin cnm derin uykuya gecince atar. Atmaya calistiginda uykusu derin degil muhtemele o yuzden uyaniyor sen alirsan da uyanir diye düşünüyorum. Kiz minikken emzigi gorememistim agzinda etrafindada bulamadim uyku sersemk yuttu sanip baya paniklemiştim esimde yok artik deyince kendime gelmistim aklima geldi

Canım kolları nasıl duruyor asagıda duz mu yukarı doğru kıvrık mı

Koy carsafa sallıcaz gidemezsin de kuzum tek zor olur aksamları kriz anları tutabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…