2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben gaz olduğuna inanmıyorum cesit cesit damla verdim öyleolsa bam bam gaz yapmalı habire ve aksam kriz yasamamalı . Biz 1 aydır aynı akşam krizleriyle mücadele içindeyiz . Kendileri huysuz bahaneleri gaz olmuş

ben almıyorum ağzından o bir süre sonra atıyor. atarken uyanmıyor ama. yani uyanacağı varsa uyanıyor.

zaten bu ara illa yanyana yatıp emerken uyumak istiyor. kucağımda da olmayacak sıcaklıyor herhalde. yatakta yatiyoruz şimdi.

azıcık ayağımda sallayayım diyorum kıyameti koparıyor. nasıl beceriyorsa iki kolunu yastığın altina geçirip kendi kafasını sıkıştırıyor. dün hele kucağıma aldim dik bir şekilde yastık hala kafasında duruyor. kolları sayesinde. neymis efendim ayakta sallamayacakmisim. çok sinirli olacak şimdiden belli etti kendini.

üç aylık hayatlarinda ne huylar geliştirdiler yahu. bizdik biciriklar.

Koy carsafa sallıcaz gidemezsin de kuzum tek zor olur aksamları kriz anları tutabilir

Valla artık hiç karışmicam. İstediği gibi gitsin ister hiç gelmesin. Bugünlerde geçer ama bunlar unutulmaz sanmıyorum.
Rabbim bana güç versin tek başıma altından kalkabilmeyi nasip etsin.

Ben gaz olduğuna inanmıyorum cesit cesit damla verdim öyleolsa bam bam gaz yapmalı habire ve aksam kriz yasamamalı . Biz 1 aydır aynı akşam krizleriyle mücadele içindeyiz . Kendileri huysuz bahaneleri gaz olmuş

Kuzum güldürdün valla. Olabilir değişik bir huysuzluk ama çözemedim. Grubun huysuzları bizimkiler.

İstemsiz güldüm valla kusura bakma dilzar.
Hepsinin ne kadar değişik değişik huyları var. Sıpalar yaa. Daha neler görüp duyarız kimbilir.

Kızlar ya bi arkadaş bişey önermişti e bebekten mi almıştı neresiydi unuttum emzirirken koluna koyuyormuş neydi o? Su içinde kalıyor çocuğun kafası artık emerken, hatta kayıyo gidiyo duramıyo ıslaklıktan

Benimkinin bugün en uzun uykusu 30dk.. 15dk, 20 dk falan uyuyor. Yemeğimi çiğnemeden yuttum resmen..
Benimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.
Demek ki bugiun hepimizin bebisleri grevde.
Ben de hep kucakta uyuttum bugun
Ya ben bi mutfaga girdim.agladi xok.
Esime teslim ettim, adam film izletiyor.
Kizimda parmagini eme.eme uyumus
Ne desem ben bilemiorum.
Ac mi uyudu acaba
Su verdim icmisti sapir ssupur.
D vitamini unuttum bugun..
Coledan veriyorumben 1damla var mi hic verenarkadaslar

Benim ki öğürüyor bir iki dk zor alıyor

Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Off ben de aynı emziriyodum inanılmaz sarsıldık çatır çutur sesler geldi kaptığım gibi odadan çıktım sonra da napıyorım ben dedim kızdım kendime Hiç soğukkanlı değilim hiç felaket planım yok onu anladım

Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım

Çok geçmiş olsun kızlar Allahım kötü şeyler yaşatmasın. Korusun hepimizi
Emzirme yastığını da eggplantlover önermişti yanlış hatırlamadıysam.

O atıyor canım, bazen düşürüyor yanlışlıkla, o zaman uyanıyor

Hadi ya Allah korusun sizleri canım nasıl korkmuşşundur şimdi çok üzüldüm
Sağol canım ya vallahi korktum bayağı Emzirmeyi bitirip bebeği anneme vermiştim. Anca bişeyler yiyiyordum. Boğazıma dizildi
Çok geçmiş olsun Ya nerdesin sen
Sağol canım. Datça'dayım
Ben de deprem konusunda çok panik oluyorum ya. Sakin olmak lazım ama nedense fırlayıveriyorum yerimden korkudan Sen neredesin canım?

İstemsiz güldüm valla kusura bakma dilzar.
Hepsinin ne kadar değişik değişik huyları var. Sıpalar yaa. Daha neler görüp duyarız kimbilir.
ben de çok güldüm cecen ne kusuru.

bir de öyle babasina kadar götürdüm hala bırakmıyor. tam fotoğraf çekecektik bıraktı sıpa.

çok geçmiş olsun. Rabbim korusun. korkulmaz mi hiç? benim de en korktugum. su içseydin hemen.
İçtim canım ama insan ne yapacağını bilmiyor. Dışarı mı çıksam evde mi kalsam karar veremiyor. Kapıya kadar gittik geri döndük deprem çantası hazırlamalı. Türkiyenin büyük bölümü deprem bölgesi. Acil durumlar için Allah korusun tabi, bebeğe kıyafet, bez, Islak mendil, ilk yardım malzemesi, su, fener falan koymak lazım. Evden don paça çıkmak gerekirse naparız sonra

Kızlar malum benim bebe durmuyor diye annem hoppala alsan nasıl olur acaba sallanmayı seven onuda sever dedi ama uygun sağlıklı olur mu hoppala bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…