Ben gaz olduğuna inanmıyorum cesit cesit damla verdim öyleolsa bam bam gaz yapmalı habire ve aksam kriz yasamamalı . Biz 1 aydır aynı akşam krizleriyle mücadele içindeyiz . Kendileri huysuz bahaneleri gaz olmuşBugün akşam üzeri uyutmuştum kızı kardeşime göz kulak ol deyip yemek yapmaya geçtim. Bir ağlama sesi geldi ki ne ağlama. Önce nefes alamama sesi gibi sonra çığlık geldi. Hemen içeri koştum kucağıma alıp sakinleştirdim. Yine gaz belası galiba.
Birde elini emmeye başlayalı emziği çok atıyor midesi bulanıyor gibi yapıp. Atınca uyanıyor zaten ne edecem bilmiyorum. Yarın da aşı günü inşallah iyice beter olmaz.
Bazen çok konuşuyorum ben bile benden sıkılıyorum mazur görün lütfen.
Ama bir şey sormam lazım. Sorum bebişini emzikle uyutanlara. Uyuduktan sonra alıyor musunuz ağzından. Kendi atmasını mı bekliyorsunuz. Benimki emziği atmaya çalışırken uyanıyor da.. Ben çekip alsam nası olur yine uyanır mı
Koy carsafa sallıcaz gidemezsin de kuzum tek zor olur aksamları kriz anları tutabilir
Ben gaz olduğuna inanmıyorum cesit cesit damla verdim öyleolsa bam bam gaz yapmalı habire ve aksam kriz yasamamalı . Biz 1 aydır aynı akşam krizleriyle mücadele içindeyiz . Kendileri huysuz bahaneleri gaz olmuş
ben almıyorum ağzından o bir süre sonra atıyor. atarken uyanmıyor ama. yani uyanacağı varsa uyanıyor.
zaten bu ara illa yanyana yatıp emerken uyumak istiyor. kucağımda da olmayacak sıcaklıyor herhalde. yatakta yatiyoruz şimdi.
azıcık ayağımda sallayayım diyorum kıyameti koparıyor. nasıl beceriyorsa iki kolunu yastığın altina geçirip kendi kafasını sıkıştırıyor. dün hele kucağıma aldim dik bir şekilde yastık hala kafasında duruyor. kolları sayesinde. neymis efendim ayakta sallamayacakmisim. çok sinirli olacak şimdiden belli etti kendini.
üç aylık hayatlarinda ne huylar geliştirdiler yahu. bizdik biciriklar.
Benimkinin bugün en uzun uykusu 30dk.. 15dk, 20 dk falan uyuyor. Yemeğimi çiğnemeden yuttum resmen..
Demek ki bugiun hepimizin bebisleri grevde.Benimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.
Hadi ya Allah korusun sizleri canım nasıl korkmuşşundur şimdi çok üzüldümDeprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Benim ki öğürüyor bir iki dk zor alıyorBazen çok konuşuyorum ben bile benden sıkılıyorum mazur görün lütfen.
Ama bir şey sormam lazım. Sorum bebişini emzikle uyutanlara. Uyuduktan sonra alıyor musunuz ağzından. Kendi atmasını mı bekliyorsunuz. Benimki emziği atmaya çalışırken uyanıyor da.. Ben çekip alsam nası olur yine uyanır mı
Çok geçmiş olsun Ya nerdesin senDeprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Off ben de aynı emziriyodum inanılmaz sarsıldık çatır çutur sesler geldi kaptığım gibi odadan çıktım sonra da napıyorım ben dedim kızdım kendimeDeprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar ya bi arkadaş bişey önermişti e bebekten mi almıştı neresiydi unuttum emzirirken koluna koyuyormuş neydi o? Su içinde kalıyor çocuğun kafası artık emerken, hatta kayıyo gidiyo duramıyo ıslaklıktan
Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Off ben de aynı emziriyodum inanılmaz sarsıldık çatır çutur sesler geldi kaptığım gibi odadan çıktım sonra da napıyorım ben dedim kızdım kendimeHiç soğukkanlı değilim hiç felaket planım yok onu anladım
O atıyor canım, bazen düşürüyor yanlışlıkla, o zaman uyanıyorBazen çok konuşuyorum ben bile benden sıkılıyorum mazur görün lütfen.
Sağol canım ya vallahi korktum bayağıHadi ya Allah korusun sizleri canım nasıl korkmuşşundur şimdi çok üzüldüm
Sağol canım. Datça'dayımÇok geçmiş olsun Ya nerdesin sen
Ben de deprem konusunda çok panik oluyorum ya. Sakin olmak lazım ama nedense fırlayıveriyorum yerimden korkudanOff ben de aynı emziriyodum inanılmaz sarsıldık çatır çutur sesler geldi kaptığım gibi odadan çıktım sonra da napıyorım ben dedim kızdım kendimeHiç soğukkanlı değilim hiç felaket planım yok onu anladım
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun kızlar Allahım kötü şeyler yaşatmasın. Korusun hepimizi
Emzirme yastığını daeggplantlover önermişti yanlış hatırlamadıysam.
ben de çok güldüm cecen ne kusuruİstemsiz güldüm valla kusura bakma dilzar.
Hepsinin ne kadar değişik değişik huyları var. Sıpalar yaa. Daha neler görüp duyarız kimbilir.
çok geçmiş olsun. Rabbim korusun. korkulmaz mi hiç? benim de en korktugum. su içseydin hemen.Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
İçtim canım ama insan ne yapacağını bilmiyor. Dışarı mı çıksam evde mi kalsam karar veremiyor. Kapıya kadar gittik geri döndükçok geçmiş olsun. Rabbim korusun. korkulmaz mi hiç? benim de en korktugum. su içseydin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?